Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Bassot eivät hiljene - kuulokeihminen
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2912 sanaa, 17388 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-01-07 20:04:35
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

SasuNaru-oneshot.

Rankat bileet, rankat rentoutumiset.

NC-17.

(eka yaoi-kohtaus ikinä D:)

Huh, en oo saanutkaan pitkään aikaan mitään aikaseks.

Warnings: lemon-tasoinen yaoi, kiroilu (ja päihteet)

Sasuken POV, puhekieltä.

Arvostelu
19
Katsottu 2025 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Mä muistan, että musiikki pauhas aika hemmetin kovalla. Stereoiden nupit oli väännetty kaakostakin eteenpäin ja mun korvat tuntu pomppivan basson voimasta. Mä kirosin sitä kun en ollut älynnyt ottaa korvatulppia mukaan.

Mä muistan myös ne valot. Sinisiä, punasia, vihreitä ja violetteja valoja joka puolella. Ne muodosti kaikenlaisia typeriä kuvioita ja mun silmät ei erottanu mihin kattoo. Mä ehdin jo toivoo et olisin sokee.

Se oli perjantai-ilta. Kotibileet Kiban luona. Kuulosti Kiban suusta aluks hauskaltakin - ei vanhempia, paljon juotavaa, hyvä meno. Mut heti kun mä astuin siihen kämppään, tajusin että en tulis viihtyy siellä.

Porukkaakin oli kutsuttu vitusti. Mä en voinu käsittää mistä se tunsi ne kaikki. Siellä oli varmaan koko Konohan nuoriso ja puolet koko muusta maasta. Jotkut näytti olevan enemmän tai vähemmän pöllyssä tai vähintään ottanu pari ylimäärästä. Mä en nähnyt varmaan yhtään tyyppiä joka olis ollu kuivilla. Hajukin oli sen mukanen - ilmassa hais niin kalja, bisse, rööki kun marihuanakin.

Mä yritin vaeltaa ovelle päin, mut se oli käytännössä mahdotonta: joka puolelta tuli aina porukkaa ja ne tuuppi mua aina takas sinne päin, mistä olin lähtenytkin, eikä ovi lähestynyt ollenkaan vaikka kävelin sen suuntaan varmaan vartin ajan. Mulla ei ollu muuta mahdollisuutta kun luovuttaa ja kuunnella epämääräsiä huutoja ("Vitun homo!" "Saatanan pelle, mitä sä vittu yrität?") kun luovin tietä takas mun omalle paikalleni - olohuoneen pimeimpään nurkkaan, jossa sielläkin oli mahdotonta kattoo siristelemättä silmiään.

Mä en muista kuin kauan mä seisoin siinä ja tuijotin sitä menoo. Ihan tarpeeks kauan et mun päätä alko särkee. Mä yritin kalastaa tuttuja siitä jengistä, mut en nähnyt kun Gaaran (ja mulle oli lievä shokki sekin, et se oli siellä) joka sekin oli aika pöllyssä - ainakin mitä voi päätellä siitä, että se pyöri pöydänjalan ympärillä housut nilkoissa ja yritti kiimasista huudoistaan päätellen esittää stripparia.

Yhtäkkiä mä tunsin et joku kosketti mua. Ei töniny tai yrittäny motata - kosketti mua kevyesti olkapäältä.

"Moi", mä kuulin lempeän äänen. Käännyin ympäri ja huomasin, että tuijotin tutun blondin sinisiä silmiä. Se hymyili mulle - aika pehmeästi. Kumma kyllä se ei silti näyttänyt ottaneen yhtään mitään. Se ei huojunu, meinannu oksentaa tai selittää järjettömiä. Eikä haissu tippaakaan röökille.

"Moi", mä vastasin ilmeettömästi ja tuijotin blondia. Sen tukka oli hassusti pörrössä ja sillä oli valkonen t-paita, jossa oli - hyvin Naruton tapaisesti - kuvattuna iso sieni.

"Aika rankat bileet", se sano mulle ja hymyili edelleen, paitti että nyt se oli kääntäny katseensa lattiaan. Mä huomasin itekin hymyileväni kun vaan katoin sitä.

"Joo. Mua ei kiinnostas vittuakaan tällanen meno."

"Ai. Ei muakaan. Vaik yleensä mä olisin kyl tässä vaiheessa vetäny jo viidettä tölkkii bissee", se sano ihan vakavalla naamalla. Mä en voinu olla nauramatta.

"No se nyt tiedettiin!"

"Haista paska", se sano mut hymyili itekin. Se katto taas mua. "Haluisitsä mennä jonnekin rauhallisempaan paikkaan? Tuol yläkerrassa olis yks huone viel muilta valtaamatta", se sano ja osoitti portaisiin, jotka sijaitsi olohuoneen toisessa päädyssä. Sen silmissä oli hauska kiilto.

"Jos sä onnistut jotenkin saamaan meidät molemmat sinne asti ilman et jompikumpi meistä kuolee, niin miten vaan", mä sanoin ja sipaisin hiuksiani nopeasti. Blondi hymyili ilkikurisesti.

"Helposti."

Sitten se jollain ihmeen konstilla nosti mut käsivarsilleen ja jos tilanne ei olis ollu sellanen kun se oli, me oltas näytetty melkeen avioparilta.

"Nyt on, teme, aika leikkiä kuollutta", se sano ja sulki mun silmät. Mä tajusin vihjeen ja rentoutin kaikki mun lihakset. Mä näin mun silmäluomienkin läpi hehkuvat valot.

"POIS TIELTÄ!" Naruto karjaisi niin kovaan ääneen kuin pystyi. "TÄÄLLÄ ON HÄTÄTILANNE, PÄÄSTÄKÄÄ LÄPI, MÄ VIEN TÄN YLÄKERTAAN!"

Ympärillä oleva porukka hiljeni hetkeksi ja siirtyi päästämään meidät kaks liikkumaan portaisiin sen kummempia ihmettelemättä. 'Hätätilanteet' näyttivät olevan melko yleisiä niissä bileissä - ihmiset näyttivät melkein tottuneilta siihen että pyörtyneitä kuljetettiin pois.

Mä pysyin Naruton sylissä ihan hiljaa ja jollain ihmeellisellä konstilla mä pystyin tuntee sen sydämenlyönnit kaiken sen melun läpi. Lyönnit oli aika nopeita, mut se oli kai oletettavaakin. Se tilanne oli aika outo mulle. Joku olis ehkä voinu erottaa mun kasvoilla punan häivähdyksen.

Portaissa kulku tuotti ongelmia - Naruto meinas pudottaa mut pari kertaa ja mun oli vaikee esittää pyörtynyttä kun tunsin, et sen kädet vois pettää hetkellä millä hyvänsä. Mä kuitenkin sain pidettyy itteni kasassa ja me selvittiin yläkertaan asti.

Mä en tienny yhtään, minne Naruto mua kuljetti. Mä avasin toista silmääni aavistuksen verran ja erotin, että meidän vierestä kulki Hinata ja Kiba melko vähissä vaatteissa, naamat punasina ja hikisinä. Kiba vilkas mua jokseenkin kummasti ja mun oli pakko sulkee silmät taas.

Mä kuulin kun ovi aukes ja meidän tahti hidastu.

"Noniin", Naruto kuiskasi niin pehmeästi, että mun niskakarvat nousi pystyyn, "me ollaan täällä."

Se laski mut lattialle seisomaan mahdollisimman varovasti ja mä uskaltauduin avaamaan silmät.

Me oltiin kaikesta päätellen - jossain varastohuoneessa. Siellä oli unohtunutta tavaraa ympäriinsä puruluista parisänkyyn, mutta vaikka tila vaikutti ensi näkemältä aika kaoottiselta, siinä oli silti jotain mielenkiintoista. Siellä oli punaiset verhot ja matot ja joku oli ihan selvästi yrittänyt pitää paikkaa pölystä puhtaana. Bassojen jytinä erottu sinne vaan pienenä huminana korvissa.

"Mä..." alotin epävarmasti. Mä en tienny mitä sanoo, vaikka yritin kuinka hakee sanoja.

"Shh", Naruto sanoi ja painoi sormensa mun huulille. Mä vaikenin ja tunsin, kuinka mun poskia alko kuumottaa entisestään. Se tuijotti mua pistävästi, mutta samaan aikaan hellästi.  

Mun pää oli sekasin. Mä olin ollu pitkään Naruton kanssa hyvää pataa, mutta nyt asiat vaikutti siltä että meistä olis tulossa vähän turhankin hyvää pataa. Mä en tienny mitä ajatella - tai ajattelinko mä yhtään mitään.

"Vittu Naruto..." mä sanoin kuitenkin. "Mihin sä tähtäät tällä?"

"Siihen mihin säkin", se sano. Eikä muuta sitten sanonutkaan.

Mä en voinu enää kieltää niitä tunteita, mitä mun päässä nousi pintaan. Ehkä ne oli ollu vaan piilotettuja, syrjään heitettyjä tunteita, jotka oli ollu olemassa jo kauan. Mä liikutin melkeen huomaamattani toisen käden sen poskelle, toinen käsi eksyi sen hiuksiin. Sitten, ilman sen kummempia päätöksiä tai katseita, mä suutelin sitä. Mun huulet halus Naruton huulia, ne halus tuntee niitä yhä enemmän. Niinku mun koko kroppakin tuntui haluavan, sen verran tiukoilta mun farkut tuntu. Mä raotin suutani pienesti ja toivoin sekunnin murto-osan verran, että blondi veis kielensä sinne. Se ei tuntunu aikailevan vaan työns saman tien kielensä mun suuhun, pyöritti sitä siellä ja hyväili mun kieltä niin kiihkeästi, että muulla ei tuntunut olevan mitään väliä. Mun kädet liukuivat sen alaselkään ja mä asetuin siihen kiinni niin lähelle kun oli mahdollista. Muutaman hetken kuluttua me irrottiin toisistamme ja mä kuulin Naruton huokaisevan pienesti.

"Mitä sä teet?" mä huohotin ja katoin sitä sekaiset ajatukset mun päässä. Se hymyili mulle pirullisesti.

"Sitä mitä säkin", se sano näsäviisaasti narutomaiseen tapaan. Mä tuhahdin.

"Entä miks sä teet tän?"

"Koska mä tiedän", se sano. "Koska mä tiedän."

Mä en täydellisesti tajunnu mitä se tarkotti sillä lauseella, mutta ainakin mä tiesin et se halus mua ihan yhtä paljon kun mä sitä.

Mä aloin kiskoo paitaa sen päältä, mut en voinu olla naurahtamatta sen paidan sienelle.

"Vitun seksikäs paita, Naruto", mä sanoin hymyillen.

"Kato sinne alle ja sano vasta sitten, mikä on seksikästä."

Mistä lähtien Naruto oli alkanut puhumaan tollasia? Toisaalta, mitä väliä sillä oli - sitä parempi oikeestaan.

"Ootsä ottanu ekstaasia?" mä kysyin varmistaakseni ettei se vaan tehny tätä vaan sen takia, et aineet olis pakottanu. Naruto naurahti.

"En mä sitten haluis sua."

"Mut eks ekstaasi oo...?"

"No just siks."

Mä en tarvinnu enää mitään turhia lauseita vaan vedin yhellä riuhtasulla häiritsevän paidan pois sen päältä. Naruto tosiaan oli oikeessa - se näytti hemmetin seksikkäältä ilman paitaa. Sillä ei ollu mitään sikspäkkiä, mut kyl se treenattu oli ja mä rakastin sen hoikkaa vartta sillä hetkellä yli kaiken. Mä meinasin huokasta jo sille näylle.

Mä painoin Naruton pienistä ongelmista selvittyä (joihin kuului lattialla lojuvat rojut ja pieni kompastelu) seinää vasten ja kahlitsin sen kädet sen pään yläpuolelle mun oikeella kädellä. Mä kumarruin näykkii ja suutelee sen kaulaa pienesti. Se huokaili hiljaa mun korvaa vasten ja tunsin kuinka kireys mun housuissa kasvoi.

"Sasuke..." Naruto sanoi ja katsoi mua pyytävästi. Mä virnistin kun tajusin, mitä se tahto mun tekevän.

"Ei vielä." Mä halusin kiusata sitä niin pitkään kun oli mahdollista - itehän se oli tän alottanu. Se mutristi suutaan pettyneenä mutta mä luulen sen tajunneen et sillä ei ollu muutakaan vaihtoehtoo. Mä siirryin suutelee sen rintakehää, sitten vatsaa samalla kun mun sormet liikku avaamaan sen housujen ensimmäistä nappia. Mä pystyin tuntee aika suuren kohouman sen housujen kankaan läpi enkä voinu olla vavahtamatta.

"H-hei", Naruto sanoi ääni vavisten. Mä käänsin katseeni sen kasvoihin ja yritin hillitä itteni kun näin sen punaiset ja vähän hiostuneet kasvot. "Voitasko me... ettii joku mukavampi paikka..?" se kysy ääni täristen.

"Ite sä tänne halusit", mä totesin totuudenmukasesti.

"Mä tarkotin esimerkiks... sänkyä", se sano ja huomasin punan syvenevän sen kasvoilla vikan sanan kohdalla.

Mä hymähdin. "Miten herra haluaa", mä sanoin ja lähin kuljettaa sitä unohdettua sänkyä kohti. Se piti musta aika tiukasti kiinni, mut en välittäny siitä sen kummemmin.

Me saavuttiin sängyn viereen. Se tuijotti mua palo silmissään. Mut mä en silti voinut olla kysymättä:
"Ootsä varma et sä haluut tätä?"

Naruto huohotti naama punasena mut sai hymyn taas naamalleen, vähän huvittuneen sellasen ehkä.

"Miks vitussa mä tässä muuten olisin?" se kysy. Ja mä työnsin sen sängylle sillä samalla sekunnilla kun se oli sanonu sen.

Mä vedin omankin paitani pois ja virnistin kun Naruto tuijotti herkeemättä mun ylävartaloo.

"Tykkäätsä?"

"Liikaa."

Mä melkeen hyppäsin sängylle ja asetuin sen päälle kädet sen molemmin puolin. Se huokas aika kuuluvasti ja mä tunsin miten kohouma sen housuissa kasvo. Se huohotti kiihko äänessään ja mä halusin sitä ihan vitusti.

Mä selvitin sen housujen loputkin napit ja ennen ku se ehti sanoo mitään, oli housut sen jaloista kadonneet jonnekin huoneen rojujen sekaan. Mä huomasin punastuvani koko ajan enemmän, varsinkin nyt kun Naruto oli mun alla ja alastomampana kun koskaan ennen.

Me katsottiin hetki toisiamme kunnes mä älysin et Naruto ei kestäis enää kauaa. Mä kurottauduin suutelee sitä kielen kanssa samalla kun mun käsi alko hyväillä hellästi sen kasvavaa erektioo. Se voihkas nyt todella kuuluvasti, mutta kukaan alakerrassa ei voinut kuulla sitä basson jyminän läpi.

"Sasuke", Naruto ähkäisi turhaantuneena. "Mä en kestä jos sä jatkat tolleen..." Sen koko vartalo oli nyt hiestä märkä ja mä tiesin itekin etten kestäis enää kauaa ellen sais tuntee sitä enempää.

"Mä tiiän", mä sanoin ja liikuin alemmas. Mun molemmat kädet otti sen erektiosta kiinni hellästi ennen kun mun suu painautu sitä vasten. Mä nuolaisin sitä pari kertaa kiihkeästi ja tunsin sykkeen mun haaroissa kasvavan melkeen tuskalliseks. Naruto huokaili koko ajan voimakkaammin.

"Sasuke!" Naruto melkein huusi. "Pian - nyt..."

Mä nuolasin sen erektion kärkee viel ennen kun suljin sen kokonaan mun suuhun. Mä hyväilin ja pyöritin kieltä sen ympärillä ja sillä hetkellä mä tosiaan toivoin, että Naruto ei ollut tehnyt tätä vielä kenenkään kanssa. Naruto huohotti ja voihki tiiviiseen tahtiin. Mä purin hammasta ja laitoin kaiken peliin, kädet liikku sen erektion vartta pitkin ylös ja alas samalla kun mun suu hoiti kärkeä.

"Sas-keeeeehhh!" Naruto huusi ja mä tunsin, kuinka se tuli mun suuhun. Mä nielasin kaiken siitä nesteestä ja mietin, kuinka hyvältä Naruto maistukaan. Sitten mä romahdin makaamaan Naruton päälle.

Huoneeseen oli laskeutunu hiljasuus, ellei lukuun otettu mukaan alakerrassa yhä jatkunutta bassojen jyskettä. Naruto huohotti hiljaa ja puristi lakanoita tiukasti.

"Miltä... tuntu?" mä kysyin katkonaisesti hengittäen. Naruto katto mua edelleen palava katse silmissä.

"Taivaalliselta."

"Hyvä. Mut tää ei loppunu tähän", mä sanoin ja virnistin. "Mullakin on... haluja." Naruto punastui uudemman kerran, mutta hymyili.

"Kyllä mä sen tiedän."

"Ai mistä?"

"Sen voi päätellä parista tietystä jutusta."

Mä hämmästyin itekin mun omia tyhmiä kysymyksiäni. Mut mua ei se nyt kiinnostanu vittuakaan. Mä vedin mun housut alas ennätysvauhtia ja heitin nekin jonnekin rojujen sekaan.

"Viitsitkö sitten kääntyy ympäri?" mä sanoin vähän jo huohottaen. Mua pelotti mut samalla jännitti tuleva. Ja sen huomas mun täyteen mittaan kasvaneesta erektiosta.

Naruto totteli mua ja käänty puna naamallaan. Mä tunsin täriseväni jännityksestä ja kiihkosta kun näin sen paljaan selän ja - perseen.

"... Tää saattaa sattua", mä sanoin hiljaa. Sitten mä työnnyin sen sisään hitaasti mutta aika voimakkaasti. Me molemmat voihkaistiin samaan aikaan. Se tunne oli jotain käsittämätöntä, jotain ihan uutta, mutta jotain helvetin täydellistä. Mä tunsin Naruton joka puolella mua, sen pehmeyden ja kosteuden. Ja se sai mut haluamaan yhä enemmän.

"Sattuko?" mä kysyin ääni täristen.

"E-ei... hirveesti..." Naruto änkytti hiljaa vastaukseks.

Mä vetäydyin Narutosta melkeen yhtä hitaasti kuin olin työntynytkin siihen, mutta samantien mä työnnyin uudestaan sisään, tällä kertaa voimakkaammin. Ja se tuntu tällä kertaa tuplasti viel paremmalta kun äsken, tuplasti täydellisemmältä. Mä vetäydyin uudemman kerran Narutosta ja jatkoin sitä samaa sisään-ulos liikettä monta kertaa ja koko ajan nopeammin ja rajummin, kunnes tunsin et olin siinä tietyssä pisteessä. Mä kuiskailin hiljaa Naruton nimee ja se huokaili mun alla kovaan ääneen. Mä kumarruin suutelee sen niskaa ja nostin sitä hieman lantiosta, jotta saisin kiinni sen erektiosta.

"Ala tulla jo", mä sanoin hymähtäen. Naruto voihki lujaan ääneen kun tartuin sen erektioon ja hyväilin sitä rajusti, samalla kun tunkeuduin sen sisälle niin kovaa kuin pystyin. Mä en halunnu tulla ennen Narutoo.

"AAAAAAAAHHH --- !" Naruto huusi kiihkeästi ja laukesi sängylle. Mä laukesin melkeen heti sen sisään sen nimee huutaen ja ajattelin vain, että tätä täydellisemmäks mikään ei voi tulla. Mä rojahdin sen päälle uudemman kerran ja huohotin katkonaisesti.

"Mä en sitten harrasta mitään yhden yön juttuja", kuiskasin Naruton korvaan hellästi. Se värähti pienesti.

"En mäkään", se sanoi, kääntyi ja suuteli mua.

Ja mun sisäiset bassot soivat siinä vaiheessa turboboostilla.






Kommentit (Lataa vanhempia)
kagome-chan - 2009-01-07 20:30:09
Wow...Amazing...Vittu oikeesti sä oot hyvä...kirjota lisää...pyydän tää on hervottaman Ihana ...En mäkään harrasta yhden yön juttuja ;) XD
5pistettä..
Meen lukemaan uudestaan ^.^

Daikon - 2009-01-08 15:48:26
Uiuij <3

Jaa, jaa vai sellaisissa bileissä tällä kertaa Naruto ja Sasuke seikkailivat. :DD

Teksti oli mukavaa luettavaa ja minua puhekieli ei häirinny. Se kävi tähän oikein hyvin.

Saat 5p.

Daligar - 2009-01-08 15:50:49
Wau O__O

Tää oli todella hyvä <3 Eka yaoi kohtaukses? Ei uskois, se oli niin mahtava~ Ehdottomasti lisää yaoita 8D

"Jos sä onnistut jotenkin saamaan meidät molemmat sinne asti ilman et jompikumpi meistä kuolee, niin miten vaan" <--.- en tiedä miksi, mutta sain makeat naurut tuosta XD

Sasse Narskan käsivarsilla, so cute ^o^ harvoin sitä niin päin saa lukea~

Muutaman pienen virheen löysin:

"Ootsä ottanu ekstaasia?" mä kysyin varmistaakseni ettei se vaan tehny tätä vaan sen takia, et aineet olis pakottanu. Naruto naurahti. (yksi 'vaan' sana liikaa)

Mä kumarroin näykkii ja suutelee sen kaulaa pienesti
"Mä tarkotin esimerkis... sänkyä" (kumarruin, esimerkiks)

Mä nuolasin sen erektion kärkee viel kärkee ennen kun suljin sen kokonaan mun suuhun (yks 'kärkee' sana liikaa)

Saat 5p ja kirjustele lisää yaoita ;D

yuu-chan - 2009-01-08 20:39:34
awww....ei yhden yön juttuja...mahtavaa^^

5p.. saatpi multa^^

Oni-Chan - 2009-01-09 12:57:29
OHMG!!!!
*nosebleed* kauheen hyvät kuvailut!! tää jos mikä oli paras yaoi mitä mä olen koskaan lukenu!!! -ja usko pois, niit on paljon.....
zettai 5 pojoo-ja.,,, onks sull nenäliinoi lainaks?? tartten aika runsaast.. *osoittaa kuolaa ja verta lattialla ja itsessään*

Nekop - 2009-01-09 16:08:20
Tää oli aivan ihana, ja sopivan pitkäkin. En löytäny yhtään virheitäkään XD

Saat 10p

lineartt - 2009-01-09 20:08:21
OMG!! tää on niin täydellinen ettei mtn rajaa! luin varmaan tuhat kertaa!! kirjota ihmeessä lisää!! :D:D

ehdottomasti 5p. ;);)

dijon - 2009-01-16 07:37:08
Ooooh!! tämähän olikin oikein hyvä tarina!!! n___n Tykkään tavasta jolla kirjotat enkä löytänyt virheitä ^^

Pisteitäkin saat runsaasti 8DD

roskaposti - 2009-10-26 04:25:25
OMG oon lukenu tän varmaan 10kertaa mut tää on vaan niiiin ihana <3 rakastan tätä awwss.. :3

5pojoo. (etsaamultarakentavaasori)

haru-97 - 2012-05-20 19:28:53
Tää oli jotain #### upeeta!!! ^-^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste