Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sex, Lies and Love 02 - Hidefini
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 4794 sanaa, 28480 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-02-03 14:43:04
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Osa 2. Oho. Oon päässy jo näin pitkälle : D
Oon ite vähä pettyny siihe et Oro on jonkin verran OOC, mutta en tiiä miten sen sais enemmän Oromaiseksi. Jotenkin vain tuntuu vaikealta.
Tällä kertaa kurkataan Sasuken elämään ja jonkin verran OroSasua ja KakaSasua (sitä enemmän sitten seuraavassa osassa).
Vähän pidempi, kuin ykkös osa, mutta eiköhän se ole hyvä vain XD
Lukunautintoja ja niitä kommentteja, en mä pure 8)

Arvostelu
3
Katsottu 1531 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Apocalyptica – I’m not Jesus



"Sasuke. Voisitko tänään tanssia päätanssin? Naruto sairastui ja pyysi vapaapäivää. Hän kyllä lupasi korvata sen." Shikamaru kurkistaa oven raosta Sasukea, tämä ei kestä yhtään painetta ennen esitystä, varsinkaan kun tämä joutuu tanssimaan päätanssijana. Kukaan ei erityisemmin pidä osasta, asiakkaat ovat kaikkein eniten hänen kimpussaan ja joutuu kuuntelemaan kaikkein eniten Orochimarun valitusta jos jokin menee pieleen. Sasuken tapauksessa siihen liittyi myös asioista, joista ei ikinä puhuta. Narutolla taas on jokin kyky päästä eroon Orochimarusta, vaikka tällä olisi kuinka huono päivä.

"Käsky ylhäältä vai?" Korppi katsoo nyrpeästi nahkaisia housuja, miksi Orochimarun pitää aina valita kaikkein epämukavimmat esiintymisasut?
"Jep. Alapas valmistautua." Shikamaru virnistää. ”Heitä jo noi housut roskiin. Ei Oro mitään huomaa.”
”Ei vai? Viimeksi sain aika kovan puhuttelun kyllä.” Irvistys kapuaa pojan täydellisille kasvoille.
”Kärsi sitten, ellet yhtäkkiä saa jostain Naruton koiranpentuilmettä ja selviä vain perseen annolla.” Shikamaru ehtii juuri luikkia huoneesta ulos ja sulkea oven, ennen kuin housut henkareineen osuvat oveen.

Dirty little secret,
Dirty little lies.
Say your prayers and comb your hair,
Save your soul tonight.


Mustat silmät katsovat takaisin peilistä. Niissä ei ole mitään, ei yhtään mitään, ei edes elämää. Sasuke vetää tummat, tarkat rajaukset silmiinsä. Hiukset hän laittaa geelin ja lakan sekoituksella pystyyn takaa ja edestä piikeiksi. Hyvä ulkonäkö takaa aina hyvät tipit.

Ovi pojan oikealla puolella avautuu hitaasti ja sisään astuu pitkät mustat hiukset omaava hahmo pervoine ilmeineen. "Sasuke." Orochimaru lipoo huuliaan nälkäisesti, himokas katse silmissään. Silmät hiljalleen seuraillen Sasuken jokaista liikettä. "Miksi et laita antamiani housujani?"

"En ole rokkistara menossa rock-konserttiin. Olen tanssija, tehtäväni on pyörittää täyteläisen ihanaa persettäni sinun irstaan yleisösi edessä. Miten kuvittelet minun hoitavan hommani tuollaiset housut jalassa?" Sasuke nostaa vielä hiukan hiuksiaan, turhautuen sitten ja heittäen lakkapullon pukuhuoneen toiselle puolelle, vaatteiden sekaan.

"Saanko auttaa?" Orochimaru painaa kevyen suudelman Sasuken niskaan ja ottaa pöydältä toisen lakkapullon, nostaen osan Sasuken hiuksista pystyyn sen avulla. "Sinun tulisi oikeasti kunnioittaa vaatevalintojani vähän enemmän." Mies aloittaa hiljaisella äänellä ja nuolaisee hitaasti Sasuken niskaa, saadaan kylmät väreet kulkemaan pojan selkää pitkin. "Kyllä sinä sen tiedät että voin erottaa sinut koska vain. Etkä sinä voisi tehdä asialle yhtään mitään." Nauru kumpuaa jostain syvältä miehen sisältä. "Vai epäiletkö valtaani?" Viimeinen pieni suudelman korpin niskaan ja Orochimaru pyöräyttää Sasuken tuolin ympäri, saaden Sasuken kasvokkain itsensä kanssa.
"En yhtään, mutta et sä mua oo erottamassa." Orochimaru painaa kevyen suudelman Sasuken huulille, myöntäen samalla tämän olevan oikeassa. "Mutta menetät kohta aika paljon rahaa, jos en kohta ole lavalla pyörittämässä persettä verenhimoiselle yleisölle." Sasuke työntää Orochimarun kevyesti taaksepäin ja nousee itse tuolista.
"Näytöksen jälkeen."

Sasuke paiskaa oven kiinni ja Orochimaru vajoaa tuoliin, josta Sasuke hetki sitten nousi. Mies nappaa kajaalin käteensä ja korjaa meikkiään, joka on vähän päässyt leviämään edellisestä kerrasta.

Drift among the faith full,
Bury your desires.
Aberrations fill your head,
You need a place to hide
And I am.


”Arvoisat ihmiset, seuraavaksi vuorossa Orochimarun lempipojan tanssivuoro. Sasuke Uchiha! Toivottavasti pidätte esityksestä!” Korppi vetää viimeisen kerran syvään henkeä ja katsoo itseään peilistä, ollen tyytyväinen omaan ulkonäköönsä.

Kädet ylhäällä tanssien poika viimein astuu lavalle. Musiikin pauhu jää jonnekin kauas Sasuken tajunnassa, tämän ottaessa hyvän otteen tangosta ja aloittaessaan liikesarja aivan yksinkertaisilla liikkeillä heiluttaa itseään puolelta toiselle ja hymyillä. Hymyileminen on tärkeää. Orochimaru on aina vihainen, jos ei ole koko tanssin ajan hymyillyt. Nytkin tuo pervo vanhus on jossain yleisön joukossa seuraamassa Sasuken tanssia kieli pitkänä.

Sasuke repäisee paitansa pois ja heittää sen yleisöön. Joku innokas fani ottaa sen ja toinen pistää Sasuken housuihin joitakin seteleitä. Korppi kääntää takamuksensa yleisölle ja alkaa heiluttaa sitä. Hänen silmiinsä osuu mies kahden metrin päässä. Tämän suu on auki ja tämä on täysin Sasuken lumoissa. Sasuke päättää kokeilla onneaan tuon miehen kanssa ja vaihtaa paikkaa tämän eteen. Kyykkyyn, ylös, kyykkyyn, pyörähdys tangon ympäri, viettelevä hymy. Miehellä seisoo jo selvästi ja tämä ottaa nopean hätäryypyn juomastaan. Sasuke nauraa.

Korppi palaa takaisin omalle paikalleen ja jatkaa ennalta opeteltua tanssiliikkeiden sarjaa.

Do you remember me?
And the kid I used to be?
Do you remember me?


Sasuke heittää loputkin vaatteensa pois ja avaa suihkun. Kuuma vesi valuu pitkin pojan hyvin treenattua kehoa kohti lattiaa. Mustat hiukset lässähtävät veden painosta ja Sasuke päästää syvän huokauksen hyvän olon tunteesta.

Vähän matkan päässä avautuu ovi ja mustahiuksinen mies astuu sisään. Tämä jää hetkeksi katsomaan Sasuken kehoa. Vahvat, selvät lihakset, eivät yhtään liian isot tai pienet, juuri sopivat. Mustat puolipitkät hiukset, vettä ja shampoota tippuen, suorana. Täydellinen takamus, kuin odottaen että joku tulisi ja ottaisi hänet kokonaan.

”Sasuke…” Sasukeksi kutsuttu poika avaa hitaasti silmänsä ja kääntää katseensa äänen suuntaa. Orochimaru. Laihempi mies avaa suihkukaapin oven ja liittyy Sasuken seuraan. Mies ottaa saippuan käteensä ja alkaa hieroa tämän selkää rauhoittavin liikkein. ”Tanssit hyvin. Mutta et olisi saanut muuttaa suunnitelmaa kesken kaiken.” Mies nuolaisee toisen niskaa ja nappaa tämän kädet ylös seinää vasten.

”Mies kuin kaipasi pientä piristystä päiväänsä.” Sasuke huokaisee Orochimarun liikuttaessa kättään tämän vatsalihaksiaan alaspäin. Hitaasti mies tarttuu Sasuken puoli kovaan erektioon haarojen välissä.
”Sitä varten meillä on omat tanssijat, ellet halua liittyä heidän joukkoonsa. Tuskin kuitenkaan pitäisi siitä. Tai mistä sitä voisi tietää. Kokeile yksi päivä, vaikka huomenna.” Sasuken teki mieli muistuttaa miestä, että huomenna oli hänen vapaapäivänsä, mutta tämä tietää, ettei siitä olisi mitään hyötyä. ”Siitä tulee varmasti hauskaa.”

Kepeästi Oro kääntää Sasuken kohti itseään ja sivelee kädellään hellästi tämän erektiota, joka on jo melkein valmiudessa toimintaa varten. Vanhempi mies painaa suudelman toisen huulille ja antaa tämän kevyesti laueta kädelleen. ”Oletkohan sinä jo valmis?” Mies sammuttaa suihkun ja astuu Sasuken kannoilla ulos, antaen tämän kietoa itsensä pyyhkeeseen.

When your world comes crashing down
I want to be there
I'm not Jesus
Jesus wasn't there


Sasuke nousee hiljaa sängystä. Orochimaru on aikaa sitten nukahtanut. Riittää että tämä saa tyydytyksen ja Sasuke on valmis lähtemään kotiin. Vain alkuaikoina hänen tarvitsi olla koko yö, silloin Orochimarulle ei riittänyt vähä, hän tarvitsi paljon. Nykyään mies on jo tulossa vanhaksi ja Sasuke saa tämän halut nopeasti käytettyä.

Poika nappaa housunsa ja paitansa ja siirtyy ulos rakennuksesta. Sasuke sytyttää tupakan ja vetää pari syvää henkäystä. Muistot palaavat pojan mieleen. Ei hän aina ole halunnut tanssia homobaarissa. Se vain tuli jossain vaiheessa. Oli yksi kokeilu ja hän oli jäänyt kiikkiin. Ei ollut mitään mikä ei olisi vetänyt häntä uudestaan ja uudestaan takaisin tankoa vasten. Rahatilanteensa puolesta Sasuke voisi yhtä hyvin maata kotona ja tienata kymmenen kertaisia summia, mutta hän yksinkertaisesti piti liikaa tangosta ja siitä että sai leikkiä muiden tunteilla.

Hiljaa Sasuke tumppaa tupakan ja heittää takin niskaansa, ennen kuin kaivaa puhelimen taskusta ja soittaa veljelleen.
”Niin?” Sasuke virnistää. Taas hän onnistui tahtomattaan järkyttää veljensä mielenrauhaa.
”Tuutko hakee?”
”Missä olet?”
”Kääkän kämpän edessä.”
”Älä kutsu Orochimarua kääkäksi. Hän on sentään pomosi.”
”Ja mä sen panopuu vai?” Sasuke potkaisee vihoissaan kiveä. Itachi ei koskaan ymmärrä että hän antaa Oron naida itseään, jotta saisi parempaa palkka ja työolot olisivat siedettävät. Muutenkin Orochimaru omistaa kaupungin parhaan homobaarin, vaikka tämä omistaa viisi baaria koko kaupungissa.
”Kymmenen minuuttia.” Itachi sulkee puhelimen sanomatta enää sanaakaan, eikä Sasukellakaan ole tälle enempää sanottavaa.

You confess it all away,
But it's only shit to me
I'm not Jesus
I will not forgive!



Vähän matkan päässä on pieni kauppa. Kauppa on sen verran pieni, ettei sieltä saa kunnolla edes ruokatarvikkeita, mutta niitä Sasuke ei ole tällä kertaa edes etsimässä. Sasuke nappaa lehtihyllystä uusimman juorulehden ja askin tupakkaa. Hän tarvitsee jonkin keinon ärsyttää veljeään aivan tahallaan ja parhaat keinot tämän ärsyttämiseen löytyvät juorulehden sivuilta, varsinkin jos joku on saanut Itachista kuvan tämän huomaamatta, eikä veli ole kuvassa edustavimmillaan.

Sasuke istahtaa kaupan rappusille, sytyttää uuden tupakan ja alkaa selata lehteä. Huyygat ovat jälleen ostaneet jonkun uuden yrityksen ja tienaavat miljoonan enemmän kuussa. Nejillä ei edelleenkään ole ketään, Hinatalla sen sijaan on joku Kiba niminen kaveri. Kibasta ei ole paljoa tietoa lehdessä, kaikki mitä tästä tiedetään, on että tämä kasvattaa koiria ja tienaa sillä elantonsa. Sasukea alkaa naurattaa. Kaikki kenet hän piireistä tuntee, ovat lehdissä vähän väliä, mutta hän ei ole kertaakaan ollut työnsä takia sivuilla. Jok’ikinen ilta hänet nähdään heiluttavan persettä julkisesti, mutta koskaan kukaan ei ota kuvaa ja anna suurta vuosisadan vihjettä lehdille, kukaan ei halua myöntävänsä kellekään käyvänsä itse kaupungin tunnetuimmassa homobaarissa.

No I won't
No I won't


Musta limusiini häämöttää vähän matkan päässä. Sasuke tumppaa tupakkansa ja nousee ylös. Lehden poika työntää kainaloonsa. Nätisti limusiini pysähtyy metrin päähän korpista ja korppi astuu sisään veljensä seuraan.
”Etkö voisi tulla omalla autolla töihin? Sinulla kuitenkin on niitä pari ja nyt ne vain seisovat tallissa turhaan viemässä tilaa.” Itachi nostaa konjakkilasin huulilleen ja katsoo Sasuke punaisilla silmillä. Kukaan ei oikeasti tiedä miksi Itachin silmät ovat punaiset, ne vain ovat, ilman mitään syytä.
”Äh. Tämä on paljon kivempaa ja ne kuitenkin varastettaisiin yön aikana.” Sasuke kaataa itselleenkin lasillisen konjakkia ja juo sen yhdellä kulauksella. ”Miten sulla menee bisnekset? Hyuugat näköjään osti oikean kultasuonen, etkä sä ole vaivaantunut kertomaan mitään.” Sasuke virnistää ja nojautuu penkillä taaksepäin.
”Heillä mene hyvin, eikä meillä yhtään sen huonommin. Voisit ottaa vastuun osasta yritystä ja lopettaa nuo tyhmät yölliset juhlasi.” Itachi ottaa penkiltä kaukosäätimen ja vaihtaa näyttöön toisen pörssisivun, tällä kertaa siinä näkyvät Itachin omat sijoitukset, ei maailman tilannetta. ”Isäsi olisi vihainen, jos eläisi vielä. En oikeastaan edes ymmärrä miten sallin sinun edelleen tanssivan tuolla paikassa.” Parilla napin painalluksella Itachi on myynyt muutamat surkeat kohteet pois ja ostanut tilalle kannattavampia.

”Mitä mä tekisin yhtiössä? Istuisin kokouksissa näyttämässä pläsiäni kolme kertaa päivässä ja loppupäivän sitten ramppaisin eri päivällisissä ja yhtiövierailuilla. Ei mua varten.” Sasuke katsoo pimennetyistä ikkunasta ulos. Koko lapsuutensa häntä oli valmistettu johtajan paikkaa varten Itachin kanssa. Kunnes sitten ollessaan 15 vuotta heidän vanhempansa joutuivat lento-onnettomuuteen ja kuolivat. Itachi otti paikkansa Uchiha-yrityksen johdossa ja jossain vaiheessa Sasuke aloitti kaksoiselämänsä alamaailmassa.

I thought you were a good man,
I thought you talked to god.
You Hippocratic messianic
Child abusing turned satanic


”Sasuke, meille tulee vieraita kello viisi. Toivoisin sinun olevan meidän seuranamme edes hetken.” Itachi pysähtyy rappusten alapäähän ja katsoo edellään kulkevaa veljeään, joka vain heiluttaa tälle kättään merkiksi että on ymmärtänyt. Itachi pudistaa päätään ja suuntaa päinvastaiseen suuntaan kuin Sasuke.

Sasuke avaa huoneen ovensa ja hyppää sängylle. Poika painaa päänsä tyynylle ja käynnistää plasmatv:n huoneen toisella puolella. Musiikki täyttää huoneen ja antaa Sasuken keholle luvan liikkua. Poika kohottaa katseensa tv:seen ja nousee sängystä. Tanssien Sasuke suuntaa peililleen ja heittää yksitellen kaikki vaatteensa pois. Hetken peilailtuaan itseään hän nappaa pyyhkeen ja siirtyy suihkun puolelle.

Kuuma vesi virtaa pitkin mustia hiuksia, tanssin ja lihaksien muovaamaa vartalo, päätyen lopuksi lattialle. Pojan pää nojaa mustia kaakeleita vasten. Itachi on oikeassa, että hänen pitäisi tehdä jotain järkevää elämällään, mutta ei hän vielä ole valmis liittymään suureen Uchiha-yhtymään ja ottamaan niin paljoa vastuuta kerralla vastaan.

Sasuke ottaa shampoon ja hieroo sitä yön mustiin hiuksiinsa. Juuri nyt hän tahtoo vain elää elämäänsä ja tehdä juuri niin kuin itse tahtoo. Vielä ei ole hänen aikansa asettua kartanoon, siirtyä johtamaan isoa yritystä, ottaa vaimoa ja tehdä lapsia. Nyt on aika elää ja ottaa kaikesta kaikki mahdollinen irti, ei ole aikaa miettiä mitä tekee huomenna, jos on vain mahdollista välttyä koko ajatukselta huomisen paineista.

Do you remember me?
Do you remember me?
And the kid I used to be?
Do you remember?


“Tervetuloa!” Itachi siirtää Nejin, Hinatan ja Kiban kohti ruokasalia.
”Missä Sasuke-kun on?” Hinata siirtää katseensa kohti Itachia.
”Hänen pitäisi tulla aivan pian. Mutta ei anneta hänen häiritä. Hänellä on ollut viime aikoina aika rankkoja työaikoja.” Itachi hymyilee ja viittoo tarjoilijoille, että he voivat aloittaa ruoan tarjoilun.
”Niin mitä Sasuke tekikään työkseen?” Neji katsoo Itachi kysyvästi. He eivät ole koskaan puhuneet Sasukesta yleisesti. Yleensä tämä ei ole paikalla ja tällöin olisi epäkohteliasta puhua selän takana.
”Antaa hänen kertoa se aivan itse.” Itachi hymyilee ystävällisesti. ”Kuulin sen sijaan, että olette tehneet hyviä ostoksia viime aikoina?”
”Kyllä. Pieni yhtiö kiinnostui tarjouksesta siirtää ohjat Hyuugalle ja otimme tarjouksen vastaan. Yhtiö valmistaa vähän kaikkea. En itsekkään ole vielä täysin perehtynyt yhtiön toimiin, mutta lailliset ne tietääkseni ovat.” Pojan kuvan kauniille kasvoille nousee pieni omahyväinen hymy, ennen kuin tämä kiinnittää huomiota eteensä tuotuun ruoka-annokseen. ”Aa. Kalaa. Miten erikoista.”

”Anteeksi että olen myöhässä. En osannut päättää mitä pistää päälle.” Sasuke hymyilee ystävällisesti istuessaan paikalleen pöydässä. ”Kalaa?” Tämä katsoo kysyvästi Itachia kohti, tämä vain hymyilee.

”Sasuke. Puhuimme juuri sinusta. Itachi ei suostunut kertomaan mitä teet työksesi? Ethän ainakaan ole vielä liittynyt Uchiha-yhtiöön?” Neji nostaa katseensa kalasta kohti Sasukea.
”Tanssin eräällä klubilla.”
”Sepä mielenkiintoista. Etkö kuitenkaan olisi kiinnostunut yhtiön johtamisesta?”
”En valitettavasti. Rakastan tanssimista. Tanssiminen on intohimoni. Teen sitä mielelläni ja minusta yhtiö saa odottaa vielä pari vuotta, ennen kuin liityn Itachin seuraan.” Sasuke ottaa ensimmäisen palan ensiluokkaista kalaa ja hymähtää. Itachi ei koskaan muutu
”Sepä kovin valitettavaa. Olisi niin mielenkiintoista päästä kanssasi joskus neuvotteluhuoneeseen, eikä aina niiden iänikuisten kalkkisten kanssa.” Neji hymyilee ystävällisesti.
”Olenko minä sitten kalkkis?” Itachi naurahtaa.
”Et, mutta ei sinuakaan koskaan näe kokoushuoneissa.”

”Mitä, jos nostettaisiin malja uudelle parille täällä? Hinatalle ja Kiballe.” Sasuke ei kestä enää puhetta yhtiöistä ja kokouksista. Ne eivät vain yksinkertaisesti jaksa kiinnostaa ketään.
”Niin. Hinata kun viimein on löytänyt vierelleen jonkun.” Itachikin nostaa lasinsa ilmaan.
”Hinatalle ja Kiballe!”

Do you remember?

Sasuke vaihtaa nopeasti suorat housut farkkuihin ja heittää puvun takin sängylle, kauluspaidastaan hän avaa pari ylintä ja pari alinta nappia. Nopeasti poika vielä nappaa pöydältä kännykän ja kukkaron, ennen kuin hölkkää portaat alas. Seurusteluhuoneesta kuuluu vielä iloista naurua, mutta Sasuke ei viitsi mennä häiritsemään heitä lähdöllään. Hyvästit ja pahoittelut on jo sanottu.

Päästyään ulos poika hengittää raikasta ulkoilma pari kertaa syvään, ennen kuin sytyttää tupakan ja lähtee kulkemaan kohti autotallia.

Musta uuden hieno Ferrari seisoo aivan tallin oven vieressä. Ei ole vaikea päättää minkä auton ottaa, ellei halua alkaa siirrellä autoja. Sasuke hyppää autoon ja avaa kaukosäätimellä tallin ovet. Auton kehrätessä alla hän suuntaa keskikaupungille. Valot vilkkuvat joka puolella ja maailma kulkee omia teitään, Sasuken suunnatessa kohti tuttua yöklubia.

When your whole world comes undone,
Let me be the one to say
I'm not Jesus
You can't run away!


“Sasuke olet myöhässä.” Shikamaru pysäyttää Sasuken matkan kesken kaiken. ”Missä sä oot? Kääkkä saa kohta hepulin, jollet oo sen edessä perse paljaana minuutin sisällä!” Tuska kuultaa Shikamarun äänestä, tämän työntäessä Sasukea eteenpäin.
”Tänään pitäis olla vapaapäivä, mutta ei. Et kuule sääki jaksais.” Sasuke kulkee Shikamarun työntämänä kohti pientä Orochimarun toimistohuonetta.
”Tää on liian vaivalloista. Hanki ittes sisään.” Shikamaru kääntyy ja menee suoraan baariin. Shikamaru on tanssimisen lisäksi myös välillä tarjoilijana, varsinkin silloin, kun tätä ei enää huvita tanssia yleisölle.

Sasuke koputtaa oveen ja odottaa vastausta. Pian hän semmoisen saakin - tylyn kutsun tulla sisään. Korppi huokaisee syvään, avaa hitaasti oven ja astuu sisään. Orochimaru on pöytänsä ääressä kirjoittamassa jotain tärkeitä papereita, tai ainakin siltä se Sasuken mielestä näyttää.
”Anteeksi, että olen myöhässä. Veli kutsui vieraita ja piti olla ruoan ajan viihdyttämässä heitä.” Sasuke katsoo kengän kärkiään. Ei hänen tarvitsisi selitellä Orochimarulle mitään, nythän kuuluisi olla hänen vapaapäivänsä.
”Tule tänne.” Oro nostaa katseensa papereista kohti Sasukea, tämän kulkiessa huoneen poikki tämän luokse. ”Saat tämän kerran anteeksi, olet ollut sen verran hyvä täällä ja tänään piti olla vapaapäiväsi, jonka menin sitten kumoamaan.” Orochimaru ottaa kiinni Sasuken niskasta ja istuttaa tämän syliinsä. Nopeasti he vaihtavat kevyen suudelman. ”Jos otat nyt, saat mennä, tanssia tanssisi ja lähteä. Taas jos et, tulet viettämään yötä kanssani. Ota tai jätä.”

Sasuke katsoo hetken Orochimarua silmiin ja punnitsee vaihtoehtoja. Olisi vain helpompaa ottaa tässä ja olla sitten vapaa. Kuitenkin hän saisi oman tyydytyksen, jos ottaisi yöllä vastaan kaiken mitä Orochimaru vaatii. Sasuke tutkii hetken Orochimarun silmiä, ennen kuin nyökkää.

”Kumpi?” Orochimaru hieroo sormillaan kevyesti Sasuken niskaa.
”Nyt heti.” Sasuke siirtää kätensä Orochimarun housuille ja hyppää itse lattialle polvilleen.

And the innocence you spoiled
Find a way to live.
I'm not Jesus
I will not forgive


Sasuke pyyhkii suupielensä ja nousee ylös. Orochimaru ei liikahda minnekään.
”Tarvitsetko vielä jotain muuta?” Sasuke kääntää päänsä kallelleen katsoessaan vanhaa miestä. Orochimaru on oikeasti jo vanha. Kohta tulee tämän aika luopua yökerhoista ja myydä ne eteenpäin kovalla hinnalla.
”Sasuke. Miksi olet täällä?” Orochimaru nousee ja sulkee housunsa. Tämä mittailee katseellaan Sasukea ja tämän pukeutumista. ”Saisit niin paljon parempaa. Koulutuksesi riittäisi niin paljon pidemmälle.”
”Tykkään tanssia.” Sasuke vastaa yksinkertaisesti ja on jo suuntaamassa kohti ovea.
”Tuo ei riitä. Ei lähellekään.”
”Rakastan tanssimista ja täällä saan tanssia. Palkka on perseestä, myönnän sen, mutta ei se missään parempaa ole.” Sasuke nostaa kätensä ovenkahvalle ja on jo painamassa sitä.
”Tuo oli jo parempi. Haluaisitko osuuden yökerhoistani? Neljäkymmentä prosenttia?” Orochimaru istuu pöydän kulmalle.
”Oletko lopettamassa?” Sasuke jättää ovenkahvan taaksensa ja kääntyy.
”Aikani on vähissä. Minun olisi pitänyt kertoa tämä sinulle jo aikaisemmin, mutta en ole viitsinyt. Olet ollut niin hyvää seuraa.” Orochimaru virnistää muistellessaan kaikkia niitä kertoja Sasuken kanssa. ”Sasuke. Minulla on syöpä.” Miehen sanat uppoavat hitaasti Sasuken tajuntaan.

I will not forgive
I want whatever you wanted
I will not forgive
I want whatever you wanted


Sasuke kävelee käytävää pitkin kohti pukeutumishuonettaan. Astuttuaan ovesta sisään poika rojahtaa tuoliin ja kääntää katseensa kohti peiliä. Orochimarun uutiset olivat olleet järkyttävät. Tälläkö syöpä? Eihän kukaan voi uskoa semmoista. Hänhän on Orochimaru, hänen kuuluu olla vahva, alistaja, joka ei tee yhteistyötä kenenkään kanssa.

Sasuke katsoo syvälle peiliin. Mustissa silmissä ei vieläkään näy, muuta kuin ihmetystä.  Mikään ei mene niin kuin Sasuke oli ennustanut, ei mikään. Jostakin suunnasta tulee aina uusi yllätys järkyttämään hänen maailmaansa. Mukanaan tuo yllätys tuo tiedon jostakin joka muuttaa hänen elämänsä pitkäksi aikaa.

Korppi nappaa puhelimen ja etsii veljensä numeron. Puhelimen alkaessa osoittaa elonmerkkejä Sasuke alkaa käydä kärsimättömäksi ja naputtaa sormillaan.
”Niin?” Itachin ääni hiukan sammaltaa, mutta ei yhtään liikaa.
”Kuinka paljon maksaa neljäkymmentä prosenttia viidestä yökerhosta?”
”Sasuke mitä sä nyt olet tehnyt?” Itachin ääni lopettaa sammaltamisen samalla hetkellä.
”En mitään. Mulle vaa tarjottii semmosta mahdollisuutta. Olisikko valmis laajentamaan Uchiha-yhtymää vähän baarien puolelle?” Sasuke puree kynttään hermostuneesti. Ikinä aikaisemmin Itachin ei ole kestänyt miettiä mitään liike-elämään liittyvää näin kauaa.
”Jos yökerhot ovat toimivia, niillä on hyvä liikeidea ja ne kannattavat. Kyllä olen valmis. Koska kirjoitat paperit?”
”Huomenna. Tuu tänne kirjottamaan ne.” Sasuke sulkee puhelimen ja alkaa ehostaa ulkonäköään.

Do you remember me?
And the kid I used to be?
Not the same as I used to be?
Could you remember my name?


Naruto on jälleen tanssimassa tangon vieressä. Sasuke katsoo hetken Naruton lumoavaa tanssia, ennen kuin siirtyy lavan reunaa pitkin etsimään ensimmäistä asiakasta. Itachin kanssa käyty puhelu pyörii vieläkin hänen päässään ja se että hän kohta omistaa viisi yökerhoa yhdessä Orochimarun kanssa, kuulostaa täysin oudolta.

Eiliseltä illalta mies, joka oli vienyt Sasuken huomion, istuu jälleen samalla paikalla. Tällä kertaa mies on kuitenkin yksin ja aivan yhtä kaipaavan näköinen. Nyt Sasukella kuitenkin on mahdollisuus päästä pitämään miehelle seuraa.

”Anteeksi. Kelpaako tanssi?” Sasuke istuu valmiiksi miehen syliin ja alkaa hiljaa hyväillä tämän rintakehää. Mies tuskin on kolmekymmentäkään, mutta tämän hiukset ovat silti harmaat kuin jollain vanhuksella. Tietynlainen hopean hohto niissä kuitenkin on.
”Aina seura kelpaa.” Sasuke katsoo miehen kasvoja, jotka huivi puoliksi peittää.
”Mikä on nimesi?” Musiikki alkaa viedä korppia miehen sylissä.
”Kakashi. Sinun?”
”Sasuke.”

When your world comes crashing down
I want to be there
I'm not Jesus
Jesus wasn't there


Kymmenen minuutin kuluttua Sasuke on edelleen miehen sylissä. Eikä kummankaan tee mieli liikkua siitä yhtään mihinkään. Sasuke kylläkin liikkuu koko ajan.

”Miksi sinulla on tuo maski?” Sasuke pysähtyy viimein ja siirtää kätensä miehen alaselälle.
”Ei tarvitse esitellä kaikille kaikkia puolia.” Kakashi hymyilee maskinsa alla Sasuken huomaamatta.
”Saanko ottaa sen pois?” korppi kysyy viaton sävy äänessään.
”Jos keksit tarpeeksi hyvän syyn miksi.” Viimein Kakashikin uskaltaa siirtää kätensä Sasuken alaselälle, tämän vain istuessa toisen sylissä.
”Suudelman takia.” Sasuke nuolaisee ensin huuliaan ja sitten toisen korvaa, samalla kun varovasti laskee maskin pois ja painaa pienen suudelman toisen huulille. ”Jatketaan tästä myöhemmin.” Sasuke nostaa maskin takaisin ja suoristaa itsensä. ”Vuoroni loppuu tunnin päästä. Nauti esityksestä.” Korppi nousee toisen sylistä ja jatkaa viimein matkaa seuraavan henkilön luokse, Kakashin katsoessa tämän perään.

When your world comes crashing down
I want to be there
I'm not Jesus
Jesus wasn't there


Sasuke riisuutuu nopeasti ja kiiruhtaa suihkuun. Kuuma vesi valuu pitkin hänen kehoaan, rauhoittaen hänen mielensä. Kuitenkaan hävittämättä Kakashin hopeita hiuksia pois mielestään, Sasuke nappaa pyyhkeen ja kietoo sen lanteilleen, lähtien etsimään puhtaita vaatteita.

”Oletko jo päättänyt?” Orochimaru istuu peilin edessä ja katsoo peilin kautta Sasuken vaatteiden etsintää.
”Joo. Itachi tulee ja allekirjoittaa paperit huomenna.”
”Mikset sinä allekirjoita.” Sasuke virnistää Orochimarun tyhmälle kysymykselle.
”Koska mulla ei oo rahaa, mutta Italla on.” Poika on saanut housut ja paidan päälleen ja lähtee kohti ovea.
”Minne sinulla on noin kova kiire?” Orochimaru nousee tuolista ja kävelee Sasuken luokse, pysäyttäen tämän matkan juuri ennen ovea.
”Tänään piti olla vapaapäivänä, olin ehtinyt jo suunnitella kaikkea illaksi ja joutusin siirtämään niitä vähäsen, joten toivoisin että voisin edes vähän korvata kavereilla menetettyä aikaa.” Uhma Sasuken silmissä kasvaa, tämän katsoessa Orochimarua.
”Mene sitten. Mutta tule huomenna luokseni.” Orochimaru painaa kevyen suudelman Sasuken huulille, ennen kuin päästää tämän menemään.

No, I won't
I will not forgive
No, I won't
I will not forgive

Kommentit (Lataa vanhempia)
yuu-chan - 2009-02-03 15:32:39
jei olen kait eka??

hyvä hyvä :D:D jatkoa ja 5p sulle ^^

BlackRedWolf - 2009-02-04 14:16:18
tää oli ihan hyvä XD

kirjoita vain jatkoa  
saat 5p.

Daligar - 2009-02-06 17:11:59
Oro se jaksaa vainota pikkuista Sassea, hyi, hyi :D
Oro raasulla on syöpä ;_____; *syöksyy halimaan Oroa*

Itachi <3

Kakashin ja Sasuken välille kunnolla toimintaa! Saat 5p :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste