Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
One more time, One more chance. - Naru-Hime
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1671 sanaa, 10008 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-10-13 17:17:26
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Songfic ja parituksena SasuNaru.
Naruto ja Sasuke eivät ole nähneet toisiaan enää pitkään aikaan, mutta he päättävät kirjoittaa kirjeet toisilleen. Kuinka ihminen voi tietää, että toinen välittää, jos ei sano sitä ääneen?

Arvostelu
3
Katsottu 1267 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
linkki kappaleeseen: http://uk.youtube.com/watch?v=Tvos4SDJacU. Suosittelen todellakin kuuntelemaan tätä biisiä ^^

---------------------------

One more time, One more chance

Olisiko minun mahdollista vielä saada anteeksi? Antaisitko sinä minulle anteeksi kaikkien näiden vuosien jälkeen? Käänsin selkäni sinulle ja kaikelle muulle. En halunnut nähdä totuutta. Liika valo sokaisi minut. Sinun kirkkautesi sai minut sokeaksi asioille, joita en halunnut nähdä. Voitko antaa minulle anteeksi, että yritin tukehduttaa valosi?
  Tunsin kuitenkin kipua, kun en voinut nähdä sinua. Ennen kuin tajusin kaipasin valoasi, joka loisti aina niin kirkkaana. Pimeys peitti sydämeni, mutta sinä valaisit tieni aina yhä uudellaan,vaikken olisi halunnut sitä.
  Älä koskaan muutu. Älä koskaan anna valosi sammua, vaikka vuodenajat muuttuisivat pikku hiljaa ja emmekä voisi nähdä enää kirsikkapuiden kukkivan, en tahdo sinun muuttuvan.
   Muistan, kuinka meillä oli tapana hölmöillä ympäriinsä tai sinulla ainakin oli tapana tehdä niin. Hölmöiletkö vieläkin vai oletko kasvanut? Ehkä toivon ensimmäistä. Sinun hölmöilysi sai minut hymyilemään, vaikken näyttänyt sitä ulospäin. Sinä olit aina iloinen...

kore ijyou nani wo ushinaeba kokoro wa yurusareru no
dore hodo no itaminaraba mou ichido kimi ni aeru
One more time kisetsuyo utsurowanaide
One more time fuzakeatta jikan yo


Aina, kun kohtasin sinut. Minun täytyi ensin kääntyä ympäri, jotta voisin nähdä sinut. Miksi minä? Miksi minun piti aina tehdä aloite? Pelkäsitkö, että torjuisin sinut? Pelkäsitkö, ettet pääsisi lähelleni.? Olin aina lähelläsi. Tahdoin lähelle sinua, mutta sinä aina tunnuit työntävän minut pois aivan kuin olisit ollut peloissasi. Et ole enää täällä, vaikka olen juossut ympäri maailman. En silti löydä sinua. Kerran kohtasin sinut ja olit ensimmäistä kertaa aidosti lähelleni...koskettavissa. Kylmä katseesi sai minut entistä vakuuttuneemmaksi, etten tahtoisi päästää sinua menemään. Tiedän olevani itsekäs, mutta sinä olet minulle kaikkeni. Ilman sinua, kuinka unelmastani voisi tulla totta? Muistelen edelleen sinua hyvällä. Muistelen lapsuuttamme ja kuinka lupasimme mennä katsomaan yhdessä kirsikankukkia, kun ne kukkisivat. Mutta emme voi valita paikkaa, jossa tapaamme seuraavan kerran, tahdon tavata sinut kuitenkin.

kuichigau toki wa itsumo boku ga saki ni oretane
wagamama na seikaku ga naosara itoshikusasete
One more chance kioku ni ashi wo torarete
One more chance tsugi no basho wo


itsudemo sagashiteiruyo dokka ni kimi no sugata wo
mukai no HOOMU rojiura no mado
konna toko ni iru hazu mo nai noni
negai wa moshimo kanau nara imasugu kimi no moto e
dekinai koto wa mou nani mo nai
subete kakete dakishimete miseru yo


Tiedätkö, mitä toivon parasta aikaa? Toivon, että voisin nähdä sinut juuri nyt. Toivon, että tähdet voisivat tuoda sinut minun luokseni. Haluan nähdä vielä kerran ne kirsikankukat, jotka kukkivat toukokuun ensimmäisenä päivänä. Haluaisitko sinä nähdä ne? Tahtoisitko sinä olla vielä kerran lähelläni? Haluan kaiken. Haluan sulkeutua halaukseesi. Haluan, että hymyilet minulle ja sanot ne sanat, joita emme pystyneet koskaan sanomaan toisillemme. Luuletko, että pystyisimme sanomaan ne nyt? Kaipaan sinua, sillä en pysty tekemään mitään...Olen liian heikko vieläkin.

sabishisa magirasu dake nara dare demo ii hazu na noni
hoshi ga ochisouna yoru dakara jibun wo itsuwarenai
One more time kisetsu yo utsurowanaide
One more time fuzakeatta jikan yo


Kaiken pitäisi kai olla nyt hyvin. Tiedämme saman yksinäisyyden ja miltä tuntuu kasvaa ilman rakkautta. Luulin löytäneeni sen uudestaan, mutta taisin erehtyä. Polkumme erosivat nopeasti. Menimme omia teitämme. Mikset sinä voinut päästää iri? Minä olin valmis antamaan periksi, kuinka mikään olisi voinut toimia, kun olimme niin erilaisia? En voi kuitenkaan valehdella itselleni, sillä mikään ei ole muuttunut.  Tähdet putoavat taivaalta. Minä putoan myös yhä syvemmälle pimeyteen etsien epätoivoisesti valoasi, joka valaisi tieni. Etsin sitä paikkaa, jossa voisin nähdä sinut jälleen. Sisimmässäni haluaisin päästää irti, mutta meidät on punottu yhteen kuin lanka. Sinä et muutu koskaan. Olet edelleen samanlainen hölmö kuin ennenkin. Takerrut minuun ja minä takerrun sinun muistoosi, joka saa minut elämään. Muisto, joka pitää minut hengissä. Silmiesi kirkkaus, jota en voi hävittää mielestäni.

itsudemo sagashiteiruyo dokka ni kimi no sugata wo
kousaten demo yume no naka demo
konna toko ni iru hazu mo nai noni
kiseki ga moshimo okoru nara ima sugu kimi ni misetai
atarashii asa kore kara no boku
ienakatta "suki" to iu kotoba mo


Ehkä kaikki on hyvin. Luulen, että tämä on päättymätön kehä, jossa kuljemme. Minä etsin sinua. Sinä juokset pakoon. Etsin sinua unissani jopa, joskus löydä sinut ja sitten taas kadotan sinut näkyvistäni. Tiedän, ettet ole täällä. Sinä olet kaukana edellä minua. Juoksen aina perääsi, koska haluan. Tahdon saavuttaa sinut, jotta voisin lausua ne sanat ääneen. Ehkä ihme tapahtuu jonain päivänä ja minä näen sinut uudestaan. Olet varmasti taas muuttunut, kun minä en muutu. Olen aina hölmö ja takerrun unelmiini, jotka pitävät minut elossa. Kaipaan sinua, vaikka olen jo varmaan sanonut sen monta sataa kertaa enkä varmaan saa tätäkään kirjettä lähetetyksi. Enhän koskaan saa postia sinultakaan. Uusi aamu aina tulee yhä uudestaan ja joka kerta minä kirjoitan kirjeen loppuun ”suki.” En vain voi sanoa sitä ääneen. Anna anteeksi, etten koskaan sanonut sitä.

natsu no omoide ga mawaru
fui ni kieta kodou

itsudemo sagashiteiruyo dokka ni kimi no sugata wo
akegata no machi sakuragi chou de
konna toko ni kuru hazu mo nai noni
negai ga moshimo kanau nara imasugu kimi no moto e
dekinai koto wa mou nani mo nai
subete kakete dakishimete miseru yo


Kesä tuli ja meni jälleen. Enkä saanut taaskaan mitään aikaiseksi paitsi lisää kostoa....Tuntuu aivan kuin sydämen lyönnit olisivat kadonneet rinnastani. Totuus, että minäkin aina etsin sinua, jotta voisin nähdä siniset silmäsi jälleen. Tiedän; ettet sinä enää tule minnekään. Et voi jättää kylääsi ja minä etsin sinua, vaikken voisi koskaan myöntää sitä itselleni. Toivon, että joku toteuttaisi toiveeni, tahdon nähdä sinut juuri nyt. Tahdon kuulla ne sanat jälleen, jotka joskus lausuit minulle. Minä en voi tehdä mitään ilman sinua...Enkä voi pyytää anteeksi se ei kuulu luonteeseeni. Olen liian ylpeä tekemään niin, voisin tietenkin kirjoittaa sen tähän paperille, mutta sekin on liian vaikeaa. Pukea tunteet sanoiksi on liian vaikeaa, vaikken koskaan tule lähettämään tätä kirjettä sinulle.

itsudemo sagashiteiruyo dokka ni kimi no kakera wo
tabisaki no mise shinbun no sumi
konna toko ni aru hazu mo nai noni
kiseki ga moshimo okoru nara ima sugu kimi ni misetai
atarashii asa kore kara no boku
ienakatta "suki" to iu kotoba mo


Etsin aina muistoasi ja kuvaasi taivaalta. Taivas muistuttaa minua liian monesta asiasta. Sinä olet taivas: viaton ja aina puhdas. Sinun sielusi on tahrimaton. Herään, joka aamu siihen, että näen sinisen taivaan silmieni edessä. Toivon, että näkisin sinut ensimmäisenä asiana aamulla, mutta et sinä ole siellä, missä minä olen. Uusi aamu tulee aina ilman sinua. En koskaan voinut sanoa sinulle: ”Suki.” Ehkä olisin tahtonut sinun tietävän tunteistani jossain määrin, mutta nyt se on myöhäistä. Vien tämän kirjeen sinne paikkaan, jossa lupasimme mennä katsomaan kevään ensimmäisiä kirsikankukkia. Ehkä näen sinut joskus uudestaan tai sitten en. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja...Älä unohda minua.
Sasuke.

itsudemo sagashiteshimau dokka ni kimi no egao wo
kyuukou machi no fumikiri atari
konna toko ni iru hazu mo nai noni
inochi ga kurikaesu naraba nandomo kimi no moto e
hoshii mono nado mou nani mo nai
kimi no hoka ni taisetsu na mono nado


Etsin aina hymyäsi, sillä sinä et koskaan hymyillyt. Et pystnyt näyttämään tunteitasi ja ehkä minä olin liian suora omieni kanssa. Ylitän jälleen tutun kadun ja kirjoitan samalla tätä kirjettä. En näe eteeni jälleen. Katseeni on kuin naulittu tälle paperille. Ajattelin ensin etten koskaan lähetä tätä kirjettä, mutta sitten ajattelin, että vien tämän sinne paikkaan, jossa lupasimme mennä katsomaan yhdessä kevään ensimmäisiä kirsikankukkia. Jos elämä pystyisi toistamaan itseään, tahdon kohdata sinut aina uudestaan. Sinä opetit minulle, millaista on tuntea itsensä rakastuneeksi. En tarvitse mitään muuta kuin sinut. Maailmassa ei ole mitään tärkeämpää kuin sinä. Alan pian olla perillä..Ehkä näen sinut tai sitten en, mutta...Toivon, että olet onnellinen, missä ikinä oletkin ja älä unohda minua, sillä minä en unohda sinua koskaan.
Naruto.

-----------------------------------------------

En tiedä kirjoitanko tälle ns."loppua" o,o
Idean sain, kun katsoin elokuvan 5 centimeters per second, mikä oli aivan ihana leffa.
En laittanut, mitkä kohdat ovat Naruton ja mitkä Sasuken kirjoittamat. Uskon, että ihmiset saavat selvää, jos eivät niin kirjoitan sitten ne ^^"
  Mutta kommentit olisivat tervetulleita ja risut myös <3

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2008-10-14 09:20:23
Tämä oli aivan ihana! Niin surullinen, mutta ihana <3 Loistavasti olit kuvaillut, ja tämä oli todella kauniisti kirjoitettu ^^

Muutaman pienen virheen löysin:

Kerran kohtasin sinut ja olit ensimmäistä kertaa aidosti lähelleni...koskettavissa (lähelläni)
joskus löydä sinut ja sitten taas kadotan sinut näkyvistäni (löydän)
Et pystnyt näyttämään tunteitasi ja ehkä minä olin liian suora omieni kanssa. (pystynyt)

Mutta pidin tästä todella paljon, olisi ihanaa jos kirjoitaisit tähän jatkoa missä ne sitte tapaa toisensa <3 Saat 5p ^^

Jing-chan - 2009-01-12 18:02:27
...... ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!! :D tää oli aaaiva ihana! :D tää ei ollu masentava, mutta silti mahdottoman surullinen. x'D *älä kysy miten se on mahdollista. x'D*

virheitä en pongannu, tai sitte meitsin silmät katto niitte kohdalla ristii... x'D

viis pistettä! <3

haru-97 - 2012-05-13 05:56:22
Oisit vaan kirjottanu lopun

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste