Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kaivatut tunteet - kuulokeihminen
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1399 sanaa, 8856 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-10-21 16:48:19
Kansio: Paritus (S-K13) - tyttörakkaus

Kun pitkään kestänyt ystävyys muuttuu joksikin ihan muuksi.

--


//EDIT
LISÄSIN KILPAILUUN VAADITTAVAT SANAT.

Runonpätkät tekstissä ovat myös omaa käsialaani. Älkää alkako yhdistää niitä kuitenkaan, koska ne on vaan runonPÄTKIÄ, ei kuulu - ainakaan kaikki pätkät - samaan runoon.

Ikärajaa en aseta, sisältää vain pienen suukon. :) Eli te kaikki lapsetkin siellä voitte lukea ilman että silmänne sokaistuvat XD


---

edit
aahahha vihaan tätä ficciä.
pitäs varmaan poistella.

Arvostelu
8
Katsottu 1468 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Vartalon monimutkaisia liikkeitä. Jalka taipuu, silmät ovat visusti kiinni. Pieniä, hentoja askelia, liukuvia selänkaartoja. Lyhyt, valkoinen hame pomppii tasaisesti liikkeiden tahtiin tehden esityksestä ehkä vielä hiukan paremman.

Ne ovat vain epäselviä, häilyviä haavekuvia
Salattuja tunteita, jotka on lukittu laatikon lipastoon


Baletti oli laji, mitä kukaan ei ehkä voi koskaan oikeasti tajuta; ei ainakaan vielä sangen nuori tyttö, Temari nimeltään. Siksi hän pysyi visusti lavan sivussa ja keskittyi tuijottamaan, kun toinen, Hinataksi kutsuttu mustahiuksinen neito tanssi keskittyneenä oman ryhmänsä kevätesityksessä. Hän sattui olemaan pääosassa ja Temarin täytyi myöntää, että tuo tyttö kyllä osasi tanssia. Eikä hän näyttänyt ollenkaan pahalta lyhyessä tutussaan...

Vanhentuneita valokuvia, sanattomia lauseita
Ruostuneita ajatuksia, jotka on sysätty syntiseen piiloon


Niin, tosiaan. Temari ei ollut kiinnostunut pojista lainkaan, vaikka tyttö olikin; päinvastoin, häntä kiinnostivat enemmän pyöreämmät muodot omaavat ihmiset. Näin yleiskielellä voisi sanoa, että hän piti tytöistä - enemmänkin kuin kaverimielessä.

Älä näytä tunteitasi, älä suotta halaile
Älä rakastu ihmiseen, jota kuitenkaan et saisi


Miksi näin oli käynyt, siihen kukaan ei osaa vastata. Se oli rakkautta, sanoivat muut mitä tahansa; kenenkään rajoittuneen ihmisen puheet ”väärästä rakkaudesta” eivät saisi Temaria kiinnostumaan pojista. Häntä ei ollut koskaan kiinnostanut hänen kavereidensa puheet heidän koulun poikien – noh, salatuista paikoista. Ja niitä puheita kuuli 16-vuotiaiden teinityttöjen suusta vähän milloin sattuu, hihitysten kera luonnollisesti.

”Hyväksy itsesi”, he sanovat
”Häpeä itseäsi”, he ajattelevat


Hinata oli aina ollut Temarille tärkeä, siitä lähtien kun hän toisella luokalla tutustui häneen. Hinata oli jo silloinkin sangen ujo tyttönen, mutta Temarin seurassa hän silloin tällöin uskaltautuu ulos kuorestaan – kiitos Temarin vahvan luonteen.

Suojasi vain silmänlumetta on
Mutta silti ilman sitä olet alaston



Upottuaan ajatuksiin Temari ei ollut edes huomannut ajankulua – esitys loppui paljon aiemmin kuin hän oli olettanut. Hän istui yhä lavan sivulla, kun tanssimisesta punaposkiseksi muuttunut Hinata käveli hänen luokseen.

”Hei”, kaikui pieni, epävarma ääni jossain Temarin korvissa. Hieman edelleen ajatuksiinsa uponneena hän nosti päänsä ylös.

”Moi”, Temari tervehti vaisuhkosti hymyillen, nousten samalla ylös. Hinata katsoi hetken Temaria pieni pilke silmäkulmassa, ehkä odottaen jotain. Vastausta ei kuitenkaan silmienväliseen kysymykseen tullut.

”… Niin, siis… Umm, halusin vain kysyä että… miten meni?”

Ujo, pieni kysymys karkasi Hinatan tummanpunaisiksi maalatuilta huulilta. Hänen kasvoillaan valui edelleen pari pientä hikipisaraa – mutta jostain kumman syystä, Temarin mielestä se vain kaunisti häntä. Hetken mielijohteesta tuo blondi halasi lämpimästi ystäväänsä.

”Loistavasti, tietysti”, hän sanoi hymyillen. Hinatan kasvot saivat hieman syvemmän punaisen sävyn.

”O-oletko tosiaan sitä mieltä? Minä tein ainakin viisi virhettä ja kaikki varmasti huomasivat vähintään yhden niistä…”

”Älä viitsi, tiedät itsekin että se meni hyvin.”

Kaverukset päästivät irti toisistaan samalla kun Hinatan kasvoille nousi pieni hymy. Sitä näki melko harvoin tuolla kalpealla, jopa vähän melankolisella naamalla.

Ehkä silti voima ystävyyden
Se suurin voima on


--

Ulkona oli jo melko viileää. Aikaisemmin päivällä alkanut tihkusade oli nopeasti muuttunut lieväksi rankkasateeksi ja Hinata, pienikokoinen kun oli, hytisi kauttaaltaan.

”Pääsetkö varmasti kotiin asti saamatta hypotermiaa?” Temari kysyi kohottaen kulmakarvojaan. He seisoivat tanssiopiston edessä, ainoana valonaan katulampun heikko valo, miettien mitä tehdä, mennäkö kahville hyvin onnistuneen esityksen kunniaksi vai tähdätäkö suoraan kotiin. Suurikokoiseen tuulitakkiin pukeutunut Hinata nyökkäsi pienesti.

”Jos vain heti lähden, n-niin kyllä varmaan…”

Temarilla itsellään ei ollut ollenkaan kylmä. Päinvastoin – vaikka hänellä oli päällään vain ohut huppari ja puolipitkä hame, hänellä oli yllättävän lämmin. Jostakin kumman syystä hänellä tuntui olevan aina lämmin tämän tummahiuksisen, kalpean tytön läheisyydessä.

… Ei.

Hinata oli hänen paras kaverinsa, Hinata oli kuin Temarin oma sisko. Häneen ei saisi kohdistua mitään muita tunteita kuin ystävyyttä.

Taas sen huomaat, tyttönen
Rakastunut olet väärään ihmiseen


”Hei. Lähdetään kotiin, muuten sinä ihan totta jäädyt”, Temari sanoi, välittämättä tukahdutetuista ajatuksistaan. ”Minä voin saattaa sinut.”

Hinata hymyili, ilmeisesti tyytyväisenä siitä, että hänet otettiin huomioon.

”Okei.”

Ujuttaessaan oman kätensä Hinatan käteen, Temarin hymy nousi hiukkasen.

”Että ainakin toinen käsi pysyy lämpimänä…”

On turha sinun tunteitasi kieltää
Et niille mitään kuitenkaan voi
Etkä peliä voi poikki viheltää


Jopa niinkin heikossa valaistuksessa Temari saattoi erottaa jälleen Hinatan kasvoille nousseen punan.

”Kiitos…”

Hän on hento kuin bambunkorsi
mutta samalla vahva kuin tammipuu


--

Puiden havina heidän korvissaan kasvoi koko ajan tuulen yltyessä voimakkaammaksi. Heidän kävellessään pienen puiston lävitse aiemmin taustalla ollut liikenteen melu hukkui luonnon ääniin.  Siihen aikaan puistossa ei liikkunut ketään muita. Vain kaksi nuorta tyttöä kädet liitettyinä yhteen sateen ja tuulen luodessa musiikkia.

Mahdollisuutesi pieni on
Silti muista
Sinulla se kuitenkin on


Temari vilkaisi pikaisesti vierellään kävelevää tyttöä. Hän näytti suorastaan lumoavalta vähäisten valonsäteiden osuessa hänen kasvoilleen, tehden niistä puhtaat ja viattomat – sellaiset, joita ei yksinkertaisesti pystyisi vahingoittamaan. Sellaiset, joita mielellään suutelisit, jos vain tilaisuus olisi.

Kytevä tuli, roihuva liekki
haluttomuutta ei ole olemassakaan


Puisto päättyi ja pian he huomasivat olevansa Hinatan talon luona, joka sattui sijaitsemaan aivan puiston laidalla. Korkeat puut loivat varjoja tuon talon täysin valkeaan kattoon, tehden siitä ehkä hieman pelottavankin. Varsinkin, kun se sattui nököttämään siinä aivan yksikseen – lähin naapuri oli puiston toisella laidalla.

Hinata alkoi kaivamaan takin taskustaan avaimia, jotka hän parin yrityksen jälkeen löysikin. Tärisevin käsin hän vetäisi takkiaan hieman tiukemmin päälleen, toivoen sen tekevän olonsa hieman lämpimämmäksi. Kädet irrottautuivat toisistaan, hetken kestänyt yhteys katosi.

Täydellinen hiljaisuus, ujot katseet, piilotetut tunteet. Hiukset peittivät kasvot kuin ikkunaan eteen vedetyt verhot. Hiljaisuus, hiljaisuus.

Hetken katkoo pieni, säröilevä ääni, joka pakenee Hinatan suusta.

”Minä… menen kotiin.”

Hymy Temarin kasvoilla hyytyi aavistuksen verran.

”Ahaa. Niin tietysti.”

Pakene, juokse, karkaa
Et usko tähän enää kuitenkaan



”Kiitos seurasta”, Hinata sanoi sukien hiuksiaan. Muutama syksyinen lehti oli eksynyt niihin.

”Mielellänihän minä.”

Taas hiljaisuus.

Hinata näytti kuitenkin nyt päättäväiseltä, jopa innostuneelta; hänen silmissään oli tietty pilke, jonka tarkoitus selvisi nopeasti. Hänen huulensa eksyivät blondin huulille, antaen niille pienen, lämpimän suukon.

Rakkaus, rakkaus
Lämmin tuuli


Seuraavassa hetkessä hän oli kotiovellaan, Temarin seisoessa yhä silmät hämmästyksestä laajenneina kadunvarressa.

”Nähdään taas”, hän sanoi.

Viimeinen lämmin katse ja ovi sulkeutui.

Maalaa se mieleesi
Tunne se uudestaan
Ainakin kahdeksan kertaa












Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2008-10-21 17:44:07
Oi, tämä oli suloinen <3
Nuo lauseet mitä olit tuonne tarinan väliin laittanut, oli tosi ihania ja sopi tähän todella hyvin.
Ei olis tullu heti mieleen että juuri noita neitosia vois parittaa toisilleen, mutta se toimi oikein hyvin :)

Ihan muutaman virheen löysin:

Aikaisemmin päivällä alkanut tihkusäde oli nopeasti muuttunut lieväksi rankkasateeksi (tihkusade)
ja Hinata, pienikokoinen kun oli, hytisin kauttaaltaan (hytisi)
Muutaman syksyinen lehti oli eksynyt niihin (Muutama)

Mut tää oli kyllä todella hyvä, kuvailu oli mahtavaa, saat 5p ja onnea kisaan ^^

Aish1 - 2008-10-21 18:07:03
Tää oli hyvä.
Itse pidin tuosta runon tapaisesta kirjoituksesta tarinan sisällä. Hmm...mutta tämä oli hyvää tekstiä. Kuvailua olisi voinut olla enemmän ja joitakin asioita ei olisi sitten tarvinnut kuvailla niin tarkasti. Tarina eteni aika nopeasti, mutta toisaalta sitten se oli ihan sopiva tahti jos halusit pitää tämän lyhyenä. <:

Paritus on minulle tuttu ja pidin siitä, mutta jokin vähän häiritsi koska Temarin hahmon olisi voinut sekoittaa hyvin vaikka Sakuran tai Inon hahmoksi, koska et kuvaillut hänen luonnettaan hirveästi. Hinata taas oli aivan oma itsensä joten piste siitä <<:
Jaa...joskus oli pilkkua käytetty vähän liikaa. Siihen auttaisi että lauseita erittelisi hieman. Arvostelin jo ja annoin 4p, vaikka oli kamppailu 3 ja 4 välillä koska tämä oli perustekstiä, ei mitään erikoista muttei huonoakaan. Mutta tuo runojuttukatkelma oli niin loistava että se lisäsi pisteitä neljään.

Onnea kisaan! <<<: (Keksitkö tuon runon itse???)

Cresta - 2008-10-22 10:31:04
Olipas kaunis. Noh, ainakin sait lisäiltyä todella sulavasti nuo ficciin tarvittavat sanat, eipä sitä huomaa että olisit ne jälkikäteen lisäillyt. Luin nimittäin senkin missä niitä sanoja ei ollut, en tosin kerennyt silloin siitä mainitsemaan.

Runohan oli siis tosi puhutteleva, tai minulle itselleni ainakin. Sopi tähän kuin isä äitiin.

Kiva lukea myös tämmöinen "vähemmän äksöniä" sisältävä fic. Tulee sellainen rauhallinen olo. Hyvä fic luettavaksi iltamyöhäälle juuri ennen nukkumaan menoa. :D

Pidin tästä kyllä. Suloinen. Onnea kisailuun! :)

EgyLynx - 2008-10-22 12:50:10
4 pojoa...

hmm tonne tiukaan keskikastiin kilpailussa tungen...

Eri - 2008-10-28 17:38:29
Rakastan paritusta.
Tykkäsin tästä muutenkin, jotenkin fiilis oli niin mukavan rauhallinen. Kaunista tekstiä on.
Neljä pistettä, onnea kisaan!

Afeni - 2008-10-29 08:35:35
Hyvä paritus, tykkäsin kovasti ^^ Temari ei ehkä ollut ihan itsekseen tunnistettava, mutta Hinatan taas tunnisti selvästi. Hieno homma :)

Minusta oli kiva, että kuvailit tuota ystävään ihastumisen/rakastumisen vaikeutta. Se kun on hemmetin vaikea juttu.. sillä voi pilata niin paljon ja toisaalta homma voi toimia hyvinkin. Iso kysymys sinällään. Sitä olisin ehkä kaivannut, että tähän juttuun olisi paneuduttu syvällisemminkin, koska se tosiaan on erittäin iso asia.

Mukavaa, että loppu oli onnellinen. Ja ylipäätään minusta tämä ficci oli herkkä ja tunnelmallinen. Pidän tällaisesta tunnelmoinnista hyvin paljon.

Elikäs tykkäsin kovastikin. Onnea vain kisaan :)

Karkki - 2009-06-16 19:24:03
Söpöä^^ TemaHina on ihana tyttö&tyttö paritus ja hienosti kuvailit hahmoja ja tarinaa. 4pojoo tulee minulta^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste