Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Art and Artifice 12 - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K15- - Kieli: Suomi - Osia: 22 - Pituus: 1641 sanaa, 11175 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-10-07 14:46:21 - Sarja valmis
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Ikäraja: T, myöhemmin M (T=Teen, M=Mature)
Genre: Romance
Pairings: ItaNaru, yksipuol. SasuNaru, KibaHina, ZabuHaku
Summary: elämä ei ole ikinä kohdellut Narutoa kovin hyvin, mutta hänellä on taitoa ja päättäväisyyttä. Hän haluaa vain päästä haluamaansa yliopistoon. mutta hänen kaksoiselämänsä tuottaa ongelmia.
AIKAISEMPIEN OSIEN LUKEMISTA VAADITAAN, kiitos. Palaute erittäin tervetullutta. Uusi osa vasta viidentoista palautteen jälkeen!

Tarinan osat

Arvostelu
13
Katsottu 1895 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N: Nyt voit liittyä lukijalistalle. Kun uusi chapu julkaistaan, tulee viesti profiiliin. Ilmoittaudu kommentoidessa. ^^

Art and Artifice
(Taidetta ja Teennäisyyttä)

- 12 -

"Paska! Pitää kiirehtiä!" Naruto puhisi. Koulu oli juuri loppunut ja hän oli juossut tuli kantapäillä rakennuksesta ulos ja ryntäsi alas katua kohti työpaikkaansa, niin kuin vain ihmisen vain oli mahdollista. Ino oli tiedottanut että Kiba oli tuomassa Sakuran tatuoitavaksi ja itse Pääpaskiainen oli tulossa mukaan.

Koska heitä oli enemmän, heillä kestäisi kauemmin saapua toimistolle, mutta Naruto halusi ehdottomasti olla ennen heitä, siitä kiire. Hän ei todellakaan suunnitellut paljastavansa työtään muille, vaikka se sattuikin kuulostamaan erityisen mukavalta juuri nyt. Joten hän toivoi pystyvänsä piilottelemaan liikkeen takaosissa. Ehkä he tyytyisivät ensimmäiseen näkemäänsä tatuoijaan.

"Mitä kello on?!" huohottava blondi kähisi sillä sekunnilla kun kompuroi sisälle Shuriken Studiossin liikkeeseen. Raidou katsahti ylös yllättyneenä, ennen kuin tarkasti ajan ranteestaan.

"Olet kaksitoista minuuttia etuajassa. Ei mitään huolehdittavaa. Missä palaa, kun noin kiire?"

"Sori, Raidou. Ei kerkiä rupattelemaan. Kiireinen päivä, tiedäthän. Paljon tehtävää! Olen takana." Naruto tuhisi kiskoessa huppariaan pois, tunkien sen tiskin alle ja kadoten omaan osastoonsa, sulkien perässään sälekaihtimet. Raidou katsoi työntekijänsä perään, hämmentyneenä.

"Teinit." hän huokaisi pudistaen päätään epätoivoisesti.

Naruto yritti kehitellä jotakin keskittymistä vaatimaa, mutta hätkähti silti jokaisen kerran kun kello kilahti asiakkaan saapumisen merkiksi. Kunnes se vihdoin soi ilmoittaen Kiban, Sakuran ja Sasuken saapumisesta. Naruto pysytteli aloillaan, odottaen kammoksuen, kun Raidou tervehti asiakkaita.

"Hei! Ystäväni tässä haluaisi hankkia tatuoinnin." Kiba tervehti, osoittaen joukosta Sakuran, kuka hymyili innostuneena. "Onko Kyuubi paikalla tänään? Hän teki minun tatuointini ja toivoin, että hän voisi tehdä Sakurallekin."

"Totta kai. Hän on takana juuri nyt. Käyn hakemassa hänet." Hemmetti! Naruto saattoi kuulla Raidoun likkuvan piilopaikkaansa kohti. Pian kuului kopautus ikkunasta. "Ipana! Raahaa perseesi tänne. Sinulle on asiakas." Hitaasti Naruto raahautui pois tuoliltaan huokaisten syvään. Kun vain joku toinen olisi tullut hakemaan tatuointia ennen heitä. Sitten hänellä olisi ollut syy kieltäytyä. Ottaen syvään henkeä hän suoristi selkänsä, tunki masennuksensa pään kauimpaan nurkkaan ja käveli liikkeen etuosaan hymy naamallaan.

"Hei, Kiba. Miten menee?"

Uchiha Sasuken silmät liimautuivat välittömästi miellyttävän ja iloisen äänen omistajaan. Blondi näytti aivan yhtä uskomattomalta luonnossa. Sasuke tarkasteli jokaista paljasta aluetta silmillään (ei kun kielellään, mitä luulitte), kun hän katsahti pojan suurpiirteisesti. Hänen selvän kiinnostuksensa kohde ei antanut merkkiäkään siitä, että olisi huomannut korppihiuksisen huomion.

"Kyuubi, siinähän sinä olet. Tule tänne ja tervehdi ystäviäni." Kiba tarttui Naruton käsivarteen ja kiskoi hänet vaaleanpunahiuksisen tytön luokse. "Tämä on Sakura. Hän unelmoi tatuoinnista, joten suosittelin sinua."

"Hauska tavata, Sakura." Hän sanoi aurinkoisesti hymyillen. "Olisi mukavaa auttaa sinua." Hän ojensi kättään, jonka Sakura otti vastaan punastuen ja kikattaen. Naruto pyöräytti silmiään mielessään, mutta muistutti mahdollisuuden suomisesta. Kiba oli paljastunut hyvin mukavaksi. Sakura voisi aivan hyvin todistautua aivan yhtä mukavaksi. 'Muista, he kaikki voivat olla pelastettavissa'.

"Hauska tavata myöskin, Kyuubi-kun. Olen kuullut paljon sinusta." Okei... Tuo kuulosti tarpeeksi rehelliseltä. Naruto oli aukaisemassa suutaan, kun Paskiainen päätti leikata keskusteluun.

"Minun nimeni on Uchiha Sasuke." Hän ilmoitti äänensävyllä, joka oletti nimen olevan tunnettu. Hymy katosi blondin kasvoilta ja hän kääntyi Uchihan puoleen tympääntyneenä.

"Odotatko palkintoa tai jotain?" Kiban käsi ampaisi peittääkseen blondin suun. Hän aavisti että Kyuubi on todennäköisesti muistanut nimen heidän käymästä keskustelusta. Hän muisteli blondin vaikuttaneen halveksuvalta, ja Kiba tunsi hieman pahalta ystävänsä mustamaalaamisesta, mutta KUKAAN ei ollut puhunut Uchihalle tuolla sävyllä ja mustahiuksinen poika näytti yllättyneeltä. Se oli huvittavinta mitä nähdä saattaa!

"Hän pyyhkäisi minut sivuun!" Sasuke oli varma että ajatus jäi kaikumaan hänen päähänsä. "Hän todella jätti minut huomioimatta! Mitä hemmettiä!" Naruto oli palannut takaisin asiakkaansa luokse.

"No, Sakura, oliko sinulla jotain tiettyä mielessäsi?"

"Pidän onnenbambun ja jokusen sudenkorennon ajatuksesta, mutta luulen että se voisi olla jotain seksikkäämpää..."

"Mutta pitäisit mainitsemastasi?" Naruto katkaisi, samalla kurtistaen kulmiaan.

"No, olen aina todella pitänyt niistä. Se vain tuntuu hieman liian kesyltä."

"Ei, ei," blondi ravisti päätään. "Sinun ei tarvitse ottaa mitään seksikästä. Ota mitä haluat."

"Luuletko että minun pitäisi?" tyttö kysyi epävarmana.

"Ei, sinä luulet että sinun pitäisi. Sinähän pidät siitä, eikö? Sillä ei ole väliä mitä otat. Se on seksikäs, kun olet seksikkäällä tuulella." Sakura nauroi kuullessaan Kyuubin suoran mielipiteen.

"Oikeastiko?"

"Luota minuun," Naruto virnisti. "Se on tatuointi! Kun se on hyvin tehty, ne ovat kaikki seksikkäitä!" Sakura nauroi kovempaa ja Kiba liittyi mukaan. "Hei! Olen tosissani. Jos se todella pukee sinua, siitä tulee kuin tunnesormus. Minun voi olla iloinen, seksikäs, vihainen, tumma ja mysteerinen... riippuen tilanteesta." Tämän kuullessaan Sasuke, joka oli vasta pääsemässä ylitse Kyuubin sivuutuksesta, alkoi kuvitella tatuointia, jonka näki Inon kuvissa ja ymmärsi että blondi oli oikeassa. Hänen oli helppo kuvitella tatuoinnin vahvistavan jokaista mainittua tunnetta. Tosin tyypillä oli outo tapa ajatella.

"Hn, Itachi olisi aivan innostunut tuosta." hän ajatteli hymähtäen. Hyvä, ettei hänen veljensä ollut paikalla. Sasuke aikoi niin leveillä blondilla Itachille, kunhan saisi tämän. Ja hän saisi pojan. Hän saattaisi jopa pitää häntä jonkin aikaa. Blondi oli oikeastaan aika söötti ja hauska, kuuman lisäksi.

Naruto, saatuaan Sakuran vakuutettua sudenkorennoista, jotka hän oli alunperinkin halunnut, alkoi vauhdikkaasti luonnostella asetelmia vertailtaviksi. Hän jatkoi keskustelua helposti työskentelyn lomassa.

"En ymmärrä mikä pakkomielle seksikkäänä olemisesta nykyään on tullut. Tarkoitan, katso sinua. Olet todellakin tarpeeksi viehättävä." Vaaleanpunahiuksinen tyttö hymyili iloisesti kohteliaisuudelle. "Ei ole mitään syytä nähdä liikaa vaivaa."

"Tytöt yrittävät miellyttää jätkiä. Se on luonnollista." Sakura väitti. "Sinun täytyy myöntää, jätkät ovat aika selviä siitä mitä haluavat."

"Ei, he vain sanovat niin. Ehkä ensiksi, he luulevat jopa uskovansa sen. Mutta sitten yksi päivä he keksivät sen mitä oikeasti haluavat ja se onkin kokonainen persoonallisuus!" Naruto väänsi kasvoilleen järkyttymistä kuvaavan ilmeen, joka sai Sakuran jälleen kikattamaan. "Kun jätkä löytää jonkun, josta oikeasti pitää, he eivät halua tytön olevan kevytkenkäinen." hän sanoi vakavasti. Sasuke tuhahti automaattisesti.

"Ainoastaan toivottomat romantikot haluavat neitsyen. Loput haluavat, jonkun joka tietää mitä tekee." Naruto katsoi nuorinta Uchihaa alentuvasti, joka tunsi sen takia itsensä epämukavaksi.

"Valehtelet." hän sanoi toteavalla sävyllä. Sitten siirtäen huomionsa takaisin Sakuraan ja jatkoi. "kun olen varma,että olen löytänyt sen oikean ja sellaisen joka oikeasti välittää, ei ole kovin paljon mitä voin tarjota hänelle. Mutta ainakin voin antaa itseni kokonaan hänelle, koskemattomana ja hänelle ainoastaan."

Sasuke tunsi perhosia vatsassaan kuullessaan tämän. Jotenkin se kuulosti niin uskomattomalta asialta. Totta puhuakseen, ajatus siitä että tämä upea blondi oli edelleen neitsyt, niin että Sasuke olisi ensimmäinen joka häneen koskisi, kuulosti niin houkuttelevalta. Tajutessaan mahdollisuuden, että hänen tunteensa saattoivat näkyä hänen kasvoillaan, hän hätäisesti veti kasvonsa neutraaleiksi ja katsahti huomaamattomasti Kibaan varmistaen että poika ei ollut huomannut. Samaan aikaan Kiba oli hukkunut ajatuksiin tytöstä josta piti, jonka viattomuus oli se joka häntä ensimmäiseksi houkuttanut. Ei ollut mitään mahdollisuutta, että hän sanoisi niin Sasuken edessä!

Naruto huomaamattomasti viittoi Sakuraa katsomaan kahden idiootin hiljaisia reaktioita, ja nyt he molemmat olivat revetä hihityksiin. Kohdatessaan Sakuran katseen jälleen, blondi ravisti päätään ja virnisti.

"Huomaatko mitä tarkoitan?"

Sasuke ei tiennyt miten suhtautua tilanteeseen. Blondin reaktio oli ollut täysin ennustamattomissa. Ehkä hänen pitäisi ottaa askel taakse päin ja uudelleen miehittäytyä? Hän uppoutui ajatuksiinsa hetkeksi, tutkaillen hänen epätavallista ongelmaansa ja keksiä, mitä helvettiä oli oikein tapahtumassa.

Sakura oli päätynyt yhteen Naruton suunnittelemaan asetelmaan ja Naruto oli äkkiä tehnyt siitä huolellisen kopion, sovitti sen sopivaksi tytön alaselän vasemmalle puolelle. Hän oli valmis aloittamaan. Hermostunut Sakura etsi itselleen mukavinta asentoa. Vaaleavierikkö rauhoitteli tyttöä vakuuttaen, että se ei olisi niin kamalaa ja jos se kävisi sietämättömäksi he pitäisivät tauon, Sakuran tarvitsi vain sanoa. Kiba ja Sasuke katselivat muutaman metrin päästä, mutta selvisi että Sakura ei olisi tarvinnut lisäksi minkäänlaista moraalista tukea, kuin sen minkä Naruto tarjosi. Hän oli niin varovainen kuin kykeni, ja piti tytön huomion muualla pitämällä kevyttä keskustelua koko tatuoinnin ajan. Se oli ohitse ennen kuin Sakura huomasikaan. Hypäten ylös pöydältä, Sakura suuntasi lähimmälle peilille tarkistamaan valmiin teoksen.

"Oh! Se on kaunis! Se on juuri täydellinen, rakastan sitä!! Kiitos niin paljon, Kyuubi-kun!" Naruto huomasi olevansa murskaavan halin uhri.

"Hemmetti!" hän ajatteli. "Tyttö on paljon vahvempi kuin miltä näyttää!" Hän nauroi ja halasi tyttöä joka tapauksessa. Sakura oli oikeastaan ihan mukava henkilö, blondi päätti. Hän oli vain hieman epävarma itsestään, mikä on yleinen ongelma. Naruto oli oikeasti nauttinut Sakuran kanssa käymästä keskustelustaan.

Kun kolmikko teki matkaansa ulos liikkeestä Naruto sanoi hyvästit Kiballe ja Sakuralle, sopivasti unohtaen Sasuken. Uchiha ei voinut uskoa, että blondi oli täysin jättänyt hänet huomioitta, ja kaiken lisäksi lähes koko ajan he olivat liikkeessä. Kaikki , joita hän oli himoinnut, olivat vain kaatuneet hänen syliinsä. Joskus kirjaimellisesti. Häntä ei koskaan oltu haastettu tällä tavalla. Se tekisi asiasta entistä mukavamman, hän päätti.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daikon - 2008-10-07 15:17:16
Olin odotellukin jo tätä osaa pitkään. En vain muistanu kuka oli tään kirjoittaja enkä jaksannu alkaa selamaan noita entisiä ficcejä -.-'

Naruto teki ihan oikein, että jätti huomioimatta Sasuken! Hähä..

Löysin kyllä pari virhettä, joten tässä ne ovat:

Naruto huomaamattomasti viittoi Sakuraa katsomaan kahden idiootin hiljaisia reakstioita......(reakstioita=reaktioita)

Ehkä hänen pitäisi ottaa askel taakseppäin...(taakseppäin=taakse päin

Se ohitse ennen kuin Sakura huomasikaan. (Lause kuulostaa oudolta. Kuulostaisi paremmalta näin: Se meni ohitse ennen kuin.. Tai: Se meni ohi ennen kuin..

suuntasi lähimmälle pöydälle tarkistamaan valmiin teoksen. (kenties tuon pöydälle sanan pitäisi olla peilille?)

Sakura oli oikeastaan ihan mukava henkilö, blondi pääti. (pääti=päätti)

Uchiha ei voinut uskoa, että blondi oli täysin jättänyt hänet huomioitta, ja (en ole varma, mutta huomioitta=huomioimatta en oo sit varma)

Ja tahdon liittyä tuohon lukijalistaan! Ehdottamasti!

Daikon - 2008-10-07 15:19:00
Ei herran jestas ku tuli pitkä kommentti x__x mutta unohdin mainita vielä, että sitä jatkoa vähän nopeammin kuin tää osa! Nii ja annoin täydet pisteet ^__^

Daligar - 2008-10-07 15:30:32
Ihana osa! Hyvä Narska, älä huomioi sitä angstipalleroo :D
Ja Sasse, pidähän sitte ne näppis erossa Narskasta! Sulla ei oo mitään oikeuksia siihen sen jälkeen miten oot sitä kohdellu Ò____Ò`
Naruto on Itachin <3

Harmi että tää oli vähän lyhkänen, olisin lukenu mielelläni enemmänkin, no ehkä ensi kerralla sitten :D

Muutaman virheen löysin:

"Olet kaksitoista minuttia etuajassa (minuuttia)
Hemmetti! Naruto saattoi kuulla Raidoun likkuvaan piilopaikkaansa kohti. (liikkuvan)
Se oli hyvittavinta mitä nähdä saattaa! (huvittavinta)
naruto oli palannut takaisin asiakkaansa luokse. (Naruto)
Tosin tyypillällä oli outo tapa ajatella. (tyypillä)
alkoi vaudikkaasti luonnostella asetelmia (vauhdikkaasti)
sovitti se sopivaksi tytön alaselän vasemmalle  sen)
Vaaleavierikkö rauhoitteli tyttöä vakuuttaen (Vaaleaverikkö)
Se ohitse ennen kuin Sakura huomasikaan (Se oli ohitse..)

Toivottavasti saat käännettyä pian lisää, tää on niin ihana sarja, saat 5p ^^
Ja ilmoittaudun :)

harinezumi - 2008-10-07 16:52:13
O.o JATKOAAA!!! WOHOO!! Aivan ihana!! Sasse ei koske Narskaan tai muuten käy köpelösti.... ;)
Toivottavasti jatkoa tulee lisää :D

5pojoaa =)

onnaShika - 2008-10-07 20:10:20
Lukijalistaan!! *w*

Ooooh~ Tätä ollaankin jo odoteltu! Vidoinkin.. =33

Hyvä Narska, älä piittää Saskesta, kuulut Itachille..! b(>w<)d

Toivottavasti seuraavat osat tulisivat hiukan nopeammalla tahdilla.. :>> En huomannut virheitä.. Tai niistä oli jo mainittukin.. Joissain kohti kieli tuntui hiukan tökeröltä, mutta ei se ainakaan minun lukemista pahemmin haittaillut... Mutta 4½ antasin, pyöreesti siis 5. ^____^

We want more !!

celebwen - 2008-10-08 02:14:15
L-U-K-I-J-A-L-I-S-T-A-A-N ^^ Kiitos!
*Kehräystä* Nyt odottelemaan seuraavaa osaa...

Defia - 2008-10-08 13:02:41
Olen lukijalistassa, nee?^^,

Tätä odotinkin aivan innoissani, ja voin sanoa etten pettynyt. : > Virheitä en huomannut lainkaan, enkä niitä oikein etsinytkään. Tämähän käy aina vain jännemmäksi : > Ihanasti hahmojen persoonallisuudet tulee esiin ja koko juoni ym ovat hiukan massasta poikkeavia^^, Kiitos mukavasta lukukokemuksesta jälleen.

Kingis - 2008-10-08 16:34:12
Pääseekö lukijalistalle? Ja sitten olisi yksi kysymys. Mistä sinä tämän löysit, onko fanfiction.netissä tai jossakin vastaavassa? Mutta en löytänyt yhtään virhettä ja muutenkin sujuvaa tekstiä. 5 pojoing...

Sid - 2008-10-08 17:28:55
ARRGGG!!!! saske saa yrittää mutta Italle kuuluu Narskan KOSKEMATTOMUUS! Juu... eli, tosi mukavaa luettavaa ja hienot sanankäänteet. Luin kaikki osat samalla kertaa ja tälle annan oitin viisi pisytettä  JAtka toki!

Sihiro - 2008-10-09 15:51:32
JATKOA!!!

Todella hyvin suomennettu

5pojoo

jesu-chan - 2008-10-09 16:57:46
Sasuke aikoo varastaa naruton>< Ei tule onnistumaan. Tämä on mahtavaa...On mukavAA SEURATA TILANTEEN KEHITTYMISTÄ JA TARINAA MUUTENKIN^^ hYVÄ NARUTO ETTÄ JÄTIT SASUKEN HUOMIOTTA JA TOISAALTA HYVÄ ETTÄ SASUKE ALOIT VIHDOIN TOIMIA<333 mILLON SEURAAVA OSA TULEE??? oLEN IHAN TÄPINÖISSÄ JA ODOTAN. mINUSTA TULI TÄMÄN SARJAN USKOLLINEN LUKIJA! ALAS KÄÄNTÄÄ LISÄÄ JA VÄHÄN ÄKKIÄ VAIKKA SE VARMAAN RASKASTA JA VAIKEETA ONKI, MUTTA LISÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!

Oni-Chan - 2008-10-10 09:31:14
mä muyten lukasin tän ficcisarjan kokonaan FanFiction.netissä! ^^" gomen... MUTTAH!! soli ihan älyttömän hyvä!!!! *halii kirjoittajaa* oot mun idoli!!!!
5 pojoo!! >w< *täytyy muuten lukee se yaoi-kohta uusiks...meni sillon ohi..* *virnuilua* YAOI RLZ THE WORLD!!!

linne - 2008-10-10 11:43:35
IHANA !

Luin koko homman juuri pötköön eikä voi muuta sanoa että täyden kympin työ! Välillä bongasin pari kirjotusvirhettä (eivät tainneet olla edes tässä luvussa?), mutta se ei haittaa koska niitäkin on niin vähän. ItaNaru paritus kuulosti tosi oudolta aluksi, mutta ei voi muuta sanoa että noi on kyllä niin hotteja yhdessä <3. Jotenkin Naruton luonne ja persoonallisuus ja se tatska on vaan niin.. niin.. ihania?

(ok, kommentoin lähinnä tekstiä enkä käännöstä, mutta en vain osaa repiä käännöksestä muuta kuin että "hyvää työtä" lähdeteosta tuntematta..) Juu, hyvää työtä hienoa !

15 palautetta on jo tullu, kansa haluaa lisääää !!1!

narusegawa - 2008-10-13 23:36:00
*yrittää kovin keksiä jotain kommenttia*
Joo muutama virhe sielä oli mutta niistä on jo sanottu..
Pian jatkoa!!!!!! 5p.
Sasuke ei tiedäkkään että se on tavannut Kyubin(naruton) aijemmin!!.. ^^
Aivan ihana osa jälleen!!

celebfalas - 2008-10-14 09:21:21
o.O Siiiiiistiääää XD Olipas hyvä :) Jatkoa odotellaan ja 5p. on minusta hyvä luku X'D
Ja tottakai haluan lukijalistaan :)

kagome-chan - 2008-11-08 21:08:08
oonko sanonu et tää tarvii jatkoo koska tää on TOSI ihana JATKOO !!!!! :) XD niin ihana awww naruto on neitsyt ja sasse saa naru-chanin awww :):) mitä Itachi sanoo?? mitä tapahtuu ??? :D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste