Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kun kusi nousee päähän... - Violetu
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 963 sanaa, 6357 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-04-10 14:24:23
Kansio: Muu - muu

Huumori ja ikärajaksi pistäisin K-14 tms.
Parituksina pienimuotoinen HinaTen (hinaten... :'D) ja NaruNeji, mutta paritukset eivät todellakaan ole pääosassa.
Minulla on ilmeisesti joku tarve tehdä Nejistä pilaa. Puolustuksekseni voin sanoa vain sen, että kirjoitin tämän lähes kokonaan yöllä.
Ficin työnimenä oli: Neji on ilkeä kännissä - mutta vielä pahempi krapulassa.

Arvostelu
11
Katsottu 1711 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kun kusi nousee päähän...



”Onko Tenten-san juopunut?” Leen kysymys oli niin naiivi, että Nejiä itketti. Tenten oli vähintään tuhannen tunnelissa. Se oli osittain Nejin omaa syytä, sillä hän oli luvannut viedä tytön juhlimaan tämän syntymäpäivänä. Lisäksi hän oli erehtynyt tarjoamaan Tentenille drinkin. Tai kaksi. Ehkä kolme. Neji oli jo seonnut laskuissa. Mistä hän olisi voinut tietää, että tytöllä oli niin huono viinapää?
”Kyllä, Tenten on humalassa, kännissä, tuubassa, ihan naamat, päissään, hiprakassa, juovuksissa. On minun kohtaloni katsella tiimitoverin toikkarointia”, Nejin turhaumat purkautuivat höyryten. Leen silmät levisivät ihailevan suuriksi. ”Synonyymivarastosi on ihailtava, Neji-san.”
”Yksi tequilashotti, kiitos”, Neji tilasi hillitäkseen itsetuhoisia ajatuksiaan. Baaritiski näytti houkuttelevalta. Marmoria, siihen olisi mukavaa hakata päätään.
”Minulle kanssa”, Lee yritti, mutta päätyi Nejin ruman mulkaisun säikäyttämänä tilaamaan sittenkin vain kokiksen. Kunpa kohtaloni olisi kuolla nyt, Neji ajatteli naputtaen tiskiä kynsillään. Tequilaa tänne ja vähän äkkiä.
”Anoo… Neji-san?” ja kas, siinä oli Hinata, yhtä epävarmana kuin aina. Aina vain parani. Neji kulautti juuri saapuneen tequilan kurkkuunsa ja yritti olla irvistämättä. Olipas saakelin pahaa.

”M-minulla olisi asiaa…” Hinata ei ennättänyt änkyttää asiaansa valmiiksi, kun Tenten ilmestyi paikalle.
”Neji, nyt tanssimaan!” kikattava Tenten vei Hinatan mukanaan. Lee tuijotti, Neji myhäili. Edes jotain hyvää tässäkin keikassa. Oli selvää kumpi tytöistä vei ja kumpi vikisi.
”Kävipä minulla tuuri”, Neji vilkutti tyttöjen perään.
”Eikö tuo ole vähän ilkeää, Neji-san?” Leen kulmat rypistyivät. ”Meidän olisi pitänyt juomajuhlien sijasta kustantaa Tentenille syntymäpäivälahjaksi silmälasit.”
”Eivät silmälasit auta, jos on kännissä”, Neji katsoi Leetä säälivästi.
”Eikä Hinata siihen kuole, jos Tenten vähän lähentelee häntä”, Neji tarttui Leen päähän käsillään vääntäen niin, että Lee näki Tentenin, joka nitkutti lanteitaan tulipunaisen Hinatan reittä vasten.
”Uuh. Olet ehkä oikeassa”, Leen silmät pullistuivat epämääräisen näköisesti ja Neji läppäsi kädellään Leetä takaraivoon.
Boing.
Paljonko tuo pottakampaus oikein vaatii lakkaa pysyäkseen tuollaisena? Ajatus kävi Nejin mielessä ja sitten hän läimäytti Leetä uudestaan, kovempaa. Nyt osui ja upposi.
”Et kuolaa minun serkkuani ja potentiaalista tyttöystävääni siinä”, Nejin ilme olisi ollut uhkaava, elleivät hänen silmänsä olisi harhailleet. Lee uikahti ja hieroi päätään harmistuneen näköisenä. Neji alkoi käydä ilkeäksi, niin kuin aina drinkin ja muutaman shotin jälkeen.
”Tentenin minä ymmärrän, mutta ei sinulla ole oikeutta pitää myös Hinataa itselläsi, te olette sukua”, Lee jupisi ennen kuin hoksasi Gaaran baaritiskin toisella puolella. Loistava tilaisuus häipyä. ”Minä menen moikkaamaan Gaaraa!” ja niin Lee oli tiessään.

Neji pudisti päätään ja mietti, mitä tilaisi seuraavaksi. Hänen viinapäänsä oli tunnetusti Konohan parhaita, mutta lompakko kärsi uhkaavasti bulimiasta. Kaiken rahan, jonka Neji oli sinne laittanut, se oli oksentanut – lähes poikkeuksetta baarimikon käteen.
Kunpa joku tulisi ja tarjoaisi hänelle jotain.
”Maistuisiko Sex on the beach?” virnistelevä viiksekäs naama täytti Nejin näkökentän ja Hyuuga melkein putosi tuoliltaan yrittäessään ottaa etäisyyttä Narutoon, joka oli tunkenut melkein hänen naamalleen.
”Vaihtoehtoina löytyy myös sex in the woods, sex on the roof, ja sex in my room. Valinta on kokonaan sinun”, Naruto iski silmää ja nuolaisi huuliaan. ”Orgasmi tulee lisukkeena, valitsitpa minkä tahansa.”
Neji räpytti silmiään. Naruto venytteli nautinnollisesti tarkkaillen Nejiä sivusilmällä.
Blondin kireä oranssi paita kohosi ja Nejin silmät liimautuivat paljaaseen, ruskettuneeseen ihoon. Voi jumalat. Hän oli tainnut ottaa muutaman liikaa, kun Naruto aiheutti hänessä sellaisen reaktion. Korjaus: Aivan liikaa.
Naruto tuli hänen luokseen ja kiskaisi hänet alas tuolilta ja Nejiä vietiin. Paniikki oli häipynyt Nejin ajatuksista ja nyt hänen ajatuksensa pyörivät yksinomaan Naruton käden ympärillä, joka oli hänen housuissaan ja sen ruumiinosan ympärillä, joka oli Naruton nyrkissä ja paisui kuin pulla uunissa…

”AAAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH!” Neji heräsi kiljuen kuin sika pienenä. Hänestä tuntui, että hän oli juuri saanut elinikäisen trauman. Tämä uni oli pahempi kuin se tapaus, kun hän oli nähnyt Gai-sensein alasti.
Tämä ylitti hirveysasteikolla kaiken hänelle sattuneen. Tämä oli pahempaa kuin hänen otsaansa painettu sinetti, joka tukahdutti hänen voimansa. Olisipa se tukahduttanut myös hänen mielikuvituksensa.
Neji kiljui vielä vähän, mutta hänen olonsa ei muuttunut sen paremmaksi. Itse asiassa Neji huomasi, että hänellä oli päänsärky, ja että hän tunsi tarvetta oksentaa. Ei kai se ollut ihmekään, oksettava uni.
Matkalla vessaan Neji käveli Hinatan huoneen ohitse ja vilkaisi sisään. Tenten makasi Hinatan kanssa tämän sängyssä. Ei perkele.
”AAAAAAARRRRRRGGGGGHHHH!” Neji juoksi vessaan pidellen päätään ja tervehti vessanpönttöä vuolaasti.
Hän ei joisi enää ikinä, se oli varma paikka. Päänsäryn hiukan helpottaessa Neji havaitsi pistävän kivun myös alaselkänsä tienoilla.
”AAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!”

***

”Nyt hän pyörtyi.”
”Eikö meidän pitäisi lopettaa jo, tämä on aika julmaa”, Sakura yritti sanoa vakavalla naamalla, mutta häntä kikatutti ihan liikaa. Heidän edessään pöydällä pönötti kolmannen Hokagen vanha kristallipallo.
Ino muljautti silmiään ja mietti hetken.
”Joo, ehkä Neji on jo oppinut, että kun kusi nousee päähän, niin siitä ei koskaan seuraa mitään hyvää.” Molemmat muodostivat käsillään tarvittavat käsimerkit ja huudahtivat: ”Dispell!”
Genjutsu oli ehkä purettu, mutta Neji ei koskaan palannut täysin entiselleen.


*********************************************
Ja kommentteja...?

Kommentit (Lataa vanhempia)
narusegawa - 2009-04-10 19:31:11
Aika paha! *reps*
Kaikki taitavat olla aika sekoja yöllä ajatuksistaan. (tulin huomaamaan sen eilen kun olin mesessä.. -.-')
Oli tosi hyvä! Äläkä poista tätä ikinä jookos! Tälläsia oon kaivannu jo jonkun aikaa! Monet ficit täällä on niin agstisia ja realistisia. Vaihtelua.
5p. virheitä en tainnut huomata. Niin kuin muullonkaan..
-^_^- (pitkä kommentti o_O)

Karkki - 2009-04-11 06:31:19
Oho! O_o Hyvä Ino ja Sakura! 4pojoo ja poika raukalla jäi näemmä traumat, mutta ihan sama. Mukavaa, että tämä oli tälläinen ficci ja älä poista, herranjumala.

Kipsi - 2009-04-11 11:41:13
Ei perkule tää oli hyvä. XD
Ehdottomasti älä missään nimessä poista tätä täältä.
5 pojoa. >D

Gisel - 2009-04-11 15:00:49
Hauskahan tämä oli :D Ihan turhaan poistamista mietit..
Mukava piristys täällä angsti-ficcien joukossa :)
Kyllä mun mielestä tuo loppu toimi ihan hyvin ;)

hejid - 2009-04-11 18:07:25
Hyvä Ino ja Sakura! Tää oli liian paha, Neji parka sai elin-ikäiset traumat :DDDD
Ei virheitä ja sillee. Saat 5p.

BuBBLe - 2009-05-14 15:07:07
EI POISTAA SAA KOSKAAN!! O_O se olis liian suuri virhe!! ja se on söpöä kun neji-kunia kiusataan ^_^ (sadistic bastard) tosi hyvin kirjotettu ja virheetön näissä sokeissa silmissä ainakin. nyt tullee hankala päätös...
neljä vai viisi, siinä se kysymys? O-o *käsi taipuu nelosen kohdalle mutta vetää vinosti viitoseen ^^'* 5p

Suisui - 2013-10-18 19:43:27
Pfft! *räkänauru*
Ei hitsi illan naurut tästäkin x'DD Ino ja Sakura rääkkäs Nejii aika lailla x'D
Nauran tälle vielä ties kuinka kauan XDD

variksenpoika - 2013-10-18 21:33:42
hinaten. miksi mä hajosin? mutta itse storysta: tosi kiva lukea noin sujuvaa tekstiä! hauskasti kirjoitettu. ja hyvä idea myös. tykkäsin siis :D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste