Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Keskiyö - jesu-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1150 sanaa, 6992 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-11-16 11:11:09
Kansio: Muu - muu

Naruto miettii tapaa kertoa eräälle ihmiselle jotain ja saakin kokea yllätyksen uudenvuodenkellojen lyödessä tasan kaksitosta...

Tälläsen sain sit aikaseks ekaks teokseks-.-  Se on aika nopeesti tehty, mutta palaute ois tervetullutta...
Toivottavasti pidätte^^

Arvostelu
9
Katsottu 1153 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Hän ei enää voinut estää kyyneliä, jotka pyrkivät ulos hänen sisältään. Miksi juuri hänen piti kärsiä tämä kamala kirous? Miksi juuri hän joutuisi kohtaamaan sen silmästä silmään? Naruto oli päättänyt olla antamatta itselleen periksi ja olla jänistämättä. Joskushan hänen oli kuitenkin pakko kertoa. Se hetki oli nyt käsillä, hänen olisi tehtävä se niin pian kuin mahdollista.

Naruto ei olisi halunnut sanoa sitä päin naamaa, mutta mitään muuta keinoa hän ei keksinyt.
"Mikset kirjoita vaikka runoa, tai laulua? Kyllä han siitä ymmärtäisi mitä ajat takaa", Sakura yritti lohduttaa itkevää ystäväänsä. Naruto hieroi silmiään paidan hihaan ja pudisti päätään.
"En minä osaa", hän ulvahti. Sakura laski kätensä hänen olkapäälleen rauhoittavasti. Naruto katsahti ystäväänsä.
"Kirjoita sinä minun puolestani" ,hän ehdotti iloisena ajatuksestaan. Sakura ei näyttänyt yhtä innokkaalta, pikemminkin yllättyneeltä.
"Mutta Narska, enhän minä voi tehdä sitä. Sinun pitää itse kertoa se, ei kenenkään muun"
"Voithan! Olet paljon parempi äikässä kuin minä ja osaat varmasti kirjoitta yhden vaivaisen runon. Pliis?!!", Naruto aneli. Sakura pudisti päätään tiukasti.
"Ei! Sinun pitää tehdä se itse. En suostu siihen! En vaikka kuinka anelisit", hän teki asiansa selväksi, ei kuitenkaan liian ankarasti ettei saisi Narutoa jälleen itkemään.
"Ää...Olen tuomion oma. Ehkä en kerro ollenkaan" ,Naruto tuhahti ja hautasi päänsä tyynyyn, jota piteli polviensa päällä. Sakura huokaisi.
"Kyllä sinä jotain keksit. Piristyisit vähän",Narutoon hänen sanoillaan ei tuntunut olevan vaikutusta.
"Selvä, tee mitä lystäät. Minä lähden nyt uimaan ja jos et kerta halua lähteä mukaan, niin jää murehtimaan. Mutta muista ettei sinulla ole kiirettä kertoa. Jos et halua, niin älä sitten kerro", Sakura tuhahti ja nousi ystävänsä vierestä.
"Muttakun minä haluan" ,Naruto painotti. Tyttö ei enää kuunnelut vaan heilautti kättään ovelta, edes taakseen vilkaisematta.
      
"Ei ole pakko kertoa mitä?", kuului tutun pojan ääni ovelta. Naruto nosti päätään yllättyneenä. Taasko tuo oli kuuntelemassa hänen ovensa takana.
"Ei kuulu sinulle! Äläkä sinä salakuuntele minun juttujani!", Naruto tiuskaisi Sasukelle, joka oli osunut väärään aikaan paikalle, jälleen kerran. Sasuke hymyili pilkallisesti.
"Ihankuin juttusi minua kiinnostaisivatkaan. Sitä paitsi en salakuunnellut, tulin tuomaan lainaamani kirjan", hän loihti kasvoilleen saman happaman ilmeen, joka hänellä aina oli. Narutoa ei olisi huvittanut juuri nyt kuunnella pojan ivaa ja Sasukekin huomasi sen. Hän huomasi myös Naruton itkeneen, joten lopetti sen heti alkuunsa ja vaihtoi aihetta.
"Tuletko pelaamaan jalkapalloa meidän kanssa?", hän kysyi kuin ohimennen. Naruto pudisti päätään ja hautasi jälleen kasvonsa tyynyyn. Hän ei huomannut Sasuken uteliasta ilmettä, eikä myöskään sitä kuinka hän nappasi erään tietyn kirjan pöydältä. Naruto kaatui selälleen Sasuken poistuessa, kirjaa piilotellen omaan huoneeseensa.
      
Naruto, Sakura ja Sasuke asuivat samassa asuntolassa, joten joutuivat tekemisiin toistensa kanssa väkisinkin. Lisäksi heillä oli samat kurssit kaikilla, joten tunnitkin olivat samat. Naruto oli Sasuken parikin biologian kurssilla, vaikka olisi mieluummin ottanut kenet tahansa muun parikseen ja kaikken mieluiten Sakuran. Olivathan he parhaat ystävykset. Naruto kyllä tiesi kuka oli todella kateellinen hänen biologian paristaa. Sakura oli nimittäin korviaan myöten ihastunut Sasukeen, oli ollut sitä jo ala-asteelta lähtien.
      
Kello tikitti seinällä. Äkkiä Naruto havahtui hereille, joku oli hänen ovellaan.
"Naruto! Et ikinä arvaa kuka pyysi minut bileisiin tänä iltana! Ou, sori. Herätinkö?", Sakura kysyi hieman nolona huomatessaan ystävänsä uniset silmät.
"Ei se mitään. No kuka?", Naruto hymyili ystävänsä innostukselle. Tyttö alkoi kovaan ääneen kailottaa kuinka Sasuke oli kutsunut hänet jne. Naruto kuunteli sanoja sieltä täältä, eikä oikein pystynyt yhdistelemään niitä. Unenpöpperössä kun oli.
        
Sakuran lopettaessa selostuksensa Naruto oli jo täysin hereillä.
"Sehän on hienoa, mutta eikös sinulla ala olla kiire kun pitää vaatteetkin valita ja kaikkea?", hän kysyi taka-ajatuksenaan päästä eroon Sakurasta.
"Uuups, niinpä onkin. Heippa ja hauskaa iltaa. Siis kai sinäkin tulet? Nehän on sentään uudenvuoden juhlat. Aion saada Sasukelta suudelman keskiyöllä, silloin olemme yhdessä aina!", Sakura lähti iloisesti hypellen ja laulellen käytävään, edes odottamatta Naruton vastausta. Poika hymähti. `olkoon nyt ilonen kun kerran saa haluamansa` Naruto ajatteli ja nousi mennäkseen suihkuun.
      
Sakura lipui lattian poikki suoraan Sasuken luo. Tyttö hymyili niin viehkeästi ja viettelevästi kuin vain osasi, mutta poika näytti yhä happamalta. Suvaitsi hän luoda tytölle pikaisen hymyn, mutta oli sen jälkeen jälleen kuin maansa myynyt. Sakura ei sitä huomannut onnensa huumassa, vaan hän tanssi koko illan ajatelematta mitään muuta kuin seuralaistaan. Kaikki paikalla olijat huomasivat Sakuran onnen, eivätkä lukuiset tytöt voineet olla kadehtimatta.
"Sakuraaa!!! Et sitten voinut yhtään huonompaa paria löytää?", Ino kiusoitteli aika reippaassa myötälaitaisessa. Sakura vain kuittasi kaiken hymyilemällä.
"Taidat olla aikamoinen onnen tyttö kun sait tuonkin itsellesi", Ino jatkoi.
"Olet vaan kateellinen, kun et itse löytänyt paria juhliin.  Ethän sinä tuossa kunnossa edes saa suudeltua ketään", Sakura härnäsi Inoa, eikä huomannut, kuinka Sasuke livahti vaihvihkaa paikalta.
      
Kello läheni jo keskiyötä, mutta Naruto ei ollut juhlissa. Hän seisoi suihkun alla murehtien päivää ja ongelmaansa. Ulkoa alkoi kuulua paisketta ja tuhannet valot täyttivät taivaan monissa eri väreissä,riemun kiljaisujen saatelemana. Pian alkaisi laskenta. Samassa sähköt katkesivat. Naruto säpsähti, mutta toipui pian säikähdyksestä. Hän nappasi pyyhkeen lanteilleen, lähtien etsimään kynttilöitä. Hänen matkansa kuitenkin keskeytyi heti alkuunsa, sillä joku painoi hänet seinää vasten ja suuteli intohimoisesti juuri kun kello löi kaksitoista. Huudot kaikuivat ulkoa. Naruto sai työnnettyä itseään vahvemman hahmon vaivalloisesti irti itsestään. Hän nosti kätensä suunsa eteen ja yritti saada selkoa edessään seisovasta hahmosta. Silmien tottuessa pimeään, yllätys oli suuri...

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daikon - 2008-11-16 11:28:51
Jatkoa? En nyt tiedä onko tämä lyhyt vai ei. Ehkä kuitenkin olisi saannut olla enemmän pituutta ja kuvailuakin. Virheitä kyllä pari osui silmiini.

Tietääköhän Sakura siitä, että Sasuke ei ole kiinnostunut hänestä vaan Narutosta. Ja siitä, että Naruto on kiinnostunut luultavasti Sasukesta. No, mutta kiva ficci ensimmäiseksi. Tai siis aika hyvä. Muistelen nyt omaani.. Hävettää.. Niin aiotko kirjoitella jatkoa, vai?

ABeKoBe - 2008-11-16 11:31:12
8DD sanokoot muut mitä sanokoot, mutta minä pidän tästä XDD tuli vaan ikävästi mieleen, että pitäs itekki raapustaa vähän tässä lähiaikoina... ^^" oletan, että tämä on jonkinmoinen jatkis <3 KUN sanalla ei aloiteta lausetta xD murr... mutta joo, ei minulla mitään suurta valivalivalivalivalivalittamista ole <3

Tatti_ - 2008-11-16 11:37:01
Vau, täähän oli siisti ficci :D Jatkoa jään odottelemaan!

Hmm.. Kukahan se suutelija vois olla.. Saske? :D (en siis toivo et se olis Saske, en... XD)

Muutaman virheen (?) taisin löytää:

mutta eikös sinulla la olla kiire           ( ala )
takajatuksenaan                               ( taka-ajatuksenaan )
Aion saada Sasukelta suudelman keskiöyllä  ( keskiyöllä )

Niin ja kuvailua saisi ehkä pikkasen olla enemmän ja pituuttakin x) Mutta oli tämä hyvä näinkin, noi oli sellasia pyyntöjä ihmiseltä joka ei osaa edes kirjoittaa mitään ficin suuntastakaan... X'D

Jatkoa ihmeessä! ja 4 pojoo saat tästä! ;)

kagome-chan - 2008-11-16 14:04:13
JATKOO !!! onkohan se joka on mun mielessä... jatkoo ja mun mielest tää oli sopivan pitunen... :DD mut jatkoo pian.

warson - 2008-11-16 17:12:15
JAU. Tää ei oikeastaan ollut kovin paha. Joskus teksti tökki hieman, mutta loppu sai ainakin kiinnostumaan... :----D Jatkoaaah? ~

Hidefini - 2008-11-17 16:30:56
Jatkoa? Ei tollaseen voi jättää, tää oli lähes törkeetä. No ei vaineskaa, kirjailija itse saa päättää kuinka paljon lukioita kiusaa.
Tää on aika hyvä ekaks ficiks, virheitäkään en huomannut, ellei lasketa muutaman puhevuoron jälkeen olevan pilkun jälkeinen väli puuttui (toivottavasti tajusit). Pituutti ehkä enemmän, ei ainakaan yhtään väempää, varsinkin jos tulossa jatkoficci, eikö tulekki? XD
Sait musta teksteillesi vakiolukijan 8) jos alkaisin taas vaikka lukemaan täällä säännölisesti.
4p.

Haruna - 2009-02-17 13:25:34
Tosi hyvä fic. Luen kyllä kaikki muutkin. Mun silmiin ei osunut virheitä.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste