Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Viimeisiä sanoja - Makai
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 805 sanaa, 4794 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-01-05 14:26:30
Kansio: Paritus (S-K13) - tyttörakkaus

SakuInoa! Angstinen.... Vanha,LYHYT!!!! päätin lisätä koska ei minulla nyt muuta valmiina ole, muutakun tämä on ollu nyt pari kuukautta valmiina :D

Toivottavasti pidätte, kommenttia kiitos!

Arvostelu
4
Katsottu 1411 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Veri valuu otsaani pitkin, olen aivan märkä, astun sisään huoneistooni.
Heitän takkini kenkätelineen päälle ja kävelen vessaa kohti, oli säkkipimeää.

Oli parhaan ystäväni 18 vuotis juhlat, vieraita oli suoraan sanoen aivan liikaa, edes päivänsankari Ino ei tunnistanut kaikkia, ne olisivat viimeiset syntymäpäivät ennenkuin Ino lähtisi.


Kävelen reippain harppauksin vessaa kohti. Vessaan päästyäni alan riisua vaatteitani, haluan heidän kosketuksensa iholtani pois, tekisin mitä vain sen eteen. Olen riisunut, Kyyneleet vuotavat vuolaana poskiani pitkin, pistän suihkun päälle.


Ilta oli jo pitkällä, suurin osa vieraista oli jo häipynyt, siellä oli enää pari tuntematonta, juotavakin oli lopussa. Ino hekotteli vieressäni, hän oli onnellinen. Katsoin häntä silmiin, sitten hän ehdottaa että lähtisimme muualle, Ino alkoi hoputtaa ihmisiä pois kotoaan.Viimeinen päivä.

Vesipisarat pyyhkivät ihollani sulavasti, itken, Veri on jo kohta kokonaan poissa, mutta heidän kosketuksensa ei häivy, hinkkaan ihoani pesusienellä. Huudan.


Kävelimme pois Inon asunnon luota, iloitsimme, olin silti surullinen. En näkisi Inoa enää puoleen vuoteen, kaksi ihmistä käveli perässämme.


Nousen suihkusta, olen nyt litimärkä, kävelin olohuoneeseen. Kello on neljä aamulla. Istun sängylleni, tuntuu kuin elämäni olisi ohitse.


Kaksi henkilöä takanamme huusivat jotain, Ino kääntyi ja katsoi heitä kohti, toisella oli veitsi kädessään. Ino pelästyi ja minä käännyin myös.
Huomasin veitsen, hätäännyin.



Istun sängyllä, aika kuluu huomaamatta, olen likainen.
Puen päälleni, ota takin, lähden ovesta ulos.



Mies veitsi kädessään juoksee meitä kohti, Ino yrittää karkuun, mies sai hänet kiinni, olin jähmettynyt, toinen mies tuli luokseni, löi minua kasvoille, kaaduin sateen kastelemaan maahan. Ino kiljui.


Kävelen portaat alas, huokaisen, kyyneleet eivät enää virtaa.



Mies alkoi riisua vaatteitani, huusin. Inon ääntä ei kuulu, katsoin Inoa kohti, puukko sojotti hänen kyljestään, veri valui, rimpuilin, huusin, huidoin. Mikään ei auttanut, uusi lyönti, kaikki pimeni.


Menen tapahtumapaikalle, Inon ruumis makaa elottomana ja verisenä kadulla, kyykistyn Inon viereen, suukotan häntä poskelle. Kaivan puhelimen esille, soitan puhelun, sireenit soivat, valojen kirjo sekoittaa pääni. Ihmiset juoksevat ympäriinsä, mielessäni on vain Ino. Kävelen Inon ruumiin luoksen, joka makaa paareilla. Sanon; Hyvästi rakas Ino,  tämä todellakin oli viimeinen päivä. Purskahdan itkuun. Rakastan häntä.



Näen unta. Ino kävelee poispäin minusta, haluan ottaa hänet kiinni ja kertoa tunteeni, mutta vaikka kuinka kovasti juoksen, en saa häntä kiinni.



Heräsin



Ilman häntä, minulla ei ole elämää, ajattelin. Olen aina rakastanut häntä, en ole koskaan uskaltanut kertoa, ja hän oli lähdössä. Olen osaksi onnellinen tapahtuneesta, salaa sisälläni.


Hautajaiset tulivat pian, olin valmis. Arkkua oltiin laskemassa maahan, kaikki itkivät. Näin kuinka Inon äiti katsoi minua ilkeästi. Hän alkaa huutaa, jotain että tämä on minun syytäni kun järjestin syntymäpäivät. Käännyn kävelen pois. Alkaa sataa.


Sade iskee lujaa maan pintaan, niinkuin tuska sisälläni. Kävelen joen vierelle, kaadun polvilleni. Tuijotan joen vastaista pientaretta, ilmeeni on täysin tunteeton, olen siinä,olen vain, sade kovenee. Olen vieläkin siinä, ilta pimenee.
Päätän nousta, vaikka elämälläni ei olekaan enää merkitystä, en voi silti jäädä vain istumaan. Lähden kävelemään liukasta joen törmää, meinaan kaatua, korjaan tasapainoni.


Kävelen läheiseen metsään. Tulen luoksesi Ino. Kävelen metsässä olevalle kalliolle, olen saanut tarpeekseni, anteeksi Ino, syy on minun. Yritän kerätä rohkeutta hypätäkseni alas jyrkänteeltä. Sade ropisee, kyyneleet valuvat. Nauran. Nauran ääneen, kovaan ääneen, mutta kukaan ei kuule. Astun askeleen lähemmäs jyrkännettä. Tunnen syvällä sisälläni pelkoa, mutta tämä on


ainoa keino miten saan olla Inon kanssa. Astun jyrkänteen reunalle, sen alla on teräviä kiviä; Ino minä tulen.

Syöksyessäni teräviä kiviä kohti ajattelen;
”Ehkä toisella puolella Ino tulee minua vastaan ja naurahtaa iloisesti;Sakura!”

Kommentit (Lataa vanhempia)
sasura-chan - 2009-01-05 16:11:47
awwwww....tämähän oli suloinen tarina^^sinä ainakin hallitset ficcit^^ plääh harmi kun ino kuoli....melkeimpä samalla tavalla kuin minun pikkuserkunkin ficissä x) paitsi että zabuza murhasi sen mustasukkaisuuden takia kunailla-.-

4-5p.^^

Hidefini - 2009-01-05 16:43:07
Tää oli ihana <3 aina pistetään Sakura hyppäämään kalliolta tai ei ihan aina, mut mä ainakin. Tykkäsin.
Virheet mitä iski silmään kerroin jo. Sä osaat kirjottaa, vaik väität vastaan. Lisää.
5p

Karkki - 2009-01-05 16:53:48
Alkoi hieman itkettämään... sellainen minä olen. Tämä oli hyvä ficci: )  5pojoa; )

LaughMaker - 2009-01-05 17:05:19
UAaah! Ihana, Olet todella hyvä kirjoittamaan! T_T Surullinen. Annan ehdottomasti 5pistettä!

Mairuska - 2009-01-05 21:57:24
vieläkin olisin kaivannut kuvailua enemmän :)
tää oli kuitenki oikeen kaunis ficci ja idea oli hyvä.

toi vika lause oli tosi kaunis :)
saat 4p

Afeni - 2009-01-06 07:30:52
Hmmm, hieman häiritsi aikamuotojen heittely ficissä. Muuta sellaista isompaa virhettä ei ollut, mutta tuo aina pysäytti ja keskeytti lukemisen ikävästi... anteeksi, minulla on intiimisuhde välimerkkiin.

Joka tapauksessa tykkäsin tästä paljon. Minusta kehitystä aiemmasta ficistäsi (siitä, joka joskus julkaisit Kristallimaailmassa) on selkeästi tapahtunut. Kuvailua tosiaan saisi olla lisää, mutta olet selvästi menossa oikeaan suuntaan. Ja kukaanhan ei ole seppä syntyessään.

Hieno homma. Toivottavasti jaksat kirjoitella jatkossakin ^^

Aish1 - 2009-07-25 19:23:34
Kaunis ja surullinen tarina. Vähän tuo aikamuodon vaihtelu otti silmään, mutta ei sen suuremmin. Tämä kulki hyvää tahtia eteenpäin, eikä oikeastaan enempää kuvailua tarvittu. :>

Annan 4.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste