Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Rakkauden rannalla [Kisaficci] - Naruto-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2771 sanaa, 17716 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-08-31 13:12:08
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Otsikko on surkea. -.- Paritus on SasukexCresta, ja mukana näkyy myös ylijumalamme Deathwolf. ^^ Sisältää materiaalia, jota tylsät kalkkisvanhemmat eivät suosittele alle 13-vuotiaille. Kiroilua ja... sen sellaista. :D

Arvostelu
7
Katsottu 1287 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Tässä on minun kisaficcini, ja tyylikkäästi deadlinen viimeisenä päivänä! ;D No, inspikseni oli lähtenyt Kuuhun ja kesti hetken hakea se takaisin... u_u' Mutta, toivottavasti pidätte! xD

◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙

Oli kaunis ja lämmin kesäpäivä Konohan suurimmalla hiekkarannalla. Päivä oli upea ja taivas lähes pilvetön. Ja blaa blaa blaa, eivätköhän kaikki jo ymmärtäneet.

Lähes kaikki olivat lähteneet uimaan tai aurinkoa ottamaan, Cresta, Naruto, Sasuke, Sakura, Ino, Shikamaru ja Kiba mukaan luettuna. Ja tietysti Kiban koira Akamaru. Naruto, Sasuke ja Kiba olivat vesisotaa ja Cresta, Sakura ja Ino ottivat rannalla pyyhkeidensä päällä aurinkoa. Shikamaru istui oman aurinkovarjonsa alla aurinkotuolissa Akamaru kerällä vatsansa päällä. Molemmat nukkuivat sikeästi.

"Uuh, miksi Sasuke-kunin pitää leikkiä noiden lapsellisten pentujen kanssa? Tulisi nyt vain laittamaan aurinkorasvaa selkääni", Sakura valitti aurinkovarjonsa alla ja asetteli suuret ja kalliit aurinkolasinsa silmilleen. Crestan teki mieli lyödä tuolta ylimieliseltä ämmältä hampaat kurkkuun. Ei hän väkivaltainen ihminen ollut, tunnisti vain lehmän kun näki sellaisen. Cresta oli hyvä biologiassa ja ylpeä siitä.

"Miksi hän sinun selkäsi rasvaisi? Minä ehdin varata hänet ensin", Ino sanoi ylimielisesti. Tuo ärsyttävä blondi oli toisena Crestan turpiin vaan-listalla.

"Et sinä voi häntä varata, Ino-possu", Sakura totesi tyynesti ja asetteli vaaleanpunaisia bikineitään paremmin ylleen. "Ja Sasuke-kun HALUAA rasvata selkäni."

"Ai, kysyitkö sitä häneltä, Jättiotsa?"

"En, mutta olen varma siitä."

Cresta huokaisi raskaasti ja katseli aurinkolasiensa läpi vaaleansinistä taivasta. Siellä muutama puhtaanvalkoinen pilvenhattara seilasi rauhallisesti taivaankannen poikki. Tässä kohtaa yleensä kuuluisi sanoa, että Cresta toivoi olevansa yhtä vapaa kuin ne, tai jotain muuta yhtä hienolta kuulostavaa, mutta oikeasti Cresta tahtoi vain ison vaniljajäätelöpallon. Harmi vain, ettei hänellä ollut yhtään rahaa. Antaisikohan jäätelökioskin uusi poika, Dewo, tötterön ilmaiseksi, jos vilauttaisi tissit?

"Painu perseeseesi, huora!" Ino huusi. Hän ja Sakura istuivat pyyhkeillään ja nyrkit pystyssä, saman aurinkovarjon alla ja välimatkaa toisiinsa alle metrin. Tyttöjen kielenkäyttö oli muuttunut jo melko rumaksi, eikä Cresta jaksanut heistä välittää. Kuka nyt yleensäkään jaksoi?

Cresta kääntyi mahalleen makaamaan ja katseli merelle pää käsiensä päällä leväten. Pojilla näytti olevan hauskaa. Auringossa kimaltelevan meren yllä olevat pilvet toivat Crestalle mieleen jäätelötötteröitä ja jäätelöveneitä. Pahus, riippuvaisuus jäätelöön oli tainnut kasvaa melko suureksi. Pitäisi saada suostuteltua joku pojista ostamaan jäätelö. Mutta eihän Cresta sellaista uskaltaisi, tai kehtaisi, pyytää. Sitä paitsi, Konohan teinipojat olivat sen verran kiimaisia, että he saattaisivat ihan hyvin yhden jäätelön perusteella ajatella, että nyt mentiin naimisiin ja hankittiin kymmenen tenavaa. Lämpimästä auringonpaisteesta huolimatta Crestalle tuli kylmät väreet. Hän sulki silmänsä aurinkolasiensa takana ja painoi poskensa kämmenselkiään vasten.



"Naruto hukkuu!"

Cresta heräsi Sakuran hätääntyneeseen huutoon. Hän räpytteli hetken silmiään miettien, missä oli. Sitten hän nousi istumaan, nosti aurinkolasit nenältään päänsä päälle ja katsoi merelle. Siellä, melko suureksi kasvaneen aallokon keskellä räpiköi Naruto. Vain vaalea hiuspehko sekä pystyssä oleva käsi olivat merkkejä siitä, että kettupoika oli aallokossa; eikä päässyt sieltä itse pois. Sasuke ja Kiba seisoivat vedenrajassa ja haravoivat katseellaan merta. Mitä pojat edes rannassa tekivät? Tai ehkä järkevämpi kysymys: mitä Naruto teki niin syvällä meressä, etteivät hänen jalkansa yltäneet enää pohjaan, ja vieläpä yksin? Olikohan hänelle tullut jalkakramppi? Varmaankin, osasihan poika uida. Cresta, Ino ja Sakura seurasivat tilannetta vähän matkan päässä kauhuissaan. He näkivät Sasuken juoksevan mereen ja heittäytyvän veteen alkaen uimaan suurilla krooli-uintia kohti ystäväänsä. Kiba vain tuijotti Naruton suuntaan kykenemättä tekemään mitään. Narutosta ei näkynyt muuta kuin käsi, joka sekin alkoi vähitellen kadota aallokon alle. Tuulikin oli voimistunut, olisikohan myrsky nousemassa.

"Älkää menkö liian kauas!" uimavahti huusi kauempana, juuri siellä, missä hän ei nähnyt Naruton olevan merihädässä. "Aallokko voi olla petollinen!"

Sasuke oli päässyt Naruton luo. Korppihiuksinen poika sukelsi pinnan alle ja nousi pian veden alta pitäen Narutoa vaivoin pinnalla. Sieltä, mistä Cresta, Sakura ja Ino tilannetta seurasivat, Naruto näytti melko elottomalta. Toinen käsi Naruton rinnan ympärillä lähti Sasuke kauhomaan kohti rantaa vetäen blondia perässään. Nyt Kibakin toipui järkytyksestään ja syöksyi hänkin veteen auttamaan poikia. Yhdessä Sasuke ja Kiba saivat Naruton rantahietikolle. Tyttökolmikko ryntäsi heidän luokseen.

"Miten Narutolle kävi?" Cresta kysyi oitis. Kyseinen poika makasi hietikolla ja Sasuke ja Kiba olivat polvillaan hänen vierellään. Sasuke vei korvansa Naruton suun lähelle.

"Hän ei hengitä", hän sanoi ja katsoi toisia. "Osaako kukaan tekohengitystä?"

Kaikki vilkuilivat toisiaan. Kukaan ei ollut varma taitojensa riittävyydestä.

"Mitä täällä tapahtuu?"

Kaikki kääntyivät katsomaan Shikamarua, joka seisoi uimahousuisillaan ja kädet lanteilla kysyvän näköisenä. Akamaru juoksi hänen takaansa Kiba luo.

"Osaatko antaa tekohengitystä?" Kiba kysyi Shikamarulta oitis ottaessaan Akamarun syliinsä.



Cresta istui vähän matkan päässä Narutosta, Shikamarusta ja Sasukesta yhdessä Sakuran, Inon, Kiban ja Akamarun kanssa. Huolestuneina he katselivat, kuinka vuorotellen Shikamaru puhalsi ilmaa Naruton suuhun ja Sasuke paineli Naruton rintaa. Cresta ei ymmärtänyt koko touhusta juuri muuta kuin sen tarkoituksen. Luojan kiitos hän ymmärsi sen, muuten tuo touhu olisi näyttänyt ERITTÄIN epäilyttävältä. Hetken kuluttua Shikamaru ja Sasuke lopettivat ja pyyhkivät hikeä. Aurinko porotti kuumasti lähes pilvettömältä taivaalta ja teki olon tukalaksi.

"Hän ei edelleenkään hengitä", Sasuke sanoi ja iski nyrkkinsä hiekkaan. "Hän ei vittu hengitä."

"Yritetään uudelleen", Shikamaru sanoi. "Vaihdetaan. Tule sinä puhaltamaan, minä painelen."

Poikien osat vaihtuivat ja sama meno jatkui. Naruto pysyi yhä elottoman näköisenä, kalpeana kuin haamu. Vesikin oli ehtinyt kuivua pojan iholta. Cresta katseli ympärilleen: missä kaikki uimavalvojat ja rantavahdit olivat? Ei kai kaikilla voinut yhtä aikaa kahvitaukokaan olla!

"Köh, köh, purplhörhköh!" Naruto yski ja kakoi ja kierähti kyljelleen sylkemään vettä suustaan. Kaikki näyttivät huojentuneilta, ainakin siihen asti, kunnes huomasivat Naruton yskivän kontallaan niin raivokkaasti, ettei hän ehtinyt vetää henkeäkään välissä. Sasuke hakkasi häntä selkään niin että kumisi, ja yökkäisten Naruto sylkäisi suustaan pienen taskuravun. Rapu makasi hiekalla jalat kohti taivasta. Naruto veti syvään henkeä ja istahti hiekkaan. Sitten hän katseli ympärillään istuvia teinejä.

"Mitä te katsotte? Ihan kuin olisitte aaveen nähneet!" hän sanoi nauraen.

"Oletko sinä ihan tyhmä?!" Sakura kysyi ja iski Narutoa päähän. "Me huolehdimme sinusta ja luulimme että kuolet, ja sinä vielä vitsailet sen jälkeen!"

Naruto hieroi päätään ja katsoi tyttöä. Sitten hän laski katseensa.

"Saat kiittää henkesi pelastamisesta Sasukea ja Shikamarua", Ino huomautti. Naruto vilkaisi kyseisiä poikia.

"Hmph, kiitos", hän mutisi. Cresta pyöritteli silmiään. Aivan kuin päiväkodissa konsanaan. Tosin, uhkauksena ei ollut esimerkiksi, että "et saa karkkia jos et heti pyydä anteeksi", vaan enemmänkin "et saa seksiä jos et heti pyydä anteeksi". Se oli teinien päiväkodin oma sääntö. Ja Cresta piti siitä.



"Sinä hoidit homman hienosti tuossa aiemmin", Cresta sanoi Sasukelle. Kaksikko istui vierekkäin omilla pyyhkeillään ja he katselivat merelle päin. Shikamaru ja Kiba olivat lähteneet viemään Narutoa väkisin käymään lääkärissä varmuuden vuoksi. Ino ja Sakura kiistelivät jälleen jostain kovalla äänellä vähän matkan päässä.

"Tein vain mitä minun täytyi", Sasuke vastasi.

"Kuulostipa se miehekkäältä", Cresta naurahti.

"No olisiko tämä parempi?" Sasuke kysyi ja selvitti kurkkuaan. Sitten hän alkoi puhua kimeämmällä äänellä ja keimaillen:

"Siis enhän minä todellakaan tehnyt mitään. Hihhihhii, minähän ihan punastun."

Poika laittoi kädet poskilleen, räpytteli silmiään ja kikatti tyttömäisesti. Cresta oli kuolla nauruun. Sasuke hymyili hiukan ja kävi pyyhkeelleen makaamaan kädet päänsä alla. Cresta haukkoi henkeään ja kuivasi silmiään.

"Olet tainnut harjoitella tuota", tyttö nauroi.

"Hahhahhaa", Sasuke mutisi.

"Mitä, etkö?" Cresta kysyi muka ihmeissään. "Se kun tuli niin luonnollisesti ja kuulosti aivan aidolta."

Sasuke huomasi tytön äänessä ivallisuutta ja pyöräytti silmiään.
Sitten hän nousi seisomaan.

"Mihin menet?" Cresta kysyi oitis.

"Ostan jäätelön", Sasuke vastasi. "Tahdotko sinä?"

"Joo!" Cresta huudahti iloisesti ja loikkasi jaloilleen.

"Maksat sitten itse", Sasuke totesi ja lähti kävelemään kohti jäätelökioskia. Cresta ryntäsi hänen peräänsä.

"Minä luulin että sinä tarjoat!" hän huudahti.

"No luulit väärin."

"Ei minulla ole yhtään rahaakaan!"

"No, tarjoan yhdellä ehdolla", Sasuke sanoi ja virnisti.

"Teen mitä tahansa!" Cresta parahti. Vieroitusoireet jäätelöstä alkoivat olla jo melko tuskalliset.

"Näytä tissit."

"Hyvä o... Mitä?!" Cresta huudahti järkyttyneenä. Oli Sasuken vuoro nauraa kaksinkerroin kävellessään.

"Se oli vitsi", hän nauroi. "Mutta voit silti näyttää, ei minua haittaa."

Cresta läimäisi poikaa takaraivoon.

"Senkin sika", hän puuskahti.



"Kuule, Cresta", Sasuke sanoi vieressään penkillä istuvalle tytölle, joka innokkaasti nuoli omaa vaniljajäätelöään.

"Niin?"

"Sinulla on jäätelöä tuossa", Sasuke osoitti Crestan nenää.

"Missä?" Cresta yritti silmät kierossa nähdä nenäänsä. Sasuke kumartui lähemmäs suklaatötterönsä kädessään.

"Tuossa", hän sanoi ja nuolaisi kielenkärjellään Crestan nenänpäätä. Cresta muuttui kasvoiltaan yhtä punaiseksi kuin hiuksensa.

"Ja tuossa", Sasuke nuolaisi hänen poskeaan. Sitten poika hymyili tytölle ja nuolaisi omaa jäätelöään. Cresta vain tuijotti Sasukea suu auki unohtuneena ja yritti kasata ajatuksiaan. Se oli vaikeaa, sillä ne tuntuivat muuttuneen yhtä pehmeäksi kuin hänen kädessään hiljalleen sulava jäätelönsä. Sitten hänen suunsa suli hymyyn.

"Sinulla on tuossa", Cresta sanoi ja kumartui nuolaisemaan Sasuken nenänpäätä. Sasuke muuttui punaiseksi kuin tomaatti ja näytti hämmentyneeltä. Ilmeisesti hän ei ollut osannut odottaa aivan tällaistä reaktiota Crestalta.

"Ja tuossa", tämä sipaisi kielellään Sasuken leukaa.

"Ja tässä", tyttö nuolaisi pojan otsaa. Se sai Sasuken hymyilemään.

"En minä noin kova sotkemaan ole, että jäätelöä löytyy otsastakin", hän sanoi ja nuolaisi Crestan otsaa. "Mutta sinä näköjään olet, kun sinulla sitä todellakin oli otsassa."

Cresta nuolaisi Sasuken poskea.

"Kyllä sinä vain olet kova sotkemaan."

"Sinulla on jäätelöä tuossa", Sasuke nuolaisi Crestan toista poskea. Cresta päätti tehdä yllätyshyökkäyksen ja nuolaisikin Sasuken huulia.

"Siinä oli jäätelöä", Cresta naurahti selitykseksi yllättyneelle pojalle.

"No niin taatusti, sillä minä syön jäätelöä suullani", Sasuke sanoi. Sitten hän tuli hitaasti lähemmäs Crestaa ja nuolaisun sijaan suutelikin tätä. Cresta sulki silmänsä ja tunsi Sasuken yrittävän päästä kielellään hänen suuhunsa. Nauttien Cresta raotti huuliaan ja päästi Sasuken tutkimaan hänen suutaan. Sitä kesti vain pienen hetken, ja sitten Sasuke hymyillen irrottautui hänestä.

"Siellä oli jäätelöä", hän sanoi ja nuolaisi jo pahasti sulamaan alkanutta jäätelöään. Crestakin alkoi nopeilla kielen liikkeillä lipoa omaa jäätelöään. Pari minuuttia he vain söivät jäätelöitään ja tuijottivat toisiaan silmiin.

"Sinä kyllä huijasit", Cresta huomautti sitten.

"Kuinka niin?" Sasuke kysyi.

"No tietenkin minulla on jäätelöä suussani, koska minäkin syön sitä suullani!" Cresta huudahti muka vihaisena. Sasuke naurahti.

"Itse aloitit."

"No huulien nuolaisu on vähän eri asia kuin kielari!"

"Ainahan sinä voit..."

Cresta keskeytti Sasuken lauseen painamalla huulensa tämän huulia vasten. Crestan onneksi Sasuken suu oli jäänyt auki tämän puhuessa ja Cresta sai vaivattomasti kielensä pojan suuhun. Sasuke, joka oli jo syönyt oman jäätelönsä, kietoi kätensä Crestan harteille ja antoi tämän tutkia hänen suutaan. Niin tyttö tutkikin, kunnes oli saanut maistella pojan suklaajäätelön ja vohvelin makuista suuta tarpeeksi.

"Sinulla muuten on jäätelöä tuossa", Cresta sanoi ja nuolaisi Sasuken suupieltä. Sasuke nosti Crestan oikean käden, jossa tällä oli yhä loppu vohvelista, ylös ja nuolaisi sitä.

"Ja sinulla oli tässä", poika sanoi hymyillen päästäessään irti kädestä.

"Sinulla on tuossa", Cresta nuolaisi jälleen Sasuken leukaa.

"Ja sinulla tuossa..."

"Tuossa on vielä hieman..."

"Ja sinulla on tuossa..."

"Sasuke! Kuinka minulla voi olla jäätelöä rintojeni välissä?!"

"No kuinka sinä luulet, että minulla on jäätelöä henkilökohtaisella alueellani? Älä luule, etten huomannut, kuinka näpräät uimahousujeni nauhoja auki..."

Cresta vaiensi Sasuken jälleen suutelemalla tätä.



"Voi tuota nykyajan nuorisoa", jäätelönmyyjä Deathwolf, 'Dewo', mutisi kioskinsa tiskiin nojaten ja katseli Crestan ja Sasuken touhuja. "Minä mieluummin vaikka..."

"Yksi mansikkajäätelö, kiitos", Kiba sanoi.

"...itseäni, kuin olisin tässä työssä! Niin, mikä se oli, päärynä?"

"Mansikka. Se on sellainen punainen marja..."

"Joo joo, kai minä nyt mansikan tiedän! Sen verran on tullut harrastettua..."

"Minulla on sitten kiire."

"...että tiedän paljonkin eri marjoja!"

Kioskin edessä seisova Kiba pyöräytti silmiään.

"Sen minä kyllä uskon", hän mutisi.

♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫

Hohohoo, olen ilkeä. >:D Halusin jotenkin kiusata Dewoa, se oli pääajatuksenani aina, kun yritin alkaa kirjoittamaan kisaficciä. xD Sori Dewo (ihan niin kuin minä muka pahoillani olisin ;P)! ^^

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2008-08-31 13:32:45
Ei juma ku oli huippu xD
Naru raukka meinas hukkua, mut Sasse pelasti ja suuteli <3___<3 (minähän olen siis armoton SasuNaru fani)

Mahtavaa tekstiä kerassaan, repesin muutamaan otteeseen:

Ei hän väkivaltainen ihminen ollut, tunnisti vain lehmän kun näki sellaisen. Cresta oli hyvä biologiassa ja ylpeä siitä.

"Siis enhän minä todellakaan tehnyt mitään. Hihhihhii, minähän ihan punastun."

Sasuken sanomana toi oli niin huippu x)

Sasuken ja Crestan touhut oli hauskoja ja sitte toi loppu! Dewo oli hauska ^^

Yhden virheen löysin:

Yhdessä Sasuke ja kiba saivat Naruton rantahietikolle. (Kiba)

Tykkäsin todella paljon tästä, saat 5p ja onnea kisaan! :D

Cresta - 2008-08-31 17:38:41
"Cresta tahtoi vain ison vaniljajäätelöpallon. Harmi vain, ettei hänellä ollut yhtään rahaa. Antaisikohan jäätelökioskin uusi poika, Dewo, tötterön ilmaiseksi, jos vilauttaisi tissit?" Ehkä jäätävin.  :DD Tuo lause ei voisi olla enää tuon todenmukaisempi, jos dewo olisi myymässä jätskiä XD ...jooh. :D

Pidin paljon tästä. Kerronta oli onnistunutta ja dewo oli mukava lisäys XD Ja Sasuke<3 Tarkoitit varmaan tuolla yhdessä kohdassa krooli-uintia? siinä on tullut pikkuinen virhe x) Pidän tästä paljon. Huumoria oli sopivasti kohdassa kuin toisessakin xD Kiitoksia oikein paljon tästä :) Ja onnea kisaan! ^^




Deathwolf - 2008-08-31 17:41:19
mitä kiusausta tässä oli? T:ex jäätelön myyjä nyahahaahahahhahaha touche

Mutta  varsin toimiva tarina ja erittäin onnistunut kerronta, pidin kovasti. Selkeesti voittaja ainesta

Juuki - 2008-08-31 19:34:46
HUippu!! Tää jäätelö juttu oli huippu ! Todella kiva tarina ja tuo dewo oli tossa lopussa hyvä ^^

Onnea kisaan ja menestystä ^^

EgyLynx - 2008-09-01 09:09:33
4 . välit...
vaikeeta ...

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste