Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Rakasta minua, minä rakastan sinua - Jatt-An
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 939 sanaa, 5693 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-05-19 18:46:34
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Author: Jatt-An
Paritus: SasoDei
Genre: Songfic
Disclaimer: En omista Narutoa, enkä ficissä käyttämääni laulua.

Kuten jotkut ehkä jo tajusivatkin, tämä on songfic, ja kappale josta sain inspikset ja jonka lyriikoita sisältyy myös ficciin on Juice Leskisen  Musta Aurinko Nousee.

Arvostelu
18
Katsottu 1985 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
***

Riisu yltäni tähtivyö,
Viivy vielä huomiseen.
Kun henki on vahva, niin vähäkin työ
Riittää maailman luomiseen.


Niin, me luomme yhdessä maailmaa, minä ja Danna. Ei mitä tahansa maailmaa, ehei. Se on aivan oma maailmansa, meidän maailmamme. Sellainen pieni, joka syntyi kun olemme läheikkäin. Silloin kun Danna halaa minua ja minä halaan Dannaa. Silloin kun tunnen Dannan huulet omillani.

Siinä maailmassa on helppo olla. Se on onnellinen paikka, pieni mutta onnellinen. Se on jossain kaukana muusta maailmasta. Se on siinä sängyssä jonka jaamme Dannan kanssa. Se on siinä peiton alla johon Danna käärii minut kun vilustun sateessa. Silloin kun hän ottaa minut syliinsä ja lämmittää.

Katsot ulos, näätkö sen?
Toiset tappaa toisiaan.
Alla veristen vaatteiden
Loiset tappaa loisiaan.


Ehkä se on pohjimmiltaan pakenemista. Kaksi isoa ja pahaa akatsukia pakenemassa ympäröivää maailmaa. Sitä voi olla vaikea käsittää, minähän rakastan tuhoamista. Minä rakastan sitä kun saan räjäyttää mahdollisimman paljon ja mahdollisimman lujaa. Mutta olisi valetta väittää, että se olisi siinä.

Ehkä iso ja paha akatsukikin voi joskus nähdä painajaisia niistä ihmisistä jotka selvisivät ensimmäisestä räjähdyksestä. Niistä anovista katseista. Niistä runnoutuneista vartaloista. Siitä itkusta ja huudosta. Niistä jotka räjäytin uudestaan. Ehkä minäkin olen nähnyt painajaisia.

Ole minulle ihminen,
Kun toiset tappaa toisiaan.


Dannan kanssa se ei haittaa. Ihmiset riehuvat maailmassa, tekevät kaikkea typerää kuten aina. Dannan lähellä se on niin helppo unohtaa. On helppoa olla siinä ja nauraa. Ja kun sitten herään yöllä, kun huudan pelosta, Danna on siinä.

Rakasta minua,
Minä rakastan sinua.


***

Riisu yltäni tähtivyö,
Viivy viikkoon seuraavaan.
Tätä riemua aika ei syö,
Ei se törmää maailmaan.


Sanoisin sitä mitä meillä Deidaran kanssa on rakkaudeksi. Se on lujempaa kuin kiintymys, vahvempaa kuin ihastuminen. Se on lämmin tunne, joka kauan sitten unohdetussa sydämessäni syttyy nähdessäni Deidaran. Minun Deidarani. Tunne, joka leviää joskus pikkuhiljaa ja joskus räjähtäen sisälläni kun hän koskettaa minua.

Deidara kutsuu sitä aina "meidän maailmaksemme". Hän ei ikinä kutsu sitä rakkaudeksi, kuten en minäkään. Meidän ei tarvitse. Tiedämme sen olevan olemassa, riippumatta ajasta tai paikasta, ja se riittää. Ja uskon, tiedän, että se mitä meidän välillämme on, tulee kestämään. Se on taidetta, ikuista.

Katse hellä kuin viime yö
Miehen riisuu aseistaan.


Voin nähdä hänet jos suljen silmäni. Hänen hymynsä. Hänen silmänsä. Muistan vieläkin kun ensimmäisen kerran katsoin häneen kunnolla. Muistan kuinka hukuin hänen silmiinsä. Silloin en sitä vielä tiennyt, mutta koko tässä kurjassa maailmassa Deidara on ainoa, joka saa minut hymyilemään. Ainoa, joka saa minut huolehtimaan itsestään.

Miten voisin vain katsoa vierestä kun hän öisin herää ja huutaa minua auttamaan? Deidara on harvoin peloissaan päivällä, mutta herätessään toisinaan painajaisiinsa hän pelkää sitäkin enemmän. En voi sille mitään, vedän hänet aina lähemmäs ja lohdutan. Ja yleensä se auttaa.

Kyllä, sanoisin aika varmasti, että se on rakkautta.

Rakasta minua,
Minä rakastan sinua.


***

Ja minä hymyilen, kun sinut nään.
Mä uskon aikaan toiseen:
Ei liput liehu sotaa julistain.


Deidara kääntyi katsomaan Sasoria taistelukentän toisella puolella. Hänen takanansa räjähti vielä kaksi pienempää pommia, mutta Deidara ei välittänyt. Hän hymyili koko kasvojensa leveydeltä rientäessään Dannansa luokse. Ja Sasori hymyili takaisin astuessaan toista vastaan edessään olleen ruumiin yli.

Sasori kosketti ensin Deidaran kasvoja, hipaisi tämän poskea, kunnes huomasi viiltohaavan Deidaran kädessä. Hän kohotti sen ylemmäs ja tutkaili huolellisesti ennen kuin Deidara vetäisi hermostuneena kätensä pois ja vakuutti ettei se ollut mitään vakavaa.

Sinun kanssasi nousen hellimpään
Aamuun aurinkoiseen.
Ja jonakin aamuna ennen sarastusta
Huomaat että musta


Molemmat noista kahdesta olivat liassa ja veressä. Molemmat olivat jälleen kerran hävityksen keskellä, suurimmaksi osaksi itsensä aiheuttaman tuhon. Mutta ei se haitannut.

Sasori veti Deidaran lähemmäs itseänsä, kietoi kätensä nuoremman ympärille ja kuiskasi hiljaa jotain tämä korvaan. He jäivät siihen, omaan maailmaansa. Hetken oli taas toivoa siitä onnesta jonka ihmiset niin helposti kadottavat. Ja tuon hetken ohimennessä ilo kuitenkin jäi, pysyväksi osaksi pientä maailmaa jonka kaksi akatsukia jakoivat.

Aurinko nousee.

***

A/N: Ai että minä sitten rakastan tätä kappaletta. n__~

Dodih, siinähän se. Itse olen tähän suht tyytyväinen (ihan kuin laittaisin tänne mitään mihin en olisi), toivottavasti joku muukin tästä nyt piti.
Kommentteja olisi ihana saada vastaan, kertokaa vaan mitä mieltä olitte ja kritisoikaa, ihmiset. Kyseessä oli kuitenkin toinen ficcini ikinä ja ensimmäinen songficcini, joten parannettavaa varmasti löytyy.



Kommentit (Lataa vanhempia)
Afeni - 2009-05-19 19:13:27
Hyvän kappaleen valitsit, tuo on jotenkin aivan loistava. Tykkään todella paljon <3

Parituksesta en niin välitä, enkä jotenkin osannut ajatella Deidaraa noin... mutta tässä kohtaa vika on korvieni välissä, koska shounen-ai ei vain uppoa. Eksyin lukemaan tätä nimen omaan biisivalinnan takia :D

Kirjoitat ihan mukavasti. Jotain pientä tekstissä oli, mutta en sanoisi, että mitään hälyyttävää. Ja pikkuvirheitähän tulee toki kaikille, sille ei oikein voi mitään. Ehkä kuitenkin pilkutukseen kannattaisi kiinnittää jatkossa hieman ylimääräistä huomiota.  Tosin en nyt tullut katsoneeksi ikääsi. Voihan se olla, ettei kaikkia kielioppiasioita ole vielä teillä edes käyty läpi x)

Mutta niin, näen kyllä kirjoitustyylissäsi potentiaalia. Pidän sen yksinkertaisuudesta. Ja siis tarkoitan tosiaan, että se on hyvä asia. Ei turhaa tekotaiteellista kikkailua vaan suoria lauseita, se on minun mieleeni. Sanakikkailu ja teksti ylipäätään ei häiritse tarinaa, goody ^^

Karkki - 2009-05-20 12:32:21
Todella ihanasti tehty ja pidin biisin sanoista. parituskin oli ihana ja annan 4pojoo ^^

Hidefini - 2009-05-20 12:32:27
Aww. Ihana. Tykkäsin. Iso ja paha Akatsuki. Kuvailu oli ihanaa ja kun kerrottiin niinkuin "omin sanoin" ja jotenkin se vain oli niin hyvin kirjoitettu, ah. Rakastuin.
En yleensä lue SasoDeita, näin tylsyyksissäni kuitenkin eksyin lukemaan ja olen enemmän kuin iloinen, että luin tän ^^
Toi biisi sopi tähän tosi hyvin, ainakin sanojen perusteella, voisi sen vaikka jossain vaiheessa kuunnellakin, sanat olivat niin kivat : D
Äh. En keksi enää mitä sanottavaa... Saat 5p ^^

LaughMaker - 2009-05-20 13:23:15
Aaah!! IHANAAAAAAA!!!!! En osaa sanoa mitään, tämä on vain niin....aaaaah~!!! >w<

Geetta - 2009-05-23 13:35:37
aaww ihuna!

soldy - 2009-05-25 07:44:08
OwO Voi jumalistus... aivan ihana... Mä kuolen... AIVAN IHANAAAAAHH~~~~ 5p

Daligar - 2009-05-28 13:13:56
Tää oli kertakaikkisesti ihana <3

Tunnelma oli oikeastaan koko ajan semmonen, miten sen nyt sanoisi... lämminhenkinen, rakastunut. Loppua kohden kyllä pelkäsin vähän, että jotain traagista tapahtuu, mutta onneksi ei. Tämä ficci sai oman oloni todella hyväksi :)

Pidän todella paljon kirjoitustyylistäsi, siinä on sitä jotain, joka saa mut suorastaan ahmimaan enemmän ja enemmän tekstiä. Jatka siis samaan malliin, tahdon lukea lisää tekstejäsi.

Mitenköhän tämä oli jäänyt multa lukematta? Uusimman ficcisi luettuani onneksi eksyin tämän pariin x)

SasoDei <3 <3 <3

Yhden virheen löysin:

Niistä jotka räjäytin uudestaa. (uudestaan)

Saat täydet pisteet ja... *hali* :3

haru-97 - 2012-05-06 19:18:52
Jee Juicee!!!! Leskinen on niin paras ja legendaarinen kuten Queen että sitä pitää palvoa!!! Miks Juice kuoli!!!! :(((((
Ficci oli myös hyvä ja koskettava

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste