Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Varastettuja hetkiä - Afeni
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K15- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 668 sanaa, 4734 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-02-27 19:39:09
Kansio: Muu - muu

Rating: K-15
Characters: Cresta, Konan, Pein, Kakashi, Golliwogtional

Arvostelu
10
Katsottu 1484 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Author: Afeni
Rating: K-15
Characters: Cresta, Konan, Pein, Kakashi, Golliwogtional
Disclaimer: En omista hahmoja
Summary: Joskus on vain varastettuja hetkiä
A/N: Tarina koostuu viidestä raapaleesta. Sen ei ole siis tarkoituskaan olla selkeän yhtenäinen kokonaisuus, vaan pikemminkin joukko väläyksen omaisia kohtauksia. Ja tällä kertaa siis kirjoitin tarkoituksella lyhyttä. Joskus pitää tehdä poikkeuksiakin ;D
Thanks: Gollille, kun potki minua persuksille tämän asian kanssa.

Varastettuja hetkiä

Koulun vessa. Lattialla on jotain tahmaista, joka juuttuu Crestan kengänpohjaan. Tyttö ei vaivaudu edes vilkaisemaan, mistä on kyse. Pienessä kopissa on ahdasta, niin ahdasta, että kaksi ihmistä joutuu seisomaan siellä aivan lähekkäin. Punapää kohottaa katseensa orvokinsinisiin silmiin ja hymyilee ujosti.

Kaksi vartaloa painautuu vasten toisiaan. Crestan selkä painuu vasten kopin seinää. Hänen sormensa harovat sinisiä, pehmeitä hiuksia. Valkoinen paperikukka putoaa lattialle tytön tennarin viereen ja tarttuu kiinni tahmaan. Kumpikaan nuorista naisista ei välitä.

Huulet löytävät toisensa. Joku paukuttaa kopin ovea ja kiroaa, kun ei saa vastausta. Cresta tuskin kuulee, sillä tämä on hänen hetkensä. Ei ole muita kuin he kaksi.

*

Ilta on pimennyt. Cresta nojailee parvekkeen kaiteeseen lasi kädessään. Ikkunasta näkee sisälle hyvin selvästi, koska huone on valaistu kirkkaasti. Ihmisiä joka puolella. Kaikilla näyttää olevan hauskaa. Monet ovat humalassa.

Konan nojautuu oranssipäisen miehen lähelle ja kuiskaa tämän korvaan jotain. Mies naurahtaa ja suukottaa nuorta naista huulille. Cresta nostaa lasin ja juo siitä pitkän kulauksen. Hän toivoo juoman polttavan tuskaisen vihlauksen sisältään.

Ikkunalasin takana sinihiuksinen nainen kohottaa kätensä ja pörröttää miehen hiuksia. Cresta sulkee silmänsä ja kuvittelee käden pörröttämään omia hiuksiaan, kuten se on niin monesti tehnyt. Salaisuus repii sisältä, mutta silti muistot tuovat hymyn tytön punertaville huulille. Heidän yhteinen salaisuutensa.

*

Lämmin käsivarsi vetää Crestan lähemmäs. Tyttö nojautuu miehen kehoa vasten. Hän vilkaisee tätä ohimennen, mutta Kakashi on uppoutunut keskusteluun Peinin kanssa. Cresta huokaisee hiljaa ja antaa katseensa vaeltaa toisaalle.

Siniset silmät tuikkivat ilkikurisesti Peinin olkapään ylitse. Cresta vastaa hymyyn hymyllä. Kakashin sormet leikittelevät Crestan olkapään iholla kuin olisivat aina tehneet niin. Tyttö uppoutuu sinisten silmien kutsuvaan katseeseen ja tietää, miltä tuntuisi, jos sormet olisivat toiset.

Konanin huulet muodostavat äänettömiä sanoja. Cresta nyökkää vastaukseksi hyvin lyhyesti. Enempää ei tarvita.
”Icha Icha Paradise on paras peli, jota olen koskaan kokeillut”, Kakashi toteaa toverilleen.
”Saat todistaa sen tänään illalla meillä”, Pein vastaa nauraen.

*

Kannustushuudot kantautuvat jostain kauempaa. Hukkuvat toisenlaisiin ääniin. Cresta kiskoo Konanin paitaa ylemmäs välittämättä enää mistään. Makuuhuonetta valaisee vain ikkunan takana tunkeileva kuu. Paita lentää lattialle, ja pian sitä seuraa toinen.

”Tapa se!” joku huutaa olohuoneessa. Kumpikin nainen naurahtaa hiljaa. Konan työntää Crestan selälleen sängylle ja seuraa itse tämän perässä. Satiinilakanat ovat viileät. Lattialla lojuvat paidat saavat seuraa housuista ja pian viimeisistäkin vaatekappaleista.

Niin pehmeää, suloista ja herkkää. Lämpimät sormet kulkevat Crestan iholla tutkien jokaisen sopukan hitaasti ja varovaisesti. Jokainen solu herää eloon, herkistyy tuntemaan kevyimmänkin kosketuksen. Hengitys kulkee kiihkeänä ja katkonaisena. Kaikki on niin täydellistä. Liian täydellistä ollakseen totta ollenkaan.

*

Golli naputtaa kynällä pulpetin pintaan. Ikkunarivissä Cresta tuijottaa luokan toiselle puolelle, kuin vaivihkaa. Punapää luulee, ettei kukaan huomaa. Seinustarivillä Konan luo pikaisia katseita ikkunoiden suuntaan. Hänen poskensa punoittavat kevyesti.

Salaista, näkymätöntä. Niin nuo kaksi luulevat, mutta Golli tietää paremmin. Hän virnistää itsekseen ja jää seuraamaan parin silmäpeliä. Miltei huomaamattomat eleet kertovat omaa tarinaansa. Tarkkasilmäiseltä mikään ei ole salassa.

Nuori nainen virnistää itsekseen. Hän vilkaisee paria vielä kerran ja sulkee silmänsä. On helppoa kuvitella, mitä aiemmin on tapahtunut, mitä tulee tapahtumaan. Mielikuvissaan Golli seuraa paria salaa nurkan takaa ja koettaa riisua heitä katseellaan. Kaunista. Miten kukaan muu ei ole huomannut sitä?

Kommentit (Lataa vanhempia)
Golliwogtional - 2009-02-27 20:26:01
"Punapää kohottaa katseensa orvokin sinisiin silmiin ja hymyilee ujosti." Orvokinsinisiin on yhdyssana. ^^

Luin justiinsa toisen kerran, on se niin hieno. x3

Jotain tahmaista... Haluammeko tietää, mitä se on? Paperikukkia on niin pirun vaikean näköistä vääntää, mutta sinähän sen taidatkin tietää?

Jännästi osaa kyllä kuvitella tuon silmäilyn siellä jossain juhlissa, tuli aika härnäävä mielikuva Cresusta ja Konanista.
...Konan vaikutti aika kälmiltä. "Kiusaan sinua Cresu~" mutta en sitten tiä, että oliko se vain omaa mielikuvitustani. ^^''

Mutta millainen peli Icha Icha Paradise on?? >:D Haluan tietää. ._."



Olen niin täydellinen itseni tässä, teen tuota samaa kuvittelua koulussa aina ei-niin-randomeille ihmisille, vaikka muiden mielestä niiden välillä ei olisi mitään. Tiedän paremmin asian laidan, aivan kuten tässäkin. >:D

Mutta ei tämän minun mielestä tarvitsekaan pidempi olla, toimii oikein hyvin tältään. ^^
Preesens sopii tähän hyvin, kuvittelin imperfektiin, mutta se olis saattanu olla vähän etäisempi. Nyt tämä tulee jotenki ainakin itselleni tosi lähelle ja tapahtumat syntyvät jännän tummina ja todentuntuisempina.
... Olen huono selittämään. ._."

Cresta - 2009-02-28 10:37:50
XDD Aaww Golli on päässyt oikein hienosti omaan ero-sennin-rooliinsa :''D Ihana stalkkaaja.

Minuu nauratti tuo pelijuttu.. Tosiaan, helkatin nörtit. -____-; varsin tuttua. "TAPASETAPASE NO VOI HELVETTI NYT SÄ KUSIT KOKO HOMMAN" :''D haa. Mutta ihanan tästä sait, suloinen. Lyhyt ja ytimekäs. Kiitos että sain olla mukana tässä, olet ihana<3

Osaanpahan taas olla rakentava..

Yuno - 2009-02-28 22:23:36
Tykkäsin todella paljon (: Kuvailu on aivan ihanaa, lisäksi tykkään tuosta raapaleista koostumisesta. Hetken hauraus on kiehtovaa, hetken kuvaaminen vielä kiehtovampaa.
Kuten Golli sanoikin, Konan on minustakin melko kiusoittelija...
...ja mikä on tuon Icha Icha Paradise-pelin idea? >3
Gollista teit myös oikein myhäilyttävän hahmon (:
Onnea kisaan (;

Daligar - 2009-03-01 10:44:24
Tää oli ihana <3

Harvemmin täällä näkee raapaleista tehtyjä ficcejä. Saisi löytyä useampiakin, sillä tämä oli todella hyvä ja hyvin koottu :D Vaikka jäikin pikkanen tunne tuonne vatsan pohjaan, että tietyistä kohtauksista ois halunnu lukea enemmän <3 8D

Tässä oli koko ajan tunnelma kohdallaan (koita tuosta nyt jotain selvää ottaa..) XD ja tuo loppu oli hauska :D Golli tietää kaiken ja stalkkaa vähän lisää ^^

Saat 5p, ja onnea kisaan ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste