Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Naruto Saimaassa - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1562 sanaa, 10051 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-10-11 14:47:14
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Ikäraja ei ihan pidä paikkaansa, muttamutta... ^^" tajuatte sitten...
Otsikko kertoo kaiken oleellisen.. =_="
Siellä on yksi sana, joka toistuu lähes koko ajan.... älkää tappako.. se on rumasana!!! älkää ottako minusta mallia lapset!

Arvostelu
14
Katsottu 1856 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
YOOOOSH!!! Tästä lähtee..

Naruto Saimaassa.. Din Din Din Din Diiiiin... =3=

---

Naruto alkoi heräillä auringon langettaessa valon säteitään häneen. Poika haukotteli, nousi istumaan ja hieroi unisia silmiään. Haukotellen uudemman kerran. Hän tunsi raikkaan ilman tunkeutuvan keuhkoihinsa, se tuntui hyvältä. Hetken kuluttua, Naruto ymmärsi pälyillä ympärilleen. Missä hän oli? Miten hän oli ulos joutunut?!
Hän ei ollut kotonaan, eikä liioin Konohassa.
Kuten ei myöskään Sunassa. Missä hitossa hän oli? Paikka ei näyttänyt tutulta. Hän istui aukiolla, pehmeässä nurmikossa, ja häntä ympäröi erilaiset lehtipuut. Koivut ja haavat. Ne eivät olleet niitä puita, joita hänen kotimaassaan kasvoi. Eivätkä ne näyttäneet tuollaisilta. Puut olivat lyhyitä ja hennon näköisiä, ei niissä voisi ninja liikkua. Oksa vain katkeaisi alta.

Kettupoika nousi seisomaan kääntyillen paikallaan. Taivaalla oli valkoisia pilviä ja muutama outo lintu, eivät ne näyttäneet Ahou-linnulta. Joitain outoja miniskidi-peippoja.
Naruto tuhahti. Ehkä tämä oli jokin kestävyystesti.

--

Blondi kulki pitkin metsäpolkua, tietämättä ollenkaan minne se vei. Hän ohitti kiven, jonka päällä makasi sisilisko, pienen kuusen, jonka alta kurkki orava. Ohittaessaan suuren männyn, Naruto kuuli tuskaista ähinää. Ja pienen pienen avunhuudon.
Kettupoika käveli nopsaan männyn juurelle ja tähysteli ylös. Ei hän nähnyt mitään. Salaman nopeasti, jokin putosi häntä kohti.
Se ei näyttänyt aseelta tai mitenkään uhkaavalta. Naruto ojensi kätensä sitä kohti, tuntiessaan jotain osuvan kämmenilleen, hän toi kätensä kasvojensa luo ja katsoi, mitä oli saanut kiinni.
Hänen silmänsä suurenivat järkytyksestä. Hänen käsillään oli pieni Sai-tonttu. Se ei ollut kuin n. 15 cm pitkä ja sitä peitti vain lyhyt lannevaate. Pikku-Sai pälyili ympärilleen, kohdaten Naruton kasvot.
"Kiitän Teitä pelastamisestani, Penis!" Pikku-Sai nousi seisomaan pojan kämmenille ja kumarsi syvään. "Tu-tuota..Ole hyvä?"
"Kuinka voin ikinä kiittää teitä, Penis?"
"Jos nyt vaikka ensimmäiseksi, lopettaisit sanomasta 'Penis'."
"Selvä on, penis." Sai nyökkäsi.
'Voi veljet....'

Pikku-Sai lähti johdattamaan Narutoa kohti kyläänsä, jossa Naruto saisi palkkionsa; Saimaan Prinssin pelastamisesta!
Heidän saapuessaan kylään. Naruto tuijotti pientä kylää silmät vieläkin suurempina ja leuka maata hipoen. Pieniä Sai-tonttuja joka puolella!!
Joka puolelta kuului 'Penis', 'Penis', 'Penis' ja vielä kerran 'Penis'...
"Nyt olen varma, että Sai on oikeasti avaruusolento. Ja tämä on hänen kotiplaneettansa!" blondi mutisi. Hänen pelastamansa Sai nyki hänen housunlahjettaan. "Tule, Naruto-kun, vien sinut isäni luo!"

Mutta, koska Naruto oli liian suuri, hänen oli jäätävä linnan ulkopuolelle. Linna oli suuressa männyssä-sen sisällä. Kitsune tuijotti kylää ihmeissään. Miten niin moni Sai-tonttu pystyi asumaan tälläisessä pikassa. Tontut olivat kaikki miehiä. Naruto ei edes halunnut tietää, miten he lisääntyivät.
Tontut asuivat pienissä mustetaloissa, oli rivitaloja, omakotitaloja ja jotkut tontut asuivat maan alla. 'Jos noita tonttuja ei lasketa, niin tämä on oikeastaan aika mahtava paikka!' hän tuumi itsekseen.
"Naruto-kun! Sallinet minun esitellä sinulle, minun isäni! Kuningas Sain!" Naruto laski katseensa Saihin. Hän huomasi paljon paljon vanhemman Sain. Tällä oli pitkä harmaa parta ja musta kaapu. Kruunua unohtamattakaan.
"Kuulin, että pelastitte poikani, Penis?" kuningas katsoi ylös Narutoon, joka ymmärsi laskeutua polvilleen. "Kyllä..kai"
"Olen erittäin kiitollinen sinulle, Penis. Mikä on nimesi poika?"
"Nimeni on Naruto."
Kuningas mittaili katseellaan Narutoa ja kääntyi sitten haarniskaan sonnustautuneeseen vartijaan, kuiskaten tälle jotain.
"Kuinka oikein päädyit tänne, Penis. Et ole meikäläisiä?" kuningas tuijotti Narutoa sivellen partaansa.
"Minä-..en oikeastaan tiedä. Minä vain heräsin joltain aukiolta. Missä minä sitä paitsi olen? Tuo tuossa sanoi, että olen jossain 'Saimaassa'?" Naruto osoitti lannevaate-Saita, joka tökkäsi hänen etusormeaan omalla pienen piennellä etusormellaan.
"Olet Suomessa, Saimaalla. Monet luulevat Saimaan olevan vain järvi, mutta todellisuudessa, se onkin meidän kotimme, Penis!" kuningas nauraa hörötti. "Olen siis.. Suomessa?!" Naruto tuijotti kumpaakin Saita järkyttyneenä. 'Milloin minä tänne tulin?'
"Sanohan, oletko sinä Uzumaki Naruto?" Naruto nyökkäsi. Kuninkaan ilme muuttui tuumivaksi.
"Sitten sinä tunnet Sain, sen joka asuu Konohassa, Penis?" jälleen nyökkäys. Lannevaate-Sain ilme muuttui uhmakkaaksi.
"Onko hän kunnossa!?" blondi tuijotti ihmeissään Saita, mutta nyökkäsi sitten. Sekä kuningas, että lennevaate-Sai huokaisivat helpotuksesta.
"Mitä? Mitä hänestä?!" kuningas katsahti Narutoon, laskien sitten päänsä maahan.

"Kauan sitten, syntyi tuo Sai, joka asuu Konohassa. Hän oli kuin monet muutkin Sait täällä. Hän nautti muste-maalauksista, mutta, eräänä päivänä, hän muuttui kokonaan. Hän kehitteli muste-hyökkäyksiä, hän harjoitti taistelulajeja, toisin kuin me muut, me Saimaan asukit olemme rauhaisaa väkeä. Hän alkoi kasvaa pituutta oikein runsaasti, pian hän oli sinun mittaisesi, eikä enää mahtunut kotiinsa. Yritimme auttaa, mutta häne ei halunnut apuamme. Muutamia päiviä myöhemmin, hän katosi. Emme ole sen koommin kuulleet hänestä, Penis." kuningas huokaisi. "Mutta sain vähän aikaa sitten tiedon, jonka mukaan hän asuu Konohassa, missä monet muutkin isot ihmiset asuvat. Onneksi hän on kunnossa, Penis."
Naruto katseli säälien kuningasta ja lannevaate-Saita. Kyllähän se Sai kunnossa oli, mitä nyt pari kertaa oli saanut mustan silmän kun oli puhunut Sakuran kanssa.. Ei sen enempää.

"Voisitko viedä Saille terveisiä kun palaat Konohaan!?" lannevaate-Sai tuijotti Narutoa vaativasti. Kitsune nyökkäsi jälleen.
"Jos vain pääsen täältä kotiin..." poika mutisi. Sait katselivat toisiaan hetken hymyillen sitten Saimaisesti. "Se on helppoa! Menet vain samalle paikalle josta heräsit ja kuvittelet olevasi jossain tietyssä paikassa, mutta sinun täytyy muistaa jokanen yksityiskohta viimeistä kohtaa myöten! Pystytkö siihen, Penis?"
"E-enköhän minä-" enempää Naruto ei kerennyt sanomaan, kun miljoonat Sait lähtivät kuljettamaan Narutoa kohti aukiota.

--

Myöhemmin Konohassa, Sai koputti Naruton ovea ja huhuili kyseistä poikaa nimeltä. "Naruto-kun~! Aika nousta, tai muuten Sakura herättää sinut väkisin!"
"Joo joo!! Venaa hetki, täytyy vaan-AAAAAAAAAAAAAAGH!!!!"
Sai potkaisi oven sisään ja rynnisti Naruton huoneeseen, unohtaen jättää kengät eteiseen. "Mikä hätä-"
Naruto ja Sai tuijottivat toisiaan hetken silmät ymmyrkäisinä. Naruton laskiessa katseensa takaisin haarojensa kohdalle, Sai teki samoin. "K-katso-..se..jokin liikkuu!" Naruto osoitti kohtaa joka liikkui peiton alla. Sai tuijotti näkyä mielenkiinnolla.
"No voi pyhä Penis! Eihän täälä näe mitään!" kuului kiroamista. Naruton toinen kulma kohosi aavistuksen verran. Hän nosti peittoa henkäisten sitten. "Mitä SINÄ täällä teet!?"
Lannevaate-Sai ryömi peiton alta hikisenä ja hengästyneenä. "Miksi te isot ihmiset nukutte tuollaisten paksujen peittojen alla? Ettekö te läkähdy, penis?" lannevaate-Sai tuijotti Narutoa ihmeissään. Naruto huokaisi, mutta hymyili sitten.
"Hei, Sai. Tämä taitaa haluta tavata sinut!" hämmentyneenä lannevaate-Sai käänsi katseensa ja tuijotti isoa Saita suu auki.
Sait tuijottivat toisiaan hetken aukoen suutaan kuin kalat kuivalla maalla.
"Sai!"
"Sai!"
Naruto tuijotti kahden Sain halimista. Hän aikoi juuri muistuttaa kokoerosta, muttei hänen tarvinnut.
"Vaihtakaa te kuulumiset, niin minä painun suihkuun."

Kitsunen painuessa suihkuun, Sait alkoivat keskustelunsa, joka ei sovi meidän kaikkien hentoisille korvillemme.
No, kuitenkin, tässä pätkä heidän keskustelustaan;
"Kerrohan, Sai. Onko kaikkien tämän maailman ihmisten penikset noin olemattomia kuten Naruto-kunilla?"
"Ei, ystävä hyvä, hän on omaa laatuaan."
"MINÄ KUULIN TUON!!!! KOHTA LENTÄÄ KYLPYAMME!!" kuului erittäin vihainen karjaisu kylpuhuoneesta. Sait päättivät häipyä jatkamaan keskusteluaan jonnekin muualle.

___________________________________________________________________

Mä olen niiiiin pahoillani! Mun oli iha pakko! XDDDD Tuli bilsantunnilla joskus puheeks 'Saimaa'(+Saimaannorpat) ja repesin totaalisesti. Tämä on todellinen Saimaa. XDDD anteeks noi elimet, mutta koska kyse on Saista, te annatte kai anteeksi? ^_^"""

Kommentteja?
Aatelkaas, semmoset pienet 15 cm Sai-jengi tulis vastaan. mitä tekisit, repeisit, juoksisit karkuun vai jäisit tappelemaan? mä valitsisin kaks ekaa.. ^^" *repeilee*
*karkaa vihaiselta väkijoukolta nauraen katketakseen*
PS, Narutohan pyysi palkkioksi, Lannevaate-Saita loppettamaan Penis-sanan toistelemisen. Ja hän lopettikin, nykyään hän sanoo penis.. Nallekarkkeja niille jotka tajusivat jujun.. XDD

Kommentit (Lataa vanhempia)
EgyLynx - 2008-10-11 18:20:55
4 pojoa...
kekseliästä... jos ei muuta .

Daligar - 2008-10-12 07:11:32
Voi elämä, mä niin repesin tälle xD en taida näin aamusta olla vielä virkuimmillani, tajusin tuon Saimaa jutun vasta ku luin Bimen kommentin XD

Ei tästä mitään järkevää voi sanoa, hauska, kerrassaan hauska :D

Muutaman virheen löysin:

Se ei ollut kuin n. 15 cm pitkä ja stä peitti vain lyhyt (sitä)
Sallinet minu esitellä sinulle, minun isäni (minun)
me Saimaan asukit ovat rauhaisaa väkeä (olemme)
mutta sinun täytyy muitaa jokanen yksityiskohta (muistaa)
Aiko nousta, tai muuten Sakura (Aika)
ja tuijotti iso Saita suu auki (isoa)

Niin hupanen, nauran tälle varmaan loppuelämäni.. ja nakkaan sua 4p ^^

Shibya - 2008-10-12 08:25:24
Ei juma, tää on niin hauska! Tästä sais kivan aiheen piirtää monta Saita jahtaamassa Narutoa... XD Tai jotain. Mutta juu, jos semmoinen jengi nyt tulla tallustaa eteen, mä pakenisin. Ja karkuun päästessäni repeäisin :D
Tajusin sen saimaa-jutun aika alussa, mutta se johtuukin että mull on vanha bilsankirja alla missä on norppa kannessa >D
Hyvät pisteet multa! o/

fumajime - 2008-10-12 11:59:56
LOL ja vielä LOL X'D!!!! Ei reps!!! 8'D Arvaa kahesti pyörinkö lattialla naama punasena. xD Tää on jotain niin helmee ettei saa oikei sanotuksi mitään. :'D 5POJOO!! XD *repsreps*

Itchiko - 2008-11-16 15:18:37
Saimaa XD Lolz! Vähä mahti ficci XD *ei saa parempaa aikaan kun repeää kokoaja*

Millie - 2008-12-27 18:25:19
Voi luoja...mä en enää ikinä voi olla pokkana bilsantunneilla. Koko ficci oli itsessään pelottavan nerokas. Yhen kirjotusvirheen tuolta bongasin tais olla jotain häne ei ku ois varmaan pitäny olla hän ei. 4 pojoa olet ansainnut ihan vain pelkästä kierosta mielestä ja hyvästä ficistä!

Violetu - 2011-06-28 19:01:28
Kuolin xD
Kesti hetken tajuta Saimaa, mutta sitten oli pakko todeta, että vähänkö haluan sinne :DD
Ja oikeasti, kuulen korvissani niiden mini-Saiden pikkuoravaäänet: "penis, penis, penis" XD

Ficin alussa oli vähän omituisia lauserakenteita, olit pätkinyt ja tehnyt sivulauseista omia yksinäisiä kokonaisuuksiaan, mikä ei oikein toiminut.
Sai-huumori lollautti ja pahasti, minulla oli hauskaa~

~Violetu

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste