Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
/KILPAILU/ Inho toista kohtaan - Millie
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 525 sanaa, 3291 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-06-10 10:29:38
Kansio: Muu - muu

Eli kesäkisaan nyt heitän. Kertojasta saa heittää arvauksia ja aiheena minulla on inho. (Kai se nyt on tunne).

Tämä on tarkoituksella lyhyt, sillä mielestäni on mahdotonta, että kukaan jaksaa lukea montakymmentä neljän sivun ficciä, jos osallistuja on lainkaan samanverran kun viimevuonna.

EDIT// Toivottavasti nyt kilpailutöitä saa muokata... Lisään tuohon selkeyden vuoksi viimeisen kappaleen, mistä voi päätellä vähän paremmin kertojasta, sillä tällä näyttää olevan hyvin hämmentyneitä lukijoita.

Arvostelu
16
Katsottu 1272 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Se oli rajua rakkautta, rajuja tunteita rajuissa ruumiissa. Meidän välillämme kaikki oli aina rajua. Ne eivät kuitenkaan tahtoneet sitä. Ne tahtoisivat, että olisimme kilttejä. Että emme satuttaisi ketään.  Minulle ne olivat kaikki muut paitsi me
ja minä en välittänyt muista kuin meistä.  

Minä tiesin, että sinä välitit kaikesta. Kirotuista säännöistä, jotka kieltäisivät meitä olemasta yhdessä. Sinä rakastit olla mieliksi muille ja siksi ne saivatkin sinut ansaan. Minä en unohda ikinä sitä hetkeä kun tajusin olevani yksin. Yksin olin voimaton. Olin tottunut karkeaan luonteeseesi, joka oli hellä vain minulle. Juopuneeseen puhetapaasi, jota vuosien varrella ymmärsin paremmin kuin kukaan muu. Ilman olemustasi minä olin turha. Annoin niiden tulla ja hoitaa hommansa loppuun.

Ne sitoivat minut ja kätkivät paikkaan, josta kukaan ei löytäisi minua, et edes sinä rakas. Heidän kosketuksensa tuntui niljakkaalta ja inhosin itseäni. Jos olisit täällä, sinäkin inhoaisit minua. Olin meistä se voimakkaampi ja silti luovutin itseni näin helposti vihollisille. Kasvatin sitä niljaista tunnetta sisälläni ja joka ikinen päivä se oli suurempi osa minua. Se oli inhoa koko maailmaa kohtaan. Oma heikkouteni, vankilani, sinun typerä miellyttämishalusi, tässä maailmassa ei ollut niinä yksinäisinä ja pimeinä vuosina mitään, jota en olisi inhonnut. Niinä vuosina en ollut järjissäni ja myönnän sen itsekin. Inhoni teki minusta hirviön ja vain sinä olisit voinut minut pelastaa omalta pimeydeltäni. Mutta sinä et ollut paikalla, olin yksin ja mieleni oli myrkkyä kaikille lähelläni. Jopa vankilani oli alkanut huomata sen sairasmaisuuden ja halusi päästä siitä eroon.

Sitten kaikki muuttui yhdellä hetkellä. Minun vankilani löysi sinun vankilasi ja kaltereiden takaa näin sinun kaipaavan katseesi. Sillä hetkellä me hyökkäsimme rajusti toistemme kimppuun. Muut kuvittelivat sitä vihaksi, mutta he eivät nähneet rakkautta. He eivät koskaan olleet nähneet mitä me olimme tai mitä tahdoimme.

Tiesin, että hetken päästä he veisivät sinut pois luotani ja ajatus täytti minut inholla. Inholla niitä kohtaan, jotka kuvittelivat olevansa meidän jumaliamme. Minä vannon rakkaani, vielä joku päivä minä murran vankilasi ja kaivan sinut hiekasta esiin. Vannon, että ensimmäinen kerran vankeutesi jälkeen kun haistat ilmaa , se tuoksuu verelle. Niiden ihmisten verelle, joita me kumpikin inhoamme niin paljon. Kukaan ei tule tiellemme, sillä tapan kaikki, jotka saavat meidät tuntemaan tätä inhoa. Se tappaa meitä sisältäpäin, mutta jos maailmassa ei ole ketään, jota inhoaisimme, niin se ei satuttaisi meitä. Me olisimme vihdoin ja viimein onnellisia, eikä kumpikaan olisi enää ikinä yksinäinen. Niin on pakko olla rakas, sillä miten jompikumpi meistä voisi tuntea inhoa toista kohtaan?

Haluaisin kääntää katseeni kohta taivasta ja toivottaa sinulle hyvää yötä. Vankilastani en siihen kuitenkaan tule koskaan pystymään. Minä inhoan vankiloita ja kaltereita, joiden raosta kuiskaan lannistuneet sanat pimeyteen.

"Hyvää yötä Shukaku."  

Kommentit (Lataa vanhempia)
Lily-Rose - 2009-06-10 11:26:38
Jotenkin tuli tästä mieleen Sai. En tiedä miksi. Voisi muuten olla jokin selkeämpi yhteys, että tämä todellakin on Narutoficci. :) Neljä pistettä. Oli kuitenkin sen verran hyvin kirjoitettu.

Kaeru - 2009-06-10 12:46:10
Hyvin kirjoitettu on ^^
Niin kuin tuossa jo mainittiin yhteys Narutoon voisi olla selvempi.
Omasta mielestäni kertoja voisi olla Sasuke ?
Mut joo ... 4 pistettä.

Karkki - 2009-06-10 13:01:51
Voisko kertoja olla Gaara? No, kuitenkin hienosti kirjoitettu ja hienosti kuvailit tunteen ja annan 4pojoo

DDeidara - 2009-06-10 13:02:32
Olen jotenkin samaa mieltä Kaerun kanssa että kertoja voisi olla Sasuke (?) xD
On tosi hyvin kirjoitettuu. :)
4.yhteys narutoon vois olla selkeämpi.

Violetu - 2009-06-10 17:27:29
Ensin mietin, että Sasuke on varmaan kertoja, mutta sitten kun päästiin loppuun, niin ajattelin Gaaraa, minkä jälkeen ajattelin Kyuubia... joo.
Ihanaa, että joku vihdoin julkaisi kisaficin :)
4p

narusegawa - 2009-06-11 00:38:17
Se on selkeä Kyubi!!!!!! (huom. Oma mieli piteeni!^^)
Tykkäsin. Kerronta oli erikoista.. Mutta tyksin siitä.
4p. ja se on hyvä. Arvostelen tämän nyt kilpailu ajatuksin.
-^^-

EgyLynx - 2009-06-22 10:32:15
4 pojoa...

miksiköhän... luetavaa!

warson - 2009-07-02 08:27:04
Tää oli vähän...kuiva. kuvailit paljon tunteita mutta sitten ympäristö ym. ei ollut niin paljon esillä. no en tiiä, ehkä se oli tarkoituskin. :)

Aika kiva ficci, tosiaan narutomaailmaa en tästä kyllä löytänyt? Enkä osaa yhtään arvata kertojaa. .__.

4p.

Afeni - 2009-07-02 17:47:18
Sinun kisaficcejäsi lukiessa iskee aina alemmuuskompleksi ;D Hyvää tekstiä taas kerran, tykkäsin kovasti ^^

Pidän sinun tavastasi rakennella lauseita ja käyttää sanoja. Kirjoitustyylisi on mukavalla tavalla persoonallinen ja tempaisee mukaansa jopa silloin, kun itse aihe ei ole erityisen kiinnostava. Ja ei, en todellakana tarkoita, etteikö tämä olisi kiinnostava aihe x)

Kiitokset tästä.

HIKARIBOT - 2009-08-06 11:17:55
Minulle tuli heti kyuubi mieleen. ^^ kaunis ficci. <3

''hyvää yötä Shukaku''.. oijoi! so cuteh! <3 x'D

koska itselleni tuli heti kyuubi mieleen, en voi sanoa että pitäisi olla suurempi yhteys narutoon.. x'D

joo, 5 pojoa^::^'

Sasoridanna - 2009-09-20 18:49:00
Onko se, onko se Kyubi!?

horaaneko - 2010-08-26 20:09:05
Hii, Gaara!!! :D arvasin jo alun viittauksessa, juopuneeseen puhetapaan, että, kyseessä on shukakun puhe, ja kertoja siis Sabaku no Gaara. ~^^~ kuitenkin, ERITTÄIN hyvä ficci, ja plussaa lisää Gaara-aiheesta!!! >///< mahtavaa sanojen käyttöä! :D okei, aika selvästi sanottu... >~< täydet! :D

horaaneko - 2010-08-26 20:12:01
hmm... Vai voisikohan kertoja olla kyubi? :0 noh, itse ajattelen kertojan Gaaraksi... ^^ on hauskaa, kun voi itse tavallaan päättää kertojan! :D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste