Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Matka tuntemattomaan osa 1 - Soldieri
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1475 sanaa, 9458 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-06-09 23:17:03
Kansio: Muu - S-K13

GENRE: Adventure/action
PARITUKSET: Ihan pieni viittaus Narutoon ja pääosissa olevaan hahmoon.
SUMMARY: Yumie(oma hahmo) lähtee joka kesäiselle vaellukselleen yksin. Jokin menee kuitenkin tyystin pieleen, ja hän saa kutsumatonta seuraa eteensä. Ketä siellä on ja mitä tulee tapahtumaan?

Arvostelu
6
Katsottu 1341 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Yumie heräsi varhain aamulla tapansa mukaan, hieman väsyneenä. Aurinko ei ollut vielä noussut, mutta silti ulkona oli valoisaa.
Kesä oli aluillaan ja ulkona oli vielä aamuisin kylmä, silti ikkuna oli yötä päivää auki. Nuori nainen oli aina ollut levoton nukkuessaan, ja usein talvellakin hän piti ikkunan öisin raollaan, estäen kuumuuden.
Lintujen laulu kantautui ulkoota ja vielä hetken nainen päätti levätä sängyssä. Hän käänsi kylkeä valosta pois päin ja tuhahti.

Hänellä olisi pari viikkoa vapaata. Pieni sisäinen innokkuus esti tätä valkohiuksista nukkumasta. Tämä oli päättänyt tehdä viikon tai parin kestävän vaelluksen tänäkin kesänä. Ajoissa Yumie oli hehkuttanut jo kavereilleen ja suunnitellut matkan huolella.
Äkisti hän pomppasi sängystä ylös ja puki vaatteet hoikan vartalonsa ympärille.  Lyhyt hihainen kietaisupaita ympärillään, hän puki lyhyen hameen päällensä. Valkohiuksinen, kun ei osannut housuja pitää. Monet usein kyseen alaistivat tämän chuunin tasoa olevan naisen pukeutumisen käytännöllisyyden, mutta lyhyt hame ei ollut tiellä nuoren naisen mielestä.
Yumie käveli vessaan ja peseytyi. Kaikki tavarat olivat siististi jo pakattuna laukkuun. Hän ei kantaisi tarpeetonta tavaraa mukanaan. Yhdet vaihtovaatteet, viltti, laastarit ja sidetarpeet, juotavaa, vähän ruokaa ja niin edelleen, ja tietysti kunait. Ruokaa hän saisi luonnostakin, ja vettä lähteistä. Sitä oli turha kantaa liikaa mukanaan.

Syötyään aamupalan Yumie lähti ulos. Aamukierros Konohassa kuului tämän tapoihin. Vaikka hän tiesi, että Naruto olisi vielä nukkumassa, siitä huolimatta hän ajatteli käydä tätä moikkaamassa. Kepeästi hölkäten maantasalla, Yumie saavutti Naruton asunnon. Ulkona oleva viileys paljasti hengityksen höyrynä ilmassa. Nuori nainen piti siitä, se oli kaunista jollain tavalla.
Valkea koputti Naruton ovea. Pitkään oli hiljaista. Sitten muutama potku oveen. Sisältä alkoi kuulumaan vaikeroivaa valitusta. Nuori nainen naurahti, niin tyypillistä Narutoa. Aina toinen ei edes välttämättä heräisi. Naruto tuli avaamaan oven. Yumie virnisti väsyneelle ja itseään huomattavasti pidemmälle Narutolle. ”Huomenta unikeko..” Valkea sanoi naurahtaen ja käveli sisälle kutsumatta.
”Minä lähden tänään.. Ihan kohta.. Ajattelin vain tulla kertomaan.” Yumie sanoi ystävälleen. ”Oletko varma, että haluat mennä yksin. Minä ihan oikeasti voisin tulla mukaan..” Naruto sanoi valpastuen. He olivat aina olleet hyviä ystäviä, mutta lähi aikoina suhde oli jotenkin syventynyt.
”Hei, kyllä minä pärjään.. Hah, luuletko vaikka, että Akatsukit kaappaisivat minut..” Yumie naurahti leikillään ja tökkäsi keltahiuksista kylkeen.
”Mmh, ei sitä ikinä tiedä..” Toinen valitti ja leikki mököttävää. Hellästi Yumie kietoi kätensä Naruton ympärille..

”Ei minulle mitään hätää tule.. Tulen viikon parin päästä takaisin. Olen pärjännyt ennenkin..” Valkea sanoi ja sulki hetkeksi silmänsä. Pari viikkoa yksin tekisi hänelle todellakin hyvää.
”Mutta hei.. Lähden nyt.. Nähdään taas Naruto..” Hän sanoi ja pörrötti toisen hiuksia. Kädet toisen ympärillä valahtivat alas ja Yumie antoi pidemmälle hennon pusun otsalle.
”Pidä hauskaa..” Naruto sanoi ja katsoi toista hymyillen..
”Joo taatusti.. Heihei..” Nuori nainen sanoi ja poistui ovesta ulos.
Nopeasti hän juoksi kotiinsa, ja moikkasi silloin tällöin vastaan tuleville tutuille.
Kotona hän otti laukkunsa, ja kävi vessassa. Töpselit vois seinistä, valot kiinni, ovi lukkoon. Kaikki oli kunnossa. Yumie käveli hitaasti kylän rajalle ja asteli valtavista porteista ulos.
”Heihei.. Nähdään taas parin viikon päästä..” Yumie sanoi kättään heilauttaen kahdelle tutulle portinvartijalle. Hetken päästä nuori nainen oli jo horisontissa. Reipas kävely vauhti olisi näin viileällä ilmalla hyvä, jottei hän jäätyisi. Kun aurinko nousisi kunnolla, kuumuuskin taas alkaisi porottaa.
Yumie oli suunnitellut pitävänsä taukoa 12 aikaan eräällä purolla, jossa oli ennenkin pysähtynyt. Se oli melko syvällä metsässä, mutta sinne hän oli menossakin.

Itachi ja Kisame olivat saaneet Painilta pari päivää sitten tehtävän. He lähtivät tutkimaan Konohan metsiä ja mahdollisia uusia vakoilu paikkoja. Zetsu oli lähtenyt myöskin ja kulki koko ajan heidän edellään varmistaen reittiä. Hän kun sattui vain olemaan niin hyvä vakoilemaan ja soluttautumaan, ihan minne tahansa.
Koko matka oli taittunut tuttuun tapaansa. Itachi välillä käskytti Kisamea ja sitä rataa. Turhia he eivät juurikaan puhuneet. Zetsu sen sijaan välillä murahteli yksikseen ja osa hänestä valitti tehtävän turhuutta. Ketään ei ollut näkynyt missään koko aikana.
Kello läheni jo puolta päivää. Aurinko porotti täydeltä taivaalta. Mustat kaavut imivät aurinkon lämpöä itseensä, saaden toisten olot polttelevan kuumiksi.
He saapuivat onneksi metsään, jossa oli paljon varjoja ja viileyttä. Seuraavan puron lähellä he pysähtyisivät juomaan. Vesi oli loppunut matkatavaroista, ja varsinkin Kisame oli melko tuskastunut.
Zetsu oli pari kilometriä edellä, ja huomasi puron matka. Hetkeksi hän jäi tarkkailemaan paikkoja.

Yumie oli hidastanut puolessa välissä matkaa, kun aurinko paistoi kuumasti. Välillä hänen oli pakko juoda, jottei hän saisi nestehukkaa. Juomapullo uhkasi jo hieman tyhjentyä. Onneksi kello läheni jo puolta päivää, ja sen mukana purokin. Metsän raikkaus sai Yumien olon rauhalliseksi ja onnelliseksi. Hän ei niinkään viihtynyt kaupungissa, raivattujen maastojen loistaessa poissa olollaan. Mieluusti hän viettäisi kaiken aikansa metsässä.
Puolen tunnin patikoinnin jälkeen Yumie saapui purolle. Hän riisui kenkänsä ja meni matalaan veteen seisomaan ja vilvoittelemaan jalkojaan. Ketään ei näkynyt ympärillä.
”Hmm. Voisin levätä täällä jonkin aikaa..” Yumie mietti ääneen ja katseli puussa hyppivää oravaa. Valkohiuksinen otti pullon laukustaan ja täytti sen raikaalla vedellä. Hetkeksi hän jäi katsomaan kuvaansa kirkkaasta vedestä. Hänen silmänsä heijastuivat kirkkaan sinisinä vedestä. Muutama pieni kala puikkelehti hänen jalkojensa välistä. Valkohiuksinen pesi kasvonsa vedellä ja nousi sitten pois purosta. Puron rannalla oli suuri kivi, jonne hän kävi istumaan.
Vaeltaessa oli jo tullut hieman nälkä, ja Yumie kaivoi leivän laukussa olevasta rasiastaan. Hän laski laukun viereensä ja alkoi syömään leipää. 'Ihanan rauhallista..' Yumie ajatteli ja katseli vettä, jolla auringon säteet leikittelivät, saaden sen kimaltamaan.

Zetsu havahtui ja huomasi nuoren naisen saapuvan purolle. Hän valpastui heti ja jäi tarkkailemaan. Hetken katseltuaan, hän  päätti mennä käymään Itachin ja Kisamen luona. Matkaan ei mennyt kauaa, olihan Zetsu nopea.
”Hei.. Tuolla on joku.. Yksin.. Nuori nainen, valkeat hiukset.. n. 17 vuotias. Mukanaan kunait. Konohasta..” Zetsu raportoi virnistäen.
”Mitä tehdään?” Tämä kysyi. Itachi pysyi tapansa mukaan tyynen rauhallisena ja katsoi kiinnostuneena Zetsua. ”TAPETAAN SE!!” Kisame huudahti innossaan ja otti jo Samehadansa innoissaan eteensä huitoen sillä.
”Ei.. Me emme tapa häntä.. Nainen lähteköön mukaan, siitä voi olla hyötyä.” Itachi sanoi tyynenä.
”Ja pistäs se Samehadasi piiloon..” Hän jatkoi vielä.
Kisame näytti närkästyneeltä, mutta totteli. Hiljaa, mutta äskeistä hieman reippaammine he jatkoivat matkaa.
”Kisame, menet oikealta, minä vasemmalta.. Zetsu sinä takaa..” Itachi sanoi varmistaen, ettei nainen pääsisi karkuun.
Kun kaikki olivat paikoillaan Itachi antoi pienen merkin. 'Hiljaa ja rauhallisesti.. Ei turhaa huutoa ja panikointia..' Hän ajatteli. Kisame kuitenkin pilasi kaiken huutaen ja samalla juosten kohti valkohiuksista.

Yumie kiljaisi ja nousi vauhdilla ylös huomatessaan itseään huomattavasti suurikokoisemman sinisen miehen juoksevan häntä kohti. Unohtaen tavaransa, hän alkoi juosta pois päin miehestä. Hänen eteensä kuitenkin ilmestyi toinen hahmo. Yumie seisahtui sekunnin sadasosaksi, otti kunain ja loikkasi vasemmalle. Sielläkin tuli hahmo vastaa.
Hälytyskellot soivat nuoren naisen sisällä, kun pako vaihtoehdot oli vähissä. Kaikki kolme miestä olivat jo lähellä.
Yumien pulssi oli koholla, pieni paniikki alkoi valtaamaan häntä. Ei hän millään voisi pärjätä kolmelle miehelle. Nuori nainen jämähti paikoilleen ja alkoi katseellaan etsiä pakotietä. Vasta nyt hän ehti katsella miehiä tarkemmin. Akatsuki kaavut, ja kummajaisia. Kasvi, hai ja Uchiha Itachi. Yumie kyllä tunnisti miehen..

---------------------------------------------------------------

Mitä piditte? Tuleeko jatkoa vai ei? ;) Tää oli mun ensimmäinen ficci, ja toivon rakentavaa palautetta. Itse en löytänyt kirjoitus virheitä, kun monta kertaa sen tarkitsin. :)
Kommentteja kiitos :)

Kommentit (Lataa vanhempia)
Afeni - 2009-06-10 10:08:39
Tuohon alkuun olisi ehkä voinut kertoilla hieman enemmän Yumien taustoja. Nyt naisesta ei tiedetä juuri muuta kuin, että hän käy kesällä vaeltamassa ja että hänellä on valkoiset hiukset. Mutta ehkä se oli tarkoituksellista. Toisaalta on ihan hyvä jättää yksityiskohtia myöhemmäksi ^^

Mieluusti siis jatkossa kuulisin myös Yumien taustatarinan. Sen mukaan ujuttamiseen varmaan löytyy tarinassa vielä sopivan toimiva väli.

Siellä oli joitain pilkku- ja kielioppivirheitä. Ei mitään isoa. Esim. lauseenvastiketta ennen / sen jälkeen ei tule pilkkua. Kielikorva saattaa sanoa, että tulisi, mutta oikeasti siihen ei tule. Itsekin tulee joskus vahingossa siihen silti lätkäistyä se pahuksen pilkku :D

Sitten se häiritsi, että välillä Itachiin viitattiin sanalla "hän", välillä sanalla "se". Kun puhutaan ihmisistä, käytetään vain sitä "hän"-sanaa... ellei kirjoiteta puhekielellä, mutta minusta näyttäisi, että olet pyrkinyt kirjoittamaan kirjakieltä.

”Ja pistäs se tikkus piiloon..”  <-- Tuo ei ehkä kuulostanut aivan itachimaiselta kommentilta. Voisin kuvitella Itachin sanovan ennemmin "Äläkä turhaan ota Samehadaasi esille" tai jotain vastaavaa. Tyylikästä ;) Mutta joo, sinun Itachisi, ei minun. Älä ota liikaa paineita tästä.

Sitten vielä sellainen juttu, että kappaleiden välissä voisi aina olla tyhjä rivi. Nyt välillä on ja välillä ei. Se on pikkuisen häiritsevää.

Mutta niin. Tykkään ideasta edelleen todella paljon. Sen taisin jo eilen sanoa. Odottelen innolla tulevaa, joten sinun täytyy ehdottomasti jatkaa tätä. Yumie vaikuttaa kiinnostavalta hahmolta ja Itachi nyt kiinnostaa aina. Ja varsinkin tällä idealla! Nyt muut tietysti miettivät, mitä pirua höpisen, mutta odottakaas vain, Soltun tarinasta tulee vielä mahtava ;D

Senkin haluaisin tietää, mistä Yumie tuntee Itachin. Siis ovathan nuo kaksi kyllä melkeinpä samanikäisiä (riippuen siitä, ollaanko tässä Naruton vai Shippuudenin ajassa toki), joten on luonnollista, että Yumie tietää miehen... mutta silti haluaisin tästäkin kuulla jatkossa tarkemmin.

Ja sekin on plussa, että tämä selvästi sijoittuu Naruton maailmaan. Nykyään tuntuu olevan paljon ficcejä, joihin on napattu Naruto-hahmot, mutta maailma onkin meidän maailma (ei pahalla ketään kohtaan, kivoja nekin ficit). Itse taivun enemmän tälle fantasiamaailmalinjalle, joten on mukavaa, että joku sijoittaa tarinansa myös sinne. Ja vielä tarinan, jossa esiintyy Itachi, jeij \o/

Tästä tuli aivan järkyttävän pitkä kommentti. Toivottavasti et pahastunut tuosta alun ruotimisesta. Koita ottaa se kohteliaisuutena ;) Yleensä en jaksa nähdä vaivaa niin paljon, että paneutuisin oikeasti pitkästi selostamaan mielipiteitäni. Ja se, että tarinassa on jotain virhettä tms. ei tee siitä missään nimessä huonoa. Teksti kun ei koskaan ole täydellistä x)

Tämä on hyvä ja mielenkiintoinen aloitus. Mieluusti lukisin lisää.

Nuti - 2009-06-11 07:29:57
Afeni sanoikin jo aika paljon siitä, mitä minäkin olin halunnut sanoa. Eli hyvä on, mutta parempi olisi pienellä kielioppisiivouksella ja lisätaustojen esittelyllä. Ainoa, mitä voin Afeniin lisätä, on se, että käytät mielestäni tässä vähän liikaa lyhenteitä. Ethän sinäkään tavallisessa puheessasi varmaan sano "Än seitsemäntoista vuotias!" Eli siis tuo Zetsun havainnointi olisi ollut näin parempi: "Noin seitsemäntoistavuotias." Novellitekstissä ei kannata myöskään käyttää numeroita muuta kuin kaikkein hankalimmissa luvuissa (tyyliin vuosiluvut ja sellaiset).

Nuti - 2009-06-11 07:31:01
[Jatkoa edelliseen] Mutta ei hullumpi ekaksi ficiksi :)

Tatti_ - 2009-06-15 21:13:14
Kaikki suh fiksu on jo sanottu! :O

Eli meitti pääsee helpolla :P Ei tartteis ku kopsata nuo kommentit tähä, mut en taida sitä kyll viittii tehä x) Sanon vaan tälleen lyhyesti:

Tykkäsin, ja olin aivan 100% samaa mieltä kaikessa Afenin kanssa ^-^ Ja ja 4pinnaa saat ja Jatkoa haluaisin lukea ;) <3

Todella upea ficci, varsinkin kun se oli ensimmäisesi :D  ^___^-b

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste