Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Yövieras osa 6 - Naruto-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 4985 sanaa, 30286 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-02-22 19:49:01
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Se on viimein täällä! *tuuletusta* Kauan odotetun yaoi-sarjani uusin osa on täällä. :D Nauttikaa, ja anteeksi tuhannesti, että kesti!

Sisältää yaoita, GaaNarua, SasuNarua, kiroilua. Suosittelen lämpimästi aiempien osien lukemista. ;)

Arvostelu
6
Katsottu 1382 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Vau, yli vuosi edellisen osan julkaisusta... o____o Nyt hävettää... u______u'' No, en vain ole saanut inspiraatiota. :'D Tuolla keskellä on sitten biisi, jos joku miettii, mistä kappaleesta puhun siellä. ;) Biisiä ei ole pakko kuunnella lukemisen aikana (en uskalla sanoa pilaako tunnelmaa tai mitään). Siksi tuo kappale, koska kuuntelin sitä samalla kun kirjoitin tuon kohdan. ;D

Huom! "Kertoja" vaihtelee ainakin alussa hieman, toivottavasti ei haittaa. :D

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.

"McDonald's!"

"Ääh, älä viitsi Naruto, se paikka on vain pikkupentuja varten."

"Sanoit, että saan valita, minne menemme syömään! McDonald's."

Sasuke huokaisi ja pyöräytti silmiään. Naruto tuijotti häntä uhmakkaasti kädet puuskassa. Hänen taivaansiniset silmänsä katsoivat vaativasti Sasukea.
  Naruto, Sasuke sekä Gaara olivat päättäneet lähteä syömään johonkin. Ongelmana oli vain, etteivät pojat päässeet yhteisymmärrykseen

"Jos et suostu, pidätän hengitystäni niin kauan että suostut."

Naruto veti henkeä ja alkoi pidättää hengitystään. Koska he kävelivät samalla, se oli hiukan vaikeaa. Sasuke katsoi poikaa hämmästyneenä, ja sitten hymyillen. Viimein, kun blondi alkoi muuttua naamaltaan punaiseksi, hänen poikaystävänsä antoi periksi.

"Hyvä on, mennään McDonald'siin, jos kerran niin haluat", tämä sanoi ja nosti kätensä kuin antautuakseen. Naruto päästi ilmat keuhkoistaan ja hymyili tyytyväisenä.

"Tuo sinun serkkusi on tainnut jo pienestä pitäen saada tahtonsa aina läpi, vai kuinka?" Sasuke kuiskasi Gaaralle, joka käveli Naruton ja hiekkatien viereisen ojan välissä pitkin maantien reunaa Sasuken kävellessä Naruton toisella puolella. Punapää nyökkäsi ja hymyili hiukan.

"Olisitpa nähnyt hänet silloin, kun hän oli viiden vanha. Kun hänen äitinsä ei antanut hänelle karkkia, hän kiipesi heidän kotitalonsa pihan korkeimpaan mäntyyn, eikä suostunut tulemaan alas, ennen kuin sai mitä halusi", poika selitti. Naruto katsoi Gaaraa hämmästyneenä. Mistä tämä sen tiesi? Eiväthän he olleet edes tunteneet toisiaan nuorempina. Eiväthän?

"Hei, mehän sovittiin, ettei siitä puhuta", hän sanoi leikkisästi ja pukkasi Gaaraa kyynärpäällään. Gaara katsoi blondia ja hymyili.

"No, Gaara, onko sinulla muita paljastuksia Narutosta?" Sasuke kysyi virnistäen. Gaara kääntyi hänen puoleensa.

"Paljonkin. Mitä haluat kuulla?"

"Hei, lopettaisitte jo", Naruto yritti estellä heitä, sillä häntä hirvitti, mitä kaikkea Gaara hänestä tiesi ja kertoisi Sasukelle.

"Haluan tietää kaiken", Sasuke vastasi Gaaralle Narutosta välittämättä.

"Hmm, selvä. Mistä aloittaisin? No varmaankin alusta", Gaara sanoi. "Kerran, kun olimme suunnilleen kymmenen vanhoja, tuli tivoli Konohaan. Halusimme mennä sinne erään pikkuserkkumme kanssa. Naruto oli voinut koko päivän hieman huonosti, mutta halusi silti mukaan."

"Heii, Gaaraa, lopetaa", Naruto valitti ja tarttui Gaaraa käsivarresta. Gaara jatkoi kertomustaan hymyillen leveästi.

"Kun olimme olleet tivolissa noin tunnin, otin pikkuserkkumme Nejin kanssa hattaran. Naruto ei ensin aikonut syödä sitä, sillä hän oli jälleen hieman huonovointinen, mutta tiedät kuinka ahmatti hän on."

"En ole!"

Sasuke naurahti.

"Olen huomannut sen, että hänellä on uskomaton ruokahalu ja pohjaton vatsa", korppihiuksinen sanoi.

"Hmph, petturi", Naruto tuhahti ja päästi irti Gaaran käsivarresta. Hän laittoi kätensä puuskaan ja alkoi pitää kaksikolle mykkäkoulua.

"Naruto siis otti hattaraa hänkin. Oikeastaan hän söi siitä yksin yli puolet", Gaara jatkoi, ja Naruto näytti hänelle kieltään. "Sen jälkeen hän meni Nejin kanssa yhteen tivolin hurjimmista laitteista, ja kuinka ollakaan, hän oksensi laitteessa suoraan Nejin päälle."

Sasuke alkoi nauraa kaksinkerroin taipuneena ja oli kävellessään kompastua omiin jalkoihinsa. Naruto sen sijaan mietti punastelunsa seasta kuumeisesti, mistä Gaara oli tuonkin tiennyt. Sitten hän alkoi miettiä, kuka se kolmas hänen ja Nejin lisäksi oli ollut, jollei Gaara. Vaikka hän kuinka sitä mietti, ei hän muistanut kuka se oli. Mutta Gaarahan se ei voinut olla, sillä hän oli tutustunut tähän vasta reilut kaksi vuotta sitten.

“Neji ei varmaankaan ollut riemuissaan?” Sasuke kysyi saatuaan itsensä jälleen jotenkuten kasaan. Gaara pudisti päätään.

“Hän haukkui Naruton ensin pystyyn, mutta nähtyään tämän vihreän naaman hän unohti hetkeksi oksennuksessa olevat vaatteensa ja auttoi Naruton luokseni, jotta minä voisin pitää häntä pystyssä. Sitten Neji tajusi jälleen, että hänen uusi hupparinsa oli aivan Naruton kertaalleen syömän ramenin peitossa, ja hän alkoi manailla äänekkäästi.”

Kun Gaara oli lopettanut puheensa, Narutolla napsahti päässä. Hänen aivoihinsa tuli sellainen ajatusryöppy, ettei hän itse pysynyt sen perässä. Hänen oli pakko pysähtyä ja kasata ajatuksiaan. Nyt hän muisti! Hän todellakin oli tuolloin ollut Gaaran kanssa tivolissa! Mutta mistä hän oli Gaaran silloin tuntenut? Entä miksei hän ollut tunnistanut tätä sinä iltana, kun punapää oli murtautunut heille ja raiskannut hänet?

“Hei, Naruto, oletko kunnossa?” Sasuke kysyi huolissaan ja tuli Naruton luo. Tämä tajusi seisovansa maantien laidassa pidellen toisella kädellä päätään. Gaara tuijotti häntä huolissaan vähän matkan päässä edellään ja Sasuke seisoi hänen vierellään ja laittoi kätensä poikaystävänsä olkapäälle. Naruto laski kätensä ja hymyili Sasukelle hieman hermostuneesti.

“Olen, tajusin vain, että unohdin lompakkoni kotiin”, hän kehitti nopeasti hätävalheen. Sasuke hymyili huojentuneena.

“Ei se mitään. Minä tarjoan sinulle”, hän sanoi ja tarttui Narutoa kädestä. Samalla, kun Naruto käveli Sasuken kanssa käsi kädessä Gaaran luo ja he jatkoivat matkaansa, Naruto tarkisti vaivihkaa, oliko hänen lompakkonsa hänen farkkujensa takataskussa. Hetken takapuoltaan hierottuaan hän nauroi itselleen henkisesti; lompakko oli todella unohtunut kotiin.



Naruto tuli vessasta ja sulki vessan oven perässään. Hän aikoi juuri mennä takaisin olohuoneeseen, kun hän kuuli Sasuken ja Gaaran puhuvan epäilyttävän hiljaa.

"Gaara, lopeta, mitä jos Naruto tulee?"

"Rauhoitu nyt, vähän aikaa vain."

Naruton silmät laajenivat. Mitä Gaara ja Sasuke puuhasivat? Naruto hiipi käytävää pitkin olohuoneen ovelle, muttei uskaltanut vielä kurkistaa, mitä pojat tekivät. Blondin sydän hakkasi lujaa ja sekalaiset ajatukset pyörivät hänen päässään. Pettikö Sasuke häntä? Mutta eihän hän voinut! Tosin, pettihän Narutokin Sasukea Gaaran kanssa, mutta se oli eri asia. Naruto veti syvään henkeä ja kurkisti olohuoneeseen. Näky sai hänet vetämään hätäisesti syvään henkeä. Hän haparoi kädellään tukea olohuoneen ovenkarmista ja nojasi siihen tuijottaen näkyä edessään. Siellä, hänen kotinsa olohuoneen lattialla, istui Gaara jalat ristissä. Puoliksi hänen sylissään maaten oli Sasuke, jonka vatsalla Gaaran kädet vaelsivat ja tekivät edestakaista, hierovaa liikettä. Naruton sydän jätti lyönnin väliin. Mitä he oikein tekivät?! No, he katsoivat yhdessä televisiosta musiikkivideoita MTV:ltä, se oli selvä. Mutta miksi Sasuke nojasi Gaaraan ja miksi tämä kosketteli hänen, Naruton, poikaystävää noin vapaasti?! Naruto ei voinut estää itseään, vaan vinkaisi pienesti yrittäessään saada salpautuneen henkensä kulkemaan. Ääni sai sekä Gaaran että Sasuken kääntämään katseensa olohuoneen ovelle.

“Ai hei Naruto”, Gaara sanoi ja hymyili. Naruto vei tärisevän kätensä rinnalleen ja piteli sydänalaansa. Miten tuo liero kehtasi olla noin normaali?!

“Sasuke sai siitä roskaruoasta vatsakipuja, ja päätin hieroa hänen vatsaansa”, Gaara jatkoi. Sasuke näytti hieman anteeksipyytävältä.

“Siinä ruuassa taisi olla jotain pilaantunutta”, hän sanoi ja irvisti hieman, kun Gaaran hierova käsi painoi kipeää kohtaa hänen vatsallaan.

“Hah, kyllä minunkin vatsani tulisi kipeäksi, jos söisin kolme suurta hampurilaisannosta”, Gaara naurahti katsoen alas Sasukeen. Tämä katsoi ylöspäin punapäähän ja tuhahti.

“Tule istumaan meidän seuraksemme”, Gaara sanoi ja katsoi jälleen Naruton suuntaan. Punapään ilme muuttui huolestuneeksi, kun hän näki blondin lysähtävän olohuoneen ovelle kontalleen.

“Naruto?” Gaara kysyi huolissaan. Myös Sasuke kääntyi vaivalloisesti katsomaan poikaystävänsä suuntaan, ja nähdessään tämän tärisevän kontallaan olohuoneen ovella, korppitukalle tuli kiire ylös Gaaran sylistä. Sasuke syöksyi kiireesti Naruton luo ja polvistui tämän viereen. Naruton toinen käsi oli tämän suulla ja poika tärisi kauttaaltaan.

“Naruto? Mikä sinun on? Voitko huonosti?” Sasuke kysyi ja otti poikaystäväänsä hellästi kiinni tämän selän ja rinnan kohdalta ja auttoi hänet istumaan. Naruto istui lysähtäneessä asennossa käsi yhä suullaan ja siniset silmät kimalsivat tuskaisina, kun Naruto nosti katseensa hitaasti Sasukeen.

“Sasuke…” Naruto mutisi ja otti kätensä hitaasti suultaan. Poika näytti aivan siltä, kuin hän alkaisi itkeä hetkenä minä hyvänsä. Sasuke oli neuvoton. Mikä Narutoa vaivasi?

“Olen tässä”, Sasuke sanoi ja kietoi kätensä Naruton harteille. “Kerro minulle, mikä sinulla on.”

“Sasuke, minä… minun on kerrottava sinulle…” Naruto aloitti hiljaa ja värisevällä äänellä, mutta keittiössä vaativasti soimaan alkanut kännykkä keskeytti hänet. Naruto ja Sasuke katsoivat vaistomaisesti keittiön suuntaan, kun “Caramelldansen” soi yhä kovempaa.

“Kukahan se on..?” Naruto mutisi, karkasi Sasuken hellästä otteesta, nousi seinään nojaten seisomaan ja kompuroi keittiöön. Hän otti kännykkänsä keittiön sivupöydältä, rykäisi ääntään selvittääkseen ja vastasi. Olohuoneessa Sasuke nousi seisomaan yhä Naruton perään tuijottaen ja katsoi sitten lattialla television edessä istuvaa Gaaraa. Tämä katsoi häntä takaisin kasvoillaan ilme, jota Sasuke ei pystynyt lukemaan.

“Kiitos hieronnasta, se auttoi”, Sasuke sanoi sitten ja istahti olohuoneen mustalle, kuluneelle nahkasohvalle. Gaara nyökkäsi Sasukelle ja katsoi sitten sohvaa, jolle kyseinen poika oli istahtanut. Sohva toi hänelle mieleen muistoja Narutosta. Hyviä muistoja. Tuhmia muistoja. Märkiä muistoja. Gaara kiitti onneaan, että hänen ja Sasuken välissä oli sohvapöytä, joka esti korppia näkemästä punapään alaruumista sohvalta. Gaaran “käärme” nimittäin oli nostanut päätään pojan farkkujen ja boksereiden alla, kun tämä oli ajatellut Narutoa. Gaara käänsi katseensa kiireesti televisioon ja hymyili hieman vinosti. Naruton puhe keittiöstä sekoittui Theresen “Monkey”-kappaleen säveliin. Sasuke ja Gaara tuijottivat kappaleen musiikkivideota hiljaa ja kuin paikoilleen jämähtäneinä. Vasta, kun Naruto ilmaantui olohuoneen ovelle, pojat käänsivät katseensa tähän kuin yhteisestä käskystä.

“Mitä asiaa Caramelldansenilla oli?” Gaara kysyi virnuillen. Naruto näytti hänelle kieltään.

“Äitini soitti, että isän tapaaminen muiden kylien johtajien kanssa on venynyt ja että he molemmat jäävät yöksi hotelliin, jossa isän kokous on”, hän selitti ja hymyili hieman. “Eli koko talo on minun käytössäni huomiseen iltaan.”

“Mahtavaa”, Sasuke sanoi ja vilkaisi Gaaraa kääntäen katseensa kuitenkin nopeasti takaisin Narutoon. “Saanko jäädä yöksi tänne, ettei sinun tarvitse olla yksinäsi?”

Gaara oli huomannut Sasuken vilkaisun ja katsoi kyseistä poikaa silmäkulmastaan tarkasti. Korppi kuitenkin hymyili Narutolle leveästi ja nousi ylös sohvalta, eikä tehnyt mitään epäilyttävää tai outoa. Kuitenkin Gaaralla oli outo tunne, ettei Sasukessa ollut kaikki kohdallaan.

“Saat, tietenkin”, Naruto sanoi ja antoi Sasuken tulla hänen selkänsä taakse ja kietoa vahvat käsivartensa hänen pienen kehonsa ympärille. Sasuke hyväili Narutoa ja hautasi kasvonsa tämän sekalaisiin hiuksiin. Naruto huokaisi ja otti kiinni Sasuken käsistä. Hän nojasi Sasukeen ja tuntui vaipuvan ikään kuin transsiin Sasuken hyväillessä häntä. Sitten blondi yllättäen suoristi päänsä ja katsoi Gaaraa.

“Jääthän sinäkin yöksi?” hän kysyi, eikä ollut täysin varma siitä, mitä oli tekemässä. Gaara harkitsi sekunnin murto-osan ja vastasi sitten:

“Tietenkin.”

Naruto hymyili leveästi ja katsoi sitten olkansa yli Sasukea.

“Sopiihan se sinullekin?”

Sasuke hymyili, kohotti toisen kätensä ja vei sen Naruton pään päälle tämän otsan yläpuolelle. Hän silitti pojan päätä vieden kätensä Naruton keltaisten hiusten päältä edestä taakse.

“Mitä vain sinä haluat”, hän sanoi ja irrottautui sitten Narutosta. “Käväisen nopeasti vessassa.”

Sasuke lähti eteiseen ja Naruto tuli istumaan olohuoneen punaiselle matolle Gaaran viereen. Kun blondi tuijotti televisioruudulla heiluvaa Lordia kuin tämä olisi ollut kovinkin mielenkiintoinen, tutkaili Gaara Narutoa katseellaan.

“Aioitko kertoa Sasukelle, että… no, tiedäthän?” Gaara kysyi ja madalsi hieman ääntään. “Että petät häntä?”

Naruto vilkaisi häntä, toi polvensa lähelle rintaansa ja kietoi kätensä niiden ympärille halaten jalkojaan ja katsoi jälleen televisiota.

“Ymh, ehkä.”

“Ja miksi aioit pilata suhteenne sillä?”

Naruto ei vastannut mitään. Gaara ojensi kätensä hitaasti Narutoa kohti. Hän yritti sipaista hiussuortuvan blondin pojan korvan taakse, mutta tämä huitaisi hänen kätensä pois.

“Kun näin teidät niin epäilyttävässä asennossa, pelkäsin heti, että petit minua”, Naruto vastasi katse tiukasti televisioruudussa.

“Ai minä petin sinua? Luulin, että seurustelet Sasuken kanssa”, Gaara sanoi yrittämättä edes peittää huvittuneisuutta äänessään.

“Tarkoitin, että luulin Sasuken pettävän minua”, Naruto korjasi ja laski katseensa polviinsa. “E-en tiedä mikä minuun iski. Kai tajusin, etten voi salailla asiaa ikuisesti.”

Gaara katsoi itseään pienempää poikaa pää kallellaan. Sitten hän käänsi katseensa televisioon ja syventyi ajatuksiinsa. Naruto nousi ylös, käveli olohuoneesta käytävän poikki keittiöön ja vesihanan luo, avasi hanan ja heitti kouralliset vettä kasvoilleen. Vesi oli kylmää ja se valui Naruton laihoilta kasvoilta pojan mustalle T-paidalle. Naruto sulki vesihanan, nojasi tiskipöytään molemmilla käsillä ja puristi silmänsä tiukasti kiinni. Sekään ei estänyt polttavia kyyneleitä raivaamasta tietään hänen silmistään poskille. Naruto puri hampaitaan yhteen ja puristi tiskipöydän reunaa tiukasti. Hän oli kamala ihminen. Hänen olisi kerrottava Sasukelle! Mutta miten hän sen tekisi? Entä rakastaisiko Sasuke häntä enää sen jälkeen?



Naruto laittoi hammasharjansa vessan kaakeliseinässä imukupilla kiinni olevaan telineeseen, pyyhki kasvonsa oranssiin pyyhkeeseensä ja katsoi vessan pesualtaan yläpuolella olevasta peilistä itseään. Hän aikoi kertoa sen Sasukelle tänään, paljastaa kaiken hänestä ja Gaarasta. Naruto näki peilissä hieman pelokkaan näköisen pojan, mutta siitä huolimatta hän aikoi pysyä päätöksessään kertomisen suhteen. Hän suoristi ryhtinsä, hymyili väkinäisesti itselleen ja lähti vessasta sammuttaen valot perässään. Astellessaan yläkerran hämärää käytävää hän mietti vuorosanoja mielessään.

“Sasuke, olen pettänyt sinua Gaaran kanssa, olen pahoillani.”

Ei, liian tavallinen ja töykeä.

“Sasuke, minun pitää kertoa sinulle jotain. Ole hyvä ja istu. Ai, tahdot seistä? No, en ota kiinni, jos pyörryt. Muistatko, kun tulin luoksesi silloin sateisena iltana..?”

Ei, liikaa jaarittelua.

“Sasuke! Anteeksi! Pääsin pukille Joulupukki-Gaaran kanssa!”

Gaaran muisteleminen Joulupukkiasussa sai Naruton tirskahtamaan itsekseen. Hänen naurunsa kuoli kuitenkin pystyyn kuin koivu aavikolla, kun hän kuuli ynähdyksen huoneestaan. Hän pysähtyi kuuntelemaan arvellen kuulleensa väärin tai että hänen mielikuvituksensa oli tehnyt kärpäsestä härkäsen ja että se oli ollut vain Sasuken tai Gaaran aiheuttama ääni. Siis normaali ääni. Ei epäilyttävä ääni. Mikä vain ääni, kunhan ei…

“Ga-Gaara…” Sasuke mutisi voihkaisten. Naruto tunnisti tuon äänensävyn ja nielaisi. Hän hiipi huoneensa suljetun oven taa ja mietti, pitäisikö hänen avata ovi vai mennä vaikkapa alakertaan hetkeksi. Hänen uteliaisuutensa kuitenkin voitti ja käsi täristen hän tarttui huoneensa ovenkahvaan. Samalla, kun hän avasi oven, hän painoi silmänsä kiinni, muttei malttanut olla kauaa katsomatta. Näky järkytti häntä pahemmin kuin päivällä olohuoneessa tapahtunut epäilyttävä toiminta. Paljon pahemmin, tämä oli täysin eri luokkaa. Naruto jämähti paikoilleen kuin suolapatsas. Käsikin oli unohtunut kylmälle ovenkahvalle. Gaara ja Sasuke olivat Naruton huoneen lattialle laitetuilla patjoilla. Ei siinä mitään, mutta he olivat alasti ja heidän vaatteitaan näkyi ympäri huonetta. Jopa Gaaran peitto ja tyynyt olivat saaneet lähteä ja molempien poikien lakanat olivat rutussa. Sasuke oli kontallaan patjallaan ja puristi peittoaan takertuen siihen tiukasti langanlaihoilla sormillaan. Gaara oli hänen takanaan, lantio kiinni korpin lantiossa. Sasuke päästi tuskaisen voihkaisun huomaamatta Narutoa. Gaara sen sijaan katsoi kyseistä poikaa.

“Hei, Naruto”, hän sanoi hieman huohottaen. Sasukekin nosti tuskaisena katsettaan katsoen huoneen ovelle. Hän ei kuitenkaan saanut sanottua mitään, hautasi vain kasvonsa uudelleen peittoonsa, kun Gaara jatkoi edestakaista liikettään hänen takanaan.

“Hyvä Luoja…” Naruto mutisi ja haroi hiuksiaan valmiina kiskomaan ne suortuva kerrallaan irti.

“Gaara vain”, kyseinen poika sanoi ja ähkäisi puristaen silmänsä kiinni. “Mutta voin antaa sinulle jumalallista kyytiä.”

Siinä sitä sitten mentiin. Naruto ei pystynyt enää hillitsemään jalkojaan, vaan hän asteli hitaasti peremmälle huoneeseen ja otti paitansa yltään viskaten sen sängylleen. Sasuke huusi tuskasta peittoonsa ja Gaara voihkaisi. Sitten hän vetäytyi Sasukesta ja lysähti yhtä aikaa tämän kanssa patjalle makaamaan. Molemmat huohottivat ja heidän paljaat rintakehänsä liikkuivat tiheässä tahdissa. Sasuke piti silmiään kiinni ja hänen kätensä eivät hellittäneet otettaan peitosta. Gaara sen sijaan katsoi housujensa kimpussa näpertävää Narutoa puoliksi avonaisilla silmillään. Naruto vilkaisi häntä ja laski sitten oranssit verryttelyhousunsa sekä vihreät bokserinsa nilkkoihinsa.

“Jaksatko sinä?” hän kysyi Gaaralta nostamatta katsettaan tähän. Gaara virnisti ja nousi istumaan.

“Kysy vain kuinka paljon”, hän sanoi. Naruto, joka seisoi nyt alasti sänkynsä jalkopään luona, tuijotti Gaaraa, joka nousi seisomaan ja asteli hitaasti blondin luo. Gaara kohotti kätensä, sipaisi Naruton villejä hiuksia ja painoi pojan hellään suudelmaan. Naruto vastasi suudelmaan aluksi epäröiden, mutta sitten hän unohti ympäröivän maailman ja hamusi Gaaran huulia. Gaara ujutti kielensä hänen suuhunsa ja he taistelivat hetken, kunnes Gaara irrottautui Narutosta ja tarttuen tätä käsistä veti hänet perässään Naruton sängyn luo. Gaara tönäisi Naruton hellästi selälleen sängylle ja tuli sitten kontalleen tämän päälle katsoen allaan olevaa poikaa palavasti silmiin. Jo yksinään se katse sai Naruton huokaisemaan nautinnosta. Gaara oli uskomaton.

“Hei, Gaara”, kuului Sasuken mutiseva ääni lattianrajasta. “Varokin antamasta hänelle parempaa kyytiä kuin minä.”

“Hah, turpa kiinni, uke”, Gaara naurahti ja laskeutui alas suutelemaan Narutoa uudelleen. Yhä patjallaan kyljellään makaava Sasuke hymähti ja hymyili. Hän kuunteli hetken, miten Naruto ynähteli satunnaisesti, mutta pian hän alkoi vajota uneen ja antoi itsensä nukahtaa. Unessaan hän näki itsensä, Naruton ja Gaaran juoksemassa kukkaniityllä kuin hidastetussa filmissä, aivan alasti perhosten lennellessä heidän ympärillään. Gaara hymyili, Naruto nauroi heleällä äänellään ja Sasuke mietti päänsä puhki, mistä ihmeestä hänen aivonsa keksivät näyttää hänelle jotain tällaista. Näkivätkö kaikki uket tällaisia unia saatuaan hyvää seksiä? Ehkä hänen pitäisi peuhata Naruton kanssa hieman vähemmän, blondihan saattoi saada vaikka traumoja nähdessään liikaa unia kukkasista ja perhosista…

“Gaara?” Naruto kysyi ja voihkaisi, kun Gaara suukotteli hänen kaulaansa. Punapää nosti päänsä ja katsoi kysyvänä Narutoa, jonka sormet yrittivät tarttua pojan alla olevaan peittoon hänen päänsä vieressä.

“O-onko sinulla jotain kerrottavaa… sinusta ja Sasukesta?” Naruto kysyi ja sulki silmänsä. Hän hengitti tiheään, vaikkei Gaara edes tehnyt mitään, oli vain nelinkontin Naruton yllä. Gaara hymyili ja kumartui jälleen suutelemaan Naruton kaulaa. Hän suuteli muutaman kerran pienemmän pojan lämmintä ihoa ja siirtyi sitten tämän olkapäiden kimppuun suukotellen niitä. Naruto ynähti ja Gaara nousi jälleen. Hän katsoi alaspäin ja antoi katseensa vaeltaa Naruton henkilökohtaiselle alueelle. Näky sai hänet naurahtamaan.

“Oletpas sinä malttamaton”, hän sanoi ja hiveli kädellään Naruton poskea. Tämä raotti toista silmäänsä ja katsoi Gaaraa.

“En minä, vaan pikkuveljeni”, hän sanoi. “Et… vastannut kysymykseeni.”

“Jaah, katsotaanpas”, Gaara sanoi ja siirsi kätensä Naruton poskelta tämän paljaalle vatsalle. “Onkohan minulla mitään kerrottavaa?”

Käsi hivuttautui yhä alemmas ja Naruto esti itseään vaivoin huokaisemasta.

“Voi olla, että on”, Gaara jatkoi ja hänen kätensä pysähtyi Naruton navan kohdalle. Punapään etusormi hiveli blondin navan ympäristöä ja Naruto värähti.

“Tai sitten ei ole”, Gaara hymyili leveästi. Naruto avasi silmänsä ja katsoi häntä tiukasti.

“Älä pelleile kanssanii~h!” Naruto sulki silmänsä jälleen ja ynähdellen ja huokaillen puristi tiukemmin peittoaan kädet päänsä vierellä. Gaaran käsi oli eksynyt Naruton odottavan miehuuden luo ja hän nautti Naruton kiduttamisesta. Sormet hivelivät härnäävästi ja Naruto vihasi Gaaraa sillä hetkellä enemmän kuin mitään muuta.

“Muistatko illan, jolloin tulin luoksesi ensimmäisen kerran?” Gaara kysyi ja toi molemmat kätensä Naruton poskille. Naruto kirosi mielessään, että tämä oli lopettanut hänen “pikkuveljensä” koskettelun, mutta ei halunnut sanoa asiasta mitään, koska Gaara kuulosti melko vakavalta. Eikä Naruto tosin olisi pystynyt mitään sanomaankaan, tuska alakerrassa yltyi ja nautinto vei liikaa huomiota. Gaara hiveli hänen poskiaan ja kumartui sitten lähes kiinni Narutoon vieden suunsa tämän korvan luo.

“Seuraavana iltana eksyin naapuritaloon”, Gaara sanoi hiljaa ja hitaasti. “Siellä oli eräs poika. Tuo poika istuskeli yksin pimeässä talossa keittiön pöydän ääressä. Oli jo myöhä ja hänen perheensä oli kuka missäkin. Poika oli huolissaan poikaystävästään, joka oli käyttäytynyt kummallisesti edellisenä iltana. Tämä ei ollut kertonut mitään, mutta jokin häntä taatusti painoi.”

Naruto huohotti ja rukoili mielessään Gaaraa lopettamaan jaarittelun. Tämä kuitenkin jatkoi kertomustaan.

“Tuo mietiskelevä poika oli unohtanut lukita ulko-oven, enkä voinut vastustaa kiusausta. Menin sisään taloon, kävelin keittiön ovelle ja… ooh, et taida jaksaa odottaa, että pääsen loppuun.”

Gaara hymyili, sillä Naruto oli kohottanut vaivalloisesti päätään tuskistaan huolimatta ja painanut huulensa Gaaran poskea vasten kuin armoa rukoillen. Gaara nosti päänsä Naruton pään viereltä ja painoi nenänsä blondin pojan nenää vasten. Naruto makasi silmät kiinni ja hänen sieraimistaan tuli kuumaa ilmaa Gaaran ihoa vasten.

“No, sanotaan nyt, että Sasuke ei ollut yhtä avuton kuin sinä”, Gaara sanoi ja suuteli Narutoa. Naruto ei vieläkään saanut sitä, mitä halusi, mutta oli kiitollinen saamastaan huomiosta. Gaara irrottautui suudelmasta ja siirtyi yllättävän nopealla liikkeellä alaspäin, kunnes hänen päänsä oli Naruton pikkuveljen luona.

“Mutta ei Sasukekaan liian kova pala ollut”, Gaara jatkoi. Sitten Naruto voihkaisi tyytyväisyydestä, kun Gaara otti hänen miehuutensa suuhunsa. Kaivattu helpotus saapui pian ja Naruton oli pakko voihkaista huudahtaen, niin hyvältä se tuntui. Gaara pyyhki suupieliään kämmenselällään ja katsoi reporankana makaavaa Narutoa.

“No, saitko, mitä halusit?” Gaara kysyi. Naruto pystyi vain nyökkäämään.

“Tarkoitin, että saitko tietää minusta ja Sasukesta, mitä halusit?” Gaara hymähti. Naruto avasi hitaasti silmänsä, katsoi Gaaraa ja nosti sitten katseensa kattoon yläpuolellaan.

“En”, hän sanoi. “Mutta antaa olla. Olet mielenkiintoisempi salaisuuksiesi kera.”

“Väitätkö minua tylsäksi?” Gaara naurahti ja konttasi takaisin Naruton yläpuolelle. Narutokin naurahti.

“En”, tämä sanoi ja, Gaaran yllätykseksi, tarttui kiinni punapään “käärmeestä”. Gaara ynähti yllättyneenä, mutta hymyili sitten.

“Sitä aletaan isottelemaan?” hän kysyi. “Vaikka kuinka yrität, minä olen ja tulen olemaan seme.”

“Ai tällä veijarilla?” Naruto kysyi nauraen. Gaara punastui hieman, mutta säilytti arvokkuutensa jotenkuten. Naruton käsi alkoi tehdä ylös-alas-liikettä ja Gaara tunsi, kuinka hänen verenkiertonsa kiihtyi.

“Otetaanpas siitä selvää”, hän sanoi. Naruto nyökkäsi ja pienellä puristuksella sai Gaaran painamaan otsansa hänen rintakehäänsä vasten.

“Sinä senkin…” tämä mutisi huohottaen.

“Joulupukin parta taisi juuri valahtaa”, Naruto sanoi. Gaara nosti päätään.

“Mitä sinä tuolla tarkoitat?”

Naruto ei vastannut, irrotti vain otteensa Gaarasta hetkeksi kääntääkseen tämän pois päältään kyljelleen sängylle. Sitten hän itse meni kontalleen ja käänsi Gaaran vatsalleen. Nyt he olivat vaihtaneet paikkoja.

“Et olekaan niin kova, kuin naamio kasvoillasi esität”, Naruto kuiskasi hitaasti, laittoi kätensä Gaaran alaselän päälle ja liu’utti kämmeniään ylös pojan selkää lähes laskeutuen samalla makaamaan tämän päälle.

“Näytä, mihin pystyt”, Gaara kuiskasi.

“Et tiedäkään, mitä pyydät”, Naruto sanoi ja virnisti.



Yöllä, kun Naruto makasi valveilla sängyllään, tuijotteli kattoon ja kuunteli Sasuken ja Gaaran rauhallista hengitystä lattianrajassa, blondi mietti niin, että hänen aivonsa kävivät melkein ylikierroksilla. Gaara ja Sasuke olivat siis pettäneet häntä samalla, kun hän oli pettänyt Sasukea Gaaran kanssa? Hämmentävää, mutta tavallaan Naruto piti ajatuksesta. Ainakaan hän ei ollut ainoa syyllinen tässä kolmiodraamassa. Entä kuka Gaara oli? Sitä Naruto ei vieläkään tiennyt, mutta ei välttämättä halunnutkaan tietää. Gaara oli mysteerinen mies, upea seksikumppani ja toiveita täyttävä unelmauros. Naruto virnisti ajatuksilleen ja kääntyi kyljelleen selkä seinään päin. Hän katseli, kuinka kaksi hänen unelmamiestään makasi lattialla, kumpikin omalla patjallaan, Sasuke vatsallaan kuola tyynylle valuen ja Gaara kyljellään Sasukeen päin. He molemmat olivat hänelle tärkeitä, eikä hän aikonut luopua kummastakaan. Tämä oli heidän oma kolmiodraamansa ja salainen fantasiansa. Täydellinen paratiisi ja monimutkainen rakkaustarina, jota värittivät monenlaiset kokemukset. Ja Joulupukki-Gaara, Tiivitaavi-virtahepopehmolelu sekä Pallero-koira.

“Helvetinmoinen sekasotku”, Naruto mutisi hymyillen, veti peiton korviinsa ja sulki silmänsä. Talo hiljeni, vain tuuli ulvoi nurkissa. Kolme onnellista poikaa tuhisi kukin omalla nukkumapaikallaan onnellinen hymy kasvoillaan.

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.

Hehheh, joo, Sasuke ukena ja Naruto semenä. :'D Vaihtelu virkistää, tosiaan... x)

Kommentteja, pisteitä ja rakentavaa palautetta jos saisi, niin olisin kiitollinen! ;D Betana toimi Tatti_, valitukset virheistä hänelle. No ei, vitsi vitsi, kertokaa ne minulle!! xD

Kommentit (Lataa vanhempia)
kagome-chan - 2009-02-22 20:20:28
Tää tuli just sopivaan aikaan...Olin katsos puutteessa xDDD

YAOI~~!!!<3333333333333333333333333333333333333333

Sasuke ja Gaara! Sasuke ja Naruto ! Gaara ja Naruto!...Huhhuh...En ois ikinä ajatellut xD

Saat 5pistettä koska tää oli niin kiehtova ja sujuvaa tekstiä ja...YAOITA<333333

I love this<3333

kagome-chan - 2009-02-22 20:20:42
Olin eka Jeij!!!!

yuu-chan - 2009-02-22 20:33:01
haa haa...ensimmäinen kerta kun kaikki seurustelee kaikkien kanssa....periatteella :D:D

yuu-chan - 2009-02-22 20:33:23
niin ja ehdottomasti 5p :)

Ayumi92 - 2009-02-23 11:12:51
Jatkoo tuli, jeees :DD

Oon ihan rakastunut tähän ficciin, jatkoo nopeesti<3

5pojoo ehdottomasti ja yaoi<33

Tatti_ - 2009-02-23 15:48:38
Oiii, ihanaa *kwiiik* x3  Tää oli ihana <33 Ja onneks lisäsit tota yaoi-kohtausta!! :'DD

Hmm, Kommannu oon enempi mesessä, joten en jaksa alkaa toistaa itteeni, mut tyksäsin paljon!! :D

Ja tää oli muutes mun eka (ja ehkä vika *reps*) beta-urani ficci :D Siis et kunnolla etin virheitä ja silleen :D Esilukijana oon ennenki toiminu.... XDD niinku hyvin tiiät:DD

Mut joo *pyyhkii kuolaansa* jatkoa ees vähä nopeemmin, jookos Kookos? *reps*
5pinnaa And show must go on(8) heh, meneeks se ees noi??

Daligar - 2009-02-24 16:58:13
Pikkusen säikähin tuossa alussa, että Narska oikeesti kertoo Sasukelle ja ihmettelin kovasti Gaaran ja Sassen puuhia.

Mutta selvishän se... pettämistä pettämisen perään. Mut ei se haittaa, koska nyt Sasse ei voi suuttua Narskalle :D

Yaoitaa <3

“Hei, Gaara”, kuului Sasuken mutiseva ääni lattianrajasta. “Varokin antamasta hänelle parempaa kyytiä kuin minä.” Ihana Sasse XD

“Hah, turpa kiinni, uke”, Gaara naurahti. Sasuke Uke XD herran jumala 8D Nauroin tuolle x)

Sasukea on kyllä aika vaikea kuvitella ukeks ja Narskaa semeks, mutta meneehän se noinkin ^^

Muutaman virheen löysin:

"Tuo sinun serkkusi on tainnut jo pienestä pitäen saada tahtonsa aina läpi, vai kuinka?" Sasuke kuiskasi Gaaralle, joka käveli Naruton ja ojan välissä pitkin hiekkatien reunaa (ojan=pojan)

Kun blondin tuijotti televisioruudulla heiluvaa Lordia kuin tämä olisi ollut kovinkin mielenkiintoinen, tutkaili Gaara Narutoa katseellaan (blondin=blondi)

“Hei, Naruto”, hän sanoi hieman huohottaen. Sasukekin nosti tuskaisensa katsettaan katsoen huoneen ovelle. (tuskaisensa=tuskaisena)

Naruto vilkaisi häntä ja laski sitten oranssit verryttyhousunsa sekä vihreät bokserinsa nilkkoihinsa (verryttyhousunsa= verryttelyhousunsa)

“No, sanotaan nyt, että Sasuke ei ollut avuton kuin sinä”, Gaara sanoi ja suuteli (ollut niin avuton)

Saat 5p, väsäähän jatkoa nopsaan ^.^

Jasuke - 2009-02-25 16:42:07
jaahas... tiivitaavi pehmolelu XD
yaoi<33 sasu uke? XDD ...vaihtelu virkistää...
kaikki kaikkien kanssa -ficcejä kun ei niin paljon ole,

“Hei, Gaara”, kuului Sasuken mutiseva ääni lattianrajasta. “Varokin antamasta hänelle parempaa kyytiä kuin minä.”
jotenkin vaan repesin tolle...

sujuvaa tekstiähän se oli ;)

Lily-Rose - 2009-05-05 12:47:10
Viisi pistettä tällekin osalle <3 Taas parempaa tekstiä kuin edellinen. Ja onko tähän tulossa vielä jatkoa? *toiveikas* :P

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste