Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Aina elämä ei hymyile 6 - Kanaye
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2027 sanaa, 12957 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-06-07 16:28:27
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Osa 6 on täällä :D
Viittauksia KibaHinaan, GaaHinaan ja SasuNaruun :D ShikaTemaan myös(En kyllä erityisemmin pidä parituksesta mutta ideat alko loppumaan D:) Ei kummempia ikärajoja :D
Mitä tapahtuukaan nyt kun Temari ja Kankuro ovat saapuneet? Entä mitä asiaa Narutolla on juuri mainitun kaksikon kotiovelle? Mitä Gaaraa järkyttävää Hinata kysyykään? Kaikki selviää kun luette tämän ficin! (Edellisten osien lukemista suositellaan :D)
Kommentit ja pisteet enemmän kuin tervetulleita!
Toivottavasti tykkäätte<3

Arvostelu
5
Katsottu 1062 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Ja pahoitteluni vielä kun Temari on vähän OOC. TT_TT Halusin saada jostakin tommosen ylipirteen sekopään :D

Osa 6

Hinata ja Kiba tuijottivat yhä hämmentyneenä Gaaran isosiskoa edessään. Kankuro huokaisi ja keikkui tuolillaan.

-Temari, käyttäydy joskus normaa.. Auts! Kankuro aloitti mutta keskeytti sen kivun älähdyksellä kun Temari kaatoi tämän tuolin. Kankuron noustessa kiroillen, Temari kääntyi jälleen kaksikon puoleen.

-No, no? Miten on? Tyttö hymyili ja löi Kankuroa joka mutisi jotain, josta erotti ainoastaan sanat 'hullu', 'idiootti' ja 'Temari'. Gaara vilkaisi äreästi siskoaan.

-Eikö teidän pitänyt tulla vasta huomenna? Gaara sanoi vihaisesti ja mulkoili Temaria. Temari nauroi pojalle ja pörrötti kaksin käsin tämän hiuksia ja kaappasi sitten pojan halaukseen.

-Olimme huolissamme sinusta, Gaara-chan. Hän sanoi ja rutisti punapäätä entistä tiukemmin.

-T-temari, en saa happea.. Gaara mutisi yrittäen työntää tyttöä pois, ja pojan poskilta saattoi havaita lievän punan, jos tarkasti katsoi. Hinata ja Kiba alkoivat nauramaan pojan tilanteelle ja tuskastuneelle ilmeelle. Gaara vilkaisi kaksikkoa ensin vihaisesti, mutta nauru tarttui ja hänkin nauroi. Temari hymyili lämpimästi. 'Et olekaan pitkään aikaan nauranut kunnolla' Temari mietti katsoessaan nauravaa punapäätä. Hän naurahti itsekin ja päästi pojan irti. Gaara huokaisi helpotuksesta kun pääsi toisen kuristavasta otteesta. Tällä välin Temari oli iskenyt seuraavaan kohteeseen kiinni.

-Kankuro-chan, mitäs sinä ujostelet? Et ole koskaan ollut näin hiljainen. Pikku ujostelija. Temari virnuili pojalle joka murahti jotain ja pieni puna nousi tämän poskille. 'Temari on taas vauhdissa..' Kankuro pohti kun Temari hyökkäsi vuorostaan Kiban kimppuun.

-Sinä olet niin suloinen, Kiba-chan. Pikkunen höpönassukka. Temari lässytti rutistaessaan Kibaa. Poika punastui tuntiessaan Temarin rinnat olkapäätään vasten. Kauan sekään ei kestänyt kun blondi tyttö otti seuraavaksi kohteekseen Hinatan.

-Sinä siis olet se Hinata-chan josta Gaara-chan puhuu niin paljon. Olet niin suloinen! Hinata punastui toisen tytön sanoista. Gaara alkoi kiukustua siskolleen.

-Kuka muka puhuu ja kenestä? Itse puhut päivät pitkät Shikamarusta! Gaara ärähti ja Temari nauroi pojalle. Sitten hän näytti tajuavan jotain.

-Shikamaru-kun tulee tänne lukioon! Tyttö sanoi iloissaan.
-Minun piti muuten soittaa hänelle heti kun olen löytänyt sinut. Temari kaivoi taskustaan puhelimen ja alkoi selailemaan puhelinnumeroita. Hinata ja Kiba tuijottivat typerästi Temaria Kankuron ja Gaaran taas lähinnä yrittäessä murhata tyttöä katseillaan. Tyttö naureskeli jotain puhelimessa eikä huomannut toisten tuijotusta. Lopetettuaan puhelun hän katsoi toisia jotka tuijottivat häntä. Hän nauroi ja kysyi sitten:

-Mitä te tuijotatte? Ainiin, tulkaa auttamaan meitä purkamaan kaikki laatikot! Kankuro ei jaksa purkaa niitä kaikkia kuitenkaan.

-Sinä siis suunnittelit laittavasti minut tekemään kaiken työn samaan aikaan kun sinä vain laiskottelisit? Kankuro kysyi ärtyneenä. Temari vain nyökkäsi hymyillen ja Kankuro katsoi nuorimpia anovasti. Hinata mutisi myöntävän vastauksen ja Kibakin lopulta nyökkäsi.

-En tosiaan ole tulossa. Gaara sanoi ja mulkaisi Temaria. Tyttö löi poikaa joka tippui tuoliltaan iskun voimasta.

-Gaara... Sinähän tulet. Hinata katsoi järkyttyneenä tyttöä joka oli vaikutti siltä, että olisi muuttunut aivan toiseksi ihmiseksi. 'No nyt tajuan miksi se ei ollut Sasuken lyönnistä moksiskaan sinä yhtenä päivänä... Temari lyö ainakin kolme kertaa kovempaa kun Sasuke' Kiba ajatteli heti ensimmäisenä. Gaara nousi ylös ja valitti hiljaa.

-En kyllä siltikään tule. Gaara sanoi ja valmistautui jo uuteen lyöntiin jota ei tullutkaan. Temari nyyhkytti ja sanoi:

-G-gaara-chan, tule ny-yt... Muuten minunkin pitää tehdä töitä. Kyynel valui tytön silmäkulmasta ja Gaara alkoi tuntea olonsa epämukavaksi. Hän ei kestänyt jos joku itki.

-Hyvä on... Temari virnisti, pyyhki tekokyyneleen pois ja nousi sitten seisomaan.

-Noniin, eiköhän mennä jo! Temari huusi pirteästi keräten kaikkien asiakkaiden huomion itseensä. Tajutessaan tuijotuksen Temari vain virnisti ja lähti kävelemään ulko-ovea kohti. Pöydässä vielä istuvat katsoivat toisiaan ja päättivät seurata Temaria.

**

-Kankuro-chan, siirrä sitä sohvaa vasemmalle! Temari kailotti megafoniin. Kankuro meni äristen siirtämään sohvaa ja kysyi sitten Gaaralta:

-Mistä se sai tuon megafonin? Gaara vain kohautti olkiaan ja nosti television syliinsä. Se painoi paljon pienestä koostaan huolimatta. Gaara hoiperteli sen kanssa televisiopöydälle ja laski television siihen. Hinata oli juuri asetellut kukkaruukkuja ikkunalaudalle ja meni Gaaran luokse.

-Vaihteleeko Temari-sanin mielialat aina tuolla lailla niinkuin kahvilassa? Hinata kysyi tarkistettuaan että kyseinen tyttö ei kuule.

-Oikeastaan ei. Hän on oikeasti koko ajan iloinen mutta leikkii vihaista pelotellakseen, ja leikkii surullista suostutellakseen. Gaara vastasi ja Hinata nyökkäsi. Samassa tyttö kuitenkin riensi auttamaan Kankuroa ruokapöydän kantamisessa. Tällä välin Kiba ilmestyi Gaaran vierelle.

-Lyökö Temari-san sinua useinkin? Koirapoika kysyi. 'Miksi kaikki kyselee minulta jotain Temarista koko ajan?' Punapää pohti ja nyökkäsi vastaukseksi Kiballe. Kiba mutisi jotain oikein arvaamisesta ja lähti pois.

-Gaara-chan, äläpäs laiskottele! Temari sanoi megafoniin. Gaara huokaisi ja jatkoi hommiaan.

**

-Vihdoinkin valmista! Huhhuh, oli se kyllä raskasta. Temari sanoi istuen sohvalle.

-Raskasta? Sinä vain käskytit meitä! Kankuro sanoi ärtyneenä. Temari vain nauroi ja pörrötti pojan hiuksia. Ovikello soi ja kaikki kääntyivät katsomaan ovea. Temari liikkui ensimmäisenä noustessaan avaamaan ovea. Toiset seurasivat perässä. Temari avasi oven ja kolme nuorinta tuijotti ovella olevaa poikaa hämmästyneinä.

-Onko teillä sokeria lainattavana, äiti käski tulemaan... Hinata? Kiba? Gaara? Naruto sanoi ja tuijotti hämmästyneenä luokkatovereitaan. Temari katsoi vuoron perään kaikkia hiukan hämmentyneenä.

-Tunnetteko te? Temari lopulta kysyi. Hän ei kuitenkaan saanut suoraa vastausta kun Gaara ja Kiba olivat jo Naruton kimpussa. Kiba tarttui tätä paidan kauluksesta kiinni ja Gaara tuijotti poikaa murhaavasti. Hinata katsoi kauhuissaan tapahtumaa.

-K-Kiba-kun, päästä Naruto-kun, ole kiltti? Hinata sanoi ja Kiba päästi pojan. Naruto suoristi rypistyneen paidan ja puhui sitten.

-K-kiitos Hinata, mutta kai minä ansaitsin tuon, ja ehkä enemmänkin. Mutta kun... Minun oli pakko tehdä niin kuin tein silloin. Kiba mulkaisi poikaa ärtyneenä.

-Ei sinun mitään pakkoa ollut, huomasit kai miten helppoa minullekkin oli hylätä se porukka? Kiba ärisi raivoissaan. Tässä vaiheessa Temari oli saanut tarpeekseen tietämättömyydestä.

-No niin, mennäämpäs tästä sisälle niin voitte kertoa minulle kaiken. Kaikki nyökkäsivät vain ja kävelivät Temarin perässä sohvalle. Kiba pidätteli koko ajan haluaan hyökätä Naruton kimppuun ja hakata tämän. He istuivat hetken hiljaisuudessa kunnes Kankuro keskeytti sen.

-Kuka siis jaksaisi edes yrittää selittää? Hinata katsoi kaikkia ja alkoi selittää. Hän kertoi kaiken siitä miten hänen kiusaamisensa alkoi ja miten Gaara ja Kiba joutuivat osalliseksi koko juttuun. Temari kuunteli koko juttua hämmästyneenä ja katsoi Narutoa kun Hinata oli lopettanut. 'Ei olisi millään uskonut...' Temari pohti. Kiusallinen hiljaisuus tuntui painostavalta ja Temari päätti lopettaa sen vuorostaan.

-M-minäpä keitän kahvia... Temari sanoi ja lähti äkkiä pois painostavasta ilmapiiristä.

-Olen todella pahoillani Hinata, se tilanne nyt vain... Enkä minä voi hylätä Sasukea, ja muita, mitenkään...  Naruto sanoi pää painoksissa. Hinataa säälitti poika ja hän taputti tätä lohduttavasti selkään.

-Mikset voi? Kankuro kysyi. Naruto nousi istumaan suoraan.

-E-en minä voi kertoa, se on... Naruto aloitti mutta keskeytti kun Hinata kysyi häneltä:

-Liittyykö se siihen mitä tapahtui siellä bussissa vähän aikaa sitten? Naruto katsoi tyttöä ja nyökkäsi. Hinata huokaisi. 'Tämäpä vasta ongelmaista, miten tämän voi selittää kaikille?' Hinata mietti ja katsoi Gaaraa ja Kibaa jotka katsoivat häntä kysyvinä.

-N-Naruto-kun voi selittää asian itse jos haluaa, mutta emme me voi pakottaa häntä kertomaan... Hinata sanoi. Naruto katsoi tätä hieman hämmästyneenä. 'Olen kiusannut häntä kaikki nämä vuodet ja hän silti puolustaa minua ystäviensä edessä?' Naruto katsoi tyttöä.

-H-Hinata... Naruto mutisi hiljaa ja päätti ryhdistytyä.

-Hyvä on, minä kerron miksi. Minä olen rakastunut Sasukeen. Naruto sanoi ja kaikki katsoivat tätä ihmeissään.

-Kuka haluaa kahvia? Temari kysyi astuessaan huoneeseen, mutta kukaan ei huomannut tätä Hinataa lukuunottamatta. Pojat tuijottivat edessään punastelevaa Narutoa sekavin tuntein. 'Mitä tapahtui kun olin keittämässä kahvia?' Temari pohti ja laski tarjottimen pöydälle. Hiljaisuus valtasi huoneen.

-Oletko tosissasi? Kiba kysyi. Naruto nyökkäsi.

-Mistä tässä nyt on kyse? Temari kysyi. Hinata katsoi toista ja kuiskasi jotain tälle. Temari näytti hämmästyneeltä mutta hymyili sitten.

-Ahaa, vai siitä on kyse! Pikku Naruto-chan on rakastunut! Temari huudahti. Naruto punasteli yhä enemmän.

-Mutta silti, emme voi kuitata sitä että hän kiusasi Hinata-chania, vain siksi että hän on rakastunut! Kiba ärähti. Temari naurahti.

-Rakkaansa puolesta voisi melkein tappaa. Etkö sinäkin olisi tekemään mitä vain Hinata-chanin puolesta, Kiba-chan? Gaara-chan myös. Temari sanoi ja virnisti kun mainitut pojat punastuivat pahasti.

-E-en minä ole rakastunut Hinata-chaniin... Kiba mutisi, mutta kaikki hänen eleensä kielivät valehtelusta. Ainoastaan Hinata ei tajunnut pojan valehtelevan. Gaara punasteli ja mutisi jotain epämääräistä.

-M-mutta... Onko teillä siis sitä sokeria? Äiti alkaa varmasti jo hermostua... Naruto sanoi hieman hämillään. Temari katsoi poikaa ja nyökkäsi sitten hymyillen. Hän antoi Narutolle sokeria ja poika lähti kiitettyään. Olohuoneessa oli hiljainen tunnelma. Kukaan ei keksinyt mitään sanottavaa.

-Paljon kello? Hinata lopulta kysyi lähes kymmenen minuutin hiljaisuuden jälkeen.

-Kohta kahdeksan. Kankuro vastasi. Tässä vaiheessa Kiba pomppasi seisomaan.

-Olen taas myöhässä! Minun piti mennä syömään jo kuuden aikoihin! Hemmetti! Kiba ryntäsi eteiseen ja kiskoi kengät jalkaansa.

-Nähdään! Poika huusi ja suljettuaan oven lähti juoksemaan. Hinata nousi kohta myös ylös.

-M-minunkin pitää varmaan lähteä jo... Hinata sanoi ja käveli eteiseen.

-Minä tulen saattamaan. Gaara sanoi ja käveli myös eteiseen. Tyttö katsoi poikaa kiitollisena ja Gaara hymyili. Kaksikko veti kengät jalkaansa ja lähtivät ulos hyvästeltyään asunnon omistajat. Kaksikko lähti kävelemään rappusia alas.

-Miksei Kiba-kunin vanhemmat koskaan soita hänelle kun hän on myöhässä? Gaara kysyi aloittaakseen jonkinlaisen keskustelun. He astuivat samaan aikaan ulko-ovesta ulos ja jatkoivat matkaa.

-Kiba-kunin isä on melkein aina liikematkoilla ja Kiba-kunin äiti ei osaa käyttää kunnolla puhelintaan. Hän sanoo että ne ovat epäluotettavia romuja. Hinata sanoi ja naurahti hieman. Sitten hän kuitenkin vakavoitui.

-Gaara-kun. Sinä sanoit että sinulla oli jotain ongelmia edellisessä koulussa. Mitä ongelmia sinulla oli? Hinata kysyi. Gaara pysähtyi paikoilleen ja tuijotti Hinataa.

-Minä.... Gaara sanoi ja hiljaisuus valtasi jo pimenevän kadun.

******************

Ja Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita edelleenkin, ja jos kommentointi on liian raskasta niin pisteyttää voisi ainaskin~~
Ja nyt teidän on pakko lukea ensi osa, koska muuten ette koskaan saa tietää Gaaran menneisyydestä mitään >:D Haluan ainakin kaksi kommenttia niin saatte sitten sen seuraavankin osan. (Veli: Kiristystä mahdollisesti?)

Kommentit (Lataa vanhempia)
Engaru - 2009-06-07 19:15:22
H-u-i-p-p-u!

Eipä siitä muuta voi oikein taas sanoa....

Karkki - 2009-06-08 09:12:40
Jatkoa, jatkoa! :D Ihana taas kerran ja Narska... No se oli sentään pahoillaan ja kiltti Hinata on^^ 4pojoo, niin joo ja lisään yhen asian. Kibahina ja Gaahina ovat suloisia parituksia, mutta kumpikohan paritus tulee ;)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste