Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kokko ja kaikki 2 - Nekop
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3544 sanaa, 21497 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-03-14 13:55:11
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

No niin, tää on siis nyt valmis, pahoittelen kun kesti niin kauan. mutta tää on nyt siis kakkos osa ja jakson nimi on: Naruton tuhmat leikit. Mun kamu  _Yumi_ kirjotti tätä kans ja anto paljo ideoita ja inspiksii.

Paritukset: Ita/Sasu ja Naru/Sasu.
Tää sisältää raiskauksen ja yaoita, joten jos et kestä älä lue XD
Sori tää on liian pitkä O_o
Ykköstä ei oo pakko lukee, mut suosittelisin...
Nauttikaa ja kommentoikaa.

Arvostelu
8
Katsottu 1647 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Auringonsäteet tanssivat Sasuken kasvoilla ja saivat pojan vastahakoisesti heräämään, hän ei olisi halunnut herätä vielä. Poika nousi istumaan ja venytteli makeasti haukotellen. Pikkuhiljaa eilis illan ihanat muistot palailivat hänen mieleensä. Sasuke muisti juuri kaiken jokaista yksityiskohtaa myöten, mutta silloin hän huomasi erään tärkeän asian, Itachi ei ollut huoneessa.

Sasuke puki alusvaatteet päälleen ja lähti alakertaan. Hän kurkisti keittiön avoimesta ovesta ja näki Itachin teekuppi kädessään, lukemassa anime lehteä. Itachilla oli päällään vain mustat bokserit ja yli-iso musta t-paita. Itachi siirsi katseensa lehdestä Sasukeen ja sanoi:
"Ai, huomenta, sinä heräsit jo. Hyvä sillä meillä on kiire päivä."
"Huomenta. Mitä me tehdään tänään?"
Sasuke kysyi veljeltään, otti keksin paketista ja meni istumaan Itachin seuraksi pöydän ääreen, nakertaen keksiä.
"Me menemme elokuviin, saat valita leffan ja käydään sitten vaikka syömässä jossain."
Sasuke meni veljensä syliin polvi-istuntaan ja suukotti tätä. Pojat suutelivat pitkään ja tunteella, kunnes heidän oli pakko vetäytyä suudelmasta henkeään haukkoen.

Sasuke alkoi intohimoisesti hangata lantiotaan veljeään vasten, huohottaen samalla vähän. Itachi alkoi puristaa veljeään kevyesti perseestä ja nuolla tämän kaulaa. Yhtäkkiä Itachi lopetti ja sanoi:
"Minä ainakin käyn suihkussa ennen lähtöä, entä sinä?"
"Niin minäkin."
Sasuke vastasi ja suuteli Itachin poskea.
"Mä käyn ensin, oota sen aikaa."
Itachi sanoi mutta, kun hän näki Sasuken anovan ilmeen hän lisäsi nopeasti:
"Saat toki tulla minunkin kanssani, jos haluat."
Sasuke hihkaisi ja veti Itachin perässään kylpyhuoneeseen.

Sasuke otti kiinni Itachin paidasta ja veti sen pois. Pian molemmat pojat olivat kokonaan alasti ja lämpimän veden hyväiltävinä. Itachi pesi ensin itsensä ja sitten Sasuken. Itachi oli hänen mielestä hyvä siinä ja piti siitä, kun Itachi pesi hänet. Kun Itachi lopetti, hän katsoi veljeään oudosti hymyillen, kun Itachi sitten meni istumaan polvilleen lattielle suoraan Sasuken miehyyden eteen, silmät nälästä kiiluen. Sasuke arvasi heti, mitä tämä aikoi tehdä hänelle.

Itachi työnsi kielensä ulos ja nuolaisi veljensä kovuuden päätä. Sasuke huokaisi äkillisestä nautinnosta ja otti hellästi kiinni veljensä hiuksista, vetäen tätä lähemmäs. Pian Itachi otti veljensä kalun kokonaan suuhunsa imien sitä intohimoisesti. Sasuke tunsi veljensä suun erektionsa ympärillä ja voihki, kun tämä kosketti hänen pakaroitaan.

Itachi liikutti päätään aina vaan nopeampaa eteen taakse, imien kovempaa. Sasuke tunsi mielihyvää koko ruumiissaan ja lopulta laukesi isoveljensä suuhun. Itachi nieli kaiken minkä veljeltään sai ja suuteli tämän vatsaa, edelleen puristellen tätä perseestä.

Sasuke huohotti ja katsoi veljeään punastuneena. Itachi päästi irti veljensä takapuolesta ja nousi ylös, hän suukotti korppia ja sanoi:
"Mennään jo pukemaan niin päästään joskus lähtemäänkin."
Sasuke nyökkäsi Itachin laittaessa suihkun kiinni ja kuivatessaan itsensä. Itachi heitti veljelleen pyyhkeen ja tämä lähtikin heti pukemaan. Itachi jäi vielä kylpyhuoneeseen kampaamaan hiuksiaan. Kun hänen hiuksensa olivat suorat ja ponnarilla hän lähti pukeutumaan. Sillä välin Sasuke oli jo pukenut. Hänellä oli päällään tummansininen t-paita ja mustat sortsit. Poika hiipi veljensä huoneen ovelle ja kurkisti sisään. Näky oli ihana, Itachi oli alasti, pyyhe lojui sängyllä ja Itachi vain valitsi vaatteitaan, huomaamatta pikkuveljeään.

Sasuke oli tirkistellyt vanhempaa jo aikansa, kunes tämä oli valinnut vaatteensa, Itachi oli päätynyt mustiin erittäin tiukkoihin nahkahousuihin ja yli-isoon mustaan t-paitaan.
Itachi oli pukenut jo kaikki vaatteet päälleen, kun hän huomasi kuolaavan pikkuveljensä huoneensa ovella.
"Senkin pervo!"
Hän huusi ja alkoi jahdata veljeään pitkin taloa. Kun hän sitten sai Sasuken kiinni hän nosti tämän sohvalle alkaen suudella tätä. Sasuke alkoi hihittää, kun vanhempi Uchiha nuoli hänen kaulaansa, Sasukesta se kutitti. Pian Ita-sama kuitenkin lopetti ja sanoi:
"Nyt mennään."
Sasuke nyökkäsi ja valitsi jalkaansa tennarit, Itachi puolestaan otti skeittikenkänsä ja veti ne jalkoihinsa. Sitten pojat lähtivät.

He kävelivät kuumalla asfaltilla, mutta eivät tunteneet kuumuutta kunnolla kenkien läpi. Sasuke tuijotti veljensä ihanaa peppua, jonka nahkahousut saivat näyttämään vielä paremmalta. Aina, kun Itachi katsahti häneen hän käänsi katseensa nopeasti pois ettei toinen huomaisi hänen kuolaavan, mutta yhdessävälissä Sasuke ei ehtinyt katsoa pois ja silloin Itachi nosti hänen syliinsä ja kuiskasi:
"Voi sinua pikku perverssiä..."
Sasuke punastui rajusti kuullesaan veljensä sanat.

Veljekset saapuivat finnkinolle ja Sasuke valitsi elokuvan. Korppi mietti kauan ja sanoi lopulta:
"Nalle puh ja möhköfantti."
"Älä viitsi, et sinä sitä jaksa katsoa."
Itachi huomautti.
"Jaksampas!"
Korppi tivasi ja lopulta Itachi myöntyi. Hän osti heille liput ja juomat.

Pojat astuivat pimenevään saliin ja istuivat paikoilleen. Mutta Sasuken eteen istui joku lihava täti, joten korppi ei nähnyt mitää. Hän alkoi valittaa kovaan ääneen:
"Itachi, Itachi! En näe mitään, kun mummeli on tuommoinen tantta!"
Itachi muuttui punaiseksi häpeästä, onneksi täti ei kuullut. Kun elokuvateatteri hiljeni ja ensimmäiset mainokset alkoivat näkyä Sasuke vinkui vieläkin, joten Itachi nappasi korpin syliinsä ja vaiensi tämän suudelmalla. He suutelivat, kunnes Sasuke hiljeni suudelman ihanuudesta. Suudelma oli lämmin ja pehmeä, niin ihana ja täyteläinen, suloinen ja romanttinen, hurja, mutta hellä. Sasuke ei olisi uskonut Itan tekevän niin. Hän huokaisi vasten veljensä kasvoja ja koetti painaa huulensa uudelleen toisia vasten, mutta Itachi työnsi hänet pois ja kertoi, että elokuva alkaa pian.

Seksikkäät veljekset kähmivät toisiaan pimeässä elokuvateatterissa. Itachi hyväili korppiaan hellästi, hän kosketti veljensä hiukan kohonnutta erektioa sortsien kankaan läpi ja nuoli tämän niskaa. Kohta Itachi kuuli tuhinaa sylistään, pienempi oli nukahtanut veljensä hellän hyväilyn alaisena.

Noin tunnin kuluttua, kun leffa oli ohi pojat menivät johonkin aterioimaan. Hetken harkinnan jälkeen he päättivät mennä mäkkäriin. Loppujen lopuksi Sasu ei jaksanut syödä omaa happymealiaan. Lopuksi he joivat tipan samaa pirtelöä.
"Moi, Sasse!"
Se oli Naruto.
"Moi!"
Sasuke vastasi ja katsoi ystäväänsä hymyillen.
"Tuutko meille?"
Naruto kysyi.
"Joo! Saanhan Ita, saanhan, saanhan?"
Sasuke vinkui.
"Hyvä on, hyvä on."
Itachi lupasi ja niin pojat lähtivät Narutolle, mutta Itachi meni tietenkin kotiin.

Narutonkin vanhemmat olivat matkoilla ja Naruton mummo vahti häntä. Kun pojat olivat perillä, oli mummo juuri menossa kävelylle, mutta koska hän oli hidas hänellä menisi muutama tuntia.

Pojat istuivat Naruton huoneen lattialla puhumatta, kunnes Naruto sanoi:
"Sasse, minäpä tiedän mitä aikuiset tekevät yöisin."
"Niinkö?"
Sasuke kysyi muka ihmeissään.
"Joo."
Naruto vastasi.
Sasuke ei ehtinyt vastata mitään, kun Naruto oli jo pelkissä boksereissa ja ehtinyt jo vetää Sasukenkin paidan pois.
Naruto nosti Sasuken sängylleen ja riisui tämän housut.
"Kokeillaanko?"
Naruto kysyi korpilta joka katsoi häntä järkyttyneenä.
"Ei!"
Sasse totesi.
"Miksi?"
Naruto kysyi ihmeissään ja veti ystävänsä bokserit pois.
"Nyt ei ole yö ja en ole vielä aikuinen!"
Sasuke huudahti pelästyneenä.
"Ei sinun tarvitsekkaan, olet kaunis nuorenakin."
Naruto totesi ja näykkäsi Sasua kaulasta, puristaen tätä samalla etumuksesta.

Sasuke vinkui peloissaan, mutta Naruto kuiskasi hänen korvaansa:
"Ei sinulla oli mitään pelättävää, rakas. Aion olla hellä."
Hän lupasi ja löysäsi otettaan pehmeämmäksi. Sasukea se helpotti hieman, mutta paniikki kylläkin iski, sillä nyt hänellä oli selvillä se, että Naruto toteuttaisi painajaisen.

Naruto koski häneen niin ihanasti, että kuka tahansa olisi varmasti ollut heti valmis antamaan hänelle, mutta Sasuke ei sanansa mukaan ollut vielä aikuinen ja hän rakasti Itachia. Sitäpaitsi, Sasuke ei ollut valmis homoseksiin Naruton kanssa. Hän halusi kotiin, hän halusi Itachin... Silloin hän vasta tajusi, tajusi, että hänet aiottiin luutavasti raiskata. Hän ei ollut ikinä kaivannut Itachia näin paljon: hänen hellyytensä, hänen vahvat käsivartensa, hänen iso kalunsa ja kaikki se rakkaus, minkä Ita ujutti häneen. Mutta kaikki se ihanuus vaihtui Naruton ruipeloon vartaloon.
"En tahdo tätä, älä pakota."
Sasuke ilmaisi ähkien heiveröiselle Narutolle.

Silläaikaa, kun Gai-sensei auttoi Naruton isoäitiä puskassa, jonne tämä oli liian kovat vauhdit saatuaan kaatunut. (Nekopöö: "Ajattele kaksimielisesti tai älä, miten haluut." XD)  Naruto pani kovuutensa Sasuken perseeseen ja nautti tämän antimista.

Naruto puolimakasi ystävänsä päällä ja suuteli tämän selkää, joka oli jo lämmin ja hikinen. Naruton iho oli hiukan päivettynyt ja korosti kauniisti tämän sinisiä silmiä, jotka kiiluivat halusta. Sasuke piti silmiään kiinni ja haukkoi kiivaasti henkeään, kun blondi upotti hampaansa hänen niskaansa.

Gai oli juuri saanut Naruton mummon pensaasta ja kaatui itse rähmälleen. Hänen oli pakko saada kiinni jostain ja niin hän saikin. Mummelin mekon alushame vetäytyi nilkkoihin ja ennen kuin Gai kerkesi pyytää anteeksi, mummo pamautti tätä paksulla oksalla persuuksille.
"Paha sinut periköön, pervo!"

Sasuke tunsi, miten Naruto nuoli hänen alavatsaansa. Hän piti lujasti kiinni sängynreunasta, jottei tuntisi ahdistusta. Sasuke piti silmänsä edelleen suljettuina, kun Naruto siirtyi uudelleen alueelle jalkojen väliin.
"Naruto, älä!"
Sasuke nyyhkytti peloissaan. Naruto raiskasi Sasuken, joka kiljui kurkkusuorana.
"Nyt perse pystyyn sinne poreammeeseen, mä tuon sulle kaalimadon ja kumiankan!~<3" Naruto komensi.
"E-Ei, Naruto! En ha-haluah! Eikä sinulla sitäpaitsi oli mitään poreammetta."
Sasuke änkytti.
"Ala nyt painua vaan!"
Saske nousi sängyltä, otti vaatteensa ja yritti juosta ovelle, mutta Naruto sai hänet kiinni.
"Äläs karkaa! Minä tarvitsen sinua vielä."
Naruto huomautti, raahasi ystävänsä kylpyhuoneeseen ja suuteli häntä intohimoisesti rintaan ja sitten otsaan.
"Ei me tarvita mitään poreammeita ja leluja, sä oot seksikäs ilmankin."
Naruto totesi ja painoi huulensa korppiin, joka nojasi takanaan olevaan seinään.

Sasuke pyöritteli suuria silmiään, kun Naruto halusi seksiä, hän paloi. Tunteet alkoivat näkyä, kun Naruto suukotti Sasuken vatsaa ja kietoi kätensä tämän ympärille. Sasuke voihki itsekseen, kun Naruto hyväili häntä.
"Tunnen sut, korppi, sä tykkäät tästä."
Naruto kuiskasi pehmeästi ja nuolaisten toisen korvaa.
"Mistä tiedät?"
Sasuke kysyi.
"Veljesi kertoi, että olit sanonut niin."
Kettu vastasi, hymyillen viekkaasti. Sasuke katsoi blondia kun puulla päähän lyötynä.
'Saakelin Ita!'
Sasuke ajatteli, mutta rakasti Itachia niin paljon, ettei voinut olla tälle vihainen.

Korppi vinkui hiljaa, kun Naruto kosketteli häntä sieltä minne ylsi. Hänen kätensä liukuivat pitkin Sasuken laihaa vartaloa, ne pysähtyivät hyväilemään Sasun rintakehää. Naruto kumartui nuolemaan tummatukan miehekästä rintaa. Hänen kätensä hyväilivät korpin selkää ja reisiä, kun hänen kielensä leikki tämän rintakehällä. Naruto nuoli ystävänsä rintaa ja otti sitten toisen korpin nänneistä suuhunsa, näykkien sitä hellästi. Sasuke huohotti kovaa ja ynähti pienesti, tuntiessaan blondin hampaiden hellän näykkäisyn nännissään. Kun Naruto sitten mielestään oli sitä tarpeeksi kauan, hän vaihtoi puolta ja teki saman hoidon toisellekkin. Kun tämä lopetti, Sasuke tunsi, ettei pystyisi enään istumaan, häntä huimasi. Hän ei siis kerta kaikkiaan voinut istua vaan kaatui mahalleen  viileälle lattialle.
"Oho! Onpa sinulla kiire hommiin, no aloitetaan sitten vaikka heti."
Naruto lausahti ja käänsi Sasken ympäri. Hän kumartui ja nuolaisi tummemman pojan kovuuden päätä ja otti sen sitten kokonaan suuhunsa imien sitä rajusti.

Sasuke ähki Naruton tehdessä hommiaan, hän tunsi räjähtävänsä ketun suuhun voimakkaan parkaisun saattelemana. Naruto nieli kaiken, mitä uhristaan sai. Naruto nosti katseensa Sasukeen joka itki, itki niin paljon.

Naruto käänsi Sasuken ympäri niin, että tämä oli nelinkontin hänen edessään. Sasuke huomasi kylppärin ikkunan olevan auki, hän muisti, että Itachi oli aivan naapurissa ja, että tämäkin piti ikkunaa auki. Sasuke alkoi huutaa kurkkusuorana:
"APUA, ITACHI!!! AUTA!!!"
Mutta, ei sekään auttanut, sillä Naruto oli taikonut jostain ilmastointiteippirullan ja laittanut palan teippiä korpin suun eteen. Teippi oli paksua ja vahvaa, joten Sasse ei voinut huutaa.
"Oletpa sinä tuhma poika."
Naruto totesi ja läppäsi toista perseelle.

Naruto työnsi sormensa toisen sisään ja liikutti niitä hellästi. Kun Naruto ei sitten enään jaksanut odottaa hän veti sormensa pois Sasukesta ja työnsi jo täyteen mittaan kasvaneen erektionsa toisen sisään. Sasuke olisi halunnut huutaa kivusta, muttei voinut, kun teippi oli tiellä.

Naruto alkoi heti liikkua ja kipu Sasuken perseessä vain yltyi. Naruto siirsi oikean kätensä hyväilemään Sasuken miehyyttä ja vasemmallä kädellään hän vain piti Sasuken käsiä paikallaan, jottei tämä riehuisi.

Naruto teki sen tahallaan, se paskiainen raiskasi hänet tahallaan, tunteettomasti, kuin sieluton, soulmate. Lopulta Sasse sai syljettyä teipin pois ja silloin mikään ei pidätellyt häntä, hän huusi, kuin mielipuoli. Kun Naruto viimein sai tarpeeksi Sasuken sätkimisestä ja huutamisesta, hän vetäytyi ulos.
"Hei, ihan oikeesti Sasse, LOPETA!"
Naruto karjui.
"Ei tämä satu. Eihän?"
"No, sattuupas, mutta ei enään niin paljon ja sitäpaitsi, en tahdo tätä sinun kanssasi, rakastan sinua vaan ystävänä..."
Saske yritti selittää, mutta Naruto vain vastasi virnistäen häijysti ja sydämmettömästi:
"Siitä mä tikut vetelen, beibe. Voisin hoidella sut vaikka edestäpäinkin nyt, kun olen vauhdissa."
Naruto totesi ja aloitti.

Sasuke huusi tuskasta, kun tunsi blondin *rikkauden* sisällään, taas. Naruton työnnöt olivat raakoja, kun hän meni jokaisella syvemmälle Sasukeen. Jokainen Naruton työntö osui juuri oikeaan kohtaan Sasukessa ja sai tämän aina uudestaan parkaisemaan.

Naruto oli raivoissaan, jos hän halusi Sasukea niin Sasukea hän myös sai. Orgasmi oli jo tuloillaan, mutta hän halusi rääkätä Sasukea.
"Etkö vois jo saada, että pääsisin joskus kotiinkin!"
Sasse huusi.
"Olet niin ihana, tiukka ja seksikäs, että kohta varmaan saankin!"
Naruto ähki mielissään ja noin minuutin kuluttua edesmenneestä, Naruto laukesi.
"Rakastan kehoasi..."
Ne olivat viimeiset sanat Sasukelle, ennen hänen laukeamistaan.

Naruto vetäytyi ulos Sasukesta ja suuteli tämän rintaa. Naruto liukui alemmas ja suuteli ystävänsä kovuutta. Sasuke ähki Naruton tuottaessa hänelle ei toivottua mielihyvää.
"E-eih enään, Narutoh! Lopetaaaaah!"
Sasuke voihki.
"Shh~ anna minun tehdä mitä haluan ja sinähän nautit tästä."
Naruto vastasi, virnistäen.
"Eeiiiiih! Äläh!"
Sasse vinkui.
"Hiljaa, Sasse pieni, tämä ei satu..."
Naruto rauhoitteli.
"Päästä mut, haluun kotiin itachin luo!"
Sasuke nyyhkytti.
"VOI JUMALAUTA!!! MÄ VOIN PITÄÄ SUA TÄÄLLÄ VAIKKA VIIKON, JOS HALUUN!!!"
Naruto karjui ja veti Sasuken haarat väkivaltaisesti auki.
"Hani, yritä ymmärtää... MÄ OON SEME JA SÄ UKE!!!"
Naruto karjui ja otti taas Sasuken kovuuden suuhunsa, imien sitä ahnaasti.

Sasuke alkoi olla jo levoton, hänen jalkansa heittelehtivät rauhattomasti, hänen kiljuessaan. Naruto vähät välitti siitä, mitä korppi tahtoi. Hän vain jatkoi mommiaan, hän piti toisen   reisistä kiinni, jottei tämä voisi sulkea haarojaan.

Naruto imi yhä kovempaa, Sasuken kiljuessa ja yrittäessä työntää hänet pois.
"Kohta mä pakotan sut ottaan multa suihin, jos et rauhotu, vaikka oisit sä sen muutenkin joutunu tekeen."
Naruto totesi ja jatkoi kunnes kuuli Sasuken huudon:
"Narutoh, lopetaaah!"
Sasuke pyysi, mutta blondi vaan jatkoi.
"Narutoh AH! Minä tulenAAAHH!!!"
Ne olivat pojan viimeiset sanat ennen laukeamistaan.

Itachi sulki lehtensä, kun viimeinen sivu oli käyty läpi.
'Missähän Sasuke on? Kello on jo 22:49.'
Itachi tuumi ja marssi ulos talosta. Hän meni suoraan Naruton kodille ja käveli sisälle taloon koputtamatta. Itachi säikähti kuullessaan rakkaansa kirkuvan yläkerrassa ja juoksi portaat ylös. Itachi juoksi suoraapäätä kylpyhuoneeseen, jonka ovi ei ollut edes lukossa.

Näky oli järkyttävä; lattia oli ihan valkea spermasta ja Sasuke oli Naruton sylissä, tämän hiplatessa korppia.
"Moi, Itachi. Sasse oksensi."
Naruto valehteli. Itachi huokaisi helpottuneena, mitä Ita oli pelännyt ei siis ollut tapahtunut.

Sasuke oli niin järkyttynyt, ettei kyennyt sanomaan tai kertomaan veljelleen mitään. Naruto päästi Sasuken sylistään.
"Öh... Miksi olette alasti, jos saan kysyä?"
Itachi ihmetteli.
"Olimme menossa suihkuun just äsken, yrjöö on pitkin poikin."
Blondi vastasi, mutta Itachi oli edelleen kummissaan.
"Ajattelitteko mennä sinne yhtäaikaa?"
Hän kysyi.
"Joo-o, säästetään vettä."
Naruto valehteli taas.
"Jaahas, no Sasuke voi jäädä vielä puoleksi tunniksi, mutta sitten tulet kyllä kiltisti kotiin, että päästään tänään nukkumaankin."
Itachi kehotti.
"Itachi, älä jätä... Ota mut syliin..."
Sasuke kuiskasi nyyhkyttäen, Itachi kääntyi ympäri ja kysyi:
"Mitä sanoit, kulta?"
Sasuke oli juuri konttaamassa veljensä luo, kuntunsi kädet lantiollaan, jotka vetivät hänet takaisin.
"Ei hän sanonut mitään!"
Naruto tokaisi hädissään. Itachi nyökkäsi ja lähti kohti portaita, mutta pysähtyi kullessaan veljensä huutavan.
"Päästä irti, hullu pervo!!!"
Sasuke parkui.
"Itachi, auta!!! APUA!!!"
Naruto tukki korpin suun kädellään ja veti tämän kiinni itseensä.
"Sasuke!"
Itachi huusi ja juoksi takaisin kylppäriin.
"Sinäsenkin..."
Itachi murisi ja katsoi blondia murhaavasti.

Hän nosti Sasuken vahvoille käsivarsilleen, kantoi toisen pois kylppäristä ja pisti oven avaimella ulkoa päin takalukkoon.
Itachi käveli Naruton huoneeseen Sasse sylissään, otti veljensä vaatteet lattialta ja vei väsyneen Sasuken kotiin.

Kotona Ita kysyi tältä:
"Haluatko iltapalaa?"
Korppi vain pudisti päätään ja painautui veljeään vasten, Itachi nosti hänet syliinsä, kantoi omaan makuuhuoneensa sängylle ja peitteli hyvin.

Itachi meni veljensä viereen makaamaan ja kuiskasi tämän korvaan:
"Hyvää yötä, oma rakkaani..."
Itachi suuteli veljensä otsaa hellästi, jolloin korpi tämän päiväinen painajainen muuttui unelmaksin Itachista.

Sillä aikaa, kun pojat nukkuivat oli toisaalla joku muu herännyt.
"Kävikö ovi?"
Naruton mummo ihmetteli, mutta sitten hän vain kohautti olkiaan ja nukahti uudestaan, Naruton yrittäessä murtautua ulos kylpy huoneestaan.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Hidefini - 2009-03-15 14:23:07
Öö... Öö... Tää oli ihan kiva idea. Toi raiskauskohtaus meni ehkä vähän yli soveliaan tason... Sasuke ja Itachi oli söpöjä yhdessä, varsinkin ku Sasuke oli välillä nii ihanan lapsellinen joissakin kohdissa. Aww~ En oo varma oonko lukenu edellistä osaa, pitää varmaan mennä kattomaan ja sitten lukea, jos en ole lukenut : D

Pari virhettä pongasin:
Naruto puolimakasi ystävänsä päällä (=puoliksi makasi)
Hän vain jatkoi mommiaan (=hommiaan)
jolloin korpi tämän päiväinen painajainen (=korpin)
Naruton yrittäessä murtautua ulos kylpy huoneestaan (=kylpyhuoneestaan)
Tää oli vähän tökstöks. Kun sanaa käytit aika paljon, monissa kohtia sen voi aivan helposti jättää pois/ korvata sanoja taivuttamalla. Esim. kun vanhempi Uchiha nuoli hänen kaulaansa olisi voinut korvata seuraavasti: vanhemman nuollessa hänen kaulaansa.
Kuvailua voisi olla enemmän, kuvailet nyt paljon vaatteita sun muuta vastaavaa, mutta voisit myös kuvailla miljöötä ja tunteita enemmän 8)
Pituus oli sopiva, parempi olla hyvin pitkä, kuin liian lyhyt ja täällä niitä lyhyitä tekstejä on niin paljon, eikä teksti voi koskaan olla liian pitkä ^^

Eikun sitten jatkoa kirjoittamaan, jos tähän tulee vielä jatkoa, köh?

Karkki - 2009-05-08 18:57:39
Sasuke ja Itachi ^^ Narska sinä senkin!! *murhaava ilme* Raiskaus juttu meni hieman yli, mutta muuten pidin^^ 4pojoo

Haruna - 2010-07-01 05:51:36
Hii. Pidin täst. Sori. Et olis saanut noita virhe ilmoituksia jos olisin vuosi sitten tykänny yaoista ja ollut sun betas. Mut täs oli sentään sellaista yaoita jota sulla ei ole paljoo eli sellasta jossa kummatkin tahtoo <3<3<3

5p <3<3<3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste