Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Naruton ongelma osa 1 - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1182 sanaa, 7534 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-11-10 05:54:27
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Miten Naruton omien tunteiden käy, kun Kakashi ja Shikamaru rupeavat puhumaan NaruHinan puolesta. Avausjakso

Arvostelu
6
Katsottu 1208 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kakashi istui penkillä ja tarkkaili oppilaittensa harjoittelua. Sasuke torjui Naruton ja Sakuran hyökkäyksiä Sharinganilla. Aamun raikas ilma oli kääntymässä keskipäivän tunkkaiseen kuumuuteen.

Naruto teki aivan äärirajoilla ties monettako kertaa kage bunshinia. Sakurakin oli alkanut huohottaa, vaikka hänellä oli paras Chakran hallinta. Sasuken Sharinganin käyttökin oli vienyt hänet äärirajoille.

Kakashi havahtui murahdukseen Naruton suunnalta ja hätkähti. Naruton ympärille oli ilmestymässä oranssi väri. Matalasti muristen Naruto toisti Sasuken nimeä. Samalla Kakashi kääntyi Sasuken puoleen ja huomasi kirotun sinetin vapautuneen. Kakashi päätti, että nyt tarvitaan nopeita toimia ja nyökkäsi Sakuralle, joka syöksähti rauhoittamaan Sasuken sinettiä. Halaamalla kuten hän oli saanut sen myös Chuunin kokeissa rauhoittumaan. Kakashi napautti Naruton otsaan Chakra sinetin ja oranssi väri vetäytyi pois. Naruto ja Sasuke putosivat polvilleen. Molemmat puuskuttivat rajusti. Kakashi tuumi:

”Eiköhän lopeteta harjoittelu tältä päivältä. Olette kaikki kolme uupuneita.”

”Ramen”, oli ensimmäinen sana Naruton suusta, ”pakko päästä Ichirakulle.”

”Hmph…aina vain ruoka mielessä”, puuskutti Sasuke

”Sasuke-kun, lähdetkö kanssani elokuviin”, kysyi Sakura silmät kiiluen.

Sasuken katsekin kertoi jo vastauksen, mutta hän ilmaisi asian sanoin:

”Ei kiinnosta, sitä paitsi olen itsekin nälkäinen.”

Asuman joukkue käveli juuri sillä hetkellä ohi. Kaikki olivat hämmästyneitä, kun he näkivät Sasuken ja Naruton kontillaan maassa. Ino oli varma, että kyseessä oli ollut tappelu. Choji arveli että kyse oli nälästä. Shikamaru oli varma, että pojilta oli Chakra lopussa.

Asuma ja muut tulivat paikalle, kun Kakashi ja Naruto nousivat ylös maasta. Naruto oli vielä tokkurassa Kyuubin vierailusta. Hän ihmetteli mitä Asuma muut tekivät paikalla. Chooji selvitti, että he olivat matkalla Jakiniku paikkaan kylässä. Samassa Narutonkin vatsa alkoi murista:

”Hmm…taidan käydä ramenilla.”

”Minä voisin tulla mukaasi”, tuumi Shikamaru, ”saisin hieman vaihtelua ruokavalioon.”

”Mitä vikaa Grillatussa lihassa on”, kysyi Choji.

”Ei mitään, mutta haluan vaihtelua ruokavalioon välillä”, selitti Shikamaru.

”No ketkä lähtevät ramenille ja ketkä menevät syömään grillilihaa”, kysyi Kakashi.

”Minä menen Chojin mukaan”, sanoi Sasuke ja saman tien katui päätöstään.

Tytötkin ilmoittivat lähtevänsä syömään Grillilihaa. Kakashi totesi Asumalle, että ottaa nelikon mukaansa, sillä hän menee Naruton ja Shikamarun kanssa ramenille.
Niin joukko hajosi kahtia ja lähti eri suuntiin. Kakashi, Shikamaru ja Naruto suuntasivat Ichirakulle ramenille. Etenkin Naruto meni pitkin katua lähes puolijuoksua. Kakashi ihmetteli, kuinka tässä oli nuori poika, joka äsken oli ihan poikki, mutta nyt jo niin toipunut, että lähes juoksi ruokailemaan.

Taivaalla ei ollut pilven pilveä, joka merkitsi sitä että päivästä oli tulossa taas kuuma. Laulukaskaiden laulu sirisi ilmassa näkymättömän verhon lailla. Kakashi pyyhki hikeä otsalta ja tuumi Shikamarulle:

”Harvinaisen kuuma ilma.”

”Totta”, sanoi Shikamaru, ”olen hirveän huolissani Chojin nestetasapainosta.”

”Totta, Choji on isokokoinen ja hän on ollut melkoisessa hiessä, harjoittelun jälkeen.”

”En halua olla tungetteleva”, kysyi Shikamaru, ”mutta mitä tuolla harjoituskentällä tapahtui?”

”No pojilla tuli Chakra raja vastaan”, totesi Kakashi.

”Ah, jotenkin arvelin”, tuumi Shikamaru.

Siinä heidän puhuessa, olivat he tulleet Ichirakulle ja hetkeä myöhemmin he söivät hyvällä ruokahalulla. Siinä heidän syödessä Kakashi ajatteli, olisiko kannattanut sittenkin olla päästämättä Inoa ja Sakuraa samaan paikkaan, hän oli ennenkin nähnyt melkoisia rähinöitä pojista. No turha surra läikkynyttä maitoa, hän lopetti mietinnän. Naruto lopetti annostaan ja kertoi Kakashille sekä Shikamarulle tarinan Rock Leen suosikkiruoasta:

”Yhden tehtävän aikana Lee vei minut, Nejin ja Tentenin siihen suosikkipaikkaansa. Saimme sitä ’elämäncurrya’ lautaselliset ja voin vakuuttaa etten ole koskaan saanut niin mausteista ruokaa. etenkin Nejin ilme oli näkemisen arvoinen. Hän ei saanut sanaa suusta, ennen kuin Tenten juotti Nejille lasista vettä.”

”Juuri Gain lempioppilaan tyylistä”, pyöritteli Kakashi päätään.

”Lee on äärimmäisyyksien mies”, tuumi Shikamaru.

”Kyllä minäkin mausteista pidän, mutta liika on liikaa”, tuumi Naruto.

Siinä heidän puhuessa oli Hinata ilmestynyt Ichirakun ramen kioskille. Hän aikoi vain syödä nopean lounaan, sillä joukkue numero kahdeksalla, oli tehtävä odottamassa. Naruton näkeminen oli liikaa. Hinata meni lukkoon ja alkoi pyöritellä sormiaan. Hän ei uskaltanut tehdä mitään. Samassa Teuchi, joka pitää ramenkojua, huomasi Hinatan:

”No mutta, Hinata tule nyt nurkasta pois ja tilaa jotain.”

Hinata katseli lattiaa ja pyöritteli sormiaan. Tilanne ajautui vielä pahemmaksi, kun Naruto sanoi:

”Tule tänne seuraamme, niin tarjoan jotain.”

Hinata punastui koko kasvoilta. Kakashin esillä oleva silmä oli poksahtaa ulos kuopastaan ja Shikamarulle Naruton lause tuli totaalisena yllätyksenä. Shikamaru nielaisi lientä väärään kurkkuun ja alkoi yskiä.

Naruto kaivoi esille rahapussinsa ja ojensi sieltä Hinatalle 200 ryuoa. Hinata oli pyörtyä. Silloin Kakashi nousi tuoliltaan ylös. Hän nappasi Hinatan syliinsä ja asetti tämän tuolille. Sitten Kakashi otti hölmistyneeltä Narutolta rahat ja teki tilauksen.

Hinata oli ehtinyt hieman toipua hämmästykseltään, jonka Kakashin nopea toiminta aiheutti. Hän näki Kakashin selän ja Shikamarun toisella puolen. Shikamaru oli tajunnut asian oikean karvan ja sanoi:

”Syöhän nyt, Hinata, niin jaksat taas.”

”Kyllä, missä muuten Naruto-kun on? Olin näkevinäni hänet”, uteli Hinata.

”Hänen piti mennä jatkamaan harjoittelua”, valehteli Shikamaru.

Huono vale, ajatteli Kakashi ja näytti suutaan avaavalle Narutolle, että tämä olisi hiljaa. Narutokin tajusi mistä oli kyse ja vaikeni.

Hinata söi kulhon loppuun ja kiirehti pois Ichirakulta. Lopuksi hän vielä välitti kiitokset Kakashille ramenista. Hinatan kadottua kojulta Kakashi ja Shikamaru hymyilivät merkitsevästi Narutolle, joka oli pihalla koko asiasta, kuin lumiukko.

”Sinulla on näköjään ihailija yhdessä kylän merkittävimmistä suvuista”, sanoi Kakashi.

”Hinata ei olisi sinulle tosiaankaan huonompi vaimo”, jatkoi Shikamaru.

”Höpö höpö”, mutisi Naruto.

”Unohda Sakura”, sanoivat Kakashi ja Shikamaru. ”Hän on Uchihan pauloissa. Näithän sinä miten Ino ja Sakura suorastaan liimautuvat siihen jannuun, jatkoivat molemmat suostutteluaan.”

Naruto meni ensimmäistä kertaa todella punaiseksi.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sihiro - 2008-11-10 06:16:25
jos ei kritisointi haittaa niin löysin joitakin virheitä.

”Hänen piti mennä jatkamaan harjoittelua, valehteli Shikamaru.”=
heittomerkki on väärässä paikassa

tämä ei varsinaisesti ole virhe, mutta...
kun tuossa lukee mutisi Naruto, niin se kuulostaisi paremmalta js sanat olisivat toisinpäin

muuuten 4 pojoo



Tatti_ - 2008-11-10 09:38:34
Hyvä ficci, odottelin ihan innolla jatkoa!! :D

Voi Naruto raasua ku 'pojat' rupesivat tuollalailla  ahdistelemaan.. ;)

Muuten en juurikaan virheitä löytänyt, paitti noi "-virheet, jotka Sihiro jo mainitsikin. ^-^

4pojoo saat tästä ^^

linne - 2008-11-12 16:38:30
Tosiaan, idea on kiva ja parituksen takia aloinkin tätä ficciä lukemaan : D. Hieman tosin häiritsi nuo lainausmerkkivirheet, ne voisit ainakin ensi töiksi korjailla. Myös parissa paikkaa on väärän kokoinen alkukirjain (esim chakra kirjoitetaan pienellä).  

Anzkuw - 2009-01-23 14:47:36
He! Todella hyvä!

Saat 5p.

Haruna - 2009-02-18 15:43:30
Vau hyvä fic. 5 pojoo.

Nuti - 2010-03-18 14:47:23
Ja sitten mennään koluamaan luurankoja kaapista eikunsiis... No niin, "Ficci (tai useampi) päivässä pitää mielen vireänä"-kerhosta päivää!

Hmmm, aikas keskiverto. Tarinassa ei ollut oikeastaan juurikaan mitään ihmeellistä. Oikeastaan tässä jauhettiin pitkälle wanhoja, samoja asioita, kunnes mainittiin se, että Narskan kannattaisi iskeä silmänsä mieluummin Hinataan kuin Sakuraan. Mielestäni oli vähän ikävä katkaista ficciä siihen, kun se oli ficin ensimmäinen tuore ajatus. Myöskin "ja sitten se teki sitä ja sitten se teki tätä"-tyyppinen nopeatempoinen kerronta harmitti.

Antaisin kaksi ja puoli pistettä, mutta pyöristyköön nyt kolmoseen. (Myöhemmät ficcisi ovat kyllä huomattavasti parempia kuin tämä.)

Ai niin: Ruokien nimet, kuten grillattu liha ja ramen, kirjoitetaan pienellä. Myös chakra kirjoitetaan pienellä.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste