Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Huonetoveri (keskiyö 2) - jesu-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1437 sanaa, 9124 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-12-10 17:16:58
Kansio: Muu - muu

Joo, tämä on siis jatkoa sille edelliselle ficilleni. Pahoittelen tämän lyhkäisyyttä ja ilmoittakaa löytämistänne virheistä, jos sellaisia sattuu silmiin. Tämäkin on aika nopeasti kyhätty, pahoitteluni siitäkin.Mutta toivottavasti pidätte silti...^^"

Uusi vuosi saa viimein päätöksensä:Naruton suutelija selviää ja Sakura valittaa kurjaa iltaansa. Ystävysten kahden keskeinen
retki alkaa mielenkiintoisesti...-.-

Arvostelu
5
Katsottu 1094 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Tuhannet kirkkaat värit halkaisivat taivaan yhä uudelleen ja uudelleen. Sakura oli huomannut Sasuken puuttumisen ja etsi tätä kiivaasti ihmismassan seasta. Hän näki kymmeniä pareja suutelemassa rakettien tuoman valon kajossa, eikä voinut olla pettymättä todettuaan tilaisuutensa olevan ohi. Jopa Ino oli löytänyt itselleen seuralaisen, jonka kanssa nyt nuoleutui hieman kauempana pettyneestä Sakurasta. Tytön punainen leninki sointui täydellisesti yhteen Gaaran hiusten kanssa. Vaikka Gaara olikin Inolta yllättävä valinta, ei Sakura voinut olla kadehtimatta sitä, kuinka hyvältä he näyttivät yhdessä. Jos Sakura olisi kääntänyt katsettaan hieman oikealle Inosta ja Gaarasta, hän olisi saattanut huomata myös hyvin yllätyksellisen parin suutelemassa läheisen puun alla.
"Saat olla varma, ettet selviä hengissä tästä Sasuke Uchiha!" Sakura julisti kovaan ääneen ja harppoi sisälle, välittämättä ympärillä olevasta yleisöstä.

Naruto ei saanut hämmästyneisyydeltään sanaa suustaan. Hetken he kummatkin seisoivat hiljaa paikallaan, pimeässä kylpyhuoneessa. Jos valot olisivat sattuneet olemaan päällä, olisivat he huomanneet Naruton pyyhkeen valuneen uhkaavasti.
"S...Sasuke?...Mit..?", Naruto yritti änkyttää naama punaisena. Hän oli punastunut kauttaaltaan tajutessaan, kuka se salaperäinen suutelija oli. Ja jos edes mahdollista, Sasuke oli vieläkin punaisempi nolostuksesta. Samassa valot räpsähtivät päälle ja Naruton pyyhe tippui loputkin matkasta maahan. Sasuke käänsi nopeasti selkänsä Narutolle ja punaistui vieläkin enemmän.
"Tuota...Äh...anteeksi!" Sasuke sanoi nopeasti ja kiirehti ulos huoneesta, ennen kuin Naruto ehti sanoa hänelle enää mitään. Poika jäi yksin huoneeseen seisomaan.

`Ei voi olla totta. Miksi minä noin menin tekemään? Voi hemmetti, nyt Naruto pitää minua ihan täytenä ääliönä! Mennä nyt toisen huoneeseen keskellä yötä! Ja suudella tuolla tavalla, pimeässä kylpyhuoneessa!! Hitsi, Naruto oli kyllä hyvä suutelija ja söpö punastuessaan sillä lailla...Ei! Mitä minä nyt oikein ajattelen?! En kyllä kehtaa mennä enää bilsan tunneille. Nyt hänellä on ainakin kunnon syy vihata minua`Sasuke mietti mennessään huoneeseensa.

Naruto puki juuri paitaa päälleen, kun huutava tyttö ilmestyi hänen huoneeseensa.
"Voitko uskoa, mitä se Sasken retale oikein teki?! Mennä  nyt katoamaan sillä tavalla kesken juhlien ja vielä ilmoittamatta mitään! Se vihoviimeinen paviaaniaivoinen simpanssi pääsee kyllä hengestään jahka saan hänet käsiini!! Aaarggg!!! Se jonka luo hän paineli saa möys katua, että koskaan edes syntyi!! Oli sitten kuka tahansa!", Sakura raivosi minkä jaksoi. Naruton mielestä tyttö oli pelottava tuollaisena, olisi kenen tahansa mielestä. Hän päätti, että olisi järkevintä olla mainitsematta äsken tapahtunutta. Tosin, ei hän sitä tekisikään, koska pääsisi varmasti hengestään.

"Naruto! Etkö sinä kuuntele ollenkaan?", Naruto hätkähti Sakuran ääneen.
"Joo. Mitä sanoit äsken?", Naruto kysyi, koska ei ollut kuullut mitään vähään aikaan.
"Kysyin, että miksi puet ovi auki? Kuka vain voi kulkea käytävässä ja huomata sinut. Ja tietysti kun koulun opettajatkin ovat sellaista pervoa porukkaa, he jäisivät kuolaamaan oven suuhun" Sakura nauroi ajatukselle Kakashista kuolaamassa Naruton ovella. Poikaa ajatus ei niin paljoa naurattanut.
"Ja miksihän joku haluaisi minua tuijotella, jos saan kysyä?" Naruto hymähti. Sakura hymyili tietävästi, mutta ei vastannut ystävänsä kysymykseen.
"Ainiin, saitko kerrottua salaperäiselle ihastuksellesi? Minä vaan jauhan omista asioistani, enkä ollenkaan ajatellut sinua. Onhan sinullakin ollut kurja ilta, vaikka tuskin niin kurja kuin minulla. Mutta enhän minä sitä tiedä, tai....", Sakura alkoi taas jauhaa Sasuken petturuudesta ja vähän kaikesta muustakin. Naruto vain nyökkäili tytön valitukselle, vaikkei tätä edes kunnolla kuunnellut. Hän oli jälleen uppoutunut omiin ajatuksiinsa.

Seuraavana aamuna oli vielä lomaa, mutta pian alkaisi taas koulu. Naruto ja Sakura olivat päättäneet lähteä hieman retkeilemään, vielä loman aikana. He seisoivatkin jo ulkona täydessä talvivarustuksessa. Naruto vilkuili ympärilleen.
"Miksi Kakashi ja Irukakin ovat täällä? Ja Gaara?", poika kysyin yllättyneenä tunnistaessaan ihmisiä ympärillään.
"He tulevat mukaan. Pyysin vain Inoa, mutta hän taisi pyytää jotakuta muuta ja niin saatiin kaikki mukaan. Mutta näinhän se on paljon hauskempaa, isolla porukalla", Sakura hymyili iloisena. Ei Narutoa ihmislauma häirinnyt, hän vain toivoi ettei eräs tietty poika tulisi mukaan. Se toive taisi tosin olla turha, sillä samassa Sasuke astui ovesta ulos. Naruto yritti piiloutua toisten taakse ja onnistuikin siinä aika hyvin.
"Eiköhän lähdetä jo, jos kaikki ovat mukana!", Kakashi huusi meluavalle porukalle.
"Mennään meidän opettajien autoilla tuonne vuorella sijaitsevalle kartanolle. Se on koulun omaisuutta, joten emme joudu maksamaan. Huonetoverit jaetaan siellä ja on turha valittaa jos se ei miellytä!" hän jatkoi ohjeistusta ja jo pian oltiinkin matkalla.
Naruton ja Sakuran retki muuttui koko koulun yhteiseksi ja samalla Naruton turhaksi pakoyritykseksi pois Sasuken lähettyviltä.

Narutosta matka tuntui kestävän ikuisuuden, vaikkei määränpäähän ollut edes kovin paljon matkaa. Naruto istui samassa autossa Sakuran, Inon, Rock Leen ja Gaaran kanssa. Kuskina heillä toimi Iruka. Naruto ei voinut aamulla edes kuvitella, että paivästä tulisi tälläinen.
"Olkaahan hiljaa siellä takana, kun ei ole enää pitkälti matkaa jäljellä!" Iruka hyssytteli kyytiläisiään, jotka melusivat kuin viimeistä päivää.
"Millainen paikka se kartano oikein on?" Sakura kysyi innokkaana.
"Niin. ja miksi meitä ei ole viety sinne aiemmin, jos se on kerta ilmaistakin?" Ino jatkoi hänen kysymystään. Iruka alkoi selittää kuumista kylvyistä ja upeista maisemistä, ym,ym. Naruto alkoi  myös innostua matkasta kuunnellessaan Irukan selostusta.

Naruton ajatukset poikkesivat kävely matkaan kuutamossa ja upeaan seuraan, mutta pian hän havahtui. Sakura avasi oven ja riuhtaisi ystävänsä ulos autosta.
"Etkö sinä taaskaan kuuntele? Olen sanonut jo tuhat kertaa, että ollemme perillä", tyttö naurahti yli dramatisoiden. Naruto tosiaan kuuli muiden ihastuneet huudot. Hän nousi autosta katsomaan, millainen paikka oikein oli.
"Woowww!" poika huudahti ihastuneena hänkin. Paikka ylitti hänen villeimmätkin odotukset. Kartano oli valtava ja sitä ympäröivä metsä todella kiehtova ja kaunis. Paikka näytti aivan jonkun filmitähden talolta.
"Miksi me joudutaan ottamaan huonetoverit, kun tuolta riittää omat huoneet varmaan kaikille?" Naruto ihasteli Sakuralle vähän turhan kovaan ääneen.
"Ei riitä! Otas huomioon, että siellä on myös kylpylä ja ruokailu tilat ja kaikki muu sellainen. Sitä paitsi onhan aina mukavampaa, jos on joku seurana. Yöllä kaunis kuutamo voi vallata mielen ja kuka ties, mitä sillon tapahtuu!" Kakashi selvästi vihjaili vieressään seisovalle Irukalle. Jos tarkkaan olisi katsonut, olisi nähnyt Irukan punastuvan.
"Kakashi! Ei yllytetä oppilaita mihinkään tuollaiseen!" Iruka aloitti saarnan. He kulkivat peräkanaa sisälle.

"No niin, on aika jota te kaikki olette odottaneet. Huonetoverit!" Kakashi julisti kovaan ääneen.
"Jos ette saa mieleistänne, älkää marmattako! Ja sitten töihin. Sanon kaksi nimeä kerrallaan ja mainitut hakevat avaimen. Aivainten jaon jälkeen, kaikki poistuvat huoneisiinsa. Muistakaa ilmoittaa toverillenne jos lähdette johonkin. Pidemmittä puheitta. Gaara, Neji. Ino, Hinata. Rock Lee, Sakura" Nimiä lueteltiin toistensa perään, kunnes.
"Naruto ja Sasuke! Siinä olivatkin kaikki. Minä asun Irukan kanssa. Jos tulee jotain tärkeää asiaa, kertokaa jollekin muulle. Kiitos ja nyt huoneisiin, niin kuin olisi jo!" Kakashi komensi. Nuoret alkoivat pakkautua käytäville oikeaa huonetta etsimään, kun Naruto jäi eteishalliin.
"Naruto. Olen niin kateellinen sinulle! Minä olisin halunnut Sasuken kanssa samaan huoneeseen, vaikka hän eilen olikin sellainen törppö!" Sakura kadehti.
"Eiii. Ihan kuka tahansa, muu paitsi Sasuke. Kakashi teki tämän tahallaan. Nirhaan sen äijän käppänän!" Naruto ei voinut sietää ajatusta Sasuken kanssa samassa huoneessa vietetystä yöstä. Suurilta osilta siksi, että häntä nolotti. Poika ei huomannut Sakuran kummastunutta ilmettä, eikä myöskään Sasukea, joka seisoi hieman kauempana kuuntelemassa...

Kommentit (Lataa vanhempia)
Tatti_ - 2008-12-11 15:29:32
OwO *kuolaa*

Jos henkesi on siulle kallis nii sitä jatkoo NOPEASTI tää on nii herkkuu <33 .. *kröhöm* siis 5 pinnaa.. *meneee jonnekkin nurkkaan fantasioimaan omiaan*

(sori outo komma xD)

Tatti_ - 2008-12-11 15:30:39
Ainii.. Parikirjotus virhettä oli ja kuvailua saisi olla enemmänkin, mutta ihana tää oli silti <3 mut ihan vaan jatkoo varten!!!! ;D

Haruna - 2009-02-17 14:18:02
Tämäkin oli tosi hyvä. Saat 5 pistettä. Sanon vain että aion itsekin pian julkaista yhden joten olisi tosi kiva jo kävisit lukeen. Mutta toso TOSI hyvä fic

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste