Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pisara hangessa osa 11, päätösosa! - Envyy
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3215 sanaa, 19422 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-04-24 11:56:25
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

No niin nyt on tullut viimeisen osan aika... Sasuke lähti Gaaran perään metsään, mutta mahtaako hän löytää pojan ajoissa?
Ja tämän kappaleen nimi on sama kuin ficin nimi eli Pisara hangessa, joten älkää hämääntykö. :)

Kaikille, jotka olette lukeneet ja kommentoineet, tahdon antaa ison halin *hug* Toivoisin, että antaisitte kaikki minulle yleismielipiteenne koko ficistä ja että kannattaako minun jatkaa ficcien kirjoittamista. Arigatoo.

Ja nyt ryhtykää lukemaan ~<3


Arvostelu
25
Katsottu 2167 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
11. luku Pisara hangessa


Sasuke juoksi kovempaa kuin koskaan elämänsä aikana, mutta hän halusi mennä nopeammin. Jalkojen lihakset kirkuivat rasituksesta, mutta korppihiuksinen ei välittänyt vaan jatkoi juoksuaan yrittäen seurata jalanjälkiä, joita Gaara oli jättänyt jälkeensä. Väillä valkeassa hangessa näkyi punaisia veriläiskiä, mutta Sasuke ei kiinnittänyt niihin juurikaan huomiotaan, sillä hän halusi vain löytää Gaaran.

Äkkiä Sasuken jalka osui kantoon ja hän kaatui rähmälleen kylmään lumeen. Hänen polvensa kopsahti kiveen niin kipeästi, että hetkeen poika ei voinut muuta kuin sadatella hiljaa itsekseen. Sasuke kuitenkin nousi kiireesti ja yritti lähteä juoksemaan, mutta polvea kivisti niin paljon, ettei hän pystynyt kuin kompuroimaan epämääräisesti eteenpäin.
    ”Gaara!” hän huomasi huutavansa, mutta kukaan ei vastannut hänen huutoonsa.

Metsässä oli suorastaan epäluonnollisen hiljaista. Ei kuulunut edes linnun viserrystä tai oksan katkeamista. Sasukea paleli, sillä hänen paljaat kätensä olivat kastuneet lumesta ja lunta oli myös mennyt hänen kauluksestaan sisään. Äkkiä Sasuken nenänpäälle putosi lumihiutale, eikä aikaakaan, kun lunta alkoi sataa enemmän, mikä sai korppihiuksisen hieman säikähtämään. Jos tulisi kunnon lumipyry, Gaaran jalanjäljet saattaisivat kadota, eikä Sasuke tulisi löytämään häntä ikinä. Toisaalta metsän puut tarjosivat hieman suojaa, mutta ei loputtomiin asti. Sasuke pakotti jalkansa takaisin juoksuun, eikä välittänyt polvensa vihlonnasta.

Sasuke ei tiennyt kuinka kauan hän oli metsässä juossut ja häntä suorastaan ihmetytti, miksei ollut saanut punapäätä kiinni, vaikka heidän välimatkansa tuskin oli suuri. Tilannetta ei lainkaan helpottanut koveneva tuuli ja lumisade, joka alkoi pikku hiljaa peittää jälkiä. Sasuke alkoi vaipua epätoivoon. Tuuli puhalsi jo niin rajusti, ettei juoksemisesta tullut mitään, vaan hänen oli edettävä puolikyyryssä. Lumi tuiskusi pojan silmille niin, että hän tuskin näki eteensä. Sasuke vilkaisi maahan, mutta viimeisetkin jäljenrippeet olivat kadonneet jäljettömiin.
    ”Gaara!” Sasuke huusi niin kovaa kuin jaksoi.

Vastausta ei kuulunut taaskaan, mutta Sasuke ei luovuttanut, mieluummin hän kuolisi tähän tuiskuun, kuin lakkaisi etsimästä rakastettuaan. Silloin hänen mieleensä tulvahti ajatus, että Gaarakin saattaisi kuolla lumipyryyn. Ajatus kylmästä, elottomasta ruumiista sai Sasuken nopeuttamaan askeliaan, vaikkei hänellä ollut aavistustakaan siitä, menikö hän edes oikeaan suuntaan. Pian väsymys alkoi painaa ja hänen askeleensa muuttuivat epävarmoiksi ja hatariksi. Hän olisi vain halunnut heittäytyä lumeen ja painaa silmänsä kiinni, mutta jokin voima sai hänet kävelemään eteenpäin.

Äkkiä hän näki edessään epäselvän hahmon, Sasuke ei tiennyt oliko se Gaara tai oliko se edes ihminen, mutta hän puski tuulta vasten.
    ”Gaara!” korppihiuksinen huusi, mutta tuuli vei hänen äänensä mennessään.

Sasuke lähestyi tuota salaperäistä hahmoa niin nopeasti kuin pystyi ja mitä lähemmäs hän pääsi, sitä vakuuttuneempi hän oli siitä, että kyseessä oli ihminen. Hän oli enää vain muutaman metrin päässä hahmosta, mutta ei lumipyryn vuoksi, osannut sanoa oliko se Gaara vai ei. Hahmo istui lumessa, pää haudattuna polviin, eikä tuntunut kuulevan lähestyviä askeleita.
    ”Gaara?”

Hahmo kääntyi ja Sasuke tunnisti hänet heti Gaaraksi. Punapää siristi silmiään yrittäessään tunnistaa tulijan ja pian hänen suunsa avautui rakoselleen ja hän ponnahti seisaalleen. Sasuke riensi pojan luo ja sulki tämän syleilyynsä. Gaaran vaatteet olivat verestä tahriintuneet mutta punapää ei tuntunut välittävän niistä vaan painoi kasvonsa Sasuken rintakehää vasten
    ”S-s-sasuke”, Gaara sopersi hampaat kalisten.
    ”Gaara, mitä tapahtui?”
     ”Minä… tapoin hänet. Isäni.”

Gaara vapisi hervottomasti, joko kylmästä tai hermostuksesta. Tai ties vaikka molemmista syistä, joten Sasuke katsoi parhaaksi ohjata hänet läheisen kuusen alle tuulen suojaan. Pojat istahtivat kuusen varjoon ja Sasuke kiersi kätensä suojelevasti Gaaran ympärille, joka puristi veristä veistä yhä tiukasti kädessään.
    ”Tekikö hän jotain?” Sasuke kysyi varovasti, jolloin Gaara huokaisi.
    ”Hän alkoi heti ensimmäiseksi kysellä sinusta, kun olin suudellut sinua. Sanoin hänelle suoraan, että olet poikaystäväni, josta isäni suuttui. Tai oikeastaan raivostui, hän huusi ja väitti, että minä kuulun ainoastaan hänelle”, Gaara veti väristen henkeä ja jatkoi: ”En vastannut mitenkään, sillä minua pelotti. Äkkiä hän vain alkoi kähmiä toisella kädellään ja siinä vaiheessa en enää kestänyt. Vedin veitsen esiin ja iskin sen suoraan hänen kurkkuunsa. Ja jotenkin minä tunsin suurta mielihyvää, vaikka tajusin samalla hetkellä, että olin mutkistanut asioita.”

Gaara puristi kädessään olevaa veistä rystyset valkoisina, mikä sai Sasuke hieman levottomaksi.
    ”Mistä sait veitsen?” Sasuke kysyi.
    ”Varastin sen Hirolta”, Gaara sanoi hampaat kalisten.
    ”Hirolta?” Sasuke toisti.
    ”Niin. Silloin kun Hiro…” Gaara vaikeni hetkeksi ennen kuin jatkoi: ”raiskasi minut, hän uhkaili minua veitsellä. No minä pujahdin hänen huoneeseensa ja vein veitsen häneltä.”
    ”Kuinka sinä siinä onnistuit? Ovethan saa lukkoon!”
    ”Ei sisäpuolelta.”

Kesti hetken, ennen kuin Sasuke ymmärsi mitä Gaara oli sanonut. Hänen silmänsä levisivät hämmennyksestä ja hän sopersi:
    ”Haitko sinä veitsen silloin kun Hiro oli sisällä?”
    ”Kyllä, mutta hän nukkui silloin. Kello oli nimittäin kolme yöllä ja minä hipsuttelin sairashuoneesta salaa hakemaan sen.”
    ”Entä jos Hiro olisi herännyt?”
    ”No ei herännyt”, Gaara sanoi kärsimättömästi.

Sasuke vilkaisi veistä Gaaran kädessä ja sanoi hermostuneesti:
    ”Jospa laskisit sen veitsen pois?”
    ”Miksi?” punapää kysyi hyökkäävästi.
    ”Mihin sinä sitä enää tarvitset?”
    ”En tiedä”, Gaara huokaisi. ”Olen vain niin sekaisin. En saa päästäni sitä näkyä, kun isästäni suihkusi verta minun päälleni. En tiedä mitä ajatella!”
    ”Tietysti olet hämmentynyt, koska tapoit juuri ihmisen. Olin itsekin sekava sen jälkeen kun olin yrittänyt tappaa veljeni.”
    ”Teinkö mielestäsi väärin?”
    ”Minusta isäsi ansaitsi sen”, Sasuke sanoi jyrkästi. ”Mutta kieltämättä asiat ovat nyt aika solmussa.”

Hetkeen kumpikaan ei sanonut mitään. Lumipyry oli jo hellittänyt, mutta pimeä alkoi laskeutua pikkuhiljaa.
    ”Jatkettaisiinko matkaa?” Gaara kysyi hiljaa.
    ”Minne oikein menisimme? Meillä ei ole mitään paikkaa jonne mennä.”
    ”En tiedä. Mutta en voi vain istua paikoillani.”
    ”Hyvä on”, Sasuke myöntyi ja pojat ryömivät vaivalloisesti kuusen alta. Gaara työnsi veitsensä tuppeen, mikä sai Sasuken rentoutumaan.

Äkkiä ilmassa kajahti pistoolin laukaus ja huuto:
    ”Yksikin askel, niin saatte kuulan kalloonne!”

Pojat käännähtivät äänen suuntaan ja näkivät Hiron, joka osoitti heitä pistoolilla.
    ”Hiro, sinä pikku paska”, Sasuke murisi.
    ”Suosittelisin siistimään kieltäsi Uchiha. Nyt molemmat nostatte kätenne ylös.”

Pojat nostivat kätensä alistuneena ylös, jolloin Hiro asteli heidän luokseen osoittaen yhä aseellaan.
    ”Annetaanko potilaille muka tätä nykyä aseita käyttöön?” Sasuke kysyi pilkallisesti.
    ”Ei tietenkään, minä sieppasin tämän yhdeltä vartijalta. Koko osastomme on käsketty etsintöihin ja kaikilla on lähettimet mukanaan, paitsi minulla, koska lähdin salaa. Luulitteko todella pääsevänne pakoon?”
    ”Kuono umpeen”, Sasuke mutisi.
    ”Minähän käskin sinua siistimään kieltäsi”, Hiro ärähti ja löi aseen perällä poikaa otsaan.

Sasuke kaatui maahan ja hetkeen hän ei nähnyt kuin vain tähtiä.
    ”Anna Sasuken olla!” Gaara huudahti.
    ”Ja mitähän mahdat tarjota vastapalveluksi, jos annan hänen olla?”
    ”Mitä tarkoitat?”
    ”Itse ajattelin jotain sen tapaista, mitä teimme silloin yhtenä iltana kuulusteluhuoneessa.”

Gaaran kasvot punehtuivat pidätellystä raivosta ja hän vetäisi veitsensä nopealla liikkeellä tupesta.
    ”Laske veitsesi, tai ammun sinua!” Hiro uhkasi.
    ”Gaara, laske veitsi”, Sasuke pyysi.

Mutta Gaara ei kuunnellut, vaan loikkasi veitsi ojossa kohti Hiroa. Kuului korvia huumaava laukaisu, viuhahdus ja tuskan huuto. Sasuke katsoi hämmentyneenä Hiroa, joka kaatui maahan veren pulputessa kaulasta suurena virtana, värjäten ympärillä olevan lumen punaiseksi. Poika korisi ja veren valuessa hänen suustaan, tahraten hänen kasvonsa. Sitten Sasuke käänsi katseensa Gaaran selkään. Poika seisoi yhä pystyssä, veitsi toisessa kädessään. Korppihiuksisen valtasi syvä helpottuneisuus, luoti ei ollut ilmeisesti osunutkaan. Mutta äkkiä Gaara yskäisi rajusti ja Sasuke näki kuinka lumi värjäytyi punaiseksi hänen allaan.
    ”Gaara!” Sasuke huudahti ja kompuroi pystyyn.

Juuri silloin Gaara horjahti ja kaatui selälleen maahan. Sasuke riensi pojan luokse ja pakokauhu levisi häneen. Gaaran takki oli aivan märkä ja veri levisi koko ajan pojan alla hälyttävän nopeasti. Poika hengitti hyvin piinallisesti ja hänen kasvonsa olivat valkeat kuin lumi. Luoti oli osunut suoraan vatsaan, eikä Sasuke tiennyt lainkaan mitä olisi tehnyt.
    ”Sa-sasuke”, Gaara korisi ja yskäisi taas verta.
    ”Gaara, yritä kestää, joku tulee varmasti pian auttamaan. Anna kun sidon tuon haavan.”
    ”Ei Sasuke”, Gaara kuiskasi. ”Mi-minä kuolen.”
    ”Etkä kuole!” Sasuke huudahti hädissään ja yritti nostaa poikaa, mutta tämä alkoi vaikertaa niin tuskaisesti, ettei korppihiuksisen uskaltanut liikuttaa häntä senttiäkään.
     ”En voi selvitä, olen menettänyt liikaa… verta.”
    ”Sinä selvisit viimeksikin!”

Kipuaalto ravisteli Gaaran ruumista saaden tämän raajat nykimään. Punapää henkäisi rajusti ja verta purskahti jälleen suusta. Sasuke ei voinut kuin vain katsoa pojan nykimistä ja valitusta, sillä tiesi, että jos menisi omin päin liikuttamaan tätä, Gaara saattaisi kuolla siihen paikkaan.
    ”Sasuke, olen tullut tieni päähän”, punapää henkäisi.

Sasuke ei sanonut mitään, sillä hän tiesi Gaaran olevan oikeassa. Kuumat kyyneleet alkoivat valua pitkin korppihiuksisen pakkasen kalventamia poskia. Gaaran huulet vääntyivät tuskaiseen hymyyn ja hän korahti:
    ”Älä itke Sasuke. Minä odotan sinua… porteilla.”

Valo katosi Gaaran silmistä ja ne muuttuivat pimeiksi elottomiksi tunneleiksi.
    ”Gaara?” Sasuke sopersi, mutta Gaara ei vastannut.

Sasuke painoi kasvonsa Gaaran veren tahrimalle rintakehälle ja itki. Gaara oli kuollut, lopullisesti, peruuttamattomasti. Mitä hän nyt tekisi? Hän ei voisi elää ilman punapäätä, hän ei halunnut palata takaisin laitokselle.

Lopulta Sasuke kohotti päänsä Gaaran rintakehältä ja vilkaisi Hiroa, joka oli myös lakannut kouristelemasta. Sitten hän käänsi katseensa takaisin Gaaran kalpeisiin kasvoihin ja painoi kätensä hellästi tämän poskelle. Poski oli kylmä kuin marmori, mutta Sasuke ei vetänyt kättään pois vaan silitti pojan poskea. Sitten hän sulki hellästi Gaaran auki jääneet silmät, jotka tuijottivat tyhjyyteen. Korppihiuksisen sormenpäihin jäi mustat kajaalin jäljet Gaaran luomista ja Sasuke tuijotti sormiaan kuin hypnoosissa.
Kun hän lopulta käänsi katseensa toisaalle, hän huomasi veitsen, joka makasi viattomana Gaaran vieressä. Sasuke ojentautui Gaaran rintakehän yli ja nappasi veitsen itselleen. Hän pyyhki sitä lumeen, puhdistaen sen Hiron verestä. Sasuke riisui takkinsa ja kietoi kaulahuiviaan terän alaosaan. Hän ei nimittäin tahtonut satuttaa käsiään, sillä tahtoi tarttua veitseen molemmin käsin. Sasuke tiesi tulleensa myös tiensä päähän. Hän ei voisi elää ilman Gaaraa, hän tiesi sen liian hyvin. Ja Sasukesta tuntui, että hän oli henkensä velkaa Gaaralle, hän oli luvannut suojelevansa rakastettuaan, mutta nyt tämä makasi kuolleena hänen vieressään.

Sasuke käänsi veitsen terän itseään päin. Korppihiuksinen veti syvään henkeä ja kuiskasi hiljaa:
    ”Anteeksi Naruto.”

Sasuke kohotti veitsen ja iski sen voimalla vatsaansa. Kipu tuntui lävistävän hänet täysin, aivot käskivät häntä vetämään veitsen pois, mutta korppihiuksinen painoi sitä vain syvemmälle. Sasuke ei ajatellut enää selkeästi, vaan alkoi häilyä tajuttomuuden rajamailla. Sitten hän valahti vatsalleen Gaaran rintakehän päälle ja kaikki pimeni.

*

    ”Sasukee!”
    ”Gaaraa!”
    ”Toivottavasti löydämme heidät pian, olemme etsineet heitä kohta kaksi tuntia.”
    ”Me löydämme heidät varmasti.”
    ”Kuulitko, että Hiro on myös kateissa?”
    ”Mitä?”
    ”Toivottavasti Sasuke ja Gaara eivät törmää häneen.”

Naruto juoksi ympäri metsää kaulassaan hälytin, jossa vilkkui pieni punainen valo. Sakura tuli aivan hänen kannoillaan, huolesta soikeana. Äkkiä tyttö pysähtyi kuin seinään ja sanoi ääni kauhua tulvillaan:
    ”Voi hyvänen aika, mitä tuolla on tapahtunut?”
    ”Mitä, missä?”

Sakura ei vastannut, vaan osoitti sormellaan puiden siimekseen, jossa makasi epämääräisiä möykkyjä. Naruto ja Sakura juoksivat lähemmäs katsomaan ja huomasivat, että maassa makasi kolme ruumista veren ympäröimänä.
    ”Ei!” Naruto huusi tajutessaan, keitä he olivat. ”Ei, ei, ei!”

Naruto valahti polvilleen maahan ja painoi päänsä käsiin. Sakura tarkisti ruumiit lähempää ja huomasi, että he olivat olleet kuolleina jo jonkin aikaa.
     ”Sasuke, Gaara, miten te saatoitte tehdä tämän minulle!” Naruto itki raastaen hiuksiaan käsillään.

Sakura polvistui Naruto viereen ja halasi häntä hellästi.
    ”Shh… Ei mitään hätää.. Kyllä tämä tästä”, Sakura hyssytteli, muttei voinut estää kyyneliä valumasta poskiaan pitkin.

*

10 VUOTTA MYÖHEMMIN

Oli kaunis talvinen iltapäivä, lunta sateli hiljakseen taivaalta ja lapset laskivat innoissaan pulkkamäkeä tai luistelivat jäällä. Ulkona käveli myös pariskunta ja heidän pieni poikansa, joka roikkui tiiviisti isänsä kädessä.
    ”Isä, minne me menemme?” poika kysyi.
    ”Katsomaan vanhoja ystäviäni, Yuki”, isä vastasi saaden pojan mutristamaan huuliaan, mutta mies ei selittänyt tarkemmin.

Yuki oli noin neljän vanha ja hän oli varmaan suloisin lapsi, mitä maa päällään saattoi kantaa. Hän oli kuin ilmetty isänsä vaaleine hiuksineen ja sinisine silmineen, mutta silmissä näkyi syvää päättäväisyyttä, jonka hän oli perinyt äidiltään. Yuki todellakin oli hyvin itsepäinen ja vahva luonteinen, mutta ilkeä hän ei ollut.

Perhe saapui hautuumaan laitamille ja Yuki kysyi ihmeissään äidiltään:
    ”Onko ne isän kaverit tuolla?”
    ”Kyllä”, hänen äitinsä vastasi, jolloin hänen vihreät silmänsä kostuivat hiukan.
    ”Miksi?” poika vänkäsi, mutta hänen äitinsä painoi sormensa huulilleen, jolloin Yuki vaikeni.

Yukin isä työnsi rautaista porttia, joka avautui hiljaa niristen. He astuivat portista sisään ja lähtivät kävelemään pientä tallattua polkua pitkin, ohi suurien pitkulaisten hautakivien. Pienen pojan mieli täyttyi tuhansista kysymyksistä, mutta hän vaikeni, sillä vaistosi ettei hän tulisi saamaan kysymyksiinsä vastauksia ennen kuin he poistuisivat.
He kääntyivät vasemmalle ja jatkoivat hetken matkaansa, kunnes mies ja nainen pysähtyivät erään hautakiven ääreen jossa luki:

Tässä lepäävät
Uchiha Sasuke 23.7.1992 - 2.12.2008
Sabaku no Gaara 13.1.1992 - 2.12.2008

Enää ei Yuki voinut peittää uteliaisuuttaan, vaan hän kiskaisi isäänsä hihasta ja kysyi:
    ”Keitä nuo ovat?”
    ”He ovat minun nuoruuden ystäviäni, jotka kuolivat traagisesti.”
    ”Miten ne kuoli?”
    ”Yuki!” hänen äitinsä sanoi toruvasti, mutta isä vastasi:
    ”Saat kuulla siitä sitten, kun olet tarpeeksi vanha.”

Yuki mutristi harmistuneena huuliaan, muttei sanonut mitään. Hänen isänsä kaivoi takkinsa taskusta kaksi kynttilää, sekä tikkuaskin. Mies riisui hansikkaansa ja yritti sytyttää tikkua, mutta hänen kätensä tärisivät niin rajusti, ettei siitä tullut mitään.
    ”Anna kun minä, Naruto”, nainen sanoi ja ojensi auttavasti kätensä.
    ”Kiitos Sakura, mutta kyllä tämä tästä”, Naruto sanoi hymyillen ja sai kuin saikin tikun syttymään.

Hän sai sytytettyä molemmat kynttilät samalla tikulla, vaikka polttikin sormensa. Naruto pidätti sadattelu tulvan ja tyytyi vain upottamaan kipeät sormensa hankeen. Sitten hän laski kynttilät hautakiven jalustalle ja perääntyi muutaman askeleen. Naruto liitti kätensä yhteen ja kumarsi syvään Sakuran ja Yukin seuratessa esimerkkiä. Kun he viimein kohottivat päänsä, Sakura kuiskasi pojalleen:
    ”Mennään Yuki, annetaan isän olla hetki rauhassa.”

Yuki tarttui tottelevaisesti äitiään kädestä ja nämä lähtivät niin hiljaa paikalta kuin vain suinkin pystyivät.
Naruto kuuli vaimonsa ja poikansa lähdön, mutta ei ollut huomaavinaan vaan piti katseensa edelleen hautakivessä. Muistot tulvivat hänen mieleensä, mutta enää ne eivät sattuneet niin paljoa. Yksinäinen kyynel vierähti hänen poskelleen, mutta Naruto ei pyyhkäissyt sitä pois, hän oli oppinut, ettei tunteitaan kannattanut aina peittää. Hän tahtoi muistaa ystävänsä ikuisesti ja kävi siksi säännöllisesti hautuumaalla. Yleensä hän tuli yksin, mutta tänään hän halusi ottaa perheensä mukaan. Naruto oli halunnut tuoda poikansa Yukin näkemään ne joiden mukaan poika oli saanut nimensä. Lumesta hän oli ystävänsä löytänyt ja heidän muistoaan kunnioittaen hän oli nimennyt poikansa lumen mukaan.
    ”Minä tulen taas”, Naruto sanoi hiljaa ja kumarsi jälleen.

Kylmä tuuli puhalsi Naruton kasvoille ja hän olisi voinut vaikka vannoa, että oli kuullut siinä Gaaran ja Sasuken naurun.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Dadoo-Dattoo - 2009-04-24 12:21:02
Lisäsit tän siis vihdoin... *snif* Surullinen loppu... Hiron vika. Naruto, Sasuke ja Gaara parat... *pyyhkii kyyneliä*...julmaa. Mutta siis: Kirjoitusvirheitä ei löytynyt muuten kuin alussa: "Mutta hän halusi mennä nopeammin, jalkojen lihakset kirkuivat rasituksesta, mutta korppihiuksinen ei välittänyt vaan jatkoi juoksuaan yrittäen seurata jalanjälkiä, joita Gaara oli jättänyt jälkeensä."

Siin oli niin paljon niitä muttia että se pisti silmään.

5p. Teethän uuden tarinan? :3

kagome-chan - 2009-04-24 12:41:08
Enismmäistä kertaa itken jonkun ficin takia...eiku oikeesti sillee, että purskahdan itkuun...Syyn jätän toistaiseksi sanomatta.

Ja sitten asiaan.
Tosi hyvä! siis mahtava päätösosa...Arvailuni osuivat oikeaan siinä, että joko Sasuke tai Gaara kuolee (tai molemmat) mut et tolla tavalla...

Jatko toki kirjottamista! Odotan innolla uutta ficciäsi!

Koko sarja on ollut ihana ja en valita mistään koska en löydä mitään mistä vois valittaa. *Big HUG*
Ehdottamasti 5pistettä ja onko mitään uutta tiedossa?<3

Prri-Chan - 2009-04-24 15:09:18
*shokissa* apua tää oli surullinen :'(
Mut tää sarja oli ihuna pidin tosi paljon^^
onneks se hiron p**kiainen kuoli kjäh kjäh >:3

5 pistettä

Ja kannatta jatkaa kirjoittamista! ^.^

Nekop - 2009-04-24 15:25:21
Tämä oli niin surullinen, että itkin tulvaksi asti ja sekään, että tämä oli vika osa ei saanu mua lopettamaan, vaan itkeen enemmän.

5p

sori en voi jatkaa kommenttia pakko surra vikonloppu kotona...

Mutta tää oli hyvä sarja... niin kauan, kuin sitä kesti ja onnea vaan nyt pääset mustakin taas eroon, ainakin vähäksi aikaa. *iso hali*

Nekop - 2009-04-24 15:26:59
P.S. Sori, oon vaan tämmönen itkupilli...

LOO - 2009-04-24 17:00:17
Ehdin lukee ennen lähtöä. Onneksi!

Mä itkin ihan kauheesti ;-------; Tää oli niin ihana. Koko ficci. Kuvailus on jotain niiinnn *----* Jatkat ehdottomasti kirjoittamista, tai suutun<3

Ja 5 pistettä ei riittäis !

Scrimshaw - 2009-04-25 17:24:01
*Istuu käytettyjen nenäliinojen meressä*

Kaunis loppu <3 (tai oikeastaan: </3) Gaara ja Sasuke.. ;__; No, saavatpa sentään olla ikuisesti yhdessä, ilman häiriötä.. Mutta silti.. NYYYYYH !!

Halusit arvostelun kokonaisuudessaan: Mielikuvituksekas, hyvin kuivailtu ja kerrottu, sai mut onneni kukkuloille aina, kun huomasin uuden osan tulleen.. ja sitä rataa :)

Vastaus kysymykseesi: EEEHHDDDOOOTTOOMAAAASSTIII !!!!
Kyttäilen täälä vähän väliä, että onko tulossa uusia ^^

5 pointsia ^^

Niki-chan - 2009-04-25 18:15:13
kylläpä oli kuaunista! <333 toi loppu oli jotain hyvin koskettavaa... en itkenyt. mut kyyneleet tulvahtivat silmiin. oikeesti ku loin tota loppua niin tunsin samalla sisällä jotain hyvin kaunista! tosi kaunis ficci! <33 tällasiii ehdottamasti lisää (siis tällasii koskettavii jonka muistaa pitkään mielessä) :DD

tee ehdottomasti lisää vaan ja saat nyt 5p. ei nimittäin ollut virheitä, ainakaa pahemmin, ja juoni jotain niin ihunaa ja sillee...

mut joo kirjoittamisiin!!! :DD <333

caemly - 2009-04-26 09:50:55
;___________; mä itken oikeesti ja faija on ihan silmät ympyröinä tossa vieressä, kun se jotain tossa sählää. Tää on ihana oikeesti. ;www;<3
Voi pikkupallero gaaraa, voi pikkupupu sassea, voi pikkuista pulla-narutoa 8((((( (hiro on nyt vain niin luuseri, että sitä ei voi mitenkään huomioida. kehtaskin ampua gaaran D8)

mutta onneks narska sai sitten tuossa lopussa sakuran. jotenkin se on tuossa nyt niin suloista.  tästä lähtee 5 pistettä ja nii~n iso tikkari että sä syöt sitä vielä ens vuonna. 8))))))
ihana ficci oli ja mie alan angstaa banaanilla, jos et tee joskus toista. 8D

antta - 2009-04-27 17:11:45
uhhh itken itseni kuiviin...
Kerrassaan kaunista, ajattelinkin, että isästä Gaaraa ja Sasukea ei voisi pelastaa muu kuin kuolema. Rakastin tätä tarinaa loppuun asti ja rakastan vieläkin. Olen iloinen, että Naruto ja Sakura onnistuivat tulemaan onnelisiksi yhdessä, mutta Hinatan kohtalo jäi vähän vaivaamaan. Toivottavasti hänkin on onnellinen.

Teethän toki lisääkin ficcejä, minäkin tulen NIIN niitä lukemaan!

Kiitos ihanasta lukuelämyksestä<3 ^^
5p.

yuu-chan - 2009-04-28 09:27:10
*itkee silmiä päästään* tää oli niiiiiin kaunis..paljon parempi ku romeo ja julia<3

5p... <3

Lily-Rose - 2009-04-28 16:44:10
Mä olen vihainen sulle, kun sä lopetit tän näin. Alko itkettää tossa lopussa. :( Kamalan surullinen tarina. Mä en enää ikinä lue mitään mitä sä kirjotat. (Niin varmaan joo ^^) :D Sun olis pitäny lopettaa tää silleen, että Hiro olis kuollu, ja Sasuke ja Gaara olis eläny elämänsä onnellisina loppuun asti. :P

Mutta ihana tarina. <3

Saske-chaan - 2009-06-01 21:08:57
*kyyneleet silmissä*...tiesin jotenkin että Sasuke aikoo tappaa ittensä.. kaikki kirjottamas tarinat oli ihania ja koskettavia. Mun puolestani: tee uus tarina^^, yhtä koskettava kuin tämäkin^^
5 pointsia ja *hug for you♥*^^

Trkkelys - 2010-03-15 06:56:56
Ääääh~  Mun pitäis olla kohta koulussa ja sä vaan itketät mua. Olin siis kuitenkin toooosi tyytyväinen loppuun, se oli nättiä :3

Luin ensimmäisen osan jo sen ilmestymispäivinä, mutten välittänyt yaoista tuolloin, joten jätin kesken. Mutta olen palannut, sekopäisenä fanityttönä, eli tykkään ehdottomasti. Paritus ei ole lemppareitani, mutta siinä on yaoita, ja Gaara. :3
Mitä muuta voisi toivoa?

4 pojokkelia. Vähintään. :P

Mallusaurus - 2010-07-27 20:22:55
*Kolminkertainen itku* En kestä. ;___; Itkin koko ton lopun ajan ja edelleenki. Narutoo kävi kyl niin sääliks. Ja se ku Gaara ja Sasuke kuoli. Mut toi loppu, ei oikeasti, pakko lukee se vaa uudestaan ja uudestaan ja itkee vaan. ;_; *(Liian) tunteellinen lapsi.* En osaa kommata kunnolla, byää. Jatka toki kirjoittamista, mun on PAKKO lukee sun ficcejä, oot mahtava kirjottamaan. n___n *Halii*

Pakko viel lisätä että ennen inhosin Gaaraa enkä ikinä olis uskonu että itken lukiessa sellasta ficciä jossa se kuolee. 8D Oon ehkä alkanu jopa tykätä Gaarasta, aws. >w<

horaaneko - 2010-08-21 20:07:08
en oo sitä tyyppiä, joka pillittää sarjojen takia(no ehkä vähän narutossa 31 gaaran ollessa kuolleena! ) mutta tän jälkeen huomasin kyllä itkeväni ihan täyttä päätä! :') olet hyvä kirjottaa, jatka samaan malliin!!! Aishitematsu, gaara! <3

horaaneko - 2010-08-21 20:12:01
en oo sitä tyyppiä, joka pillittää sarjojen takia(no ehkä vähän narutossa 31 gaaran ollessa kuolleena! ) mutta tän jälkeen huomasin kyllä itkeväni ihan täyttä päätä! :') olet hyvä kirjottaa, jatka samaan malliin!!! Aishitematsu, gaara! <3

Zwerven - 2010-08-27 11:36:32
Mä aavistelin tätä - siis että Sasuke ja Gaara kuolee - mutta silti.. snif, liian surullinen. Ja tuo viimeinen lause.. );
No, onneks ainakin Hiro sai sellasen lopun ku ansaitsikin. Mokoma pikku.. *mutin*

Siis tosi hyvin kirjotettu, kirjotusvirheitä en löytänyt ja juoni pelaa. 5p.

horaaneko - 2010-09-29 13:52:09
Ehhehee, en sortunut lukee tätä kolmatta kertaa! X3 En tietenkään, mistä sellaista kuulit!? :0

Horaaneko ei itkenyt lähtiessään yläkoulusta,
Eikä katsoessaan Titanicia,
Eikä mummelinsa hautajaisissa,
Eikä saadessaan aivotärähdyksen,
Eikä katsoessaan mitä tahansa nyyhkyleffaa,
Eikä lukiessaan Taru Sormuste Herrasta- trilogian loppua,
Eikä muuttaessaan pienenä,
Eikä kadottaessaan pentuna lempilelunsa,
Eikä... *puuh*
Mutta Pisara hangessa 11 sai Horaanekon pillittämään taas täyttä päätä, niinkuin viime kommassa sanoinkin!!!!! TT^TT
Ainoa asia, mikä oli vähän turhankin dramaattinen, oli se "Tavataan porteilla"-hommeli, mutta itkin kyllä ihan hyvin siinäkin kohdassa!!!!! :""D
Ei saa kirjoittaa noin hyvin. Mur. X3
En osaa tehdä mitään tän lukemisen jälkeen...
Angsssst.
Muuten, Gaaran synttärit on 19. Päivä.
Angsssst.
Joo, Gaara on ihana. <3

candy - 2010-10-13 13:38:47
yleensä en itke tarinoille, mutta tämä sai minut itkemään... just siinä kohassa jossa oli gaaran hautakivi *nyyhh*


5 pojoa

hamaru - 2010-10-13 14:49:51
*nyyhkis* Surullinen kohta oli se kun luin sen tässä lepäävät...... *sniiff*

Saat 5 pojoo.

Gaarahh - 2011-06-25 01:49:00
eh, kyyneleet rupes valumaan tossa " ”Älä itke Sasuke. Minä odotan sinua… porteilla.” " Kohdassa (; Sujuvaa kirjoitusta, joka tempaa mukaansa. ideat ovat olleet sinulla myös hyviä, sellaisia joka pakottaa lukemaan kaikki kerra putkeen x) Toisilla on lahjoja kirjoitus puolessa, ja uskon että tällä alalla saattaisit menestyä, ja hyvin x)

ShiroiTae - 2011-12-28 17:02:07
Meikä ei yleensä itke muttä tää oli kerpele poikkeus!
5.p ja kimppu valkoisii ruusuja rakastavaisten haudoille

Epi-Chan - 2012-01-15 17:42:06
... Rest in peace... Uchiha Sasuke, Sabaku no Gaara, Hiro
Hiro ei saanut koskaan aitoa lähimmäisen rakkautta, ja sai sen takia tyydytystä toisten tuskan katselemisesta. Hän halusi, että edes joku ymmärtäisi häntä, mikä ei koskaan toteutunut... Gaara pääsi vihdoin eroon isästään, ja löysi rakkauden. Sasuke oli hänen tukenaan ja turvanaan untill end, rauha heidän sieluilleen. Lopuksi... Naruto, nuorisorikollinen, joka on nyt luultavasti maailman paras isä, ja rakastavin aviomies. Hän kärsi varmasti kahta edellä mainittua enemmän, joutumalla olemaan kolmesta se ainoa, joka jäi tähän maailmaan... Kuten Gaarakin sanoi, he tapaavat kaikki taivaassa...

Oukeeei! Onnee sarjan loppuun saamisesta. :) Mahtava loppu *sniff* *pyyhkii kyyneleet* Ja mitä te luulette!? Enkä varmaan itkeny! Sori ny vaan jälkikäteen, ku kommailen näitä sun sarjan jaksoja näin randomisti, mut anyway, mahtava idea ja toteutus ♥

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste