Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
uhraukseni rakkaudesta sinuun - hidoineko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1293 sanaa, 8175 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-06-01 16:07:45
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

okei eli täs on yks kakuhidan ficci mikä on ollu mulla valmiina tiäs kuin kauan. One-shot. kertojina hidan ja kakuzu  mää ommaan tän ajalle. Kiitti aika tän nimestä. ja siitä että betasit tän. olkaa killttejä ja kertokaa rehellinen mielipide.huom sisältää hahmokuolemista. toinen huom: jätin peinin pois tästä.

Arvostelu
2
Katsottu 1030 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Hidan’s pov

Katson noita silmiä. Ne katsovat kauas. Ne eivät katso minuun. Tahdon niiden huomaavan minut.
Olen valmis jopa luopumaan kuolemattomuudestani. Aina kun katsot minua, haluan upota syleilyysi.
Tahdon tuntea huulesi huuliani vasten. Istumme huoneessa odottamassa uutta tehtävää. Tiedän sinun heti saatuamme tehtävän, pyytävän rahaa. Aluksi rahanahneutesi häiritsi minua. Suutuin kun puhuit vain rahasta.
Nykyään olen jo tottunut siihen. Silti välillä minua suututtaa,  kun huomaat vain rahan. Aina kun puhut minulle, sisälläni tuntuu ihanalta.
En ymmärrä näitä tunteita. Kunpa huomaisit minut.
Nytkin katson arpisia tummia kasvojasi sekä vahvoja käsivarsiasi. Haluan, että otat minut. Kuulut minulle. En voi sanoa sitä, mitä ajattelen, sillä pelkään että alat vihata minua.

Kakuzu’s pov

Katson ohitsesi, jotta et näkisi ajatuksiani. Pelkään, että jos katson silmiisi, en voi hillitä itseäni vaan ryntään suutelemaan sinua, enkä voi lopettaa.
Aluksi minua häiritsi rituaalisi sille, jota kutsut Jashiniksi. Olen kuitenkin tottunut siihen. Tämä Jashin, on sinulle taatusti yhtä tärkeä, kuin raha minulle.
Silti, luopuisin rahoistani, jos saisin sinut. Kuulut minulle. Kun puhut minulle, minut valtaa outo tunne. Pelkään katsoa sinua, sillä silloin taatusti sanon ne kaksi sanaa. Mutta silti tahdon katsoa silmiisi.
Ne ovat niin kauniit. Vahdin, ettei kukaan muu saa sinua. Yhtäkkiä huomaan katsovani suoraan silmiisi.
Hätkähdän. Sinulla on kysyvä katse. Kun aion kysyä mikä nyt on, avaat suusi ja kysy minulta kysymyksen, jota en olisi uskonut ikinä kuulevani suustasi.
“Kakuzu, pidätkö sinä kenestäkään?”
Katson sinua hetken ja vastaan
: "Kyllä, mutta en uskalla kertoa sitä hänelle.”
Näytät hetken suloisemmalta kuin koskaan katsoessasi minua toiveikkaana. Samassa en voi enää hillitä itseäni, vaan tartun häntä käsistä ja heitän maskini pois.
Hämmennyt hetkeksi ja painan huuleni huuliasi vasten. Tunnen kuinka kylmät ne ovat ja miten innoissasi vastaat suudelmaani. Nuolaisen huuliasi. Avaat suusi päästäen kieleni sisään. Painaudut rintakehääni vasten.
Tunnen kuinka rintakehäsi kohoilee. En välitä siitä. En ole ikinä tuntenut mitään tällaista. Hetken päästä irtaudumme suudelmasta. Katson silmiisi ja kuiskaan sanat, jotka olen aina halunnut sanoa.

Hidan’s pov

Yllätyn kun suutelet minua. Mutta vastaan siihen. Olet niin täynnä intohimoa ja haluan sinua niin paljon, että huomaamattani painaudun sinua vasten. Sinua se ei näytä haittaavan. Lopulta irtaudut ja haukot happea. Katson sinua odottavasti. Kumarrut korvani lähelle. Kuulen hengityksesi. Kuiskaat korvaani:
“Rakastan sinua Hidan.”
Punastun. Vastaan sinulle:
” Minäkin rakastan sinua.”
Katsot minua hymyillen. Tahdon olla kanssasi. Minulle on pienestä pitäen opetettu jumalani Jashinin kunnioittamista ja kaikki ne säännöt, joita minun on noudatettava.
Tällä hetkellä rikon tärkeintä sääntöä. Jashin, annathan minulle anteeksi. Mutta rakastan häntä niin paljon, enkä voi olla ilman häntä.


Seuraavana päivänä herään viereltäsi. Käsivartesi ovat suojelevasti ympärilläni.
Sylissäsi on niin lämmin ja turvallinen olo. Tunnen raskaan hengityksesi ja kuulen sydämesi sykkeen.
Tahdon olla aina vierelläsi. Oveen koputetaan, jolloin ryntään avaamaan, mutta huomaan vetää kalsarit jalkaani. Oven takana on johtajamme Pein. Hän sanoo että meille on taas tehtävä ja hän ojentaa viime tehtävän palkan ja sanoo että siinä on hieman ylimääräistä. Kun hän on häipynyt suljen oven niin hiljaa kuin pystyn, jotten herätä sinua.

Kakuzu’s pov

Herään myöhään aamupäivällä ja kohtaan ihanan näyn: Minulle tärkeä henkilö hymyilee minulle suloisesti ja ojentaa ison tukon rahaa.
Kuulen myös että saimme uuden tehtävän. Kun menen vaihtamaan vaatteita sinä menet suorittamaan tärkeää rituaaliasi. Tiedän että olet kuolematon, mutta jos suorittaisit sen minun nähteni, tulisin surulliseksi ja kärsisin.
Tehtävän jälkeen palaamme takaisin ja menen pyytämän palkan. Johtaja antaa
Palkan, jonka jälkeen menen huoneeseemme. Ilahdut kun tulen takaisin ja laitan rahat salkkuun enkä laske niitä. Ryntäät syleilyyni. Kutsun sinua lempinimillä.
Tiedän että pidät siitä. Painan huuleni huuliasi vasten. Nautin niistä.


Kakuzu’s pov

Seuraavalla viikolla kun olemme kahden, huomaan, ettet enää tee rituaaleja sinulla on toisinaan vuotavia arpia. Kysyn syytä, sillä tiedän, että yleensä vuoto lakkaa heti.
Juokset syliini ja alat itkeä.
Annan sinun itkeä sylissäni ja halaan sinua. Odotan että rauhoitut. Sanot itkuisella äänellä:
“ Olen rikkonut jashinin käskyjä ja hän rankaisee minua.”
Halaan sinua tiukemmin ja silitän hiuksiasi. Rauhoitut hieman. Istuudun sängylle ja sinä istut syliini. Selität Jashinin säännöt:
1: Kunnioita Jashinia.
2: Tee rituaali joka aamu. Veren vuodattaminen Jashinille on tärkeää.
3: Rakasta Jashinia. Jos nautit jostain, suustasi ei saa karata kenenkään muun ääni.
4: Mennessäsi naimisiin älä kiinny liikaa vaimoosi/sulhaseesi, sillä sinun on tarpeen vaatiessa uhrattava hänet.
5: Olet kuolematon vain jos jatkat uhraamista ja rituaaleja.
6: Tämä sääntö on viimeisin ja tärkein. Älä salli itsesi  rakastuvan samaa sukupuolta olevaan henkilöön.
Siitä seuraa rangaistus.
Kysy rangaistuksesta vaikka vastaus pelottaakin minua.
Sanot:
“ Rangaistuksia on neljä, jotka kaikki aiheuttavat kipua.
Yksi: Menetät oikeutesi olla kuolematon, mutta jos rakastat samaa sukupuolta olevaa, sinun on tapettava hänet.
Kaksi: Arvet joita olet uhraamisesta saanut alkavat vuotaa.
Kolme: Kuolet kuukauden kuluttua siitä kun ensimmäiset arvet alkoivat vuotaa.
Neljä: Päivänä jona kuolet, voit pyytää anteeksi antoa, vaikka Jashin ei anna sitä sinulle. Sen sijaan hän saattaa jättää sielusi vaeltamaan ikuisesti maan päällä etkä saa rauhaa.”
Tämän jälkeen halaat minua tiukasti ja sanot, että olet rikkonut sääntöjä kaksi, kolme ja kuusi etkä tahdo Jashinin anteeksi antoa.
Halaan sinua ja sanon:
“ Älä huoli, lupaan olla lähelläsi kun kuolet. Ja kun kuolet, tulen luoksesi vaikka väkisin.”
Rauhoitut pyydät minulta yhtä pientä toivetta. Lupaan toteuttaa sen, sillä olet minulle tärkein.


Kakuzu’s pov

On koittanut päivä, jona sinun on tarkoitus kuolla. Olen koko ajan lähelläsi. Sanot kuolevasi kohta. Otan kädestäsi kiinni. Lupaan etten irrota otettani ennen kuin kuolet.
Sanot miten paljon rakastat minua. Minä sanon myös rakastavani sinua. Hymyilet niin suloisesti. Suutelemme vielä viimeisen kerran. Olet niin lähellä minua, että tunnen kuinka sydämesi syke lakkaa. Nyt olet kuollut. Tahdon huutaa, mutta tiedän että se ei saa sinua takaisin. Otan Jashinin korun kaulastasi, sillä sanoit sen olevan ainoa keino välttää Jashinia vainoamasta sieluasi.
Katson kasvoihisi vielä viimeisen kerran. Olet kuolleenakin ihana. Otan ruumiisi käsivarsilleni ja kannan sen kallionharjalle, jonka alapuolella kiiltää meri.
Viimeinen toiveesi minulle: haluat olla lähelläni kun kuolen.
Pudotan ruumiisi mereen. Katson alla olevaa merta. Se kimaltaa kauniisti auringonlaskussa. Otan askeleen eteenpäin. Toisen askeleen ja hyppään kohti hyistä kuolemaani. viimeiset ajatukseni ovat:
‘Hidan odota minua. Tulen luoksesi. Rakastan sinua.’

-------------------------------------------------------------------------------

tän jälkeen jatkan ficciä kaksi ruususta. on vaan ongelmia sen kanssa et miten sitä jatkan...


Kommentit (Lataa vanhempia)
Hidefini - 2009-06-01 17:23:51
Tää oli ihana. Kuvailet ihanasti ja tätä oli kiva lukea ^^ Nopeastihan tämä eteni ja jotenkin tuo loppu lopun Pein's pov oli jotenkin turha... se ei jotenkin ulkoasultaan sopinut muuten herkkään tunnelmaan.
Voisit laittaa vuorosanat omille riveilleen, tekstistä tulee selkeämpi ja riviä vaihdettaessa voisi vaikka jättää siihen väliin yhden tyhjän rivin, teksti olisi helpommin seurattavissa ^^
Muutaman virheen pongasin:
Katson ohitsesi, jota et näkisi ajatuksiani (=jotta)
Oven takana on johtajamme pein (=Pein [isolla]
Eikun jatkamaan kirjoittamista ^^

Raw - 2009-07-06 16:14:36
Minulla oli hauskaa tuon lopun kanssa, kun ajattelin sen heittämäs Hidanin mereen ja sit ku se hyppäää nii se tekee niinku kaikkii uima hyppyn kuvio XDDD
Hehee~ Aika surulline :< Mut se o hywä näis >:)  Pein ei oikee sopinu tähä :s  Yhen tai kaks kirjoitus virhet taisin löytää :D
Annan 4 pojoa :)

haru-97 - 2012-08-07 17:45:41
Ihana!!!!
Outo käänne et Hidan kuolee mutta silti niin suloinen

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste