Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kaunis, mutta ruma 3 - Kotomi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 937 sanaa, 5896 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-11-03 19:22:53
Kansio: Muu - muu

Siis tein nyt heti perään kolmannen osan kun toinen jäi niin lyhyksi. ja nyt on enemmän aikaa.

Arvostelu
2
Katsottu 1101 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Viimeksi:
Iruka ja Kurenai veivät viestin Vartioninjoille, mutta vartijat eivät edes huomioineet sitä. Myöhemmin Kurenai esittäytyi pahiksena joka olisi murhannut RinRinin ja ei siinä vielä kaikki sillä paikalle saapuin tarinan päähenkilö, Hanabi.

----------................------------------...............---------------..............--------------.............--------------.............---

- Sinäkö, muka tutkisit murhaa? Iruka ihmetteli.
- Niin. Tulin myös moikkaamaan Hinataa. Jaahas. Olit jo tappeluissa. Hanabi vastasi ja osoitti Irukan haavaa olkapäässä.
- Nooh, se oli pikku juttu. Iruka nauroi ja raapi päätään.
- Jaa, jaa. Oletkos saanut jotain merkkejä murhaajasta, tai vihjeitä? Hanabi kyseli.
- Joo, tai siis en. Iruka valehteli.
- Okei. Hanabi sanoi pehmeästi mutta arvasi heti että Iruka huijaisi.
- No mä tästä nyt lähen. Iruka vastasi ja katosi taivaan sumuun. Hanabi lähti kävelemään pientä kujaa pitkin mutta huomasi maassa veriset jalanjälejet. Jäljet johtivat suoraan Kuolon metsään jossa yleisimmin oli pidetty chuunin kokeita.
- Onkohan tämä joku vihje? Mietti Hanabi ja suuntasi Kohti Kuolon metsää. Portin ulkopuolella oli vartijoita pilvin pimein. Kai joku chuunin-koe menossa.
- Ookoo. Pääsiskös tästä läpi? Kysyi Hanabi joltain vartijaninjalta.
- Ei. Paitsi jos olet Joonin. Vartija vastasi. Hanabin oli pakko valehdella että pääsisi tutkimaan mysteeriä. Vartija hukkasi vielä perään:
- Muista varoa sitä Akomoto hirviötä! Se luule että se on nätti ja kaunis mutta oikeasti se on tavattoman ruma! Sanoi vartija ja vinkkasi silmää Hanabille.
- Mitä?! Hanabi huusi. Mutta vartija oli jo kadonnut.
Hanabi astui kuolon metsään joka oli pimeä ja kolkko niinkuin aina.
- Kaunis ja nätti, mutta oikeasti ruma? Hanabi mietti. Kuolon metsästä kuului jos jonkinmoisia ääni. Taisteluita, kiljuntaa ja jopa hirviön rähinää. Hanabi lähti kuitenkin juoksemaan Hirviö-äänen suuntaan. Matkalla hän löysi jonkun otsasuojuksen.
- Joku on siis jo saanut surmansa täälläkin? Hanabi mutisi ja päätti ottaa otsasuojuksen mukaan, jos vaika löytäisi sen omistajan. Ennen pitkään Hanabi kohtasi kokeen suorittajia ja monia eläimiä. Mutta viimein hän löysi Akomoto hirviön. Se oli vihreä, aivan kuin limaköntti jolla oli mustat silmät kolme päätä, kaksikymmentä kättä ja viisi raajaa. Eikä siinä vielä kaikki. Jokaisessa kädessä oli kaksi kunai-veitseä. Hanabi aloitti hyökkäyksellä. Hän heitti Kymmenen heittotähteä ympäri Akomoto hirviötä. Mutta arvaa miten hirviö reagoi? Kaikki heittotähdet kimposi hänestä kuin leppäkeihäs. Yhtäkkiä hirviö alkoi muuttaa kokoaan. Eikä sitä enää näkynyt missään. Yhtäkkiä joku tarttui Hanabin kaulasta ja nosti Hanabia samalla ilmaan. Hanabi olisi kuristunut mutta käytti ovelasti vaihdos-tekniikkaa. Hirviö katseli ympärilleen ja etsi missä Hanabi voisi olla. Mutta Hanabi hyokkäsi suoraan Akomoton yläpuolelta ja teki oman iskunsa. Se oli
chakra-pyörre joka imi lisää chakraa vastustajastaan. Vastutajan chakrasta pyörteestä tuli entistä vahvempi ja pystyi tuhota jo sadoittain rakennuksia. Isku vaurioitti pahasta Akomotoa mutta silti hänellä oli vielä Paljon chakraa. Hanabi oli menettänyt todella paljon chakraa iskunsa tekemiseen, ja yksi isku niin hänet olisi jo voitettu. Tietenkin Akomoto käytti tilaisuutta hyväkseen ja hyökkäsi Hanabin kimppuun.

Hän takertui Hanabiin kuin iilimato ja tekisi myrkkyleimauksen joka vähitellen veisi Hanabin chakraa. Tätä tekniikkaa kutsutaan nimellä Myrkkyleimaus. Hanabi arveli että hänen loppunsa tulisi nyt. Hirviö oli juuri hyökkäämässä kunnes Hanabi yritti käyttää viimeistä suojaustaan. Otsasuojusta. Otsasuojuksesta kimposi hyvin kuvajainen ja Akomoto näki ensimmäistä kertaa minkälainen hän on. Hirviö kauhistui kun näki itsensä ja katosi hiilenä taivaisiin. Hanabi mietti Mitä oli tapahtunut ja  muisti sanat:
"Hän luulee olevansa kaunis ja nätti, vaikka onkin ruma!" Hanabi nauroi itsekseen:
- Kuoli omaan kuvaansa! Hanabi oti löytämänsä otsasuojuksen ja jätti sen paikkaan jonne hirviö kuoli.
- Hyvää leposijaa Akomoto! Hanabi lausui.

Seuraavana päivänä...
- Siis oikeasti? Et sinä Hanabi pystyisi sellaiseen! Iruka hämmästeli.
- Älä aliarvioi minua! Hanabi sanoi ja vinkkasi silmää.
- Kai se on sitten uskottava. Iruka sanoi hämillään. Iruka ei ollut ainoa joka olit tullut Hanabin luokse keskustelemaam vaan myös viides hokage, Tsunade.
- Olen kyllä ihmeissäni kyvyistä Hanabi. Kaikki varmaan haluavat onnitella sinua. Sanoi Tsunade ystävällisesti.
- Niin ja saankin olla ylpeä siitä... toisin kun eräät... Sanoi Hanabi ja mulkaisi Irukaa.
- Noh. Voisin harkita että sinusta tulisi joonin... Mutta et saisi enää olla ryhmässäsi ennen kun muut ovat todistaneet myös kykynsä. Tarkoitan Kaoria ja Kyokoa...
- En mää nyt vaiha ryhmää. Joskus sitte. Hanabi sanoi vähän hämillään.
- Ne on kuitenkin mulle aika tärkeitä.
- Ymmärrän. Tsunade vastasi.
- niin mutta, eihän murhaajaa ole vielä saatu kiinni. Vai mitä Tsunade? Iruka kysyi.
- Totta. Sen takia aijonkin esitellä sinulle yhteistyökumppanin joka auttaa sinua tästä lähtien ratkomaan rikoksen. Oikeastaan, niitä on kaksi...
- Mitä?! Hanabi ylättyi.

--------------.............--------------.............--------------...........-------------...........---------------...........---------.----
Ketkä liittyvätkään Hanabin seuraan*? Selvitä se seuraavasta osasta!

kaunis, mutta ruma 4 tulee lähiaikoina.

Kommentit (Lataa vanhempia)
EgyLynx - 2008-11-03 19:28:05
4 pojoa.

ihan kivaa mutta kuvailua lisää...

Hidefini - 2008-11-12 10:09:14
Paranee osa osalta 8)
Muutamasta kieliopillisesta jutusta voisin kertoa, eli siis vuorosanan jälkeen, kun kerrotaan kuka on sanonut tulee pilkku, ei pistettä, (ellei ole kysymys- tai huutomerkki) ja jatkuu pienellä alkukirjaimella. esim. - Ymmärrän. Tsunade vastasi. kuuluisi: - Ymmärrän, Tsunade vastasi. Pituutta saisi olla vähä enemmän.
Kirjoitappas sitä jatkoa, haluan tietää kuinka tässä tulee käymään. Annan tällä kertaa 3 pojoa, mutta älä anna sen masentaa itseäsi, vaan kirjoita enemmän : D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste