Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Mikään ei ole helppoa 2 - Lilie
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1170 sanaa, 6885 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-01-05 15:44:26
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Aika lyhyt jälleen, SasuNarua.

Arvostelu
6
Katsottu 2351 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Tuskin voinkaan mistään välittää, kun…” Naruto aloitti, mutta jätti lauseensa kesken lähtiessään astelemaan hieman nopeampaa.

Sasuke huomasi toisen nopeat askeleet ja jostain kumman syystä tiesi ettei Naruto aikoisi vapaaehtoisesti jatkamaan lausettaan. Sasuke siis otti muutamia juoksuaskeleita ja pysähtyi Naruton kävelylinjalle.
   ”Niin mitä ’kun’?” Sasuke katsoi Narutoa tiukasti kurtistaen hieman kulmiaan näyttäen hieman vihaiselta. Naruto käänsi päätään vältelläkseen toisen katsetta.
   ”Ei mitään…” hän mumisi hiljaa. Voi, mitä hän olikaan mennyt tekemään. Nyt hän ei pystyisi mitä todennäköisimmin olemaan kertomatta miten se lause jatkui.
   ”Älä valehtele. Tiedän hyvin että se ei ole ’ei mitään, joten kakista ulos!” Sasuke yritti tavoittaa Naruton katsetta, mutta huonolla menestyksellä. Naruto katsoi maata näyttäen hieman eksyneeltä.
   ”Et sinä välitä… Ei sinua kiinnosta.” Naruton hiljaiset sanat melkein menivät ohi Sasuken korvien, mutta hän tavoitti kuitenkin ne juuri ja juuri. Hän katsoi hämmentyneenä vaaleahiuksista poikaa. Kuka hänen edessään seisoi? Hän levitti käsiään huomatessaan että Naruto yritti päästä hänen ohitseen.
   ”Jaa en välitä vai? Mistä sinä sen tiedät?” Sasuke kysyi ja yritti jotenkin tulkita Naruton käytöstä. Jokin oli pahasti vialla. Hän odotti hetken, ja toisenkin. Vastausta ei tullut.
   ”Aiotko vastata vai et?” Sasuke tivasi Narutolta tarttuen tämän käteen, saaden pojan värähtämään.
   ”Kukaan ei välitä… Miksi sinä välittäisit?” Naruto mumisi sulkien silmänsä. Hän halusi pois tuosta tilanteesta. Hän halusi olla yksin. Tämä tilanne ei tietäisi hyvää, siitä hän oli varma.

      Sasuken sisällä kohahti. Hänkö ei muka välittänyt? Hänhän rakasti Narutoa! Tietenkin hän välitti! Sasuke katsoi Narutoa hetken hieman hölmistynyt ilme kasvoillaan.
   ”Minua vain sattui kiinnostamaan…” Sasuke mutisi, tajuten sitten liian myöhään että ne olivat väärät sanat. Naruto nosti katseensa Sasukeen ja näytti niin haavoittuvalta, että Sasuken teki mieli kietoa kätensä toisen ympärille. Mutta hän ei pystynyt.
   ”Niinpä niin, sinua kiinnostaa vain kuinka tällainen mitätön olento voi elää itsensä kanssa!” Naruto tiuskaisi riuhtaisten kätensä toisen otteesta ja lähti juoksemaan takaisin sinne mistä oli tullut.

      Tajuamattaan Sasuke lähti myös juoksemaan.
   ”Samperin idiootti!” hän huudahti ja nopeutti askeliaan saaden toisen melko nopeasti kiinni. Sitten hän teki jotain mikä yllätti hänet itsensäkin; hän hyppäsi Naruton selkään kaataen toisen alleen maahan mahalleen. Naruto älähti hiljaa iskeytyessään hiekkaisen tien pintaa vasten. Hän sulki silmänsä ja huokaisi hiljaa. Ei hyvä.
   ”Kerro, miten se lause jatkuu, niin päästän sinut vapaaksi.” Sasuke ilmoitti allaan makaavalle Narutolle samalla kun istui toisen selän päälle pidellen toista aloillaan. Naruto ei jaksanut taistella vastaan.
   ”Sitä vain, että miten voisinkaan välittää mistään kun kukaan ei ole koskaan välittänyt minusta. Miten voin osata välittää?” Naruto mumisi painaessaan kasvot käsiinsä huokaisten syvään. Hän halusi todellakin kotiin.
   ”Oletko aivan varma?” Sasuke kysyi sitten hiljaa, katsoen toisen vaaleita hiuksia. Hän taisteli kiusausta koskea niitä, ja onnistuikin juuri ja juuri. Hän näki Naruton nostavan päätään hieman.
   ”Olen.” kuului pieni ääni. Sasuke hymähti hiljaa kuullessaan sen ja laskeutui hieman että pystyi kuiskaamaan toisen korvaan.
   ”Entä jos sanon, että olet väärässä?” Sasuke kuiskasi hymyillen aavistuksen. Naruto värähti hänen allaan ja käänsi katsettaan Sasuken kasvoihin. Naruto näytti niin hämmästyneeltä.
   ”Joko päästät minut..?” Naruto kysyi sitten vaihtaen puheenaihetta. Sasuke naurahti hiljaa.
   ”Anna tarpeeksi hyvä syy siihen.” hän katsoi Naruton silmiä, jotka katosivat hänen näköpiiristään pojan kääntäessä päätään.
   ”Mitä minun pitää vielä sanoa? Että olen hyödytön luuseri? Rasittava ääliö joka ei osaa mitään?” Naruto huudahti. Sasuke pystyi kuulemaan kuinka toisen ääni värisi.
   ”Onko sinusta hauska haukkua itseäsi..?” Sasuke kysyi toiselta kurtistaessa kulmiaan. Missä hänen Narutonsa oli?
   ”Tuo on ihan totta, kaikki ajattelevat minusta niin.” Naruto totesi huokaisten raskaasti. Mitä Sasuke ajoi oikein takaa? Naruto ei ymmärtänyt.

      Yllättäen Naruto tunsi toisen käden olkapäällään. Se sai hänet hajoamaan lopullisesti. Kauan pidätellyt kyyneleet valuivat hänen poskilleen.
   ”Päästä minut…” Naruto pyysi ja laski otsansa maahan. Sasuke kohotti kulmiaan hämmästyneenä.
   ”Naruto..? Mikä sinun on..?” Sasuke kysyi pehmeällä äänellä. Hän halusi auttaa ystäväänsä niin hyvin kuin voisi. Ehkä hän ei ollut maailman paras lohduttamaan ihmisiä, mutta kyllä hänenkin täytyi pystyä siihen. Kyllä.  Naruto oli auttanut hänet pois pimeydestä, nyt oli hänen vuoro auttaa Narutoa.
   ”E-ei mikään…” Naruto henkäisi samalla kun hänen kehonsa alkoi täristä. Sasuke hätkähti pienesti huomatessaan tämän.
   ”En minä ole niin idiootti etten huomaisi, että jokin on vialla!” hän huudahti ehkä turhankin lujaa, ja katui sitä heti kun huomasi Naruton tärinän lisääntyvän.
   ”Mikä sinun on?” Sasuke toisti vielä kerran toiselta ja tällä kertaa hän aikoi saada vastauksen.
   ”Ei mikään!” Naruto huusi kyynelten valuessa hänen silmistään. Hän pyyhki hieman kyyneleitään, mutta uudet vain paikkasivat vapaat paikat poskilta.
   ”Miksi sitten huudat minulle?” Sasuke pehmensi ääntään ja katsoi Narutoa hieman huolissaan. Mikä oli noin pahasti pielessä?
   ”Mene pois! En halua… että näet… kuinka heikko olen…” Naruto mumisi nyyhkyttäen samalla. Sasuken silmät laajenivat aavistuksen kuullessaan toisen sanat. Hän nousi hieman ja käänsi Naruton selälleen. Hän tarttui toisen paidasta ja veti toisen huulet vasten omiaan. Jostain syystä Naruto ei kuitenkaan rimpuillut vastaan, vaan katsoi ensin hämmentyneenä toista, kunnes sulki silmänsä. Irrottautuessaan suudelmasta Sasuke hymyili hieman.
   ”Et sinä heikko ole.” hän kuiskasi lämpimällä äänellä Naruton korvaan.

------------------

Ja tässä on siis jatkoa... Mitä sanotte..? Kirjoitanko lisää? Ideaa on valmiina hyvin paljon, eli tässä ei ole oikeastaan vielä mitään tapahtunut... Pitäisi varmaan pidentää näitä tekstejä.. Mutta tähän oli kiva lopettaa. ^^;
Unohdinpa kertoa, että tässä Naruto ja Sasuke ovat hieman vanhempia... Ehkä noin 16-vuotiaita... En ole ihan varma. ^^;

Kommentit (Lataa vanhempia)
Lilie - 2006-01-05 17:12:16
Kiitos.. Jos hyvin ehdin, saattaa tänään tulla jatkoa..

Rin - 2006-01-05 22:35:57
ooo O_O nyt seuraava ^___^

warson - 2006-08-26 22:18:56
Hmm. Eikös tämän nimi joskus ollut "Et sinä heikko ole" vai olenko vain erehtynyt?? :o Mutta tosi kaunista tekstiä, osaat kuvailla luontevasti ja juonenkulkukin sujuu hyvään tahtiin

Oni-Chan - 2006-09-12 08:09:47
öh, ^ere^ "Et sinä heikko ole" on Lilien  piirustuksen nimi. Joten joo, olet sinä erehtynyt. --__--"

LaughMaker - 2008-11-11 21:34:46
Byäääh... Nää tarinat on niin surullisia!! Varsinkin ne viimeset!!!

Sasuruto - 2011-11-09 12:10:19
hiii raxtan tät

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste