Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Improfic 2 osa....8? - Deisi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 544 sanaa, 3184 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-10-20 15:47:48
Kansio: Impro - Impro 2

Kaiketi tämä osa kahdeksan on...  
tässä kumminkin seuraava osa tuli taas vähän lyhyt
Kirjoitus virheitä voi löytyä joten ilmoittaaka jos niitä ilmentyy ^^

Seuraavaksi taisi olla TeAm7 :)

Arvostelu
1
Katsottu 1871 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Olin saapuut hokagen ovelle ja päässyt koputtamaan oveen. Ennen kuin minulle ehdittiin avata ovi ehdin avata itse oven aika voimakkaasti. Rynnistin suoraan ovesta sisään ja olin vähällä törmätä minulle oven avanneen naiseen. Olen menossa päätämään anteeksi tätä "melkein törmäystä" mutta kun tunsin niskassani hokagen kylmän tuijotuksen peruin ajatukseni.

"Eikös sinulla olisi vähän selittämisen aihetta, siitä että tulet tunteja sen jälkeen kun sait tiedon kutsustani?" Käännyin hokagea kohti eikä hän näyttänyt oikein iloiselta.

"Tuota noin....Olen aika uusi täällä ja kun yritin löytää tänne harhailin monia tunteja ennen kuin löysin tänne..." Samalla kuin puhuin toivoin koko ajan että selitykseni menisi läpi, sillä se vasta olisikin mahtava alku uudessa kylässä että heti ensimmäiseksi hokage suuttuisi minulle.
Onneksi kuitenkin hokage näytti katsovan minua hetken ja teki sitten pienen nyökkäyksen merkiksi kai siitä että hyväksyi selitykseni. Huokaisin hiljaa ja siirryin vähän taaksemmaksi.

Aoi, kotkani näytti olevan kiinostunut vieressäni olevasta kauniin valkoisesta tiikeristä. Seurasin vieressä ja olin valmis siirtämään Aoi:n pois jos se häiritsisi tätä tiikeriä. Tunsin vähän aikaa hieman ulkopuoliseksi muista huoneen olijoista. Kaikki muut juttelivat ja puuhasivat toisten kanssa ja jotkut yksin.

"Anteeksi mtta sinä olet varmaan Deisi joka saapui äskön vai?" Kuulin jonkun sanovan vähän matkan päästä. Katsahdin sivulle ja vieressäni seisoi vaalea tukkainen nainen.
"Tuota..kyllä olen"
"Minä olen Ana hauska tutustua" Ana nosti kätensä ylös ja oli näköjään aikomassa kätellä minua.
"Samoin" vastasin ja kättelin Anaa.
"Anteeksi muuten siitä äskösestä kun tulin. Taisin melkein kaata sinut."
"Äh...Ei se mitään" Ana teki "älä siitä murehdi" hymyn.
Aoi näytti huomanneensa Anan koiran ja tuli nyt vähän varuillaan tämän luokse. Ana näytti tekevän jonkun merkin ja samassa hänen koiransa meni istumaan.
"Aika suloinen tuo koirasi"
"Eikös olekin sen nimi on Siru...tuota...onko sinulla lemmikkiä?" Hämmästyin kuulessani mitä Ana sanoi mutta kun katsoin häntä tarkemmin hänen silmänsä tosiaan näyttivät hieman oudoilta.
"Onhan minulla kotka, Aoi. "
"Selvä, varmistin vain että näin oikein vaikka näköni on aika huono"
Hymyilin Analle ja katsahdin Aoiin ja Siruun he näyttivät ystävystyneen.

Hetken päästä vähän matkan päästä rupesi kuulumaan hirveää melua. Kaikki katsahtivat ikkunasta ulos ja suurin osa oli jo lähtemässä paikalle katsomaan mitä on tekeillä. Itsekin lähdin paikalle katsomaan mitä oli tapahtunut ja näimme että meillä saattaisi olla pienoinen propleema...

----------

Anaa tässä loppupuoella tuli aika paljon,
mutta tälläistä tällä kertaa.
Toivottavasti piditte^^

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste