Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Naimakauppoja (part 1) - BuBBLe
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1205 sanaa, 7586 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-01-09 16:53:55
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

ei siitä tullukkaa oneshot vaik siit kyl piti tulla mut en jaksanu oottaa...
toivon hartaasti ettette kuolla kupsahda tylsyyteen
Eli kertoo kun neji ja shika saa naimatarjouksen..
what happens after thatO.o????
Sanokaa jos haluatte edes tähän jatkoa.

Arvostelu
2
Katsottu 1164 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Olimme juuri saaneet tehtävän täytettyä. Mies kiitteli vuolaasti kun olimme tuoneen varkaiden varastaman käärön takaisin. Minä vilkaisin salaa Shikamarua joka näytti siltä että nukahtaisi minä hetkenä hyvänsä. Sitten mies avasi suunsa ja sanoi:
"Haluaisin teidän naivan jonkun tyttäristäni."

Shikamarun silmät levisivät apposen auki ja hän oli taas hereillä. Katsoin miestä kuin tärähtänyttä. Olin juuri kuukausi sitten päässyt ryyppäys-ikään ja mies ehdotteli naimisiinmenoa. Henkäisin kiivaasti, mutta Shikamaru ehätti ensin:

"Emme mitenkään voisi tehdä niin. Sen olisi aivan liian suuri kunnia-" Shikamaru keskeytettiin.

"Älä höpsi. Se järjestetään ihan helposti. Olen varma että pidätte heistä. Onhan viidessä valinnan varaa mutta Rika-chan taitaa olla juuri sopivan ikäinen naitettavaksi. Yuriko-chan on kyllä hieman ehkä liian vanha teidän ikäisellenne mutta mikä se teitä estäisi. Uskon että teistä tulisi oivia vävyjä minulle."

Nuolaisin huuliani hermostuksissani. Vilkuilin Shikamarua joka vilkuili minua hikoillen. Yritimme vielä kieltäytyä kohteliaasti mutta mies kilautti palvelijan paikalle ja käski tätä hakemaan kaksi tytärtään. Kuulin vaimeaa muminaa ja siroa sipsutusta ennen kuin miehen tyttäret tulivat paikalle avaten liukuoven. He kumarsivat syvään ja me Shikamarun kanssa kumarsimme takaisin istuaalten. Mies viittoi tyttöjä tulemaan lähemmäs ja käski heitä viemään meidät huoneisiimme. Vanhempi tyttö viittoi meitä mukaansa ja nuorempi katseli meitä kiinnostuneena. Shikamaru huokaisi ja mutisi jotain vaivalloisesta kulkemisesta ja nousemisesta. Nousimme ja seurasimme tyttöjä yläkertaan jossa nuorempi veti Shikamarun toiseen käytävään. Shikamaru katsoi olkansa yli minua anellen. Tunsin itse purskahtavani itkuun minä hetkenä hyvänsä. Kuulin pirullisen kikatuksen korvissani ja käännyin oman opastajani puoleen. Tyttö oli odottanut minua ja kääntyi taas jatkaakseen matkaa kun huomasi minun olevan valmis jatkamaan myös.


Astelimme autiota käytävää pitkin ja kuuntelin askeltemme kaikuja. Yhtäkkiä tyttö pysähtyi ja mietteissäni melkein törmäsin häneen. Hän avasi oven ja minä astuin sisään valoisaan huoneeseen. Näin puhtaanvalkoisin lakanoin päällystetyn jättisängyn, kirjoituspöydän, viininpunaisen sohvan, samanväriset verhot ja samanvärisen maton. Kääntyessäni näin vielä kaksi metriä leveän ja korkean kirjahyllyn täynnä kirjoja. Vanhoja ja uusia opuksia ja kaunokirjallisuutta. Matkustus- ja ninjatarvikkeeni olivat laitettu nätisti sohvan viereen.

"Kylpy on valmis ja päivällinen tarjoillaan heti kun olette valmis", tyttö sanoi ja tuli eteeni. Kiitin ja katsoin tyttöä silmiin.
Hän ei kuitenkaan katsonut minua vaan paitaani ja tunsi kuinka hän avasi napit paitani läpästä. Samalla kun panikoin mielessäni annoin hänen vetää paitani pois päältäni. Tunsin kuumotuksen kasvoillani ja tyttö keskittyi otsapannan irtiottoon. Hän laskosti paidan siististi tuolille ja laittoi otsapannan pöydälle. Tyttö kumartui ja alkoi ottaa housujani pois. En estänyt häntä mitenkään vaikka mietin kuinka korkealla olimme ja voisinkohan hypätä ikkunasta alas ja kuolla. Ottaessaan boksereitanikin pois huomasin olevani tomaatin näköinen peiliin katsoessani. Noustessaan ylös huomasin tytönkin punastuneen hieman. Kiitin häntä ja melkein syöksyin kylpyhuoneeseen.
Painelin ammeeseen ja painuin pinnan alle rauhoittumaan. Noustessani pintaan kuulin kuinka ovea raotettiin varovasti ja tytön ääni kuului:

"Sanottehan kun tulette pois ammeesta."
Ynähdin ja yritin rentoutua.


Kesti kymmenen minuuttia ennen kuin tunsin oloni raukeaksi. Olin huomannut kylpysuolapurkin ja lisännyt sitä hieman joukkoon. Odotin vielä viisi minuuttia ennen kuin nousin ylös ammeesta. Huusin tulleeni pois ja vedin pyyhkeen lanteideni ympärille. Tyttö tuli sisään ja minulle tuli hieman kylmä höyryjen kadotessa huoneesta. Hän asteli lähemmäs ja pyysi minua istumaan jakkaralle. Istuin ihmetellen ja huomasin tytön alkavan kuivaamaan hiuksiani pienellä pyyhkeellä. Hemmoteltu kakara, minulle tuli mieleen, mutta vaiensin sen nopeasti. Pakotettuhan minut oli tähän. Ensin Tsunade-sama tehtävään ja sitten mies niin sanottuun "palkkioon". Huokaisin ja tyttö alkoi harjata hiuksiani harjalla. Oli se oikeastaan ihan kivaa tulla hemmotelluksi vaikka sitten avioliiton uhalla. Rentouduin jälleen ja annoi tytön varovasti taputella minua kuivaksi. Lopetettuaan hän nousi ja minä seurasin häntä perässä takaisin huoneeseen. Ihmettelin missä vaatteeni olivat ja kun käännyin kysyvänä tyttöä päin ja hän tuli eteeni yukata käsivarrellaan. Hän otti häpeilemättä pyyhkeeni pois ja kietoi minut yukatan pehmeyteen. Punastuin uudelleen. kevyemmin kylläkin mutta kuitenkin. Tyttö sitoi hiukseni löysälle poninhännälle ja hymyili varovasti.

"Päivällinen ei ole vielä valmis joten voitte viettää puoli tuntia miten haluatte", tyttö sanoi minulle ja perääntyi pari askelta. Nyökkäsin ja heittäydyin sängylle lepäämään. Tyttö meni kylpyhuoneeseen ja kuulin kuinka vesi valui viemäriä pitkin. Suljin silmäni ja olin ajattelematta mitään. Kuulin kuinka hän tuli takaisin ja tunsin että hän katseli minua varovasti. En välittänyt siitä ja vaivuin syvemmälle aatteisiini. Avioliitto ei ehkä olisikaan niin paha juttu. Ja jos Hiashi-sama ei pitäisi siitä olisin vapaa.


Huomasin nukahtaneeni koska tyttö herätti minut ravistaen kevyesti. Haukottelin ja nousin ylös pirteänä. Tytöllä oli sinivalkoinen kimono ja hän viittoili minua tulemaan mukaansa. Seurasin häntä ja kuulin miehen äänen käytävässä.
Seurasin häntä alakertaan ruokailuhuoneeseen ja huomasin Shikamarun olevan jo paikalla. Nuorempi tyttö istui hänen vieressään ja kaatoi tälle sakea juotavaksi. Ruokaa oli valtavasti ja huomasin pöydän olevan katettuna yhdeksälle. Mies jutteli itsensä ikäiselleen naiselle ja arvasin tämän olevan miehen vaimo.  Pöydässä istui nuori mies ja kaksi nuorta naista. Istuin Shikamarun viereen ja kysyin matalalla äänellä:

"Oletko tehnyt pakosuunnitelman?"
Shikamaru naurahti ja sanoi minulle:

"En ehtinyt. Tekikö sinun mieli hypätä ikkunasta ennen kuin menit kylpyyn?"
Kohotin kulmakarvojani ja hymähdin myöntävästi. Mies oli noussut ja huusi:

"Rika-chan! Et kai sinä vain jäänyt nukuksimaan sinne ylös? Minä jo ihmettelin että minne sinä jäit. Akiko-chan sentään tuli ajoissa."

Rika painoi päänsä ja mutisi jotain anteeksipyytävää. Mies heilautti kättään ja Rika alkoi kierrellä sakepullon kanssa täyttämässä kuppeja sitä mukaa kuin ne tyhjenivät. Vaikka avioliittoa käsiteltiin oli päivällinen silti kohtalaisen nautittava. Ruoan jälkeen nousin ja kiitin miestä ja naista vieraanvaraisuudesta. He ihastelivat "kohteliaisuuttani" ja sanoivat toiselle ilmestyneelle pojalle että hänen pitäisi ottaa minusta mallia. Poika oli räkättänyt jotain ja juonut kuppinsa tyhjäksi. Olin laskenut että perheen aterialla oli mennyt 3 pulloa sakea. Lähdin tytön perään ja mietin mitä huominen toisi tullessaan...




Kommentit (Lataa vanhempia)
narusegawa - 2009-03-17 14:57:26
Jatkeles pian! Edes minu takiani kun muut eivät näytä olleen komentoineet.. EIKÖ TÄTÄ MUUT OLE LUKENEET *katsoo hämmästyneenä kun ei ole edes pisteitä saanut*!! Minä pidin tästä! Joten vaikka vain minun mieliksi jatkaisit!
annan 4p. tai 5p. tadan laittaa viis.. No kuitenkin Tyksin paljon. ^^
Virheitä en tainnut huomata.. -^.^-

Engaru - 2009-05-09 06:16:29
Wiih....Hyvä ficci. Muuta en oikein osaa sanoa.... ^^'

Nuti - 2010-01-18 18:55:22
Neji-ficcistalkkaukseni toi tulosta! Onko liian myöhäistä pyytää jatkoa? Sen verran kutkuttava aihe tässä! (Shikken ja Nejin fanitytöt, lukekaa tämä ficci ennen kuin pyydätte näitä nuorukaisia kanssanne naimisiin!)

Tosin minua häiritsi tässä tarinassa se, etten saanut aluksi otetta tapahtumapaikasta. Kuvailua oli kyllä myöhemmin kun kerrottiin, mihin huoneeseen Neji vietiin, mutta olisin itse kaivannut selostusta siitä, missä miekkonen otti pojat vastaan.

Jotenkin mielenkiintoinen tuo Nejin strippauskohtaus... ^^'

Neljä pojokkelia.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste