Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tarina kissan takana - jesu-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1635 sanaa, 10048 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-02-11 18:40:15
Kansio: Muu - muu

Tämä kertoo tarinan siitä, kuinka Naruto onnistui myrkyttämään kissan^^ Luvassa NaruSasua-.-

Ja edelleen tämä vanha tuttu juttu, ilmottakaa virheistä ja pisteyttäkää ja kommentoikaa^^

Tämä  oli lahjaksi sinulle Tatti_<3333

Arvostelu
5
Katsottu 1021 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Jos hän saa riittävästi terveellistä ravintoa ja liikkuu päivittäin, hänen pitäisi olla kunnossa piakkoin", Kakashi selitti Narutolle, joka roikotti loukkaantunutta kissaa käsivarsillaan. Poika hymyili helpottuneesti.
"Se ei siis olekaan pahassa kunnossa?" hän varmisti. Kakashi pudisti päätään.
"En vain voi käsittää, miten onnistuit myrkyttämään kissan", hän ihmetteli. Naruto naurahti, mutta ei vastannut.

Edellispäivänä:
Satoi ja kaikkialla oli märkää. Naruto juoksi etsimässä suojaa, jonne piiloutua. Mitään ei kuitenkaan näkynyt. Poika oli jo luopua toivosta, kun hän yht`äkkiä näki hieman kauempana pienen luolan vuorenkyljessä. Naruto lisäsi vauhtiaan ja oli vähällä liukastua montakin kertaa, juostessaan kohti paikaa jossa piilotella. Vihdoinkin perille päästyään, hän pysähtyi huohottaen. Poika katseli ympärilleen ja yllättyi iloisesti huomatessaan puita luolan perällä. Ne saattaisvat olla vielä sen verran kuivia, että niistä saisi kasattua jonkinlaisen nuotion. Eipähän tarvitsisi ainakaan kylmettyä ja vaatteetkin saisi kuiviksi. Naruto ryhtyikin tuumasta toimeen.

Viimeiset pisarat tipahtelivat luolan kattoa vasten. Tumma poika katseli, kuinka Naruto tuhisi vasten luolan kylmää lattiaa. Naruton paita oli levitettynä hieman kauempana, jotta se kuivuisi paremmin. Sasuke vilkaisi Narutoon, kuin varmistaakseen jotta tämä nukkuisi. Hän ojensi kättään kohti paitaa ja nappasi sen vikkelästi itselleen. Uudelleen hän varmisti, että Naruto nukkui yhä.
"Mmmm, suklaamuroja..." Naruto puhui unissaan. Sasuke säikähti ja jähmettyi liikkumattomaksi, kun kuuli Naruton puhuvan. Hän oli aikeissa heittää paidan menemään. Sasuke kuunteli hetken aikaa ja tajusi vaaran olevan ohi, kun vaalea poika tuhisi jälleen rauhallisesti. Sasuke nosti paidan varovasti kasvoilleen, se tuoksui Narutolta. Hän sulki silmänsä ja vaipui omiin ajatuksiinsa.

Ties kuinka kauan poika oli siinä haaveillut, sillä hän ei ollut tajunnut Naruton heränneen. Vasta kun tämä rykäisi kuuluvasti, Sasuke havahtui hereille horroksestaan. Aluksi hän ei ymmärtänyt mitä Naruto niin ihmeissään katsoi, mutta sitten hän tajusi yhä pitelevänta pojan paitaa käsissään. Hän ojensi sen punaisena nopeasti takaisin oikealle omistajalleen.
"Tässä, se oli lentää tuulen mukana, joten ajattelin ottaa sen kiinni", Sasuke yritti valehdella, huonolla menestyksellä. Naruto ei viitsinyt sanoa asiaan mitään, vaikka huomasi selvästikin Sasuken valehtelevan. Tumma poika oli myös paljon punaisempi kun aiemmin.
"Kiitos vaan. Hyvä ettei se lentänyt pois", Narutolla oli naurussa pidättelemistä, kun hän otti paitansa ojennetusta kädestä. Sen jälkeen molemmat istuivat hiljaa paikallaan, kunnes Sasuke viimein nousi.
"Minne sinä menet?" Naruto kysyi. Sasuke katsahti ulos.
"Sade on jo lakannut, enkä tosiaankaan aikonut viettää koko iltaa täällä", hän vastasi, normaalilla viileällä äänellään. Hän oli jälleen sulkeutunut kovan ulkokuoren alle.
"Ilta? Onko jo ilta? Miten kauan oikein nukuin?" Naruto havahtui kunnolla todellisuuteen. Hän alkoi ripeästi kerätä tavaroitaan kokoon ja pukea päälleen. Sasuke oli jo aikeissa lähteä, mutta Naruto pysäytti hänet huudollaan:
"Odota nyt vähän!"
"Miksi minun sinua pitäisi odottaa? Menemme eri suuntiin", Sasuke tuhahti ja lähti kävelemään eteen päin. Naruto sai hänet kuitenkin pian kiinni.
"Sinä tulet minun luokse yöksi, etkös tulekin?" Naruto kysyi hyväntuulisena, kuin olisi jo päättänyt asiasta kysymattä mitään Sasukelta. Sen hän oli tosin tehnytkin. Hän ei aikonut hyväksyä kieltävää vastausta.
"MITÄ?!! Enkä tule!" Sasuke vastusteli. Naruto ei kuunnellut.
"Käydään kaupassa matkalla, niin saadaan jotain syötävää josta sinäkin pidät", hän ehdotti hymyillen. Vielä hetken aikaa Sasuke yritti kieltäytyä, mutta lopetti kun ymmärsi ettei Naruto luovuttasi. Kai hän nyt yhden yön kestäisi.

Pojat kulkivat hitaasti kohti Naruton taloa, kun he kuulivat jostain kissan naukumista. Sasuke olisi halunnut antaa asian olla, mutta tietysti Naruto halusi nähdä mikä oli hätänä. Joten he suuntasivat ääntä kohti. Ei heidän pitkään tarvinnut kävelläkkään, kun jo huomasivat mitä se kissanpentu naukui. Nimittäin kissan jalka oli takertunut piikkipensaaseen ja nyt se naukui, jotta joku tulisi sen pelastamaan.
"Kissa parka, minä autan sinut pois siitä. Noin, kohta tuntuu paremmalta", Naruto puheli irrottaessaan kissaa, rauhoittaakseen tätä. Sasuke vain tuhahteli vieressä. Pian kissa oli irti ja turvassa Naruton sylissä. Kissanpentu oli pikimusta, lukuun ottamatta sen vasenta tassua, joka oli valkoinen. Naruto ihastui siihen heti.

"Katso nyt miten suloinen se on", Naruto toisti ties monennen kerran. Sasuke oli jo ehtinyt kyllästyä siihen matkan aikana ja tyytyikin nyt vain hymähtämään. Ei hän illasta ihan tälläistä ollut kuvitellut, vaikkei paljoa odottanutkaan. Hän pelkäsi joutuvansa kuuntelemaan Naruton lepertelyä kissalle koko illan, eivätkä he voisi tehdä mitään. Illasta tulisi tosiaan tylsä.  Sasuke istahti sohvalle ja nosti katseensa kattoon. Hän sulki silmänsä hetkeksi.

Naruto laittoi uudelle kissalleen ruokaa kippoon, kipon hän asetti nurkkaan. Pojalla alkoi olla nälkä ja hän ajattelikin valmistaa ruokaa, mutta muisti unohtaneensa käydä kaupassa. Hän oli ollut niin upputunut kissaan.
"Sa...",Naruto aloitti, mutta keskeytti kuitenkin kun näki miten rauhalliselta ja toisaalta vihaiselta Sasuke näytti katse kattoon suunnattuna. Naruto ymmärsi kyllä mistä se johtui. Hän oli itse kutsunut Sasuken luokseen ja sitten jättänyt tämän kokonaan huomiotta. Poika tunsi tästä hieman syyllisyyttä ja halusinkin hyvittää sen jotenkin, hän ei vain oikein tiennyt miten. Naruto sai ajatuksen, josta hän ei ollut lainkaan varma, mutta päätti toteuttaa sen silti. Hän hiipi varovasti Sasuken taakse ja kumartui tätä kohti kunnes hänen kasvonsa olivat aivan Sasuken kasvojen yläpuolella. Nopeasti Naruto painoi huulensa Sasuken omia vasten. Samassa Sasuken silmät rävähtivät auki. Hän näki yläpuolellaan Narutonkasvot aivan kiinni omissaan.
"Mmmm", Sasuke yritti saada päätään kauemmas, mutta koska nojasi sohvaan, se oli vaikeaa. Naruto lopetti vetääkseen henkeä. Hän nosti päänsä hieman ylemmäs, jotta näkisi Sasuken kasvot. Sasuken ilme oli hämmästynyt. Hän ei käsittänyt miksi Naruto niin teki.
"Mitä...?" Sasuke ei ehtinyt kysyä kysymystään loppuun, kun Naruto ja suuteli häntä uudelleen. Sasuke tarttui Naruton kasvoihin ja yritti työntää tämän pois. Naruto lopetti heti, kun tunsi pojan estelyn. Hän nousi jälleen normaaliin asentoon ja väläytti Sasukelle leveän hymyn.
"Teen ruokaa", hän totesi ja käveli jääkaapille.

Molemmat istuivat hiljaa pöydän ääressä. Tilanne olis ollut vaivaantunut, ellei Naruto olisi hymyillyt leveästi aina Sasukeen vilkaistessaan. Sasuke taas ei pystynyt katsomaan Narutoa punastumatta kauttaaltaan. Hän yritti nopeasti saada nuudelit syötyä, jotta tunnelma ei pysyisi samanlaisena.
"Oliko se muka noin kamalaa?" Naruto naurahti Sasuken kiireelle. Sasuke alkoi yskiä ja hyvä ettei tukehtunut ruokaansa.
"Mitä hittoa sinä puhut?! Miten luulit reagoivan yllättävään käytökseesi?!" Sasuke sai sanottua yskänsä lomasta. Sasuken reakstio sai Naruton luulemaan, että Sasuke ei pitänyt siitä lainkaan ja hän alkoi jälleen tuntea syyllisyyttä. Hän ei halunnut näyttää sitä, joten piiloutui jälleen pirteän tekohymyn taakse. Sasukekin kyllä huomasi jonkin olevan vialla. Naruto meni taas jääkaapille.
"Haluatko jälkiruokaa? Täällä on vanukasta....joka on näköjään homeessa. No, ei ole jälkiruokaa. Kello onkin jo paljon, joten laitan pedin", Naruto kailotti `iloisena`. Hän laski avatun vanukas purkin pöydälle, mennen Sasuken kanssa makuuhuoneeseen.

Narutolla ei ollut kuin yksi sänky, joten he joutuivat nukkumaan yhdessä. He olivat mahdollisimman kaukana toisistaan, jotta kummallakaan ei olisi liian tukalaa. Naruto oli vielä täysin hereillä, sillä häntä vaivasi päivällä tapahtunut. Ei Sasukekaan sen pahemmin unta saanut. Molemmat yrittivät kuunnella, joko toinen nukkui.
"Sasuke?" Naruto kuiskasi.
"Hmmm", Sasuke äännähti vastaukseksi
"Oletko sinä vihainen siitä...no siitä?" Naruto halusi vastauksen, joten hän kääntyi Sasukeen päin. Sasuke punastui jälleen, mutta pudisti päätään. Naruto helpottui huomattavasti.
"Tykkäsitkö siitä?" Naruto kysyi nyt aidosti iloisena. Sasuke kieltäytyi vastaamasta. Naruto hivuttautui hieman lähemmäs ja suuteli Sasukea uudelleen. Tällä kertaa Sasuke antoi olla. Hän ei työntänyt Narutoa pois.

Tällä välin keittiössä Naruton kissa oli kiivennyt päydälle ruokaa etsimään. Sen huonoksi onneksi homehtunut vanukas oli edelleen siinä. Pahaa aavistamaton kissanpentu tetysti söi sen nälkäänsä. Aamulla Naruto huomasi kissassa olevan jotain vikaa ja säikähti, kun tämä ei syönyt tai liikkunut. Hän huolestui niin, että vei kissansa Kakashille tutkittavaksi. Ehkä tämä osaisi sanoa mikä on vikana.

"En vain voi käsittää, miten onnistuit myrkyttämään kissan", Kakashi ihmetteli. Naruto naurahti, mutta ei vastannut. Viime yö jääköön hänen ja Sasuken väliseksi...

**********************************************************
Tällänen se sitten oli^^

Kommentit (Lataa vanhempia)
Tatti_ - 2009-02-11 19:05:51
<3.<3 Oii, Kiitos<33 Mä luulin et tää tulis vasta joskus sunnuntainan :DD

Mut siis ihana <33 :D *sanaton* .___.
Yhen virheen näin, en vaan enää löydä sitä... Teksti oli ihanaa (kylläki toivoin iha jotain pusua ihanempaa *pervovirne*) Ja toi alotus oli hyvä X'D Varsinki eka lause oli todella hyvä, miten sä sen keksit? *reps* :'DD

Ihana <3 Kiitos :D
5pinnaa :D Ja lisää tälläsii!! ;D

ABeKoBe - 2009-02-12 14:37:34
ahistaa, ku nää sinun tekstis on nii kamalan levittyneitä xD ei oo sillee puikulassa vaa tällee... LEVEESTI XD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste