Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
NINJA MASK - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1857 sanaa, 11367 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-04-05 15:49:37
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

osa 15.. mun 15-vuotis synttärilahjaks... -tu oon nero.. =_=" *Itseinho-kohtaus päällä* non vast tiistain... MAINOSTANKO... =_= *menee nurkkaan imemään peukkuaan*
SasuNaru
Vaadin että luette sekä alku-että lopputekstit! \\Ò^Ó//~¤

Arvostelu
7
Katsottu 1538 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Näin heti alkuun, kiitokset;
Kiitos Snizerille, koska olet jaksanut mua 7 kuukautta~<3 Uw0*winkwink*, Jing-Chanille, joka et ole vieläkään saanut sitä tilaamaasi SasuNaru-fanficciä*pahisnaurua*, Sasori-Dannalle, olet jaksanut tätä vaikka Saso-cat on död.DÖDDÖD!!! =w=~¤, Mariolle ja sen sienille, DJ OZMALLE, jota olen nyt kuunnellut kolme viikkoa putkeen..*addiktoitunut* ja totta kai... JOHNNY DEPPILLE!!!! 0w0~¤ Oni kuittaa! *liitää tiehensä*

Sasuke; PS.Sinä uskollinen lukija, älä välitä vaikket nähnyt nimeäsi listassa, se johtuu siitä, että kirjoittaja on sekä pölkkypää että dementoitunut nuorineiti...*tuijottaa Onia murhaavasti*
Oni; Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~~!!! 0w0~¤ SIENIÄ!
Evil-Oni;....*kidnappaa Onin ja sitoo vaatehuoneeseen ja jättää sinne Sain kanssa* ...... (=w=)~<3 rape time..fufu...
*epämääräisiä ääniä vaatehuoneesta*
01.04.2009 19:02:07) <-ABeKoBe->
cD cD cD cD cD cD
----------> sinut on sienitetty! >DD
Levitä sinäkin sienesi mahdollisimman moneen ja auta sieniä valloittamaan verkosto!
cD cD cD cD cD cD


nonih...lets get serious..
"KÄRPÄSSIENI-LOGO!!" puhe
'Haruna-ai on oikeesti mies..' ajattelu
----------------------------------------------------

Shikamaru tuijotti pehmustetun huoneen seinää. Ne olivat viimein jättäneet hänet rauhaan. Silti hän tunsi olonsa suojattomaksi. Hän säikkyi pienintäkin varjoa, liikahdusta ja ääntä.  
Shikamaru oli kömpinyt neliönmuotoisen huoneen perimmäiseen nurkkaan. Hän oli siellä turvassa. Mikään ei saanut häntä sieltä..paitsi Ne.. Kylmät väreet kulkivat nuorukaisen selkää. 'En halua että minut tapetaan..haluan elää.. Olen aivan liian nuori kuolemaan..'
Se kaikkien tuntema 'Laiska-Shirkkis' oli kadonnut, mikään ei ollut enää vaivalloista.

Ovi narahti.
Ääni sai Shikamarun sielun lähestulkoon jättämään kehon ja lentämään kohti turvallista Taivasta. Nuorukainen painautui aivan kiinni seinään, hakien siitä turvaa.
"Shikamaru-kun, toin sinulle ruokaa.. Miten voit?"
Nimeltä mainittu poika tuijotti Inoa. Hänen entisen tiiminsä ainoaa naisjäsentä. Hän ei puhua pukahtanutkaan, tuijotti vain naista varuillaan, edelleen kiinni seinässä.
"Kuulin että sinut teljettiin tänne.. Joten ajattelin tulla tervehtimään sinua, ennen kuin...." Shikamarun suu aukeni järkytyksestä. Inon ulkomuoto alkoi muuttua. Ino ei enää ollut Ino vaan-...
"HYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!"

--

Tsunade oli omassa toimistossaan juomassa sakeaan. Hän oli saanut kestää liikaa kaikkea viime päivinä. Ensin Kakashi ilmoitettiin kadonneeksi, sitten Irukan ruumis löydettiin merestä ja kaiken lisäksi kaksi parasta eliittininjaa oli menettänyt järkensä. Narutosta puhumattakaan.
Nainen kulautti hetkessä koko pullon tyhjäksi. Pieneen sakilasiin jäi vain vähän sakea. Tsunade sammui pöydälleen kyyneleiden virratessa hänen poskiltaan kovalle puupöydälle.

--

Ino juoksi henkensä puolesta märillä Konohan kaduilla. Hän oli vain kysynyt miten Shikamaru oli voinut, sen jälkeen nuorukainen oli vauhkoontunut ja hyökännyt hänen kimppuunsa yrittäen kuristaa hänet. Nainen oli kiljunut ja huutanut apua, muttei hän sitä saanut. Kyllä hän Shikamarun oli pois päältään saanut, sen jälkeen hän kiiruhti ovelle ja telkesi sen.
Ino kuuli vieläkin  nuorukaisen eläimelliset huudot ja sen kuinka mies raapi ovea kynsillään.

"Ino-chan, tulithan sinä viimein, kuinkas Shikama-"
Ino ei vastannut äidilleen vaan juoksi täysillä omaan huoneeseensa. Rouva Yamanaka tuijotti hetken tyttärensä perään ihmeissään. 'Mitäs tuo nyt taas oli?'

Ino paiskasi huoneensa oven kiinni ja suorastaan hyppäsi sänkyynsä kaivautuen peiton alle. Hän napsautti pöytälampun päälle ja jäi tuijottamaan valkoista ovea, johon oli sinitarralla liitetty hänen idoleitaan. Aina Haruna-aista Miyaviin.
Blondi tyttö nyyhkäisi, hän ei ollut tiennyt miten huonossa kunnossa hänen tiimiystävänsä oli. Tai, no eiväthän he enää mitään tiimitovereita olleet, vain ystäviä. Ino toivoi enemmän...

--

Shikamaru tuijotti vakoista ovea virnuillen itsekseen. Hän nosti lusikan kasvojensa eteen ja käänteli sitä. Se kiilsi niin kauniisti valon osuessa siihen.
'Seuraavalla kerralla olen valmis....' nuorukainen piilotti lusikan housujensa taskuun ja nojautui takaisin nurkkaa vasten heijaten itseään rauhallisesti.

--

Sasuke heräsi omaan huutoonsa hikisenä ja kalpeana. Hän oli nähnyt mitä pelottavinta unta omasta lapsuudestaan. Korppi oli toivonut unohtaneensa jokaisen yksityiskohdan siitä, miten hänen sukunsa kuoli äkillisesti ja mystillisesti.
Mies hengitti raskaasti, se ei kuitenkaan estänyt häntä katselemasta ympärilleen. Oli pimeää, mutta kyllä hän jotain erotti. Hänellä ei ollut harmaintakaan aavistusta missä hän oli.
Tai missä Naruto oli.
Naruto..
"NARUTO!! MISSÄ OLET!!?" Korppi loikkasi pystyyn. Vasta silloin hän tajusi vaatteidensa olevan riekaleina. Housut olivat sentään jalassa, lahkeet ja polvikohdat riekaleina hieman. Paita taas... Sitä hänellä ei edes ollut, vain vasen hiha oli siinä missä kuuluikin. Ja hän oli..märkä? Ei hiestä vaan vedestä.
'Toivoisin saavani tähän vastauksen, mutta veikkaan etten tule pitämään siitä.. Tai jos olisi parempi etten saa tietää koko juttua..'

Mies loi uuden katsauksen ympärilleen. Se missä hän juuri nyt oli, muistutti luolaa. Oli pimeää, kosteaa ja ennen kaikkea, 'lattia' oli kiveä. Liukasta, märkää ja kylmää kiveä.
"Nyt pitää vain varoa etten-.....!!?"
"-..liukastu.."
Sasuke makasi rähmällään märällä, kylmällä ja liukkaalla kivilattialla. Ei hän liukastunut ollut, vaan kompastunut. Mutta mihin?
Miehen alta kuului jonkinlaista mongerrusta ja valitusta.

Sasuke makasi vielä tovin siinä mihin oli kaatunutkin ja kuunteli tarkasti valittajaa. 'Kuulostaa AIKA tutulta, missä olen kuullut tuon aiemmin??'

Uchiha repäisi ainokaisen ehjän hihansa päältään. "Goukakyuu no jutsu!"
Hiha syttyi tuleen ja loi hieman valoa luolaan. Uchiha nousi hieman ja laski katseensa siihen mihin oli kompastunut. Se ei ollut kivi, vaan..ihminen.. Ihminen liikahti hieman ja käänsi päätään kohti valonlähdettä. Tämän kasvot olivat likaiset eivätkä vaatteetkaan olleet niin hyvässä kunnossa kuin Sasuken. Paitaa ei ollut, housut olivat revityt polviin saakka ja ylävartalo täynnä naarmuja haavoja.
"Naruto?!"
"Sa-...." kettupojan kasvot kalpenivat. Kuin aaveen nähneenä Naen juoksemaan niin lujaa kuin vain kintuistaan pääsi kohti luolan perää joka oli epäilyttävän pimeä. (A/N; osaankirjoittaa.com *vetää hupun päänsä yli*) Tai ainakin Sasuke ajatteli sen olevan luolan perä, koska se oli pimeämpi ja syvempi kuin se missä hän nyt oli. Mutta miksi Naruto oli potkaissut häntä? Mitä hän oli pojalle tehnyt? Ja miksi he olivat luolassa? JA MIKSI HELVETISSÄ SASUKEN VAATTEET OLIVAT RIEKALAINA?!
Sasuke halusi näihin vastauksen. Ja hän lupasi kostaa sille paskiaiselle joka oli tuhonnut hänen vaatteensa! Hän oli saanut ne Narutolta ennen kuin he olivat-..Ennen kuin tämä painajainen oli alkanut.

-

Naruto juoksi.
Juoksi.
Juoksi aina vain syvemmälle luolaan. Hän ei nähnyt mitään, hän ei välittänyt, hän oli kompastunut ja törmännyt seinämään kolmesti, hän ei siitäkään välittänyt, hän ei jaksanut välittää mistään, hän vaan juoksi pois tuon hirvityksen luota.
Joka oli kutsunut itseään Orochimaruksi.

Sasuke.. Hänen Sasukensa... oli hirviö.. Hänen komea ja ihana Sasukensa. Jota Naruto niin kovin rakasti..
Ne hirveät kasvot palautuivat hänen mieleensä saaden pojan sulkemaan silmänsä entistä tiukemmin kiinni. Kettupoika pysähtyi ottaen tukea luolanseinämästä. Naruto painautui sitä vasten antaen itsensä valua maahan nyyhkyttämään.
Miten tässä näin pääsi käymään?
'Haluan kotiin..kuumaan kylpyyn ja unohtaa tämän kaiken..'
Kettupoika löi nyrkillään kiviseinää, kivusta huolimatta hän teki sen uudestaan. Uudestaan.. Uudestaan, kunnes hänen rystysensä olivat verentahrimat. Siitäkään hän ei välittänyt. Hän jatkoi seinän hakkaamista molemmin käsin.
"Miksi kaikki on niin vaikeaa!? Haluan kotiin!" pojan molemmat kädet olivat veriset ja niitä särki. Hän itki. Hän ei ollut elämänsä aikana itkenyt niin paljon, viimeksi kun Sai oli-..
Sai..
Hän oli ollut Naruton paras ystävä aina, tukenut, auttanut, piristänyt. He olivat nauraneet yhdessä ja tehneet lähes kaiken yhdessä. 'Olisipa kaikki kuten ennen..'
Hiljaisuus..
"No voi hyvä ihme! Olen eliittininja! En saa antaa pienten vastoinkäymisten masentaa! Kun tämä on ohi, menen heti kuumille lähteille ja olen siellä ainakin puolet päivästä! Lupaan sen itselleni!!"

Naruto nousi pystyyn ja pyyhkäisi kyyneleet pois kasvoiltaan. Hänestä tuntui paljon paremmalta! "Sen jälkeen raahaan Sakuran-ei vaan Sasuken kaupungille ja ostan hänelle paremmat vaatteet ja itselleni saman tien! Ja täytän ruokavarastoni! Kyllä, näin teen!!"

Uzumaki hymyili. Hän hymyili pitkästä aikaa koko sydämestään. Hänen olonsa oli PALJON parempi!
Kettupoika päätti olla vahva, hän ei enää ikinä itkisi tai perääntyisi! Eikä Naruto koskaan pettänyt lupaustaan. Ei koskaan, kun hän lupasi jotain, hän myös piti sen!

Naruto käänsi katseensa kohti kuilua. Siellä näkyi vähän valoa. Sinne siis! Kettupoika alkoi hölkätä kohti luolan suuta, hölkän muuttuessa juoksuksi.
______________________________________________________

A N T E E K S I... lyhyttä pukkaa, mutta son parempi ku ei mitn? ne? ^0^" OMG! sain just tietää et snizu-kisulla on 14 chakra-pojoa.. X_x" I hate my life~~.... I lost to her... nyt mun täytyy palvella sitä koko mun loppu elämä...=_=" damn.. ei pitäs luvata mitn ku tietää et ei onnistu.. MITÄ TÄSTÄ OPIMME LAPSET!?
Oni-maid kiittää siitä että olette jaksaneet seurata Ninja Maskia kokonaiset 15 osaa! ^w^~<3 Free kisses and hugs to everyone!!!~<3
Naru; *juoksee hikihatussa maratoniaan*
Oni; *w*~<3 *tunnelmissa syntäreistään ja ficistään*
Sai; *tunnelmissaan Onista ja Narutosta*
Sasu&Snizer; Whut the f u * k? Ô_ó
KAIKKI KATTOMAAN DJ OZMA DRINKIN' BOYS JA MASURAO!!!!!!<3<3<333
kommentteja? *lajittelee Naruton kanssa sukkia vaatehuoneessa Sain johdolla*
Sai; *smirk* *pervoja-ajatuksia leijailee sain mielessä*

Kommentit (Lataa vanhempia)
ABeKoBe - 2009-04-05 15:55:44
Hyvät teksit muistuttavat minua aina siitä, että pitäs kirjottaa omaaki tarinaa vähitellen (puolen vuoden tauko..)
Minkäs teet ku ysiluokka on mikä on.. sucks =_="

Mutta asiaaan!! en pongannut virheitä, tai sitte minun silmäni ovat vain niin täynnä sieniä, että en huomannut xDD
onnea 15. osasta!! ja sulla on kai synttärit tulossa parin päiveen päästä 8D jos en muista sillo onnitella nii onnea!!

jajaja.. ihanaa tekstii <3
RUOKAA osteleen naruto! minäkin haluan jtn syötävää xD hungryyy~~~~

En nyt osaa tähän mitään sanoa xD vaan painun syömään.
Ihana <3
fiiva pojoooooo <3 (siis 5.. ) xDD

Jing-chan - 2009-04-05 16:03:47
MEEW! :D ihanaa! :D lisää lisää lisää!
sullon ihana tapa tehdä tarinoosta ihan saakelin sekavia ettei niistä tajua mitään ellei oikee ajattele. x'Dmeew! :D
viis pistettä ehdottomasti ja ole hyvä ja kirjota jo se hääficci! x'''D tahtoo lukea sen! :D <3<3<3<3

Niki-chan - 2009-04-05 16:29:06
oli oikein hyvä!!!

ihanan sekavaa ettei välillä oikeen ymmärrä mitään mut kuitenkin ymmärtää.... *osaa selittää hyvin* ^^

joops eli muutama virhe tais olla muta olempa nyt niin laiskalla tuulella etten jaksa niitä ettiä..... :DD

laitappa pian jatkoo (vähä nopeemmin tällä kertaa, eiks je??)

saat 5 pojoo!!!!! <333 :DD

kagome-chan - 2009-04-06 18:01:47
No tuliha tää Viimein :D

Lyhyt on tosiaan mutta ei se mitään Tyksin kuitenkin <3

Aaah! Kylpylään Naru-chanin kanssa <33 xDD

Juu sekosin^^
5pistettä ja ONNEA ! täähän on sun 15 osa *hug*

Kanaye - 2009-06-02 20:26:45
Tulipas luettua nuo kaikki tässä : D
Ihanan pelottava ficcisarja~<3 *evil-laugh*
Veli: Friikki, ja tulee aina olemaan.
*työntää veljen järveen*
Mutta kiitos <3 Ja 5 pojoa kaikkiin osiin. Vois mennä nyt pisteyttään niitä :D

Kanaye - 2009-06-02 20:33:00
Ja huomasinpas juuri että lähes jokaisesta osasta johon pisteytin tuli siulle chakraa :D
Veli: Idiootti, kerjäät vaan kiitoksia.
*heittää veljen jälleen järveen* Pysy siellä! Ja enkä kerjää! Eikö sun pitäs muutenkin mennä nukkumaan ku sulla on se kesäkoulu?!
Veli: -___-¤ Kesäkerho, ei kesäkoulu.
*lyö veljeä* Mutta joo, kiitos vielä kun piristät miun flunssaista päivää(kyllä, mie sairastun kesälomalla flunssaan TT__TT) *ruttuhali*
Toivottavasti en tartuttanut sua >: D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste