Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
"Meitä yhdistää yhtä moni asia kuin erottaa..." Osa IV - Jing-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3391 sanaa, 21588 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-02-17 18:24:48
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

AARGH! Äkkiä pois se minusta! *sysää ficin tänne* huh, vihdoon pääsin siitä eroon... -.-' x'D

elikkä, osa neljä on saapunut. x'D suosittelen aijempien tekstien lukemista, vaikka kuinka olisit sitä mieltä ettet jaksaasi. :D

Tässä osassa... SasuNarua... öö... eikai mitää muuta hirveen vakavaa tainnu olla. :D

Oi ja joo, kirjoitusvirheistä saa ilmoittaa, niitä löytyy mun teksteistä poikkeuksetta. x'D Mä vaan en ikinä itte löydä niitä. :D

ja Anteeksi vielä viivästys, täs on ollu kuitenki Traconin reissukin takana, notta sinne piti tehdä pukukin... ja olen hidas keksimään kirjoitettavaa... :D

Enjoy! x'D

Arvostelu
6
Katsottu 1316 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Iltauinnista?" Naruto kysyi järkyttyneenä. Mitä ihmettä Sasuke nyt houraili? Ulkona täytyi olla ainakin pari astetta pakkasta ja vesi oli varmasti hyytävää! Blondi oli nostanut päänsä Sasuken rinnalta ja suoristautunut istumaan kunnolla nähdäkseen tuon kasvot mahdollisimman tarkasti. Ei, Sasuke ei pilaillut. "Eihän mulla ainakaan oo edes uimavaatteita mukana!"

"Ei oo mullakaan." Sasuke sanoi naurahtaen Jinchuurikin järkytykselle. "Mutta eihän se oo ennenkään sinua haitannut. Ei ainakaan kylpylässä." Sasuke jatkoi ovela hymy kasvoillaan. Tästä Naruto ei kyllä pääsisi luistamaan, jos Sasuke halusi uimaan niin he myös menisivät uimaan, Naruto ei pystyisi sanomaan juuta, eikä jaata asiaan. "Ja tästä voi tulla hauskaakin."

"Hauskaa?" Naruto kysyi epäuskoisena. "Mitä hauskaa on mennä jääkylmään veteen uimaan keskellä yötä? Ja vielä kun sinulla on kuumettakin." Naruto yritti keksiä hyvän syyn pysytellä kuivana. Eihän kuumeisena saanut mennä uimaan!!

"Kuume on minun ongelmani, ei sinun siitä tarvitse murehtia." Sasuke sanoi hymähtäen. Mustahiuksinen vei kätensä blondin toisen korvan taakse ja alkoi pienellä liikkeellä rapsuttamaan toisen punaista korvaa. Aluksi Naruto yritti päästä kauemmas Sasukesta, ettei tuo voisi aloittaa rapsuttamista, mutta kettupoika oli heikkona rapsutuksiin. Ei hän sille mitään mahtanut, että piti rapsutuksesta kovasti. Kuten Sasuke oli olettanutkin. Mustahiuksinen hymähti hieman. Hän todellakin osasi manipuloida ihmisiä iskemällä noiden heikkoihin kohtiin.

"Nooooooh... Jos sä nyt ehdottomasti haluat uimaan..." Naruto mutisi hiljaa pitäen sinisten silmiensä katseen visusti poissa mustista silmistä. Sasuke ei kuitenkaan jäänyt odottamaan, että Naruto saisi mumistua luppuun, vaan mustahiuksinen nappasi kiinni Naruton takin vetoketjusta ja alkoi hivuttaa takkia auki. Taaskaan kaikki ei kuitenkaan mennyt Uchihan suunnitelmien mukaan.

"Minä osaan kyllä itsekkin riisuutua!" Naruto tiuskaisi vihaisesti ponkaisten seisaalleen ja katsoen alas Sasukeen hyvin tuimasti oranssin värinen takki auki. Pojalla oli takin alla valkoinen t-paita ja sen päällä lepäsi Tsunadelta saatu onnea tuova kristallikaulakoru. Sasuke kuitenkin pisti hyvillään merkille ettei Naruton ketunkorvat olleet sentään täysin luimussa.

'Hän alkaa hiljalleen lämmetä.' Sasuke ajatteli samalla kun kohautti olkiaan Narutolle vastaukseksi, ennen kuin alkoi ottamaan pois omia vaatteitaan. Naruto katsoi yhä suloisen äkäisesti Sasukea ennen kuin otti takkinsa pois ja käveli nuotiolle, joka tosin oli vaipunut jo jonkin aikaa sitten pelkäksi hiillokseksi.

"Tämä pitää kyllä sytyttää uudestaan, muuten saadaan palella märkinä koko yö." Naruto sanoi huokaisten lähiten sitten luolalta etsimään kuivia puun oksia.

'Heh, oltaisiinhan me voitu lämmittää toinen toisiamme koko yön...' Sasuke ajatteli virnistäen itsekseen, muttei uskaltanut sanoa ajatustaan ääneen sillä sitten Naruto olisi varmasti lähtenyt pelkässä kuun valossa taivaltamaan kohti Konohaa ja päätyisi lopulta jonnekkin päin Siperiaa.

Naruto saapui yllättävän nopeasti takaisin sylissään iso pino kuivia oksia. Nuotio saatiin syttymään uudestaan ja pojat nakkasivat viimeisetkin vaatteensa maahan. Naruto oli ensimmäisenä melko kovaa virtaavassa joessa.

"Pistä nyt vauhtia, minä en aijo olla täällä kovin kauan!" Naruto huusi rannalla kyhjöttävälle Sasukelle. Vesi oli värjännyt Naruton huulet nopeasti sinisiksi kylmästä ja kuun valo sai hänet näyttämään entistäkin kylmettyneemmältä. Sasuke ei kuitenkaan tätä huomannut sillä hänellä oli painavempi murhe mielessään.

"En mä pysty..." Hän uikutti hiljaa. Pelkästään kuun valossakin näki, kuinka kissapoikaa inhotti mennä veteen. "Kylmää... ja märkää..." Hän murahti. Naruto ei muuta kuin naurahtanut kylmästä tärisevästi.

"Itse sinä tänne halusit, joten saat luvan kyllä tulla uimaan tai mä heitän sinut veteen!" Naruto uhosi ketunkorvat hieman äkäisesti luimussa. Sasukehan sinne uimaan halusi alunperin, joten sai kyllä luvan tulla uimaan!

Sasuke mouraisi hiljaa laittaen sitten jälleen kerran jalkansa veteen, mutta kiskaisi sen nopeasti taas pois. "Se on kylmää!" Hän uikutti. Naruto huokaisi raskaasti. Hän ei jaksanut enää katsella tuon nakupellen mouruamista rannalla, joten kettupoika kahlasi itsekkin takaisin rantaan.

"Nyt kuule..." Hän sanoi äkäisesti samalla kun käveli ripein askelin Sasukea kohti. "... sinä meet uimaan, tai itket ja menet!" Blondi sanoi ja nappasi mustahiuksisen niskavilloista kiinni ja lähti rehaamaan vastaan harraavaa kissapoikaa kohti kylmää vettä.

"Ei ei ei ei ei! Irti! Irtii!" Sasuke mourusi hämmästyttävän kissamaisesti mutta Naruto ei sitä huomioinut, vaan rehasi mustahiuksista jo vedessä. Vesi ylettyi vasta suunnilleen vyötärön kohdalle kun Naruto pysähtyi ja päästi Sasuken niskavilloista irti.

"No niin, eihän ollut kamalaa?" Naruto kysyi hilpeästi naurahtaen sillä Sasuke näytti tarkalleen siltä kuin olisi halunnut murhata hänet, mutta ei pystynyt menemään lähemmäs kettupoikaa ilman että kastuisi vain lisää itse siinä.

"Sinä...sinä... senkin..." Sasuke sanoi ääni väristen kylmästä ennen kuin laski kätensä veteen ja heitti kunnolla vettä blondin päälle. Paha erehdys, taas toteamme ettei Sasukelta onnistu mikään tänään... Narutohan oli jo sukeltanut, joten vesi ei ollut hänelle enää läheskään yhtä kylmää ja epämiellyttävää kuin Sasukelle. Kettupoika kostikin ylimäärisen kastelun heittämällä kunnolla vettä kylmästä kangistuvan mustahiuksisen päälle.

"Hah hah! Sukellat vaan äkkiä niin se alkaa tuntua jo lämpimämmältä!" Naruto maanitteli Sasukelle, joka tosiaan näytti siltä että voisi purskahtaa koska vain itkuun. "Nopeesti vaan, kerran se vaan kirpasee!"

"Oo nyt kuule vaan hiljaa!" Sasuke tiuskaisi, joskaan ei niin vakuuttavan vihaisesti. (Täs kohtaa mua alko säälittää niin kovasti Sasuken kova kohtalo että mun piti hakea kuumaa kaakaota kerman kera. x'D
sasu: Sä...sä...sä...senkin.... mulla on kylmä! haluun pois täältä!
naru: häähää! turha luulla! :D <3)

"Liiku niin sulle ei tuu kylmä!" Naruto sanoi naurahtaen. Sasuke empi vielä jonkin aikaa ennen kuin alkoi kävellä Narutoa kohti jolloin Naruto peruutti yhä syvemmälle veteen. "Hyvin menee."

"O..Oo hiljaa..." Sasuke sai sanottua hampaat kalisten mutta lopulta hän pyrähty juoksuun yllättävän nopeasti huomioon ottaen, että vettä oli vyötärölle asti ja siinä juokseminen oli tietysti huomattavasti raskaampaa kuin tavallisesti. Sasuke ryntäsi suoraan Narutoraukan kimppuun. "Nyt minä murhaan sinut..." Mustahiuksinen sanoi hampaat kalisten yhä. Hän piti tiukasti melko lihaksikkaita käsiään Naruton hintelän kehon ympärillä saaden pojan vinkumaan hiljaa irti pääsyä. "Älä vikise siinä, mullahan on se kaks minuuttia ja 57 sekunttia aikaa tehdä sulle mitä vain ilkeää." Sasuke sanoi hymähtäen ilkeästi ennen kuin kaatoi sekä itsensä, että Naruton suoraan veteen.

Vesi tuntui inhottavan kylmältä. Ihoa tuntui aivan nipistelevän ympäriinsä ja kylmä virta tuntui jatkavan matkaansa luihin asti. Sasuke ei kuitenkaan välittänyt, hänellä oli nimittäin oma vedenlämmittimensä mukana, vaikka Naruto olikin tullut mukaan harvinaisen vastahankoisesti. Blondi nimittäin rimpuili samalla kun siniset silmät yrittivät veden alla nähdä Sasuken vaikka se olikin lähes mahdotonta. Sasukella taas ei näyttänyt olevan ongelmia edes rimpuilevan pojan pitelemisessä. Hän vain tiukensi otettaan toisesta hymyillen pinnan alla ilkeästi vaikkei ihan uskonut että Naruto sitä edes näkisi.

Sasukelta kuitenkin loppuisi happi ennen kuin hän saisi Narutoa kunnolla kiusattua. Niinpä Sasuke päätti toimia ripeästi. Hän tiukensi vielä otettaan Naruton kehosta ja piti toisella kädellään blondin leuasta kiinni painaen sitten jälleen kerran huulensa blondin huulille.

Narutolla oli kylmä, ja lisäksi melko tukala olo tuntiessaan Sasuken täysin paljaan kehon omaa vaatetonta kehoaan vasten. Hänellä ei kuitenkaan onneksi ollut enää niin kylmä eikä edes hapenpuutetta vaikkei Jinchuuriki ollutkaan saanut vedettyä kunnolla happea ennen sukellusta. Kettupoika tunsi kuitenkin pian kissapojan kylmät huulet omillaan ja hämmentyi entisestään. Johtui se sitten hämmentymisestä tai kylmästä, poika ei laittanut ollenkaan vastaan tällä kertaa. Itse asiassa, hän jopa vastasi suudelmaan varovaisesti.

Ja monettakohan kertaa Sasukea taas tänään kiusattiinkaan sillä ettei mikään onnistu? Sasuke ei tullut heti ajatelleeksi ettei Naruto ollut saanut vedettyä henkeä kunnolla, joten blondi alkoi hiljalleen kärsiä hapenpuutteesta. Jinchuuriki alkoi rimpuilla tuntiessaan suussaan Sasuken kielen lisäksi myös melkoisen kulauksen vettä. Ja sitä tuli nopeasti vain lisää suuhun ja alkoi nopeasti hukuttamaan poikaa. Sasukelta meni hetki tajuta mitä Naruto tällä kertaa kauhistui noin kamalasti. Kissapoika polkaisi nopeasti pinnalle vetäen melko vaivalloisesti kovassa virrassa Narutonkin pinnalle. Poika oli kuitenkin ehtinyt saada paljon vettä sisällensä ja oli jo menettänyt tajuntansa.

"Naruto!?" Sasuke kauhistui lähtien nopeasti uimaan kohti rantaa vetäen Narutoa samalla mukanaan. Kissapoika tietysti luuli kettupojan kuolleen. Päästyään viimein rannalle, Sasuke veti Naruton rannalle ja käänsi tuon selällensä. "Naruto?" Sasuke kysyi varovasti ennen kuin teki sen mitä oletti sillä hetkellä olevan kaikista järkevintä: Tekohengitystä. Mustahiuksinen veti keuhkonsa täyteen ilmaa ja raotti Naruton suuta sulkien toisella kädellään pojan nenän ettei ilma tulisi sieltä samantien ulos. Mustahiuksinen painoi jälleen kerran huulensa blondin huulille ja puhalsi. Hän toisti tämän vielä kerran.

Naruto tunsi ilman virtaavan keuhkoihinsa ja alkavan siten työntää vettä pois hänen sisältään. Tunne ei todellakaan ollut mukava. Kettupoika kääntyi nopeasti kyljelleen antaen veden tulla ulos suustaan. Hän tunsi vain etäisesti yskimisen lomasta kuinka joku piti kättään hänen selällään.

"Yritikkö... sinä hukuttaa minut vai?!" Naruto tiuskaisi mulkaisten Sasukea äkäisesti. Sasuke katsoi anteeksipyytävästi, jokseenkin huvittuneesti toista.

"En tietenkään, sinä vaan et muistanut vetää henkeä kunnolla." Kissapoika sanoi vähän siihen tyyliin ettei 'mikään ole koskaan minun vikani!' Sasuke itenkin helpottunut, ettei hänen kettupojalleen ollut käynyt tämän pahemmin. Mustahiuksinen ei olisi antanut itsellensä anteeksi, jos olisi ollut hänen syytään että Naruto hukkuisi.

"Ääh, antaa olla... Minä haluan kyllä lämmittelemään... Ja pukemaan..." Naruto sanoi mutisten nousten sitten ylös ja kadoten puiden sekaan suunnistaessaan takaisin vähän matkan päässä olevalle luolalle. Sasuke katsoi hetken blondin perään ennen kuin käänsi katseensa takaisin jokeen päin.

Sasuke meni vasta jonkin ajan päästä Naruton jälkeen luolalle ja huomasi Naruton olevan jo täysissä pukeissa luolan perällä. Mustahiuksinen ei tosin sanonut mitään läsnäolostaan vaan alkoi mitään sanomatta pukemaan itsekkin. Naruto ei edes vilkaissut häneen ennen kuin oli varma että Sasuke oli saanut vaatteet ylleen.

"Mitä sä oikeen ajattelit taas...? Vai ajattelikko yhtään mitään?" Naruto jupisi äkeänä kävellen nuotion lämpöön ja istuutui nuotion viereen katsoen melkein vaarallisen huonotuulisesti Sasukea. Mustahiuksinen katsoi alas blondiin viattomalla ilmeellä.

"Ei ollut minun vikani että sinä unohdit vetää henkeä." Sasuke sanoi taas virnistäen hieman ovelasti. Naruto tuhahti. Häntä alkoi hiljalleen ärsyttää Sasuken omituinen käytös. Hei haloo, oliko Uchihalta ihan normaalia suudella toista poikaa peräti kahdesti kahdentoista tunnin sisällä? Eipä tainnut olla.

"...Entä mitä se suudelma sitten tarkoitti?" Naruto kysyi aavistuksen hiljaisemmin toinen kulma koholla.

"No mitä luulet?" Sasuke kysyi tuhahtaen. Naruto osasi joskus olla vain niin hidas aivoistaan että muut saivat vain ihmetellä, miten poika pystyi ylipäätään kävelemään.

"Jos en tietäisi ettei sinulla ole huumorintajua nimeksikään, sanoisin, että härnäsit minua mokomalla pilalla, mutta koska sinulla ei ole huumorintajua, sanoisin, että olet menettänyt järkesi." Naruto sanoi topakasti. Hän ei alistuisi Sasukelle liian helpolla, etenkään tässä asiassa. Toki, hän piti Sasukesta enemmän kuin pelkälle ystävälle oli terveellistä, mutta silti, hän ei vain osannut suhtautua ajatukseen että Sasuke pitäisi myös hänestä.

Sasuke pudisti hieman päätään.

"Sinä olet todellakin toivoton." Poika sanoi. Naruto osasi olla itseppäinen, mutta kuten aina, Uchiha saisi mitä haluaisi. Lisäksi, Naruton vastahankoisuus teki tilanteesta vain entistäkin hauskemman ja nautittavemman. Sasuke kuitenkin istuutui myös nuotion ääreen lämmittelemään. Naruton kiusaksi, Sasuke istui todella lähelle blondia. Naruto vingahti kettumaisesti hiljaa samalla kun siirtyi korvat hieman lurpallaan hieman kauemmas Sasukesta.

"En minä noin pelottava ole." Sasuke sanoi huvittuneena huomattuaan Naruton pakoilun. Ja ihan vain kiusatakseen, hän siirtyi taas hieman lähemmäs blondia.

"Sinusta ei saisi pelottavaa tekemälläkään, mutta älä tule noin hemmetin lähelle!" Naruto sanoi epätoivoisena. Hän halusi kuitenkin omaa tilaa, eikä se onnistunut jos Sasuke oli kuin iilimato kimpussa. "Mee vähän edes kauem-" Blondin loppulause keskeytyi kun Sasuke tönäisi hänet jälleen kerran luolan lattialle makaamaan. Kettupoika vinkaisi hiljaa, mutta mustahiuksinen oli nopeasti ottanut asemansa pojan yläpuolelle. Mustista hiuksista valui yhä vesitippoja blondin kasvoille.

"Kauemmas? Sitäkö oikeasti haluat?" Sasuke kysyi hymähtäen ovelasti. Pojan kurkusta kuului hento, hiljainen, matala kehräys, joka kuitenkin kuului hyvin tulen rätinän ylikin.

"Sasukeh..." Naruto sai henkäistyä ennen kuin tunsi Sasuken kuumien huulien koskettavan kokeilevasti hänen suupieltään. Blondi ei voinut kuin vaijeta kissapojan hakiessa hellästi hänen huuliaan mukaan suudelmaan. Lopulta kettupojan oli myönnettävä, että Sasuke oli sen verran ärsyttävä tyyppi ettei tuolta voinut kieltää yksinkertaisesti mitään. Poika vastasi suudelmaan ynähtäen samalla hiljaa toisen suuta vasten.

Sasuke hymyili sisäisesti: taas kerran Naruto teki niinkuin käskettiin ja alistui haluamattaankin hänelle, Sasukelle. Kissapojan kehräys voimistui hieman kun hän alkoi kielellään hellästi pyytämään pääsyä Naruton suuhun.

Naruto raotti Sasuken pyynnöstä hieman suutaan tuntien kuinka Sasuken kieli lähti heti seikkailemaan hänen suuhunsa. Poika veti henkeä nenän kautta huokaisevaan tapaan vaistoten samalla Kissapojan alkavan tosissaan innostua tilanteesta. Blondia se hermostutti, sillä tilanne kehittyi vähän turhankin nopeasti. Silti hän ei osannut sanoa vain yksinkertaisesti 'ei.'

Sasuke hivutti omat kätensä Naruton käsiä pitkin kohti pojan nopeasti kohoilevaa rintakehää. Hän halusi Narutoa enemmän kuin ketään muuta, mutta heille molemmille oli hankala pukea ajatuksia sanoiksi. Helpompi oli tapella kuin sanoa, että piti toista parhaimpana ystävänä. Oli helpompi sanoa toisen olevan typerämpi kuin mitä itse oli, kuin myöntää, että molemmat tekivät asioita väärin ottamatta niistä opikseen. Sasukelle oli helpompi vain suudella Narutoa kuin myöntää rakastavansa tuota. Ja Narutolle oli helpompi laittaa vastaan kuin sanoa kaipaavansa toisen läheisyyttä... Elämä oli välillä todellakin monimutkikasta...

Sasuken vaellukselle lähteneet kädet löysivät pian Naruton takin vetoketjun. Poika alkoi nopeasti, kiihkeästi hengittäen, avata blondin vetoketjua. Kettupoika kuitenkin heräsi suudelmasta takaisin todellisuuteen ja alkoi rimpuilla. Mustahiuksinen vetäytyi suudelmasta ja irrotti otteensa sinisilmän takista ja katsoi toista hieman harmistuneena.

"Mikä sinulle nyt tuli?" Hän kysyi näreissään keskeytyksestä.

"E... Minä en ole vielä valmis siihen..." Naruto sanoi heikosti yrittäen tasata hengitystään. Se olisi ollut hänelle aivan liian nopea eteneminen. Saman päivän aikana saada tietää Sasuken pitävän hänestä, sitten joutua tuon pakkosuutelemaksi kolmesti ja sitten vielä... Noh, onneksi hänellä oli sentään oikeus päättää omasta kehostaan... vai oliko?

Sasuke katsoi edelleen hieman harmistuneena Narutoa, mutta oli hänenkin myönnettävä että he etenivät aivan liian nopeasti. Ja jos Naruto ei halunnut tätä vielä, Sasuke ei pakottaisi blondia mihinkään. Mustahiuksinen nyökkäsi hieman ja virnisti.

"Tiiäkkö, sinulle voisi sopia sellaiset punaset, pehmustetut käsiraudat jaa..." Sasuke aloitti ilkeästi virnuillen. Naruton ketunkorvat heilahtivat vaarallisesti luimuun ja poika kippasi Sasuken yhdellä kädellä pois päältään.

"Unissas!" Poika tiuskaisi. Sasuke ei voinut kuin nauraa. Jep, se oli hänen Narutonsa, ja jos joku koskisi blondiin ennen häntä... Siitä ei hyvää seuraisi.

"Noo, mutta saahan sitä vähän haaveilla... Sitten sulle voisi sopia vielä kaulapanta ja..."
MÄISKIS

Sasuke piteli vertavuotavaa nenäänsä vielä silloinkin, kun Naruto oli jo jonkin aikaa sitten nukahtanut hänen syliinsä. Nuotion liekit olivat alkaneet taas hitaasti hiipua, mutta Sasuke heitteli sinne yhä välillä jokusen puupalikan vieden kätensä taas sitten silittämään blondin hiuksia.

Mustahiuksisella oli taas melko huono olo. Olisi kannattanut alunperin vain kuunnella Narutoa ja jättää uintireissu väliin kuumeen aikana... Mutta oli se sen arvoinen reissu. Kissapoika kumartui hieman painaen hellän suukon rauhallisesti nukkuvan Naruton ketunkorvan juureen.

'Huomenna mennään takaisin Konohaan...' Sasuke lupasi rakkaalleen mielessään. Narutolle oli helpompi jutella nyt kun poika ei vastannut, saati edes kuullut mitä hän tuolle sanoi. Oli helpompi olla avoin silloin kun toinen ei sitä nähnyt. Noh, Naruto oli ainoa, jolle hän saattoi edes ajatella vähän lapsellisesti. Muille hänen täytyi olla kova, etäinen ja kylmä ja Narutolle normaalisti kiusaava ja härnäävä ilkimys, jonka piti vain olla parempi kuin blondi.

'Miksi me olemme niin erilaisia? Sinä olet aina pirteä pikku päivänsäde ja minä... Joku, jonka pitää vain janota kostoa... Elää tappaakseen veljensä...' Sasuke ajatteli samalla kun leikitteli hellästi kädellään Kettupojan korvalla. 'Ei minulla muuta tavoitetta elämälleni ole. Vai onko?' Sasuke ajatteli katsoen Naruton viattoman rauhallisesti nukkuvia kasvoja. Kyllä, hänellä oli toinenkin tavoite elämälleen. Suojella Narutoa. Heh, Naruto onneksi antoi siihenkin pientä haastetta kun blondihan oli, kuten -varmasti tahallaan- antoi Sasuken ymmärtää, vaikeasti tavoiteltava. Ja se sopi Narutolle paremmin kuin nenä naamaan.

Sasuken katse kohdistui nuotioon, joka hiipui lopulta olemattomiin. Pimeys valtasi luolan nopeasti, mutta kylmä siellä ei ollut. Saattoihan se johtua eräästä nukkuvasta blondistakin... Sasuke virnisti hieman itsekseen. 'Mitähän siitäkin tulisi jos marssisimme käsikädessä Konohaan? Aaa! Haluan ehdottomasti nähdä Sakuran, Inon ja niiden muiden ärsyttävien tyttöjen ilmeet. Toivottavasti he eivät ala liian hyökkääviksi, muuten tulee ruumiita jos koskevatkin Narutoon.' Sasuke päätti ritarillisesti mielessään, kuten oli monesti aikaisemminkin ajatellut. Mutta yleensä aina tilanne oli sen verran koominen, että jos Sasuke olisi väliin tullut, se olisi ollut epäilyttävää. Ja tositilanteessa Naruto yleensä pärjäsi itsekkin, joten liika suojelu olisi vain haitannut blondin taistelua.

Sasuke kumartui uudestaan Naruton ylle. "Nuku hyvin, rakas." Poika kuiskasi blondin ketunkorvaan. Naruto liikahti hieman, muttei herännyt. Sasuke suoristautui taas ja jäi nojaamaan luolan seinää vasten. 'Näyttää siltä että huomenna sataa... Tai on ainakin hyvin synkkä päivä.' Hän ajatteli tympääntyneenä ennen kuin sulki silmänsä, käsi Naruton olkapäällä, ja nukahti.

Kommentit (Lataa vanhempia)
kagome-chan - 2009-02-18 08:45:44
Tyksin! Tyksin! Tyksin! I like this<3

Sopivan pituinen ja virheitä löysin muutaman, But no problem ; D

Olin odottanut tätä jo aika kauan : DD

5pojoo jatka vaan samaan malliin *näyttää Leen peukkua*

kagome-chan - 2009-02-18 08:46:03
Olin eka Jeijeijeiejei<33 !!

Oni-Chan - 2009-02-18 12:15:45
aaws... jatkoa! >w<

muttah! sä et saa missään nimessä vielä päästää niitä sinne konohaan! niiden tarttee vielä seikkailla sielä jossakin ja EHKÄ... ne saattas vaikka löytää jtn jännää tekemistä...*vinkvink* =w=   Y A O I T A.

zettai 5 pojoo.

Saske-chaan - 2009-04-28 19:55:15
aaaw..<333,meinasin oikeesti saada sydärin ku luulin et mää tapoin sut>DD,oot niiiiin tärkee mulle,vaik oonki joskus arka ku musta kissa:DD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste