Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Haaveilen hymystäsi~ - Kipsi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K15- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 656 sanaa, 4373 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-01-06 19:59:47
Kansio: Paritus (K13-K15) - tyttörakkaus

Author: Kipsi
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina minulle.
Pairing: Temari/Hinata
Summary: Vierailu ja vähän enemmänkin.
Genre: Romantiikka
Warning: Shoujo-ai, yuri
A/N: Ensimmäinen kerta kun kirjoitan tällaista, halusin hieman vaihtelua siihen mitä yleensä kirjoitan. :3
Eli siis yuria esiintyy, kyllä.
Älkää pliide tuomitko tästä että kirjoitan tämmöistä. XD

Arvostelu
8
Katsottu 2307 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Hinatan ajatuksien pariin menemme! ^^
Pyydän anteeksi lyhyyttä. Otsikko ei kuvaa mitenkään tarinaa.
__________________________________________

Istuin pehmeällä sohvalla ja katsoin ulos ikkunasta, siellä satoi suunnattoman paljon. Vesi ropisi peltikattoa ja ikkunalautoja vasten. Lomaa oli jatkunut jo pitkään, mitään tekemistä ei oikein ollut. Ulos en halunnut mennä palelluttamaan ja kastelemaan itseäni, siitä ei nimittäin seuraisi mitään hyvää. Jos ulkona ei olisi satanut, olisin varmasti lähtenyt vaikka Tentenin ja Temarin kanssa jonnekkin.

Ajattelin ottaa lämmintä kaakaota, koska itselläni oli jonkin verran kylmä. Nappasin villasukat lattialta ja vedin ne jalkaani. Lähdin keittiöön.

Kaadoin mukiini maitoa ja laitoin sen mikroon lämpimään, odotin. Pian mikro piippasi ja vedin mukini pois sieltä, se oli kuuma. Otin kaapista kaakaojauhopurkin ja asetin sen pöydälle, otin lusikalla kaakaojauhoja ja sekoitin ne kuumaan maitoon.

'Mm.. hyvää' ajattelin itsekseni, kun siemaisin kaakaota.

Hipsin takaisin sohvalle istumaan, sade ei ollut loppunut. Hörpin välillä kaakaota ja mietin mitä muut tekivät sinä samana hetkenä.

Yhtäkkiä ovikello soi, katson ovelle päin ihmeissäni. Joudun hakea aamutakkini päälleni, koska minulla oli vain pyjama ylläni. Menin avaamaan oven.

”Temari mitä sinä täällä?” kysyin ihmeissäni, kun huomaan että hänen hiuksensa ja vaatteensa valuvat vettä.

”Kastuin pahasti ulkona kun alkoi sataa ja unohdin sateenvarjoni kotiin. Sopiiko jos jään teille kunnes sade lakkaa?” Temari kysyi hämillään punastuen.

”Voit toki jäädä, vanhempani ovat lähteneet lomalle ja Neji on varmaan jonkun luona..” sanoin ja päästin Temarin sisään.

”Voit käydä lämpimässä suihkussa ja laittaa vaatteet kuivumaan..” sanoin kun katsoin Temarin läpimärkiä vaatteita.

Temari nyökkäsi päätään ja lähti kylpyhuoneeseen. Istuin takaisin sohvalle ja join kaakaoni loppuun, vein tyhjän mukin keittiöön. Kylpyhuoneesta alkoi kuulua veden lorinaa, Temari oli näköjään mennyt suihkuun.

Kymmenen minuutin päästä Temari tuli ulos kylpyhuoneesta pyyhe ympärillään.

”Oli ihanan lämmin suihku, kiitos Hinata.” Temari sanoi hymyillen ja istui viereeni.

”Eipä kestä.” sanoin hiljaisella äänelläni.

Temari katsoi jalkojaan hieman hämillään. Huomasin, että hän oli vähän hermostunut ja ihmettelin asiaa.

”Haluatko kaakaota?” kysyin varovaisesti.

”Ei tarvitse vaivautua.” Temari vastasi hymyillen.

Katsoin varovasti Temaria silmiin, ne olivat jotenkin oudot. Temari vastasi katseeseen, hänen tummat silmänsä kiilsivät hieman. Punastuin ja katsoin jalkojani.

Temari nousi seisomaan ja tuli kyykkyyn eteeni, hän katsoi minua silmiin. Tunsin punastuvani. Temari silmäili minua hetken aikaa alhaalta päin ja yhtäkkiä tunsin pehmeät ja lämpimät huulet huulillani. Vastasin ensisuudelmaani arasti pienen hetken päästä.

Temari nosti minut sohvalta ylös ja vei minua suudellen omaan huoneeseeni. Hän kaatoi minut sängylleni ja asettui päälleni näykkien kaulaani.

Tunsin kuinka Temarin käsi tuli hiljalleen paitani alle. Värähdin. Temari kuitenkin hyssytteli minulle ja silitti toisella kädellä hiuksiani. En olisi kuvitellut, että joutuisin tällaiseen tilanteeseen koskaan.

Temari vetäisi aamutakin ja pyjaman yltäni.Tunsin itseni hieman ujostuneeksi.Temari kumartui paremmin ylleni ja alkoi suudella rintojani. Voihkin välillä, mutta pian Temari kuitenkin suuteli jälleen minua.

Vähän ajan päästä Temari nousi päältäni, tiesin mitä minun piti tehdä. Vetäisin pyyhkeen pois Temarin päältä ja aloin hyväillä hänen rintojaan. Vieritin käteni hänen reidelleen ja koskettelin hänen häpyhuuliaan. Temari inahti.

Temari käännähti jälleen päälleni ja työnsi yhden sormistaan sisääni, äännähdin hiljaa. Pian temari suutelee minua jälleen ja vetäisee nyt sormensa pois. Temari laskeutui nuollen vartaloani alas päin. Hän oli nyt haarojeni kohdalla, hän suuteli ensin häpyhuuliani, sen jälkeen Temari suuntasi kielensä klitorikseeni ja sen jälkeen leikitteli sen kanssa. Voihkin hiljaa. Vähän ajan päästä nukahdimme päällekkäin, mutta kukaan ei tullut häiritsemään meitä, vaikka nukuimmekin.

Kommentit (Lataa vanhempia)
temnota - 2009-01-07 09:55:53
En todellakaan tuomitse sinua siksiettä kirjoitat tälaista. Päin vastoin kannustaisinsinua kirjoitamaan lisää, kun näitä Yuri:ja on niin vähän.

Teksti tuntui paikoitellen hieman pinta liidolta ilman minkään laita tartuma kohtaa, ja siirtyi asiaan mielestäni liian nopeasti (plusa anatomisesta sanastosta) kaiken kaikiaan 4p.

Afeni - 2009-01-08 05:04:22
Kehottaisin panostamaan kuvailuun ja kerrontaan vielä lisää. Sekä hidastamaan tarinan kulkua. Saisit kivasti samalla lisää pituuttakin tarinalle ;)

Se on joka tapauksessa mukavaa, että tulee vastaan tyttörakkausficcejä. Itse pidän niistä kovasti. Tietysti sitä toivoisi, että niissä sitten olisi pituutta ja kuvailua mahdollisimman paljon ;D

BuBBLe - 2009-01-10 18:54:17
tiedän että pitkittämminen on hankalaa mutta ihan pieni määrä adjektiiveja venyttää valtavasti. muuten kyllä 4 p. keep doing these things!:3

No-chan - 2010-02-08 16:19:26
Tykkäsin tästä jotenkin.
Pituudesta en ala motkottamaan, kun siitä ovat jo muut sanoneet, mutta tyksin tästä paljon. syystä tai toisesta.
4 pojokkia

-SasukeUchiha- - 2010-06-16 12:20:23
Nyt kyllä täytyy sanoa että:
-Temari siirtyi liian nopeasti asiaan.
-hinatalta ei minkäänlaista ihmetystä. Häh??!!
-Ja mun täytyy myöntää: Pidän homotarinoista enemmän kuin lesbo vaikka molemmat on melkein yhtä pahoja.*yök*

No, annan kuitenkin 2p.Jatkoa, kun jäi niin outoon kohtaan.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste