Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
I Don't Care, But I Still Love You - Jing-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1758 sanaa, 10244 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-04-05 13:30:47
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Vihdoon sain edes yhden ficin valmiiksi. Oon tosiaan hidas kirjottaja, ja pahoittelen sitä. ^^' Inspis iski kuitenkin Apocalyptican ja Adam Gontierin (Kiitos korjauksesta uncensoredlle! luulin pitkään kappaleen olevan Apocalyptican ja three days gracen kappale. ^^') kappaleesta I Don't Care, ja tässä tulee oma tulkintani kappaleesta. :D
varotukset: SasuNaru
Angstia ehkä joidenkin silmissä..
Häjyä kielen käyttöä
Sakuran sorsiminen. x'D (en pidä siitä pinkkipäästä. x'D)
ja hätikööty tänne laittaminen, sillä sisko häätää koneelta. >.< möyh... koittakaa kestää vaikken kerinny ollenkaan tarkistaa tätä saati miettiä mitä laittaasin tähän lisätietoihin. :D <3

Arvostelu
7
Katsottu 1072 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
I try to make it through my life
In my way
There's you


Naruto katsoi vihaisena Sasukea, joka yritti yhtä turhaan tyynnytellä blondia. Hän vaistosi, että poika oli pian räjähtämäisillään raivoamaan. Mutta olihan tuolla syytäkin. Sasukekin olisi raivonnut samassa tilanteessa.
"Naruto... Anna minun selittää."
"Turpa kiinni, sun ei tartte selittää. Mä tiedän jo. En vain ollut tarpeeksi hyvä sinulle." Naruto sanoi ääni täristen vihasta, mikä sai Sasukenkin kädet tärisemään hieman. Hänen blondinsa ei ollut koskaan aikaisemmin noin vihainen.

I try to make it through these lies
And that's all I do


"Naruto... Pyydän, kuuntele...Asia ei ole niin kuin luulet..." Sasuke aloitti taas yrittäen pysyä rauhallisena.
"Mitä minun pitäisi kuunnella?! *Oi Naruto, anna anteeksi, ihan vahingossa vain minä sen huoran kotiimme toin!* Sitäkö minun pitäisi nyt kuunnella?!"
"Älä sano Sakuraa huoraksi, minä en ollut selvinpäin silloin, en tajunnut mitä tein..." Sasuke jatkoi yrittäen tyynnytellä itseään ja Narutoa.
"Oon minäkin ollut välillä humalassa, mutta olenko pettänyt sinua!?" Naruto kysyi pisteliään kysymyksen. Ei, Naruto ei ollut koskaan pettänyt Sasukea, mutta Sasuke oli kerran pettänyt häntä. Se oli kettupojalle jo liikaa.

Just don't deny it
Don't try to fight this


"Vai kiellätkö vielä senkin, että... Sakura olisi ollut kanssasi viime yönä?" Naruto kysyi vihaisesti.
"...ei... En kiellä... Mutta vannon, että kadun sitä jo nyt." Sasuke sanoi yrittäen tavoittaa Naruton kättä omaan käteensä, mutta poika riuhtaisi sen päättäväisesti mustahiuksisen ulottumattomille.
"Älä koske muhun. Sulla ei oo oikeutta tulla mun lähelle." Naruto sanoi pala kurkussa mutta ääni yllättävän tasaisena.

And deal with it
That's just part of it


Sasuke joutui hetkeksi nostamaan molemmat kätensä suunsa eteen, ettei olisi raivostunut tai alkanut muuten sekoilemaan anteeksiantamattomasti. Se olisi vain pahentanut tilannetta.
"Okei, en koske sinuun... mutta jos vain suostuisit kuuntelemaan.." Hän todellakin halusi Naruton antavan anteeksi. Vaikka hän tiesi, että itse oli tämän sopan keittänyt, ja ettei Naruto ollut siihen mitenkään syyllinen, häntä suututti paljon se, ettei blondi kuunnellut häntä. Toisaalta, tuskin hänkään olisi pystynyt hillitsemään itseään, jos olisi löytänyt Naruton jonkun toisen kainalosta...
"Minun ei tarvitse kuunnella. Ole kiltti Sasuke, ja lähde. Äläkä tule takaisin enää." Naruto sanoi ääni täristen, mutta tällä kertaa itkusta. Hän ei halunnut nähdä Sasukea enää, vaikka tuo olikin hänen elämänsä tärkein ihminen. Hän vain ei kestänyt ajatusta että Sasukella oli toinen... ja vieläpä nainen!

If you were dead or still alive
I don't care
I don't care
Just go and leave this all behind
'Cause I swear
I don't care


"Naruto... Sä et tarkoita tuota." Sasuke sanoi uskomatta korviaan. Naruto käski hänen lähteä ja olla tulematta takaisin. Se ei voinut olla totta.
"Lupaan, etten välitä lähdöstäsi ollenkaan. En välitä, vaikka olisit kuollut tai yhä elossa. Tahdon vain, että lähdet. Etkä tule takaisin." Naruto sanoi taistellen itkua vastaan. Hän osoitti tärisevin käsin ulko-ovea, mutta katsoi päättäväisesti Sasukea, joka katsoi blondia hievahtamatta takaisin.

I try to make you see my side
I always trying to stay in line


Se oli molemmille vaikeaa. He olivat kuitenkin seurustelleet jo kolme vuotta, mutta sitten Naruton tullessa harjoittelemasta ja löydettyä Sasuke ja Sakura pelehtimässä heidän, Sasuken ja Naruton sängyssä, Narutolle riitti. Hän oli epäillyt Sasuken puuhailevan jotain hänen selkänsä takana jo jonkin aikaa, mutta nyt mustahiuksinen oli jäänyt kiinni itse teosta. Naruton jo muutenkin heikolle itsetunnolle se oli ollut kova pala purtavaksi. Ja tuskin kyseistä palaa hän pystyisi sulattamaan ihan heti.
Kaikista kovin isku oli kuitenkin käskeä Sasuke lähtemään. Ja poika pelkäsikin, että ei pystyisi lopulta edes päästämään Sasukea menemään.
Mutta oli pakko pysyä vahvana, jotta Sasuke ymmärtäisi hänen olevan tosissaan.

But your eyes see right through
That's all they do


Sasuken katse porautui Narutoon ja ennen kuin blondi ehti edes hämmästyä, mustahiuksinen oli ottanut askeleen eteenpäin ja sulkenut blondin syleilyynsä. Hän näki liian helpoisti Naruton heikkoudet ja osasi kääntää ne omaksi edukseen.
Naruto nimittäin kaipasi ennen kaikkea Sasuken läheisyyttä. Poika kietoi kätensä pidemmän pojan ympärille. Kyyneleet vuosivat pojan silmistä upoten Sasuken paitaan. Viimeisen kerran.
"Naruto... Mä en halua lähteä..." Sasuke sanoi hiljaa pojan korvaan. Naruto ehti avata suunsa vastatakseen Sasukelle, ettei halunnut tuon lähtevän, mutta hänen oli pakko käskeä tuon häipyä. Hän ei pystyisi enää luottamaan tuohon samalla tavalla kuin aikaisemmin.
"Mutta minä haluan sinun lähtevän..."

I'm getting buried in this place
I got no room, you're in my face
Don't say anything just go away


Narutoa ahdisti. Hän halusi Sasuken jo lähtevän, mutta hän ei silti halunnut jäädä yksin. Tuntui hyvältä saada halata toista, itkeä, raivota, mutta sitten kun se loppuisi, hän jäisi jälleen yksin.
Sasuke tiukensi otettaan Narutosta ja suukotti tuota hellästi korvalle.
"Etkä halua... Tunnen sen kehossasi. Värähdät kun kosketan sinua, samalla tavalla kuin aikaisemminkin. Kaipaat minua jo nyt." Mustahiuksinen kiuskasi hiljaa toisen korvaan hätinä kuuluvalla äänellä, mikä sai kylmät väreet kulkemaan pitkin blondin kehoa.
Kettupoika vei kätensä Sasuken rinnalle alkaen työntämään vahvempaa poikaa irti itsestään.
"Älä sano enää mitään, vaan häivy. En enää tahdo nähdä sinua." Sinisilmä sanoi samalla kun Sasuke irtautui hänestä pettyneen näköisenä. Hetken, ohikiitävän sekunnin, pojat vain katsoivat toisiaan, viimeiset toisiaan kaipaavat katseet, viimeiset anteeksipyytävät ilmeet ennen kuin Sasuke kääntyi ja käveli ovesta ulos, katsomatta enää taakseen.

If you were dead or still alive
I don't care
I don't care
Just go and leave this all behind
'Cause I swear
I don't care


Naruto seisoi aloillaan katsoen päättäväisemmin jo Sasuken perään. Nyt mustahiuksinen oli poissa. Hänen ei tarvitsisi enää koskaan nähdä toista. Koskaan tuntea sitä kipua jonka toinen hänelle aiheutti pettämisellään. Ei tarvitsisi koskaan enää riutua ajatuksella että jotain oli tekeillä, mutta kukaan ei kertonut mitä... Nyt se piina oli vihdoin ohitse.
Naruto huokaisi. Silti hänestä tuntui kuin jotain tärkeää oli jäänyt sanomatta tai tekemättä. Hän halusi kuitenkin unohtaa sen. Sasuke oli lähtenyt, hän oli käskenyt toisen lähteä, ja olla tulematta takaisin. Viha kupli yhä laavan tavalla hänen sisällään... Vai oliko se sittenkään viha joka siellä kupli? Oliko se suru ja kaipuu? Naruto joutui henkisesti pysähtyä miettimään sitä. Silmistä valui yhä vuolaasti kyyneliä puhtaalle lattialle ja sinisten silmien katse oli kohdistunut ovelle.

I'm changing everything, you won't be there for me
I'm changing everything, you won't be there for me


Naruto valahti polvilleen. Hän ei jaksanut enää seisoa, lisäksi hänen koko kehonsa tärisi holtittomasti itkusta. Hän kaipasi Sasukea jo nyt, mutta toivoi tunteen menevän ohitse ajan myötä. Aika haavat parantaa. Niin hän ainakin uskoi, koska Kyuubikin paransi aina kaikki hänen haavansa. Ehkä se parantaisi nämäkin haavat?
'Mutta entäs jos ei paranna? Ehkä nämä haavat ovat niin vakavia, ettei edes demoni voi niitä parantaa...' Naruto puristi kätensä nyrkkiin. Hän ei kestänyt enää tätä epätietoisuutta, menettämistä, rakkauden löytämistä ja sen jälleen kerran menettämistä. Sitä tapahtui liikaa jo yhdelle ihmiselle. Voisi edes kerran käydä sellainen tuuri, että löytäisi ikuisesti kestävän rakkauden...

If you were dead or still alive
I don't care
I don't care
Just go and leave this all behind
'Cause I swear
I don't care


Mutta ehkä sitä ei ollut olemassa, tai sitten sitä ei ollut tarkoitettu Jinchuurikeille. Poika tunsi kuinka hänen koko olemuksensa kävi koko ajan heikommaksi ja heikommaksi, sillä hän ei kestänyt olla erossa Sasukesta. Ei vain kestänyt...

At all.........

Naruto nousi nopeasti ylös ja juoksi ulko-ovelle. Hän ei edes vaivautunut laittamaan kenkiään jalkaansa, vaan juoksi paljain jaloin Sasuken perään. Hän tarvitsi mustahiuksisen, vaikka tuo oli tehnyt paljon vääryyttä häntä kohtaan. Hän ei voisi sanoa että pystyisi unohtamaan. Hän ei pystyisi olemaan välittämättä... Hän ei pystyisi päästää irti.
Naruto näki Sasuken kävelevän pää painalluksissa, huppu päässään ja kädet taskuissa kauempana. Blondi juoksi toisen kiinni ja halasi toista takaapäin.
Sasuke ei olisi voinut olla yhtään hämmästyneenpi.
"Na... Naruto?" Hän henkäisi.
"Sasuke... Mä en voi antaa anteeksi sitä mitä teit, mutta mä en... pysty elämään ilman sua..." Blondi sopersi itkien jälleen Sasukea vasten. Mustahiuksinen oli hetken hämmentyneenä vielä paikoillaan ennen kuin kääntyi Narutoon päin ja halasi tuota.
"Naruto... mä lupaan etten tee sitä toiste... Lupaan." Sasuke sanoi aidosti pahoillaan ja suuteli blondia hellästi huulille.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Oni-Chan - 2009-04-05 13:41:15
DÄMN! aattelin jo et Sasuke raiskais naruton ku se ei haluu lähteä... tai no..hei.. =w= SASUKE TULEE KÄNNISENÄ KOTIIN JA PAHOINPITELEE NARUTOA... =w= Oni tietää nämä jutut<3
kumminkin..
ZETTAI 4 pojoo!<33
hohoo.. ekako???
haihai..I'll shut up now..

Hidefini - 2009-04-05 13:48:47
Rakastan tota biisiä, eikä tää teksti ollu yhtään sen huomonpikaan <3 Okei, sait mut itkemään ja se on jo aika hyvin ^_^
Toi vika lause Ehkä Sasuke muuttuisi, ehkä ei, se jää lukijoiden pähkäiltäväksi. Äh. En tykänny siitä suoraan sanottuna, se pilas tunnelman, se ei vain kuulu tohon loppuun, se olisi täydellinen ilman sitä. Vaikka ehkä se oli vain sun merkintöjä, niin silti (äh sekoon taas sanoissani, kiva).
Kuitenkin. Lisää, kirjoita lisää tämmöistä <3 Saat 5p ja halin <3

Niki-chan - 2009-04-05 16:09:41
ui ihuna oli <333 saat 4 p.

Jadecora - 2009-04-06 08:23:34
Ihan kiva, vaikken parituksesta enää niin paljoa välitäkkään, - olen lukenut näitä nimittäin liikaa - mutta sehän ei ole sinun vikasi ^^'

Kaksi kirjoitusvirhettä löysin; "--Mustahiuksinen kiuskasi hiljaa toisen korvaan hätinä kuuluvalla äänellä--" kiuskasi ja hätinä [ellei jälkimmäinen ole sitten sana, jota en vain ennen ole kuullut ;)]

kuulokeihminen - 2009-04-06 09:44:03
(pakko sanoo että se on Apocalyptican ja Adam Gontierin biisi, ei Apocalyptican ja Three Days Gracen, vaikka Adam kyseisen bändin vokalisti onkin XD)

Hmm. Jaa. Tää päätty Sasuken kannalta tavallaan vähän turhan onnellisesti. Jotenkin monta kertaa kuultu tääkin XD Ihan hyvin kirjotettu silti. Jotain pikku kirjotusvirheitä ja söpöjä pikku kliseitä.

Silti ihan hyvä n___n Sellanen koskettava.

kagome-chan - 2009-04-06 17:47:58
Luin tän jo päivällä mut en ehtiny kommentoida^_^

Tykkäsin ja hyvin kuvailtu vaikka muutama kirjoitusvirhe löytykin^_^

4pistettä ja lisää tälläsiä ficcejä...*hug*

Saske-chaan - 2009-04-28 18:54:56
...*sanaton*,aivan ihana!<3333,en pystyny melkee ees lukeen tätä ku tää oli niin sulonen:') *itkee*. saat 6p. <333

Golliwogtional - 2010-04-07 22:47:13
Lueskelinpas nyt tämän, pikkuvirheitä korjailen...

Neljännessä ficcikappaleessa yhdyssanavirhe:
anteeksi antamattomasti -> anteeksiantamattomasti

Kuudennessa:
"Mutta oli pakko pysyä vahvana, että Sasuke ymmärtäisi hänen olevan tosissaan." ei kyllä ole virhe, mutta itse kuitenkin korvaisin "että" sanalla "jotta". ^^

Kahdeksannessa taas: anteeksi pyytävät -> anteeksipyytävät

Tosi... Tosi kehittävää.... Mutta minulla on tylsää eikä mesessä ole ketään viihdyttämässä! Ens yönä käyn jonkun toisen ficin kimppuun. T____T

haru-97 - 2012-05-06 20:16:57
Sasuke ei saa puolustaa Sakuraa!!! Sakura on huora!!!
Ihana ficci ja biisi!!! Meinäsin itkee ku Sasse ja Naru eros :´((((

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste