Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ninja Mask - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1311 sanaa, 9038 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-12-18 13:15:31
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

12..... iski inspis ja kauhee kilpailunhalu ku Snizer-samaki kirjotti jatkoo MR-lle.. ja sano viimeks ettei 11-ta tapahtunu mitn.. pahastuin... murrrr.... NYT TAPAHTUU!!!! hiton papiljotit... =_="""
SasuNaru, KakaIru
SaiNaru jne jne...
*kamppailee elämästä ja kuolemasta papiljottien kanssa* eih..nyt alko kutittaan.. ÄIITIII!!! miksi laitoit lakkaa.. TT_TT

Arvostelu
8
Katsottu 1490 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
'......' ajattelu
"......." puhe

______________________________

Sai murahti. Hän vihasi tätä kylää ja sen asukkaita, mukaan lukien Tsunadea. Ja kaikkein eniten hän vihasi Kakashia. Tuo mokomankin variksenpelätin oli tunkemassa nokkaansa joka paikkaan, varsinkin kun oli Narutosta kyse. 'Vielä minä hänet tieltäni raivaan.. Se on varmaa!'

[A/N; SAIN JUURI KIRJEEN RAKKAALTANI!! >//////< APUAAA.. kädet tärisee... mites tästä eteenpäin.. 0///0 *mur.. se käyttää copic-tusseja*]

"Sai! Voisinko jutella kanssasi hetken?"

'No voi loistavaa, juuri tätä tarvitsinkin!' Sai kääntyi takanaan seisovaan Kakashiin päin. Maskininjan kasvoilla oli perin outoilme. Nuoremman mihen huulille nousi se tavallinen vale-hymy. "Tottakai, miten voin auttaa?"
"Ajattelin vain, että tarvitsetko tukihenkilöitä?"
Sai tuijotti hetken Kakashia. "Siis minkä?"
"Tukihenkilön, tarkoitan, kun n'it' onnettomuuksia on nyt sattunut ja sinä olit Naruton lähin ystävä ja olet menossa varmaan taas metsään jaarijaarijaa.. Tulen mukaasi."
"Anteeksi?!"
"Nokun, suojelemaan sinua, ettei sinulle käy kuten edellisille.." Kakashi viittasi 'edellisillä' Shikamarua ja Kibaa.

Kakashi tiesi jotain. Ihan varmasti tiesi! Saita alkoi hikoiluttaa, vaikka ulkona olikin hieman koleaa. Hänen sydämensä alkoi pamppailla aina vain kovempaa.
"Mikä hätänä? Sai?"
"E-EI MIKÄÄN!!" Kakashi hätkähti äkillistä kiukunpuuskaa. Hänen toinen kulmansa nousi himpun verran.
"MInä vain-... tuotaa.. Todella näyryyttävää jollette usko ettenkö minä, osaisi puolustaa itse itseäni! Valmistuinhan Akatemian parhaimpana poikana!!" Hätävalhe. Hätävalhe... Ne eivät tuntuneet loppuvan koskaan. Eivät ainakaan Sain.

"Olen pahoillani, mutta se on Hokage-saman määräys." Hymy nousi Kakashin huulille. Vaikka maski peittikin hänen naamastaan puolet, Sai pystyi silti näkemään ilkeän virneen.
"No, jos se on Tsunaden päätös, niin en minä sitten sinua voi estää.. Lähden parin tunnin päästä, tavataan kylän porteilla."
"Selvä." Tuon sanottuaan, Kakshi katosi savuun ja Sai lähti kohti omaa kotiaan. Virnuillen kuin mielipuoli. Jota hän kyllä oli..

'Tämä on viimeinen matkasi, Hatake Kakashi..' Muutama pikkulintu säikähti vaarallista auraa, joka oli lähtöisin Saista.

--

Iruka tuijotti ikkunasta ulos. Oli juuri samanlainen ilma, kuten sillon kun Naruto löydettiin kylän laitamilta. Prikulleen sama ilma. JOtain pahaenteistä oli ilmassa.

"Iruka!" delffiini hätkähti ja kääntyi rakaaseensa päin. "Kakashi-san? Mikä on?"
Harmaatukkainen ninja kahmaisi lyhyemmän miehen halaukseensa, jossa he olivat hetken. Iruka hengitti sisäänsä Kakashin tuoksua, mies tuoksui metsältä ja musteelta. Tuo musteen haju kuvotti Irukaa, siinä oli jatain yököttävää ja samalla tuttua.
"Tiedäthän että rakastan sinua", Iruka hämmästyi kysymystä.
"Totta kai tiedän, ja toivon että sinäkin tiedät, että minä rakastan sinua", Kakashi hymyili painaessaan kasvonsa Irukan tuoksuviin hiuksiin.

"Lähden Sain perään.. Epäilen hänen olevan näiden tapausten takana.." Kakashi pyöritteli lusikkaa teessään. Hän ei juurikaan teestä välittänyt, mutta kun Iruka teki sen, se oli taivaallista. Iruka huokaisi.
"Aivan..."
"Se saattaa olla matkani pää..."
"Aivan.." yksinäinen kyynel putosi Irukan teekuppiin.
"Iru-chan..." Kakashi ojensi kätensä, jotta ylettäisi silittämään Irukan kättä, joka oli pöydän toisessa päässä. Mies kuitenki veti kätensä pois Kakashin ulottuvilta. Delffiini painoi katseensa alas, niin ettei hänen kasvojaan näkynyt. Teekuppiin putosi pian kaksi muutakin kyyneltä yksinäisen kyyneleen seuraksi.

"Älä viitsi olla tuollainen! Jossain taistelussa kuolisin kuitenkin!"
"Onko sinun pakko olla noin helvetin pessimistinen!!?"
Kakashi tuijotti Irukan kyyneleisiä ja samalla vihaisia silmiä. Mies puraisi huultaan, näky oli kerrassaan säälittävä. "Saattahan toki olla, että tulen takaisin! Mutten voi luvata mitään, sitten kun tulen, tahdon, että olet leiponut niitä herkullisia pikkuleipiä, joista pidän. Käykö?"
Iruka tuijotti Kakashi epäuskoisesti. Miten tuo mies pystyi olemaan niin lapsellinen, NÄIN vakavan asian kanssa!

"No, miten on?"
Iruka ei sanonut mitään, hän vain pudisti päätään ja naurahti. "Lasketko leikkiä!? Minä hävitin sen reseptin jo aikoja sitten." Kakashi tuijotti Irukaa helken. Krokotiilin kyyneleet nousivat hänen oikeaan silmäänsä. "Miten sinä voit olla noin kylmä sydämminen!? Minä rakastin niitä pikkuleipiä!!"
Iruka naurahti toisen lapsellisuudelle. "No hyvä on, minä teen niitä, MUTTA; vain jos sinä tulet takaisin!" Kakashi aukaisi suunsa sanoakseen jotain, mutta Iruka jatkoi;"-ja tuot Naruton ehjänä ja elävänä takaisin!"
Kakashi hymyili Irukalleen. "Sovittu."
Iruka hymyili takaisin. "Sovittu."

--

Sai seisoi jo kylän porteilla valmiina lähtöön, enää puuttui vain, Kakashi. "Aina sitä yhtä saa odottaa!!"
"Toivon ettet tarkoittanut minua.." kuului utelias ääni Sain takaa. Kakashi oli saapunut ajoissa. 'Oi hitsi! There IS a God!'

--

Sasuke hengitti raskaasti. He olivat päässeet Sasorilta ja Deidaralta karkuun. Naruto tuijotti Sasukea huolestuneena. Mies näytti hengästyneeltä, uupuneelta ja järkyttyneeltä. Hän ei vain osanut päättää, kummalta Sasuke näytti eniten.

"Kunnossa?"
"Juu, ei..tässä...Mitään!!"
"No hyvä, laskisitko minut alas?" Sasuke teki työtä käskettyä, sen jälkeen hän otti nojaa viereisestä seinästä. Naruto katsoi Sasukea hetken huolissaan, mutta huoli muuttui pian joksikin muuksi.
"Sasuke."
"no?" mies nosti kasvojaan Narutoon päin, juuri parahiksi vastaan ottamaan nyrkin. Nyrkki osui Sasuke poskeen täydellä voimalla ja se sattui ihan pirusti. Mies oli horjahtaa iskun voimasta, mutta sai vaivoin pidettyään itsensä pystyssä.
Poskea kuumotti, siihen tulisi ihan varmasti jälki. Naruto hieroi oikeaa nyrkkiään hetken. "Tuo oli siitä kun valehtelit minulle!" siniset silmät salamoivat. Uchiha kykeni erottamaan siniset kipinät taivaansinisistä silmistä.

Hetken kuluttua kuitenkin, Naruton ilme lempeni ja hän veti taskustaan paperia, jonka hän painoi Sasuken verta vuotavaan huuleen.
"Anteeksi...."

-

[A/N;.... seuraava materiaali saattaa olla haitallista alle....10 vuotialle, jtn pankaa silmät kiinni jos ette kestä.. *laittaa silmänsä kiinni ja käpertyy kerälle* ZZZZ....-.- Z]

Sai käveli tuttua metsätietä pitkin. Kakashi kintereillään tietenkin.
"Näyt tietävän mihin olemme menossa.."
"Kyllä vain... Olen hakenut monet kerrat enenkin sieltä sen samaisen kasvin.." Sain kasvoilla oli kylmä ilme, se ilme kykeni jäädyttämään minkä tahansa tieltään.
Kakashi tuijotti koko ajan Sain selkää. Jokin oli nyt vialla. Mutta Kakshi ei pystynyt havaitsemaan mikä. Hän oli jopa aktovoinut Sharinganinsa, sekään ei havainnut mitään.

Sai kääntyi metsään päin. Kakashi tietenkin perässään.
Metsä tiheni mitä syvemmälle mentiin. Tuli pimeää. Kaikki näytti pelottavaöta, jopa Kakashin mielestä. Joka oli kuitenkin aikuinen mies.
Ilma muuttui kylmäksi, eikä Kakashi enää erottanut Saita pimeydestä.
"Sai!?"
Hiljaisuus..
"Sai!! Missä olet!!" Kakashi huhuili poikaa, mutta poika ei vastannut huhuiluihin. Sumu nousi ja kylmä alkoi vallata Kakashin vartalon. Se ei tuntunut kovin mukavalta.

Jokin kosketti häntä! Kakashi kääntyi nopeasti kannoillaan, muttei nähnyt mitään.
Jokin kosketti häntä uudelleen, mutta tällä kertaa nilkasta. Mies nosti nopeasti jalkansa, mutta tunne oli taas poissa.
Kakashi alkoi voida pahoin. Kaikki pyöri ja vilisi silmissä. Imassa haisi muste.

"Sai!!!!!"
"Olen täälllä.."
Kakashi käännähti ääntä kohti. Jokin kosketti häntä jälleen. Nyt ei ainoastaan kerran, niitä sateli joka paikasta, nyt ne eivät tuntuneet enää hipaisuilta, vaan iskuilta. Kakashi näki Sain. Pojalla oli kädessä kunai. Nuorukainen liikkui lähemmäs, kunai kohollaan.
"Mi-mitä sinä kuvittelet tekeväsi!!?" poika katosi.
"Tuhoavani Konohan.." Sai kuiskasi Kakashin korvaan, hän oli ilmestynyt Kakashin taakse.
Sivallus.

Tuskastunut huuto, joka päättyi hiljaisuuteen.
______________________________________________________________

......end of part 12...... ^^"""
Jing-Chanille, joka jaksoi aktiivisesti lukea kaikki Ninja Maskit...päivässä?? O_O"""" kuitenkin... KIITOS JINGIII!!! *haliihaliihaliihalii*
syyttäkää mun äitiä, se tuli kesken kaiken tunkee papiljottei mun hiuksiin-jotka on jo tarpeeks luonnonkiharat-ja nyt non suorat!!! Damn you... *hihitystä taustalta*
ja nyt mullon joku letti joka kiertää mun pään.. kiiiva. *mutisee jtn joulujuhlista* *hekotusta taustalta*
Kommentteja?? Olen pahoillani, minun oli pakko tappaa Kakashi.. se oli vaan tieööä...<3
*menee hiljentämään äitinsä hikisellä sukalla joka on ollut ties missä*
en ole tarkistanut...

Kommentit (Lataa vanhempia)
kagome-chan - 2008-12-18 14:02:06
Wow...Jatkoo ja nopeesti :DD
5pistettä
:DDDDDDDDDDDDDDDD

Jing-chan - 2008-12-18 14:56:28
AAAWWWW!!!! :D <3 *ei tiedä miten päin olisi* kiitos kiitos Oni-Chan! :D <3
ja asiaan... TAHTOO TIETÄÄ MITEN KAKASHIN KÄVI!!!!! O_O x'D
viis pointsia! :D <3

EgyLynx - 2008-12-18 15:03:49
4 pojoa.
jotenkin... tästä jäi uupumaan todelinen pidike....
ihan kuin olis tehty väkisin?

MasterMind - 2008-12-18 15:10:15
Jee näin nopeesti tuli jatko ja oli yhtä tuskaa lukea kun ei ollut laseja, mutta oli pakko :DDD Jatkoo nopeesti :DD
5 p.

Riri - 2008-12-18 17:19:30
*tuijottaa suu auki* Vau.
Aika paljon kirjotusvirheitä oli, mutta tuo loppu oli niin <3
Hmm... Annanpa 4 pojoa.

narusegawa - 2008-12-22 14:55:50
EI kai kaksu kuollu!!!!!!!! O-O
JAtkoa pian!!
*Soittaa konohan hätä numeroon*
5p.
-^_^-

Daligar - 2008-12-25 14:38:20
Nouuu! Et saa tappaa Kakashia, ET SAA! :< Miten Iru muka pärjää ilman sitä...

Naru oikein tinttas Sassea XD mut se oli söpöä ku se heti perään hoivas sitä <3

Jatkoaa~¨

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste