Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Uusia tuttavuuksia osa 10 - Daligar
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3557 sanaa, 22453 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-03-20 20:54:08
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Ihme on tapahtunut, sain tämän tänne! Pahoittelen että uuia osia tulee harvakseltaan. Aina uuden osan jälkeen menee kauan, ennen kuin innostun kirjoittamaan seuraavaa :/

Tämä osa sisältää toisten ärsyttämsitä, vakoilua ja nalkutusta kaiken muun hauskan ohella. Lue ja tiedä ;D

Varoitukset: Ruma kielenkäyttö

Arvostelu
8
Katsottu 1477 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti

Uusia tuttavuuksia osa 10


’Taisin todella olla väsynyt eilisen juomisen ja riehunnan takia, kun kerta nukahdin uudestaan’, Sasuke ajatteli kävellessään portaita pitkin alakertaan.

Sasuke muisti käyneensä alhaalla nelisen tuntia sitten, hän ei yksinkertaisesti voinut unohtaa sitä, koska hän oli tavannut vesassa ollessaan koulunsa rehtorin. Ja kaiken lisäksi saanut tietää tämän seurustelleen jo pari vuotta isoveljensä kanssa.

Sasuken muistelut keskeytyivät hänen keskittäessä huomionsa olohuoneesta kuuluvaan raapivaan ääneen. Vaihtoiko Itachi tavaroiden järjestystä? Nuori Uchiha suuntasi kulkunsa äänen suuntaan ja pysähtyi oviaukkoon katselemaan. Itachi ja Orochimaru siirtelivät yhdessä huonekaluja ja Sasuke ei muistanut nähneensä kaikkia niistä tässä talossa…

”Itachi! Älä vain sano, että tuo vanha pervo muuttaa tänne JO nyt!”

Vanhempien miesten katseet kohtasivat nuoren, äkäisen Uchihan pennun tuijotuksen.

”Mutta rakas Sasuke-kun, sinähän sanoit, että voisin muuttaa tänne, joten miksi aikailla asian suhteen? Olen niin kauan odottanut tätä!” Viirusilmäinen mies hihkaisi onnesta soikeana ja kaappasi rakkaan Itachin tiukkaan syleilyynsä. ”Ja sinulle minä olen edelleen Orochimaru tai rehtori, en vanha pervo”, mies vielä jatkoi.

”Heh, vai rehtoriksi… ’Sano mua rehtoriks, kun otan sut takaa, huuda mun nimee, kun mun alla makaat’”, Sasuke hyräili laulun sanoja kuuluvalla äänellä.

”SEIS! Älä laula sitä, en minä tarkoittanut asiaa NOIN!” Orochimaru kiljaisi hätääntyneesti.

Itachin kasvoille kohosi pieni puna hänen tajutessaan, että Sasuke viittasi laulun sanoilla häneen ja Orochimaruun. Hän ei tuntenut kyseistä biisiä, eikä varmasti tahtonut kuulla enempää yksityiskohtia siitä.

”Ahaa! Myönnät kuunnelleesi sitä biisiä! Kiinni jäit, perverssi!” Sasuke huudahti voitonriemuisesti ilkeä hymy huulillaan tajuttuaan, että oli löytänyt tavan kiusata rehtoriansa.

”Pukeudu nahkaan ja mustaan lateksiin tai koulupukuun ja polvisukkiin… sänkyyn käsiraudat ja nahkavöitä…”, Sasuke jatkoi lallatustaan karsien laulun sanoja jättäen näin törkeimmät lauseet sanomatta.

”Sasuke, ole hiljaa!”

”Älähän nyt Itachi, minulla on oikein hauskaa”, nuorempi veli visersi leveä hymy huulillaan.

Sen sanottuaan Sasuke viiletti ulko-ovelle aikeinaan lähteä ulos. Itachin ääni kuitenkin pysäytti hänen liikkeensä.

”Sasuke, äläpäs mene minnekään, meidän täytyy puhua eilisistä toilailuistasi!”

Mustat, pystyt hiukset vilahtivat oven raosta ulos oven pamahtaessa kiinni. Nuori Uchiha oli jälleen onnistunut karkaamaan Itachin puhuttelusta.

’Mainio aloitus päivälle’, Sasuke tuumi hyväntuulisena.

Orochimaru jatkoi olohuoneen järjestämistä Itachin kanssa. Mies näytti ulkoapäin rauhalliselta, mutta sisältä päin hän kiehui ärtyneisyydestä ja nolostuksesta.

’Miten se pentu kehtasi! Ja vielä Itachin läsnä ollessa. Ei alkanut meidän yhteiselomme hyvin, kuten olin toivonut. Ja tämän minä vielä varmasti kostan…’

Sota oli juuri syttynyt.

---------------

Siniset säteilevät silmät kohtasivat mustat. Iloinen ja leveä hymy kohosi vaaleahiuksisen kasvoille tämän päästäessä Sasuken sisään.

”En arvannut sinun tulevan tänään, olisit soittanut.”

”Eihän se sitten olisi ollut mikään yllätys, rakas”, Sasuke vastasi kaapaten Naruton hellään syleilyyn ja suukottaen tätä kevyesti huulille.

Naruto kietoi kätensä itseään pari senttiä pidemmän pojan ympärille painaen päänsä tämän olkapäätä vasten. He seisoivat aloillaan aivan hiljaa, nauttien toistensa läheisyydestä.

Heidän rauhansa tosin keskeytti pieni ’klik’ ääni.

Naruto irrottautui vastentahtoisesti Sasukesta ja yhdessä he kääntyivät katsomaan, kuka heitä oikein häiritsi. Kukapa muukaan kuin Kushina kameransa kanssa.

”Äiti, et viitsisi.”

”En voinut vastustaa kiusausta, olitte niin suloisen näköisiä! Jatkakaa toki kaikessa rauhassa, älkää minusta välittäkö”, punahiuksinen nainen vastasi valmistellen kameransa jälleen uutta kuvanottoa varten.

”Mennään muualle”, Naruto huokaisi alistuneena ja lähti Sasuke vanavedessään yläkertaan.

Sasuke katseli portaita kiivetessään poikaystävänsä viehkeästi keikkuvaa takapuolta. Kuinka herkullisen näköinen se olikaan! Hänen teki niin mieli rakastella nyt Naruton kanssa, enemmän kuin koskaan. Kuinka kauan hän jaksaisi odottaa? Jospa hän… jospa tosiaankin…

Heidän päästessään Naruton huoneeseen, Sasuke seisahtui aloilleen. Naruto pysähtyi sänkynsä viereen ja tuijotti poikaystäväänsä. Tällä oli niin… kummallinen ilme kasvoillaan.

”Sasuke, onko jokin hätänä?”

Sasuke ei vastannut, vaan lähestyi lyhyempää poikaa. Kun he seisoivat vastatusten, vain parin sentin erottaessa heidät, Sasuke pukkasi Naruton selälleen vuoteelle. Täysin yllätetty Naruto kaatui selälleen ja näki kasvojensa yläpuolella kalpeat kasvot, Uchiha oli tullut kontilleen hänen päälleen.

”Sas-uke…”

”Naruto… minä… luulen, että en voi enää odottaa. Haluan sinua niin kovasti...”, Sasuke kuiskasi pienen punan kivutessa hänen poskipäilleen. ”Saanko minä…?”

Naruto tuijotti Sasukea silmät suurina. Hän ei ollut osannut odottaa tällaista tilannetta, ainakaan vielä. Toki hän halusi itsekin tehdä sen, mutta oliko vielä liian aikaista?

Sasuken huulten näykkiessä hellästi Naruton kaulaa ja käden hyväillessä nivusia, Naruto teki päätöksenä.

”S-saat sinä.”

Innostuneena Sasuke hyväili voimakkaammin hoikkaa kehoa ja livautti viileät kätensä blondin paidan alle tuntien tämän ihon kuumuuden.

”Hihii, kätesi ovat kylmät”, Naruto kikatti kiemurrellen sinisellä päiväpeitteellä.

”Sittenhän minun täytyy lämmittää ne”, Sasuke totesi virnistellen ja kuljettaen käsiään kuumalla iholla edestakaisin Naruton kiljuessa ja kikattaessa samaan aikaan.

-------------

”Mitä he oikein tekevät?” Minato kuiskasi korva ovea vasten.

”Hellivät ja kiusoittelevat toisiaan tietysti ja aikovat rakastella”, Kushina vastasi keskittyneesti kuunnellen korva puista ovea vasten.

”Ra-rakastella!? Minun poikani ja se… se…”

”Sasuke. Eikö tämä olekin jännittävää! Poikamme ensi kerta!”

Minato irvisti pienesti. Hän ei ollut vielä kerennyt totutella siihen ajatukseen, että hänen poikansa oli homo. Ei sellainen ihan heti ollut mahdollista, vaikka hän ei poikansa valintoja kyseenalaistanutkaan. Mutta että he aikoivat rakastella jo nyt?

Päätään pudistellen Minato yritti hiipiä kauemmas ovesta, mutta tarkkasilmäinen Kushina kiskaisi hänet takaisin, eikä Minato päässyt pakoon kiusallisesta tilanteesta.

”Ah, Sasukee!”

Minaton kasvoille kohosi väkisinkin puna hänen kuunnellessaan poikansa nautinnollisia huokaisuja. Miksi Kushina kidutti häntä tällä tavoin? Ajatuksissaan Minato potkaisi vahingossa Naruton huoneen ovea. Välittömästi huoneeseen laskeutui hiljaisuus.

Kushina loi mieheensä hurjistuneen katseen. Tuo mies oli luultavasti pilannut nuoren parin kuhertelut jo toiseen kertaan, ja mikä pahinta, hänen huvituksensa. Kuullessaan askeleita Kushina perääntyi hätäisesti oven luota ja kiskaisi miehensä mukaansa. Niin hiljaa ja nopeaa kuin vain oli mahdollista, he juoksivat lähimmän kulmauksen taakse.

Ovi avautui ja he kuulivat Naruton äänen, ennen kuin näkivät tämän kurkistavan ovesta.

”Se oli varmasti Mörri.”

”Niin mikä?”

”Mörri, minun kissani. Mörrii, kis kis, tule tänne niin esittelen sinut Sasuke-sedälle.”

Sasuke pyöritteli päätään kultansa selän takana. Aina tuli jokin keskeytys, kun he olivat pääsemässä asiaan.

”Entä jos se oli taas Minato?”

”Tuskinpa, uskon isäni saaneen tarpeekseen jo ensimmäisestä kerrasta”, Naruto naurahti.

Nurkan takana Kushina kuunteli keskustelua ja mietti ankarasti. He paljastuisivat, jos Naruto päättäisi tulla etsimään Mörriä. Kushinan pelastukseksi Mörri jolkotti hänen viereensä ja kiehnäsi innoissaan naisen jaloissa.

”Mörriii!”

Mörri höristi korviaan, mutta jatkoi kiehnäämistään. Kushina työnsi jalallaan kissan nurkan takaa ja sai kissalta loukkaantuneen katseen. Naruton kutsusta Mörri asteli häntä pystyssä pojan luo ja meni sisään tämän huoneeseen. Minato ja Kushina huokaisivat helpotuksesta ja hiipivät hiljaa poikansa huoneen ohi ja livahtivat alakertaan.


”Tässä on minun ihana Mörrini!” Naruto hihkaisi nostettuaan musta-valko-ruskea-kirjallisen, pullean kollikissan syliinsä.

”Se on söpö”, Sasuke murahti happamasti.

Naruto ei huomannut alkuunkaan Sasuken murjotusta helliessään Mörriä, joka selvästi nautti silityksistä ja paijauksista. Sasuke mulkoili aikansa kissaa, kunnes ymmärsi, miksi kissa oli hänestä niin ärsyttävä. Se vei Naruton huomion hänestä pois, heidän tähtihetkestään, joka oli jälleen lipunut sivu suun. Ja miksei Naruto voinut helliä häntä tuon kissan sijaan?

Huokaisten Sasuke nousi istumaan sängyn reunalle vain bokserit jalassaan. Vasta nyt Naruto näytti muistavan hänen läsnäolonsa ja iloisesti hän pomppasi Sasuken syliin hajareisin, kissa edelleen sylissään.

”Silitä sitä nyt, se varmasti pitää sinusta”, Naruto hihkaisi silmät kimallellen miljoonien tähtien tavoin, eikä Sasuke voinut vastustaa tuota katsetta, vaikka hänen silmänsä meinasivat väkisinkin eksyä alaspäin, pojan boksereita kohti.

Alistuneesti Uchiha silitti Mörriä. Kissa ryhtyi heti kehräämään kuuluvasti ja kipusikin Naruton sylistä Sasuken harteille ja asettui tämän hartioille nukkumaan niin, että oli kietoutuneena Sasuken kaulaan, kuin kaulahuivi.

Pieni hymy kiri Uchinan kasvoille hetkeksi, mutta se katosi yhtä nopeasti oven koputuksen myötä.

”Naruto, Uchiha Itachi on täällä ja etsii pikkuveljeään, tulisitteko alakertaan?” Kushina kysyi jäämättä odottamaan vastausta.

”Vittu”, Sasuke murisi siirtäessään Naruton hellästi sylistään ja laskien kissan sängylle.

Yhdessä he pukivat päälleen ja vielä oven luona he pysähtyivät katselemaan toisiaan.

”Nähdään sitten huomenna.”

”Jep, oma hanipööni”, Naruto lirkutti suukottaen nopeasti Sasukea otsaan ja avatessa ovensa.

Sasuke seurasi blondia alakertaan typertyneenä uudesta ’nimestään’, mutta toipui nähdessään vihaisen näköisen isoveljensä.

”Me lähdemme nyt. Kiitos kun otitte tämän karkulaisen hoiviinne.”

”Sasuke on aina tänne tervetullut”, Kushina vastasi hymyillen, ymmärtämättä täysin tilannetta.


Musta auto ajeli rauhallisesti tiellä varmaotteisen Itachin ohjatessa auton kulkua. Hänen katseensa oli täysin kiinnittynyt tiehen, mutta hän kykeni silti sättimään veljeään menettämättä keskittymiskykyään.

”Et arvaakaan kuinka huolissani olin. Lähdit noin vain etkä sanonut yhtään mihin menet! Vain koska olet puhut Narutosta nämä muutamat viikot, arvasin sinun menneen hänen luokseen. Minun täytyi ensin tentata Orochimarulta hänen sukunimensä ja sitten vielä selvittää sen pojan osoite. Kaikki tämä vaiva, ja mitä jos et olisi ollutkaan siellä? Ymmärrätkö sinä ollenkaan, kuinka ajattelematon olit? Mitä jos sinulle olisi tapahtunut jotain?”

”En ole mikään pikku kakara, vaan 17-vuotias.”

”Sillä ei ole mitään merkitystä! Tuossa iässä olevat ovat pahimmillaan. Anti olla viimeinen kerta, kun lähdet mihinkään ilmoittamatta minulle ensin!” Itachi vaati ankaralla äänensävyllä.

”Joo joo”, Sasuke mutisi happamesti. Kuinka ärsyttävä Itachi osasikaan olla!

”Ja siitä sinun ryyppyretkestäsi… Se oli vielä ajattelemattomampaa, liikkua nyt myöhään ulkona kaikkien äijän käppänöiden ulottuvilla ja…”

’Tästä tulee pitkä kotimatka’, Sasuke tuumi nojatessaan kyynärpäällään ikkunaan.

--------------

”Sasukee!” Ino kiljaisi hypäten halaamaan koulun porteista astellutta kalpeaa poikaa.

”Näpit irti takiainen”, mustahiuksinen poika vastasi tavoitellen ääneensä vihamielisyyttä, epäonnistuen täydellisesti.

”Ino tee tilaa! Minäkin haluan halata korppia!” Sakura hihkaisi heittäytyen blondin ystävänsä viereen ja kaataen kolmikon nurmikolle.

Sasuken vieressä seisonut Naruto hymyili iloisena ja kuunteli muiden ystäviensä hyväntahtoista naurua. Kiba, Neji ja Haku astelivat ystäviensä luokse Sasuken ja tyttöjen noustessa ylös.

”Lämmin vastaanotto, sinun kuuluisi olla kiitollinen siitä, että tytöt ikävöivät sinua koko viikonlopun”, Kiba huomautti kumauttaen toverillisesti Uchihaa hartiaan.

”Kiitollinen? Niin mistä? Siitä kun minut yritetään kuristaa hengiltä?”

”Se on vain toverillisuutta, naaraspuolisten hellyydenosoitus”, Haku selvensi saaden kaikki jälleen nauramaan.

”Meidän olisi parempi kiiruhtaa tunnille, Kakashi-sensei ei pidä myöhästelijöistä”, Neji ilmoitti tarkistettuaan kännykästään kellonajan.

”Minun pitää käydä vessassa, nähdään kohta.”

”Selvä, Naruto”, muut vastasivat kuorossa suunnaten rintarinnan kulkunsa liikuntatunnille.


Naruto pesi ajatuksissaan käsiään ja hätkähti tuntiessaan kädet lantiollaan. Nopeasti sinisilmäinen poika nosti katseensa peiliin ja hän jähmettyi. Sain mustien silmien katse porautui peilistä hänen omiinsa saaden hänet neuvottomaksi.

”Mukava nähdä jälleen, söpöläinen.”

”Eikä ole!” Naruto murahti kiemurrellen tiukentuvassa otteessa. ”Päästä irti! Meidän pitäisi jo olla tunnilla.”

”Ehdimme kyllä puuhailla kaikenlaista ennen tunnille menoa, lupaan keksiä vedenpitävän verukkeen poissaolollemme”, Sai vastasi lipevä hymy huulillaan, himoava katse silmissään ja livautti kätensä uhrinsa housuihin.

Sillä samaisella sekunnilla Naruton alkava hätääntyneisyys peittyi raivon alle. Hän pyörähti voimakkaasti ympäri onnistuen irrottautumaan Saita ja iski tätä kasvoihin niin lujaa kuin kykeni. Sai mätkähti selälleen vessan lattialle. Selvittyään hämmennyksestä hän nousi seisomaan.

Naruto ei voinut uskoa lyöneensä Saita. Ei hänen todellakaan ollut tarkoitus tehdä niin! Hän huomasi Sain ilmeen muuttuvan. Suu oli pelkkää vihaista viivaa ja silmissä kyti himon sijaan… murhanhimoa?

Peloissaan lyhyempi poika pinkaisi ulos vessasta. Naruton kadottua, Sai nosti oikean kätensä punoittavalle ja turpoavalle poskelleen.

”Sinä et aio alistua minun tahtooni. Minä en saa sinua… mutta ei Sasukekaan tule saamaan”, Sai kuiskasi katsellen peilikuvaansa.

Peilistä kurkisteli kalpea poika, mielipuolinen virnistys kasvoillaan.

-----------

”Narutoo! Sinä kuulut meidän joukkueeseemme!” Sakura huudahti lähestyvälle pojalle.

Naruto loihti kasvoilleen hymyn yrittäen unohtaa äskeisen tapahtuman. Blondi pinkaisi omaan joukkueeseensa ja joutui pettymään. Sasuke oli vastakkaisessa joukkueessa.

”Ei päästetä Sasukea helpolla”, pinkkihiuksinen kuiskasi viereensä tulleelle pojalle ja iskien silmäänsä.

”Ei todellakaan”, Naruto vastasi.

Kakashin viheltäessä pilliin, molemmat joukkueet singahtivat liikkeelle ja täyteen toimintaan. Ino sai pallon hallintaansa ja kiemurteli vastapeluriensa ohi syöttäen pallon Hakulle ja tämä syötti pallon takaisin tytölle Inon löydettyä hyvän paikan maalin edestä. Ovelasti Ino taklasi Gaaran, joka yritti pysäyttää hänet. Pojan kaatuessa rähmälleen, pallo kiisi maalissa olevan Hinatan pään yli tytön kyyristyessä pallon tieltä.

”JES! Olen jalkapallon kuningatar!”

”Se oli vain yksi vaivainen maali”, Gaara huokaisi Inon tanssiessa keskellä kenttää voitontanssiaan.

Uuden aloituksen jälkeen Sasuke lähti kuljettamaan palloa vastajoukkueen maalia kohti. Naruto pyyhälsi jostain hänen eteensä ja vaati palloa itselleen. Sasuke yritti puikahtaa poikaystävänsä ohi, sillä hän ei raaskinut taklata tätä.

Hän sai maksaa siitä.

Yllättynyt Sasuke tunsi kaatuvansa kovaan maahan Naruton taklatessa hänet. Suu auki hän tuijotti hymyilevään poikaan, joka pinkaisi pakoon.

’Vai että tällaista peliä.’


Peli jatkui tasaväkisenä. Kaikki pelaajat hengittivät raskaasti eikä liikkumisesta meinannut tulla enää mitään. He olivat aivan liian poikki, vaikka kävivätkin säännöllisesti tauoilla. He olivat vain liian tasavertaisia keskenään.

”No niin, eiköhän lopeteta jo”, Kakashi huikkasi puhallettuaan pilliin.

Huokaisten helpotuksesta oppilaat raahustivat laukkujensa luokse. Heillä ei ollut tänään muita tunteja, joten kaikki suuntasivat kulkunsa kotiin päin.

”Sasuke, Naruto!”

Kaksikko kääntyi koulun porttien ulkopuolella katsomaan taakseen ilmestyneitä Sakuraa ja Inoa, jotka hymyilivät heille hurmaavasti. Aivan liian hurmaavasti.

”Te olette todella söpö pari”, Ino huomautti kikattaen.

Poikien suu avautui järkytyksestä ja he jähmettyivät aloilleen. Molempien kasvoja koristi heleä puna.

”Mi-mitä te höpötätte? Ei me seurustella!”

”Turha yrittää Sasuke, Ino näki teidän suutelevan viime viikolla.”

”Hmm... heh… no… mitä mieltä te olette asiasta?” Naruto viimein sai kakistettua. Ei auttanut valehdella, jos heidät oltiin saatu kiinni itse teosta.

”Se on loistavaa! Fantastista! Milloin me saadaan nähdä livenä yaoita?” Sakura kysyi innostuneena, silmät kimallellen vaarallisen fanin tavoin.

”Niin! Milloin, milloin?” Ino kärkkyi yhtä innoissaan

Sasuke ja Naruto katsahtivat toisiinsa kauhistuneina ja yhteisymmärryksestä he pinkaisivat täyttä päätä karkuun.

”Hei, odottakaa!” Tytöt kiljuivat turhautuneina kaksikon perään.

Pian tyttöjen harmistus kuitenkin kaikkosi. Olivathan he saanet juuri tietää ystäviensä seurustelevan keskenään, he jopa tyhmyydessään myönsivät sen! Ei Ino ollut oikeasti nähnyt mitään suudelmaa.


Naruto oli juuri hyvästellyt Sasuken ja nyt hän käveli rauhallisesti kotiin päin. Käveltyään muutaman sata metriä, hän tunsi jonkun seuraavan häntä. Kurkatessaan olkansa yli, Naruto ei kuitenkaan nähnyt ketään. Naruto jatkoi matkaansa ripeämmin palan noustessa kurkkuun. Kuka häntä oikein varjosti keskellä kirkasta päivää?

Uzumaki oli juuri kääntymässä kulmauksesta oikealle, kun Sai ilmestyi kuin tyhjästä hänen viereensä ja tönäisi häntä voimakkaasti. Naruto lennähti ajokaistalle ja iskeytyi kovaan asfalttitiehen. Korvia vihlova kirskunta säikäytti nuorukaisen perinpohjin ja Naruto odotti auton iskeytyvän itseensä.

Kun törmäystä ei tullut, Naruto nosti katseensa ylöspäin ja huomasi puskurin vain muutamien senttien päässä itsestään.

Joku hyppäsi ulos autosta huutaen hänelle jotain, mitä hän ei ensin kuullut. Hän heräsi shokistaan vasta naisen ravistellessa häntä.

”Oletko sinä kunnossa? Vastaa minulle!”

”O-olen minä… kai.”

”Luojan kiitos. Et usko kuinka säikähdin! Se poika oli ihan pähkähullu, kun työnsi sinut minun autoni eteen”, nainen huokaisi ääni väristen.

”Minä olen Tsunade. Tule kyytiin, niin viemme sinut kotiin”, vaaleahiuksinen nainen jatkoi lempeästi auttaen nuorukaisen ylös.

Naruto vilkaisi autoa epäilevänä, mutta rentoutui huomatessaan kuskin paikalla säikähtäneen nuorukaisen ja auton kyljessä autokoulumerkin. Kiitollisena hän kipusi kyytiin ja antoi ajo-ohjeet kuskille.

Tsunade päätti olla kyselemättä pojalta mitään muuta, sillä tämä vaikutti olevan edelleen lievässä shokissa. Varmasti poika halusi rauhoittua kaikessa rauhassa.

Naruton mielessä pyöri vain Sai. Pojan teko oli selvästi tahallinen. Sai oli yrittänyt tappaa hänet. Tappaa!

’Mitä Sain mielessä oikein liikkuu? Miksi hän haluaa satuttaa minua?’

-----------------

Siinäpä olisi tämä osa :) Kommentteja olisi mukava saada ^^

Sanoitukset joita käytin Sasuken ja Oron kohtauksessa ovat eräästä laulusta. En viitsi laittaa tähän linkkiä, vaikka alunperin ajattelinkin tehdä niin varoitusten kera. Kuitenkin uteliaat silmäparit eksyisivät lukemaan niitä varoituksista huolimatta ja pienimmät voisi ehkä saada jonkin asteisia traumoja.

Jos joku kuitenkin haluaa tietää asiasta enemmän, voin toki kertoa yhtyeen nimen tai antaa linkin.

Ja haluan nyt huomauttaa, että tuo biisi ei ole sellainen, jota kuuntelen päivät pitkät XD oon kuullu sen pari kertaa ja se tuli yhtäkkiä mieleen, ku yritin keksiä jotain hauskaa Sassen ja Oron välille :P

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daikon - 2009-03-20 21:32:18
Oij pitkästä aikaa <3 Olin odotellutki tätä.

Yhden kirjoitusvirheen löysin, mutta se hukkui tuonne tekstin sekaan.

Repesin kyllä pariikiin otteeseen. Ja Kushina on kyllä hieman ilkeä. Mennä nyt kuuntelemaan kun oma poika harrastaa sellaista ja pakottaa miehensä kuuntelemaan sellaista.

Sasuke ja Narutokin olivat ehkä hieman tyhmiä, kun menivät tohon Sakuran ja Inon jekkuun. Mutta mikäs siinä.

Puolestaan Sai! Grrr. Häivy! Sai siis ;DD

Oli hyvä ja Itachihan oli erittäin huolehtiva veli.

Toivottavasti me lukijat saamme pian jatkoa <3

Saat täydet pisteet! ^___^

kagome-chan - 2009-03-20 22:15:38
NANIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAI SAATANA><!!!!!!!!!!!!!!! Yrittääks se tappaa Narun? 0.o

Repesin mones kohas ja tää oli tooooooooooooosiiiiiii hyvä^^ Joo tänään mä en saa mitään järkevää...varmaan sen takia koska oli niin hyvä päivä...^.^

Syötävän ihan pituus ja ei ollut mitään valitettavaa...(ei mulla ikinä ole) ^_^

5pistettä ja JATKO sitten nopeesti !!<3<3<3<3<3<3<3<3

Feratu - 2009-03-20 23:43:04
AAA! tää tuli vihdoin, vitsi rakastin tuota sasuke orochimaru tappelu juttujaa
joo näin kahen aikoihin yöllä ei keksi kritiikkiä(kuten ei koskaan muutenkaan) mutta kuitenkinn.

Ayumi92 - 2009-03-21 07:47:13
Ei hemmetti tuo Sano mua rehtoriks-biisi xDD Muistan tuon ja kun Sasse viel lauloi sitä...*nauraa mahaa pidellen*

Hyii, Minato ja Kushina vakoili Sassen ja Narskan hommia...hyiii -.-

jatkoo nopeesti ja 5pojoo^^
P.s Sai...sut vois heittää jokeen!

Kipsi - 2009-03-21 12:37:07
Repesin pahasti tolle kun Kushina ja Minato oli siellä oven takana vaklaamassa. XD
Ja sitten se biisi, oli tosi hyvä osa.
Sai on ilkee, meinas tappaa Naruton. O_O' Sais ite joutuu johonki mielisairaalaan.
Jatkoa tulemaan kunhan kerkeet ja 5pojoa jälleen. ^^

Niki-chan - 2009-03-21 13:37:11
aivan mahtava!!!!! se laulu jota sasuke lauloi orolle ja italle oli ku aika mahtava... pervoo todellakin en siis oo kuullu sitä mut se mitä sä kirjoitit kerto jo kyl aika paljo..... vanha pervo! miten hyvin kuvaakaan oroa!!!

aaaw.. ita on niin ihana ku se huolehtii sasukesta niin hyvin <3333

mut joo laita jatkoo pian ja ois kiva jos tulis vähä nopeemmin tällä kertaa.... ;DD saat 5p

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste