Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kizuna - Naru-Hime
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 873 sanaa, 5234 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-12-01 22:24:18
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Voiko menneet unohtaa ja jatkaa eteenpäin vai vetääkö vanhat haavat takaisin menneeseen? Minkä sinä valitset?
  Naruto kärsii oudoista unista, jotka tuntuvat tuottavan hänelle enemmän päänvaivaa kuin hän luuleekaan. Mistä kaikki johtuu?

Arvostelu
6
Katsottu 1265 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kizuna

”Halusin olla kuten sinä. Sinä olit...inspiraationi. Siksi...sinä aikana olin todella onnellinen... ...Sinä viimein hyväksyit minut. Se oli ensimmäinen asia, jonka sanoit minulle.”

” Siitä lähtien vaikken koskaan myönnä sitä... Niin meistä tuli ystäviä.”

” Se ei ollut merkityksetöntä. Minulle,...Sinusta on tullut minun paras ystävä.”


Tyhjyys, mustaa, vettä... Naruto seisoi keskellä pimeyttä kuullen vain vanhoja huutoja menneisyydsestä. Hän katseli ympärilleen, muttei nähnyt mitään muuta kuin pelkää huutavaa pimeyttä.
  Kuinka mones kerta tämä oli, kun hän näki tätä unta? Valley of the endin tapahtumat menivät kuin filminauha hänen silmiensä ohitse ja vanhat lausutut sanat kaikuivat tyhjyydessä. Hän ei halunnut muistaa. Hänen piti liikkua eteenpäin eikä takertua menneeseen. Hän oli luvannut liikkua eteenpäin...Hän oli luvannut...

[I]” Se on totta, että en tiedä mitään vanhemmista tai sukulaisista, mutta kun olen Iruka-sensein kanssa...Luulen, että sellaista on olla isän kanssa ja kun olen kanssasi...Ehkä se on millaista olisi olla veljensä kanssa.”

” Miksi sinä menet niin pitkälle minun vuokseni?”

” Tämä on ensimmäinen luomani side, joka minulla on koskaan ollut.”


”Sasuke..” Naruton hento ääni kaikui pimeydessä, kun filminauha siirtyi eteenpäin. Miksei hän voinut unohtaa ja antaa menneiden olla. Nyt nuo muistot piinasivat hänen uniaan, kun hän oli heittänyt synkät ajatuksensa roskiin, toivoen, että hänen ei tarvitsisi uhrata yhtäkään ajatusta Sasukelle. Nyt hän uhrasi ainoat yöunensa tuon kostonhaluisen Uchihan jahtaamiseen. Tämä ei saanut jatkua. Hänen täytyi päästää irti.

” Silloin minä vihasin Sasukea...Mutta kun totuin olemaan hänen kanssaan, tajusin että hänen seurassaan...on hauskaa. Hän on henkilö, joka enemmän kuin kukaan muu hyväksyi minut ja olemassaoloni.”

Samassa Naruto näki Sasuken seisovan hänen edessään sama vanha kylmä katse mustissa silmissä sekä mitäänsanomaton ilme, joka muistutti lähinnä no-naamiota (AN: japanilainen ilmeetön naamio).
  ”Sa..su..ke.” Naruto henkäisi pinnallisesti tuijottaen entistä tiimitoveriaan järkyttyneenä, vaikka hän tiesi jo tämän olevan unta, silti koko hetki tuntui aivan liian todelliselta
  Hän olisi voinut pyörtyä siihen paikkaan, jos olisi vain kehdannut, mutta menneisyys kirkui itseään takaisin ja pian Sasuke olikin yllättäen hänen edessään käsi hänen olallaan kasvot suunnattuna hänen olkansa ylitse.

” Mikä sinä oikein olet!?”

” Sinun ystäväsi!”


Naruto sulki silmänsä ja tunsi, jonkin kylmän pyyhkäisevän hänen ylitseen. Hän tunsi Sasuken tasaisen hengityksen vasten rintaansa ja tunsi, kun tämä puhalsi ilmaa ulos keuhkoistaan. Kaikki kävi jälleen hitaasti. Naruto kelasi mielessään jokaisen hetken, kun Sasuke sanoi kohtalokkaat sanansa: ” Minun olisi pitänyt tappaa sinut silloin...”
  Sasuke vetää kusanagin huotrastaan, joka liukuu narujen välistä veteen, josta lähtee iso molkahdus. Hän tuntee, kuinka Sasuke kohtaa käsivartensa heidän päiden yläpuolelle.

” Miten sinä voisit, jolla ei ole vanhempia tai sukulaisia, ymmärtää minua? Miten helvetissä sinä voisit, joka on ollut alusta saakka yksin, ymmärtää minua, häh!? Se on kivuliasta, koska meillä on siteitä. Sinä et voisi koskaan ymmärtää, miltä tuntuu menettää ne!”

”Sasuke...Kuinka voisin tulla hokageksi, jos en pysty pelastamaan ystävääni?”

”Naruto..Minä..”


Hitaasti siniset silmät avautuvat kylmän terän vilahtaessa nopeasti, jolloin samassa Naruton herätyskello pärähti soimaan. Blondi pomppasi istumaan kuin vieteri ja hengitti raskaasti kylmän hien valuessa pitkin hänen otsaa.
  Hänen päässään pyöri ja tuntui kuin hän olisi ollut spiraalissa, joka vain pyörisi ympäri ja ympäri hiljalleen pudoten takaisin tyhjyyteen. Naruton mielessä välähti punaiset silmät, jonka seurauksena hän ponkaisi pystyyn ja ryntäsi vessaan antamaan ylen.
  Saatuaan päänsä jälleen selväksi hän jäi nojaamaan vasten kylpyhuoneen seinää. Hän näki oven suusta, kuinka kaihtimien välistä paistoi aurinko. Hänen pitäisi tavata Sakura, Yamato ja Sai.
Naruto painoi päänsä vasten polviaan huokaisten syvään: ” Ei enää...”

----------------------------------

Tästä se kai lähtee...luulisin >.< Kommentit olisivat mahdollisimman tervetulleita sekä palaute ^^
Tarvitsisin kyllä myös mahdollisesti betajaan, joten joskuta kiinnostaa niin laittaa sitten yksärillä viestiä ^^
Otan myös itse vastaan tekstejä, jos haluaa ne betaduiksi 'D
   Antakaa anteeksi, että tämä aloitus on lyhyt en oikein keksinyt siihen muutakaan, jos word sai sen vaikuttamaan pitkältä. Lupaan, että seuraava osa korjaa moisen vääryyden D:

Kommentit (Lataa vanhempia)
Yukisame - 2008-12-02 09:17:14
yup, hyvä ficci, tosiaan!
virheitä en löytänyt...!
pidin tästä ideasta....jokseenkin kauniisti kirjoitettu, mutta loppu hiukan häiritsi...
juu, word saa kaikki tekstit näyttämään pitkiltä, mutta ei se mitään...:) saat nyt 4 p.

Tatti_ - 2008-12-02 12:38:42
Oikein ihana ficci!! :D Hieman lyhyt, mut sen vääryyden voin antaa anteeksi jos korjaat asian seuraavassa osassa, jota odotan innolla!! :D Ihanaa jälkeä ja ei kait virheitä... En ainakaan löytäny XD 5pojoo saat!! ^o^

Daikon - 2008-12-02 13:28:59
Ymmärsinkö oikein, että kirjotat lisää vielä? Jej, jos kirjotat! Tää oli todella ihanasti kirjoitettu, joka sai mut keskittymään kunnolla tähän ficciin. Ala vain sitä jatkoa raapustelemaan!

kagome-chan - 2008-12-02 14:26:15
Jatkoo tää on ihana ja idea oli tosi hyvä :))
5 pistettä
:DD

Ayumi92 - 2008-12-02 15:22:44
Very nice^^ Tosi kaunis ja hyvin kuvailtu...

Rakastan juuri tällaisia Naruto-ficcejä ;D Voi sitä Narskaa ku se joutuu kärsimään ku se Saske on sellanen typerys välillä
:(

Tää on ihana joka tapauksessa, saat 5 pojoa^^
P.s. Jatkoa pian, pliis :)

yuu-chan - 2009-01-25 16:26:58
oih.. *menee lukemaan jatkot*

5p.

Jing-chan - 2009-02-01 15:22:11
aaaapua... :D tää ihan tempasi mukaansa... pitää heti lähtiä lukeen seuraavaa... viis pistettä.<3

Guren - 2012-07-05 19:08:09
Naruto-parka. Kärsii painajaisista. 5pistettä. Kuvailit tilanteen hyvin.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste