Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Aina elämä ei hymyile 2 - Kanaye
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2147 sanaa, 13432 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-05-09 17:10:59
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Luokalle tulee uusi oppilas, Sasuke joutuu tappeluun ja Hinata saa uuden ystävän :D
Osa 2, varoituksina kirjoitusvirheet ja kiroilu ^^
Kommenttia jos annatte pisteitä.
Eikä mielellään anneta alle kolmosia ilman perusteita, kiitos ^^

Arvostelu
5
Katsottu 1021 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
-Kiitos Hinata-chan, tajuan sen viimeinkin! Kiba huudahti ja kirjoitti tehtävän vastauksen paperille. Akamaru heräsi ja nousi istumaan.

-Hyvä että minusta oli apua, Hinata hymyili ja katsahti kelloa. Kiba katseli tyttöä ja puna meinasi nousta hänen poskilleen. Yhtäkkiä Hinata kääntyi katsomaan poikaa.

-Kello on jo puoli 9, eikö sinun pitäisi kohta lähteä? Poika katseli tyttöä hetken hämmentyneenä, katsoi itsekin kelloa ja pomppasi seisomaan.

-Minun piti olla jo tunti sitten kotona! Kiba huudahti ja juoksi eteiseen pukemaan ulkovaatteet päälleen.

-Akamaru, tule! Kiba sanoi kiskoessaan kenkää jalkaan.

-Heippa Kiba-kun! Hinata sanoi tultuaan eteiseen. Kiba huikkasi pikaisen heipan, kiinnitti Akamarulle hihnan ja lähti juoksemaan kotia kohti. Hinata katseli hetken ulko-ovea ja meni huoneeseensa. 'Pitää tehdä huomisen läksyt ennen nukkumaanmenoa' Hinata mietti ja otti kemian kirjan esille.

**

Hinata heräsi aamulla kuudelta herätyskelloon. Hän sammutti herätyksen ja haukotteli. Tyttö nousi ylös ja käveli suihkuhuoneeseen. Riisuttuaan vaatteensa hän asteli suihkun alle ja aukaisi sen antaen lämpimän veden valua kehoa pitkin herättäen tytön pikkuhiljaa unestaan. Hinata otti shampoopurkin ja levitti sitä pitkiin hiuksiinsa. Shampoon valuessa selkää pitkin tyttö haukotteli jälleen. Peseydyttyään ja kuivattuaan itsensä pyyhkeellä hän puki kylpytakin päälleen ja käveli keittiöön.

-Kello on vasta puoli seitsemän.. Vielä kaksi ja puoli tuntia aikaa, Hinata mutisi. Hän laittoi vettä ja kahvijauhetta kahvinkeittimeen ja käynnisti sen. Tyttö voiteli leivän ja söi sitä odotellessaan kahvia. Kahvin ollessa valmista hän otti sitä kupillisen ja käveli olohuoneeseen. Hän käynnisti television ja istuutui sohvalle juomaan kahvia. Televisiosta näkyi jokin Hannah Montanah jakso. Hinata tuhahti ja vaihtoi kanavaa. Pelkkä chatti. 'Eikö televisiosta tule mitään järkevää aamuisin?' Hinata pohti ja vaihtoi taas kanavaa. Taas jokin chatti. Ostos-tv. Uutiset. Hinata päätti katsoa aamu-uutisia juoden kahvia. Juotuaan sen hän sammutti television ja meni huoneeseensa pukemaan.

**

Luokan oveen koputettiin.

-Hinata, avaisitko oven? Hinata nyökkäsi ja nousi ylös. Hän aukaisi oven ja kohtasi rehtorin. Nuorempi meni takaisin paikalleen istumaan kun Tsunade suunnisti opettajan pöydän luokse ja alkoi puhumaan hiljaa jotain Kurenaille. Kurenai kuunteli vakavan näköisenä ja nyökkäsi.

-Gaara, tule! Tsunade huudahti yhtäkkiä. Hinata katsoi ovelle. Punapäinen poika astui sisään. Pojalla oli kokonaan mustat vaatteet ja housuissa roikkui kaikenlaisia ketjuja. Pojan haalean vihreät silmät näyttivät tyhjiltä ja tunteettomilta kun poika käveli luokan eteen.

-Tässä on Gaara, hän tulee teidän luokallenne. Kertokaa vuorollaan nimenne. Aloitetaan sinusta. Tsunade sanoi ja osoitti Hinataa. Tyttö nousi ylös ja sanoi hiljaisesti.

-Minä olen Hinata Hyuuga, m-mukava tavata. Hinata istui takaisin tuolilleen ja kuunteli hiljaa kun muut kertoivat vuorollaan nimensä.

-Okei, nyt kun kaikki ovat esitelleet itsensä, niin saat valita paikan johon istua. Ja Hinata, tunnin jälkeen sinä esittelet Gaaralle koulua. Tsunade sanoi.

-S-selvä.. Hinata sanoi katsoen arasti Gaaraan. Tämä katsoi Hinataa silmiin ja Hinata käänsi katseensa pois. Gaara lähti liikkeelle ja istui Hinatan viereiseen pulpettiin.

-Mukava tavata sinutkin, Hinata-san. Gaara kuiskasi tytölle ja otti Kurenain ojentamat kemian kirjat vastaan.

**

Tunnin jälkeen Hinata odotti Gaaraa luokan ovella kun poika jutteli jotain Kurenain kanssa. Kohta Gaara tulikin jo Hinatan luo ja hymyili tytölle. Hinata hymyili arasti ja lähti luokasta odottaen  Gaaran seuraavan. Ja niinhän poika tekikin.

-Tässä on kuviksen luokka, tuossa on kotitalouden luokka, Hinata selitti hieman hermostuneena.

-Hei, uusi poika, ääni kuului takaa. Hinata säpsähti. Sasuke! Hän kääntyi ympäri samaan aikaan Gaaran kanssa. Sasuke seisoi heidän edessään virnistellen itseriittoisesti.

-Sinun ei kannattaisi liikkua Hinatan kaltaisten luuserien kanssa. Tule meidän kanssamme, Sasuke sanoi komentavalla äänensävyllään. Kiba näytti hermostuneelta. Hinataakin hermostutti. 'Gaara-san vaikuttaa mukavalta, ei kai hän vain ole samanlainen kuin Sasuke?'

-No, tuletko? Sasuke kysyi.

-En. Mielestäni Hinata-san on oiken mukava ihminen ja liikkuisin mieluummin hänen kanssaan kuin itsekeskeisten idioottien kanssa, Gaara sanoi hymyillen. Sasuke raivostui silminnähden ja löi Gaaraa nyrkillä kasvoihin. Gaara kuitenkin vain seisoi paikoillaan liikahtamatta.

-Tiesitkö, väkivalta ei ole ratkaisu. Gaara totesi ja tarttui Sasuken ranteeseen laskien käden alas. Sasuke tajusi nolanneensa itsensä. Hän tuhahti ja lähti pois viittoen muita mukaansa. Kiba kuitenkin jäi paikalleen ja meni Hinatan ja Gaaran luo.

-Hinata-chan, oletko aivan varma? Pitäisikö minun jo..? Kiba aloitti mutta keskeytti Hinatan tukkiessa tämän suun.

-Ei hätää, kunhan he eivät enään tee Gaara-sanille mitään. Hinata kääntyi katsomaan punapäätä ja kysyi huolissaan:
-Oletteko kunnossa, Gaara-san? Gaara nyökkäsi ja katseli Kibaa. Tämä kääntyi katsomaan tätä kiitollinen ilme kasvoillaan.

-Kiitos kun autoit Hinata-chania, hän tarvitsee parempia ystäviä kuin minä, Kiba sanoi huokaisten.

-Kiba, lopeta höpötys! Sinä olet loistava ihminen, en vain halua että sinuakin syrjitään minun takia! Hinata sanoi ja kääntyi Gaaran puoleen.
-Kiitos silti avusta, ei olisi tarvinnut vaivautua minun takiani.

-Eipä mitään, mutta.. Oletteko te pari? Gaara kysyi. Kaksikko punastui ja sanoi yhteen ääneen:
-EI! Pelkkiä lapsuudenystäviä! Sanottuaan sen he katsoivat toisiaan ja alkoivat nauramaan.

-Muuten, Hinata! En pääse tänään teille, Sasuke sai idean että lähdemme porukalla kaupungille. Mistä vetoa että hän aikoo vain hakata pikkupoikia ja esittää kovaakin jätkää. Kiba huokaisi. Hinata hymyili ja pörrötti toisen hiuksia.

-Mene jo, tyttö sanoi ja osoitti siihen suuntaan johon Sasuke oli kadonnut. Kiba nyökkäsi ja lähti Sasuken perään.

-Onko tämä ollut tämmöistä aina? Gaara kysyi.

-Hmm? Joo, on, Hinata sanoi ja hymyili.
-Olen kuitenkin tottunut jo.

-Tuleeko Kiba-san aina teille koulun jälkeen? Gaara jatkoi kyselemistään.

-Joo, ellei Sasukella ole muita suunnitelmia. Hinata sanoi.
-Kiba-kun on ihana ihminen, hän on ollut tähän asti ainut jolle olen voinut puhua.

-Entä vanhempasi? Gaara kysyi hiukan hämmästyneenä.

-He ovat kuolleet. Hinata sanoi. Suru näkyi hänen silmistään hymystä huolimatta.

-Hinata-san. Voisinko tulla Kiba-sanin sijaan teille tänään? Olisi mukavaa tutustua paremmin sinuun. Gaara kysyi hetken hiljaisuuden jälkeen. Hinata kääntyi katsomaan poikaa hämmästyneenä.

-T-tietenkin. Jos vain haluat tulla, Hinata sanoi arasti. Tyttö katsoi kelloa.
-Uskonnon tunti alkaa, tule! Hinata sanoi ja lähti kävelemään kohti uskonnonluokkaa.

**

-Sasuke, olit oikessa sen suhteen, Naruto kuiskasi korpille ja osoitti toisten huomaamatta Kibaa. Sasuke vilkaisi ruskeahiuksista poikaa ja kääntyi takaisin Naruton puoleen.

-No, minulla on jo suunnitelma sen varalle, tummahiuksinen kuiskasi blondille ja virnisti häijysti.

-Katsotaan kumman hän valitsee.

**

-Teidän kaikkien tulisi palvoa Jashin-samaa, eikä vittu vain maleksia jossain ostareilla ja juoda jotain helvetin kokista, Hidan sanoi ja vilkuili luokkaa.
-Shikamaru! Minun tunneillanihan ei nukuta, vitun laiskuri, Hidan sanoi kovaan ääneen. Shikamaru heräsi ja sanoi unenpöpperössä:

-Olen pahoillani, toivottavasti Jashin-sama on armollinen ja antaa minulle anteeksi.

-Hei Hinata-san, onko Shikamaru myös jashinisti? Gaara kuiskasi. Hinata vilkaisi opettajaa ja kuiskasi:

-Ei, mutta Jashinin kehuminen on ainut keino välttää jälki-istunto. Gaara katsoi opettajaa ja huomasi kuinka tämän raivo hieman laantui.
'Näyttää tosiaan tepsivän' poika mietti. Kellot soivat ja Hidan huusi metelin yli:

-Läksyksi kaikki tehtävät sivulta 35 ja jokainen vitun idiootti joka ei ole tehnyt niitä saa jälki-istuntoa. Hinata merkkasi tehtävät rukseilla ja nousi ylös.

-Meillä on nyt lounas. Pitkähiuksinen tyttö sanoi Gaaralle. Poika nyökkäsi ja seurasi Hinataa ruokasaliin. Ruokalassa he ottivat ruokaa ja menivät yhdessä istumaan pikkupöytään. Kauempana Kiba katseli heitä. Hän oli mustasukkainen, hän tiesi sen itsekin. 'Miksi minä olen tämmöinen luuseri? Minun pitäisi vain unohtaa Sasuke ja olla enemmän Hinatan kanssa' Kiba mietti. Hänen mieleensä ilmestyi Hinatan kasvot ja se sama ilme kuin silloin kuin Sasuke aloitti tämän kiusaamisen. Hänen päässään kuuluivat Hinatan sanat: "Et tee Sasuke-kunille mitään tai aiheuta ongelmia itsellesi, lupaa minulle" ja hän oli luvannut. Mutta hän ei halunnut pitää sitä lupausta, hän ei halunnut että Hinata olisi yksin. Ja nyt hän ei ole koulussakaan yksin, mutta silti tuntui pahalta. Kiba huokaisi eikä huomannut miten Sasuke mulkoili tätä.
'No, koulun jälkeenhän se nähdään' mustahiuksinen ajatteli ja virnisti.

**

Viimeinen tunti oli juuri päättynyt. Hinata ja Gaara kävelivät kadulla kohti Hinatan kotia.

-Gaara-san, miksi sinä muutit tänne? Hinata kysyi hetken hiljaisuuden jälkeen.

-Sano vain Gaara. Minulla oli... hieman ongelmia edellisessä koulussa. Gaara sanoi pohdittuaan hetken. He jatkoivat kävelyään hiljaisuuden vallassa. Kaduilla ei näkynyt ihmisiä.

-Gaara, Hinata. Ylimielinen ääni kuului takaa. Kutsutut kääntyivät ympäri ja katsoivat Sasuken tummiin ylimielisiin silmiin. Kiba katseli hermostuneena Sasukea. 'Mitä hän taas suunnittelee, hitto!' Naruto, Neji ja Sai näyttivät tietävän mitä tapahtuu, mikä hermostutti Kibaa enemmän.

-Sasuke. Oliko jotain asiaa? Gaara kysyi kylmästi.

-Älä nyt ole töykeä. Halusin vain keskustella. Neji, Sai. Sasuke sanoi. Mainitut pojat ottivat yhtäkkiä Gaaran käsistä kiinni ja kaatoivat tämän maahan. Sasuke viittoi jotain Narutolle ja tämä otti Hinatan kiinni. Kiba alkoi hermostua. Sasuke käveli Hinatan eteen.

-Noniin, pidetäänpä vähän hauskaa.

Hinata pelkäsi. Hän pelkäsi taas pitkästä aikaa. Viimeksi kun hän oli pelännyt, se oli ollut silloin kun hänen vanhempansa olivat olleet teho-osastolla leikkauksessa. Ja kun hoitaja oli ilmoittanut että mitään ei ollut enää tehtävissä. Että hänen vanhempansa olivat poissa.

Sasuke aukaisi hitaasti Hinatan hupparin vetoketjun. Hinata yritti pyristellä pois, mutta Naruton ote piti. Kiba katsoi järkyttyneenä Sasuken toimia. Hän ei pystynyt liikahtamaankaan.

-K-kiba, Hinatan pelokas ääni tunki Kiban tajuntaan. Hinata katsoi häntä, pyysi apua. Kiban mielessä välähti raivo ja hän hyökkäsi Sasuken kimppuun. Sasuke kaatui maahan ja Kiba iski tätä nyrkillä suoraan kasvoihin. Sai päästi Gaarasta irti ja oli menossa auttamaan, kun hän tunsi nyrkin mahassaan. Gaara oli päässyt välittömästi irti Nejin otteesta kun Sai lähti. Sai kaatui maahan ja Gaara ryntäsi Hinatan luo. Hän löi nyrkillä Narutoa kasvoihin ja tämän ote Hinatasta hellitti. Tyttö pääsi nopeasti irti ja ryntäsi Kiban luokse. Kiba oli hakannut Sasuken verille, ja oli jo lyömässä jälleen tätä, kun Hinata tarttui tätä kädestä.

-Kiba-kun. Hinata sanoi rauhoittavasti. Pojan raivo laantui ja hän nousi pois Sasuken päältä.

-Jos teet vielä jotain Hinatalle, et varmasti pääse näin vähällä. Kiba sanoi maassa makaavalle pojalle. Hinata tarttui tätä kädestä ja kiskoi tämän ja Gaaran, joka oli ilmestynyt jotenkin kummasti Hinatan toiselle puolelle, käsistä eteenpäin.

-Mennään äkkiä meille. Hinata mutisi ja puristi molempien poikien käsiä tiukasti, etteivät nämä karkaisi uudestaan toisten kimppuun. Kotiovellaan Hinata päästi pojat irti ja avasi oven. Hän työnsi pojat sisään ja sulki oven tarkistettuaan että heitä ei seurattu. Kyyneleet kohosivat hänen silmiinsä ja hän halasi poikia jotka seisoivat hänen eteisessään vierekkäin.

-Kiitos, kiitos, kiitos. Hinata hoki nyyhkäyksien lomassa. Kiba ja Gaara halasivat häntä takaisin hiljaisina. Hinata tunsi olonsa turvalliseksi ja rauhalliseksi halatessaan poikia ja hän tunsi olonsa uneliaaksi. Hän nukahti ja kun pojat tajusivat tämän, he kantoivat Hinatan tämän sängylle nukkumaan.

**

Toivottavasti pidätte~~<3 *Saa moottorisahan päähänsä*
Auts! *Piiloutuu vaatekaappiin*

Kommentit (Lataa vanhempia)
Karkki - 2009-05-09 17:40:26
Aivan ihana! Gaara oli aivan ihana ja Sasuke!! *murhaava ilme taas kerran* hyvä Kiba ja Gaara, olette pelastus enkeleitä ja teethän jatkoa!? 4pojoo ja ja....  *pyörtyy onnesta* ^^

Daikon - 2009-05-09 18:21:25
Sama juttu kuin Karkki. Että tuleehan sitä jatkoa?

Sitä saakin vai miettiä minkälaisia ongelmia Gaaralla on oikein ollut edellisessä koulussa, kun miettii noita tappelu taitoja.

Jotenkin tuli mieleen Kibasta ja Gaarasta Furuban Yuki ja Kyo, olihan se Kyo? En tiedä miksi, mutta jotenkin.

Hihii, Kiba on mustis, mustis : DDD

Mutta nyt mieleeni kantautui sellainen seikka, että onko Neji tässä niinku Hinatan sukulainen vai?

Neljä pistettä saat. ^___^

Kipsi - 2009-05-10 17:54:46
Oli ihan pakko tätäkin alkaa lukea. 8D
Tosi ihana, jatkoa, vaadin! Kamalaa kun Sasuke on tuollanen. n__n
Aws Gaara oli aikas ihana, KibaHina on liian ihana paritus. 8)
Nauroin pahasti Hidanille kun se piti sitä sen tuntiaan, voi vaan kuvitella sen huutamassa siellä.
5pojoa.

Engaru - 2009-05-25 13:39:29
Jostain syystä repesin tuolle uskonnontunti- kohdalle....XD

Gaaraah~!!! Aivan ihana! <3<3<3<3<3
Ja ei Kibakaan 'huono' ole! :3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste