Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Hillojahti Akatsukissa - BuBBLe
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 998 sanaa, 6211 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-01-21 16:26:24
Kansio: Muu - muu

Akatsukissa on käynyt hillovaras ja Itachi alkaa selvittämään tapausta. hieman kiroilua ja petipuuhia. Kommaa ja Arvostelua. kiitos
Tarkoituksella löyhää tekstiä jottei niitä kaikkia harmaita aivosoluja tarvitse käyttää. kevytkin voi olla hyvä. Sen takia vähäinen kuvailu.

Arvostelu
8
Katsottu 1328 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Itachi katsoi tyhjää hillopurkkia syvään. Itachi tuijotti sitä kuin olisi aikonut tehdä sille jotain. Mutta ei hän tehnyt vaan kääntyi ja lähti kohti Deidaran huonetta jossa tämän, Hidanin ja Sasorin laulu raikui korviahuumaavana.

"Deidara. Miksi olet syönyt kaiken hillon TAAS?" Itachi kysyi Deidaralta joka lauloi karaokea. Deidara hypähti ilmaan ja vingahti. Kohta hän kuitenkin laittoi kulmansa kurttuun.

"En minä sitä ole syönyt. Minä toin juuri eilen uuden purkin. En se minä ole voinut olla", Deidara sanoi ankarasti tuumien. Sasori katsoi Itachia kunnes Itachi alkoi painostaa Hidania ja Sasori kääntyi takaisin laulamaan Deidaran kanssa. Itachi mulkoili Hidania.

"En mä mitään helvetin hilloa oo syöny! Jashin-sama kieltää vitun hillot ja semmoset! Mikset sä tolta saatanan puunukelta yritä saada sitä paskan tunnustusta?!" Hidan ärjyi niin että Itachin kampaus meni pilalle. Tämän korjaillessa sitä hän paljasti viileästi Hidanille suuren salaisuuden:

"Sasori ei syö." Deidara nyökkäsi ja katseli himoiten lantiota joka vilkkui Sasorin paidan alta tämän laulaessa neutraalilla ilmeellä. Hidan tuhahti ja Itachi kuuli hennon '¨mother-fuckerin' lipsahtavan Hidanin suusta. Itachi jätti Deidaran räjäyttelemään Hidania palasiksi ja suuntasi Painin huoneelle. Sieltä kuului epäilyttävää voihketta, murinaa ja lötsähdyksiä. Itachi päätti että olisi turvallisempaa jättää kysymys hillosta myöhemmäksi ja jätti Painin huhkimaan Konaninsa kanssa.

Seuraavana oli Kakuzun huone ja avatessaan oven hän näki rahavuoria ympäri huonetta ja Kakuzun siellä keskellä istuskelemassa ja ihailemassa rahojaan.

"Oletko myynyt meidän hillon?" Itachi kysyi Kakuzulta. Kakuzu katsoi Itachia ja tuhahti:

"En ehtinyt. Joku oli jo tyhjentänyt purkin ennen kuin ehdin siihen edes koskea. Onko hillopurkeissa pantti?" Kakuzu vastasi ja mietti kaikkia tavaroita joissa voisi olla pantti. Itachi oli jo lähtenyt huoneesta heti kun oli huomannut negatiivisen vastauksen Kakuzun kasvoilta.

Itachi oli päässyt Kisamen huoneelle ja koputti että Kisame saisi Itachin kuvat piiloon joita Kisame luuli salaisiksi. Itachi astui sisään vasta kun Kisame oli pyytänyt tätä astumaan peremmälle. Itachi katsoi Kisamen suuta tarkaan sillä tiesi että siitä näkyisi hillotahrat jos Kisame olisi syyllistynyt hillon syöntiin. Kisame punastui tuijotuksesta. Ei kai Itachi vain pitänyt hänestä niin kuin hän piti Itachista, Kisame mietti. Itachi huokaisi kun huomasi että hillotahroja ei ollut. Kisame jäi ajatuksineen huoneeseensa ja haaveili Itachista  pervoja juttuja.(Jos kerron tarkemmin Itachi tappaa mut HYVIN kivuliaasti)

Jäljellä oli vielä Zetsu ja Tobi. Kumpikin yhtä todennäköisiä syyllisiä. Itachi meni Zetsun ruukun luo ja koputti kasvin lehtiä. Ne avautuivat hitaasti ja Zetsu katsoi kysyvänä Itachia. Itachi esitti asiansa suoraan:

"Söitkö meidän hillon?" Zetsu katsoi silmät ymmyrkäisinä Itachia.

"Oliko meillä hilloa? Miksei kukaan sanonut mitään?" Itachi kääntyi lähteäkseen.

"Jos meillä olisi ollut hilloa ja minä olisin syönyt sen olisin syönyt samalla koko purkin!" Zetsu huusi Itachin perään. Totta, Itachi ajatteli. Zetsu olisi hotkaissut purkin jälkiä jättämättä ja ainoa mahdollien on enää Tobi.
Tobi avasi oven samalla kun sanoi:

"Tobi on hyvä poika!" Itachi huokaisi.

"Kyllä. Tobi on hyvä poika", Itachi sanoi ja lähti. Ei Tobi ollut sitä syönyt. Hölmö  Tobi ei olisi ottanut naamariaan pois ja tökkinyt lusikkaa naamariin kunnes joku olisi huomannut asian.

Kahden tunnin päästä Pain tuli hikisenä ulos huoneestaan ja katsoi ihmeisään Itachia joka istui seinän vieressä polvet rintaa vasten. Itachi oli niin väsynyt ettei jaksanut enää nousta vaan kysyi istualtaan Painilta:

"Söitkö hillon?" Pain pudisti päätään ja sanoi että Konan ja hän olivat dieetillä. Konanin ajatus. Tietysti.

Itachi kieri omaan huoneeseensa ja kapusi sänkyyn. Hän mietti hetken hillomysteeriä mutta nukahti pian.

Itachi heräsi ääniin ja avasi silmänsä. Hän oli keittiössä ja majoneesipurkki kädessään. Kansi oli pudonnut ja päästänyt äänen joka oli herättänyt hänet. Itachi tunsi kätensä olevan tahmea ja huomasi kätensä ja suunsa olevan täysin majoneesissa. Silloin hän älysi. Hillovaras oli hän! Hän oli unissaankävellyt jääkaapille ja syönyt viime yönä hillon ja ilman kannen putoamista majoneesinkin! Itachi otti hiljaisena kannen käteensä ja laittoi sen purkin päälle takasin paikoilleen. Sen jälkeen hän hipsi hiljaa kylpyhuoneeseen pesi naamansa ja kätensä ja sitten meni omaan huoneeseensa ja lukitsi oven. Tästä lähtien hän pitäisi ovensa lukittuna ja majoneesit eikä hillot enää katoilisi mystisesti. Aamulla Itachi lahjoi Tobin tunnustamaan että oli syönyt hillon ja Tobihan tunnusti:

"Tobi on hyvä poika ja Tobi tunnustaa syöneensä hillon. Nyt Itachi-setä antaa Tobille namuja kun kukaan ei tiedä että Itachi-setä söi hillon ja puolet majoneesista. Tobi on hyvä poika!"

Kaikki olivat hiljaisia ja Itachi oli punainen naamaltaan. Kisame kaivoi kameransa esiin ja otti Itachista kuvan, Hidan meni rukoilemaan Tobille hyvää elämää Jashin-samalta, Kakuzu meni laskemaan rahojaan, Pain ja Konan menivät naimaan, Tobi syömään karkkeja jotka Itachi oli vastahakoisesti antanut, Deidara ja Sasori menivät syömään uuteen ravintolaan (tai Sasori vei Deidaran syömään uuteen ravintolaan. Monta suuta ruokittavana! XD), Zetsu meni nokosille ruukkuunsa, Kisame jäi lohduttamaan Itachia ja Akatsukissa oli kaikki taas hyvin!

___________________________________________________________________________________________
Tai kunnes Itachi murtautuisi ulos huoneestaan syömään hilloa XD

Kommentit (Lataa vanhempia)
Karkki - 2009-01-21 16:53:18
*nauraa niin pahasti lattialla*
Toi oli best ficci !!
Kisame tykkää itachista; )
5pojoo
Tobi on hyvä poika!

Nekop - 2009-01-21 17:30:20
Tää oli eka mun lukema muut fic ja hyvä olikin saat 10p oli niin hyvä etenkin toi: Pain ja Konan menivät naimaan. *Repee* Mut yks kysymys: Deidara ja Sasori menivät syömään uuteen ravintolaan. Eihän Sasori syö mitään? Mut tää fic oli kyllä hyvä, Itachi tyhjentää jääkaappia unissaan, kuinka suloista ja Kisamekin oli täs tosi ihan XD

Daligar - 2009-01-24 09:27:39
En mä mitään helvetin hilloa oo syöny! Jashin-sama kieltää vitun hillot ja semmoset! Vitsit että repesin tuolle XD

Itachi hillojahdissa, suloista <3 Kisame oli ihana <3 Syyllinen selvisi, en ihan odottanut sen olevan Itachi :D

Tää oli todella hyvä ja hauska. Kuitenkin tässä olisi voinut olla enemmän kuvailua, tämä oli melkein kokonaan vuoropuhelua. Ja kuvailulla tästä olisi tullut pidempikin :)

Jasuke - 2009-03-27 16:12:14
onko söpömpää >D
tälle tulee nyt kyllä täydet!!
*Ita syömässä yksin hilloa*
Pain ja Konan menivät naimaan, <--- tälle piti jostain syystä revetä...

Jadecora - 2009-04-06 08:39:57
"Oletko myynyt meidän hillon?" Itachi kysyi Kakuzulta. Kakuzu katsoi Itachia ja tuhahti:

"En ehtinyt. Joku oli jo tyhjentänyt purkin ennen kuin ehdin siihen edes koskea. Onko hillopurkeissa pantti?"


>>Repesin pahemman kerran >'D Loistava! Täydellinen! Lisää tälläistä! Tobin tunnustus oli myös ihana <3 5 pistettä :'D

Sasoridanna - 2009-09-09 16:11:12
Heheheheeeee!!! tolle saa nauraa ihan kippurassa!!
aivan paras!

Ayumi - 2009-10-26 14:58:00
HAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAAHAHHAAHHAHAHAHAHA! VÄHÄ HYVÄ! SAAT 5 POJOA MUKISEMATTA! o/

Burr - 2009-11-24 18:32:20
Hauskin fic, mitä oon koskaan lukenu!!! :D En keksi, enkä jaksakkaa keksiä tähän mitään moitittavaa. Tää vaan oli niin hyvä! :D

Kakuzun mietteet hillopurkkien panteista oli mahtava! Ja tossa lopussa: "Pain ja Konan menivät naimaan." Haha! xD Tuli kauheet räkätykset ja nosebleedit täs samal!

Mut kaikkein paras kohta:
"Mikset sä tolta saatanan puunukelta yritä saada sitä paskan tunnustusta?!" *Total reps* Puunukke! XD

Kiitos päivän piristyksestä! Voitko kirjottaa lisää tämmösiä Akatsuki-huumorificcejä?

Akatsukifani - 2012-01-29 20:54:16
Söpöä! Itachi syö hilloa keskellä yötä. <3 X3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste