Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kertomus - Karkki
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1569 sanaa, 8905 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-02-14 07:18:42
Kansio: Muu - S-K13

Sisältää yhden henkilön kuoleman. Mitä tapahtuu, kun kertomus käy toteen? Jatkoa tulee jos monet haluaa... Tein sitten tälläisen ystävänpäivänä?!?!

Arvostelu
3
Katsottu 1088 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
’’Kerro meille lisää!’’ Ino sanoi innostuneena. Kiba hymähti hieman ja hän sen jälkeen irvisti.
’’Pian te ette saa nukutuksi…’’ poika sanoi ja katsoi ruskeilla silmillään ystävä joukkoaan. Kaikki istuivat pitkällä sohvalla juoden kaakaota. He kaikki olivat lukiossa. Kiba, Ino, Hinata, Naruto, Sasuke, Sakura, TenTen, Neji ja Shino.

Blondi tyttö tuhahti Kiban kommentille ja joi kaakaotaan.
’’Kerro nyt!’’ blondi poika sanoi ja katsoi sinisillä silmillään Hinataa. Tyttö tärisi hieman, mutta sitä ei huomannut helposti. Kiba laski kaakao kuppinsa pöydälle.
’’Kuten haluatte…’’ Kiba sanoi ja hymähti jälleen.

’’Tämä on oikeasti tapahtunut.’’ Kiba sanoi ja katsoi kaikkia. Sasuke, Neji ja Shino näyttivät pokeri naamaansa.

’’Eräässä luokassa oli 25 oppilasta. Kaikki olivat kavereita ja viettivät hauskaa, mutta eräs tyttö oli erilainen. Hän ei nauttinut siitä ilosta, hänellä ei ollut ystäviä. Kerran opettaja opetti heille historiaa tai jotain. Tytön piti sanoa vastaus yhteen kysymykseen, mutta sanoi väärin. Kaikki nauroivat ja opettajakin nauroi hieman.’’  poika sanoi.

Muut näyttivät helpottuneilta, ettei tullut vielä raakaa tapahtumaa.
’’Jatka’’ Sakura sanoi vihreillä silmillään katsoen muita jännittyneenä.

’’Tyttö ei kestänyt sitä ,että häntä kiusattaisiin. Sitä oli jatkunut jo 4 vuotta. Pian luokassa kaikilta oli päät irronnut ja kädet lähtenyt. Ikkuna oli auki ja tyttö oli kadonnut. Poliisi ei ymmärtänyt miten joku voi tehdä sellaista jälkeä.’’
. Hinata tärisi entistä enemmän ja pian hän lähti kävelemään ystävien luokse. TenTen, Ino ja Sakura menivät myös Hinatan perässä. Vain pojat jäi istumaan sohvalle.
’’Olisi muuten siistiä, jos se tyttö tulisi tänne!’’ Naruto huudahti ja pudotti kaakaon paidalleen. Pojat katsoivat blondia hieman järkyttyneenä.

’’Se tapahtui 5 vuotta sitten.’’ Kiba sanoi ja otti reppunsa lattialta. Kaikki muutkin lähtivät asunnoilleen. Vain Shino jäi istumaan.
’’Jäin taas yksin…’’ poika sanoi ja oikaisi aurinko lasejaan.

Neji aukaisi huoneensa oven ja huomasi ikkunan olevan auki. Pojan vaaleat silmät katsoi huonettaan ja näki valokuvan pöydällä. Neji käveli pöydälle ja otti valokuvansa käteen.
’’Tämähän on luokkakuvani…’’ Neji ajatteli ja hänen silmät värähtivät hieman.
’’Se oli vain tarua…’’ poika sanoi ääneen ja lähti ulos.

Hinata käveli käytävällä. Hänen musta hameensa ulottui polviin asti. Hänen paitansa oli tumman liila ja sen hihat peittivät melkein sormetkin. Mustat hiukset olivat hieman sekaisin, mutta se oli oikeastaan hienon näköinen. Pian tyttö kaatui ja hän kiroili hieman.
’’Tarvitko apua?’’ Hinata katsoi ylöspäin ja näki tytön. Hänellä oli musta minihame ja säärystimet. Musta ja tummansininen sopi yhteen. Tummansininen t-paita oli tiukka, jolloin tyttö oli tyylikäs.

Hinata ojensi kätensä ja nousi ylös.
’’Kiitos..’’ Hinata sanoi punastuen. Toinen tyttö katsoi häntä hämmentyneenä. Hänen mustat lyhyet hiukset olivat hieman naaman edessä.
’’Voisitko kertoa missä rehtorin huone on?’’ tyttö aloitti keskustelun. Hinata katsoi hänen sinisiä silmiään ja näki, että tyttö oli itkenyt hieman. Tyttö osoitti käytävän päähän.
’’Mikä on nimesi?’’ Hinata sanoi nopeasti.
’’Lucy..’’ tyttö sanoi ja vilkutti pikaisesti. Hinata katsoi tyttöä hieman hämillään, mutta lähti pian kävelemään luokkaansa.

Luokassa oli taas riitelyä ja hauskuutta ilmassa. Sakura ja Ino kutsuivat toisiaan, mutta se oli tavallista. Naruto puhui Kiban kanssa ja muut puhuivat sitä sun tätä.
’’Nyt kaikki paikoilleen!’’ Anko huusi ovelta. Kaikki juoksivat paikoilleen ja ottivat kirjat esille.
’’Tänne on tullut uusi oppilas, joten älkää kiusatko häntä.’’ nainen sanoi ja istui opettajan tuolilleen. Kaikkien katseet kääntyivät, kun Lucy tuli ovesta sisään.

’’Hei..’’ tyttö sanoi hieman ujosti. Kaikki vilkuttivat hänelle pikaisesti jatkoivat lukemista. Lucy katsoi hieman vaivaantuneesti ympärilleen, mutta istui lopulta vapaalle paikalle. Naruto keskittyi heittämään pyyhkäriä Sasuken päähän, mutta se osuikin Lucyn päähän. Tytön silmät katsoivat vaarallisesti Narutoa, mutta pian katse loppui ja tilalle tuli lempeä ilme.

Tunnin loputtua kaikki juoksivat ovista ulos ja hymyilivät. Koulupäivä oli loppunut.
’’Nyt pitää mennä syömään raamenia.’’ blondi poika sanoi tyytyväisenä. Naruto lähti kävelemään metsä reittiä pitkin. Puitten läpi heijastui auringon valoa. Pari lintuain lenteli taivaalla. Naruto käveli sinne sun tänne, kunnes kuuli rasahduksen takaansa.
’’Kuka siellä?’’ poika kysyi pelästyneenä. Taas kuului rasahdus. Naruto ei pitänyt siitä.

Hinata juoksi kotiinsa niin nopeasti kuin ehti.
’’Olen taas myöhässä…’’ tyttö ajatteli, mutta pian kuului huuto metsästä. Hinata jähmettyi ja katsoi pimeään metsään. Hän ei oikein pitänyt, että joku huutaisi ja vielä pimeästä metsästä. Kuitenkin tyttö keräsi rohkeutensa ja käveli metsän polulle.

’’Onko siellä ketään?’’ Hinata kysyi ja nopeutti kävelyään. Ketään ei näkynyt. Tyttö katsoi hieman sivummalle. Tytön pupillit pienentyivät.
’’Naruto!’’ Hinata huusi ja juoksi pojan luo. Naruto oli ihan veressä. Pojan silmät olivat järkyttyneet. Poika ei liikkunut ollenkaan. Naruton kummatkin kädet oli irronnut. Hinata ei tiennyt mitä tehdä. Tyttö otti taskustaan puhelimen.

’’Mikä on hätänä?’’ poliisi kysyi puhelimesta.
’’Tulkaa auttamaan! Naruto-kun on kuollut!!’’ Hinata huusi ja pudotti kännykkänsä maahan. Pian poliisit tulivat ja näkivät pojan ja tytön. Poika kannettiin autoon ja tyttö meni poliisi laitokselle.

’’Jos ette kerro mitä tapahtui, niin sinut voidaan laittaa vankilaan.’’ poliisi sanoi ja katsoi tyttöä. Hinata ei voinut puhua. Hänen ystävänsä löytyy kuolleena.
’’Se kertomus…’’ tyttö sanoi hiljaisesti. Poliisi odotti kiinnostuneena. Tyttö ei  sanonut enempää.

’’Se tyttö tappoi hänet!’’ Hinata huusi ja hän itki hieman.
’’Kuka tyttö?’’ mies kysyy edelleen rauhallisesti.
’’Tyttö, joka tappoi oman luokkansa 5 vuotta sitten!’’ tyttö huusi ja nousi tuoliltaan. Hänen jalkansa ei kannatelleet ja pian hän kaatui tajuttomana maahan.

Poliisi otti tytön maasta ja vei hänet makaamaan sohvalle. Hinatan isä ja Neji katsoi tyttöä ja pian poika istui Hinatan viereen.
’’Hänen kannattaisi levätä, mutta hän joutuu antamaan lausuntonsa tapahtuneesta.’’ poliisi sanoi.
Hiashi nyökkäsi ja katsoi tytärtään.
’’Hän puhui vain eräästä tarinasta…’’ poliisi jatkoi. Neji hätkähti hieman.

Hinata avasi hieman silmiään ja näki Nejin istuvan hänen vierellään.
’’Mitä Narutolle tapahtui?’’ poika kysyi hermostuneena.
’’Kädet irronnut…’’ tyttö sanoi ja hänen silmistään tuli hieman kyyneleitä. Neji nousi tuoliltaan ja halasi serkkuaan hieman.
’’Minä ymmärrän, että et halua puhua asiasta. Minä tiedän, että et tehnyt sitä…’’ Neji sanoi ja lähti pois huoneesta. Hinata katsoi hieman Nejiä, mutta hän laittoi silmänsä kiinni ja nukahti.

Aamu sarasti ja Neji käveli keittiöön. Hän otti leivän ja mehua. Lehtikin pöydällä odotti lukijaansa. Poika otti lehden käsiinsä ja selasi sivuja. Poika järkyttyi, kun hän katsoi seuraavaa sivua.
’’Pojalta kädet lähtenyt. Epäilty on Hyuuga Hinata.’’ otsikossa luki. Neji ei voinut uskoa sitä. Onko poliisit puhuneet lehdille?

Poika juoksi Hinatan ovelle ja avasi ovea hieman. Tyttö nukkui rauhallisesti. Poika haki koulu reppunsa ja meni ulos raittiiseen ulkoilmaan. Kaikki katsoivat poikaa vihaisesti. Koulun pihalla kaikki kuiskailivat toisille ja Neji nopeutti kävelyään.
’’Tappajan serkku!’’ yksi oppilaista huusi.
’’Mikä kaikilla on?’’ Neji mietti ja juoksi erään metsän laitamille. Neji kuuli, kun muut huusivat:
’’Toivottavasti poliisi veisi hänet vankilaan!’’ kaikki huusivat.

Neji pietti käsiään korviensa edessä ja hänen silmistään tuli kyyneleitä.
’’Serkkuni ei tappanut ketään.’’ poika ajatteli ja koetti rauhoittua.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Whaitti - 2009-02-14 07:57:20
ooh... jännää ^^ kyl tästä vois tulaa jotain :) kirjota lisää.. huomasin yhen virheen vaa: "Kaikki olivat kavereita ja piettivät hauskaa" eikös sen pitäis olla: "Kaikki olivat kavereita ja viettivät hauskaa"?? ja sitte jäi vähä arveluttamaan.. "hänellä ei ollut ystäviä. 25." toi 25. mikä sen merkitys tässä jutussa oli? xD mutta.. kirjota lisää vaa ^^ 5p

Kotomi - 2009-02-20 13:24:50
Hmm. Hyvä tarina. Jännittävä ja kiinnostava. Tämä tarina ei todellakaan ole tylsä ^___^

Raw - 2009-11-15 14:42:12
O.O O.O O.O jne.... Lisää hämmästyneitä katseita! O.O

O_O Oi voi voi! Ilkeä tyttö! Tappaa kaikki >:( Tyhmä Narska! Meni kutsuu sen ja kuoli sen takia! (Elä Lucy suutu TT^TT)
Pakko antaa 5 pojoa O.O


Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste