Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Mikään ei ole helppoa 11 - Lilie
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1051 sanaa, 6676 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-01-25 17:40:44
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

SasuNaru

Arvostelu
2
Katsottu 1718 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti

VAROITUS: Yaoihin viittaavaa tekstiä loppuosassa.

------------------------------------

Naruto loikoili sohvalla ja katsoi kuinka Sasuke touhusi keittiössä. Sasuke oli nimittäin käskenyt hänen levätä hetken, tai ehkä toisenkin. Naruto hymyili hieman vetäessään paidan päälleen ja katseli tummahiuksista poikaa. Miten joku voikin olla niin ihana? Hän katsoi sitten paitaa, jonka oli ylleen laittanut; se oli Sasuken. Sasuke asteli teekupit käsissään Naruton vierelle istumaan ja ojensi toista pojalle, joka otti sen käsiinsä hymyillen.
   ”Hyvinhän tuo paita sinulle sopii.” Sasuke hymähti katsoessaan paitaansa toisen päällä. Ehkä hieman iso se oli, mutta kuitenkin. Hän suoristi hieman paitaa.
   ”Näytät hyvältä.” Sasuke lisäsi vielä. Naruto laski teekuppinsa sohvapöydälle ja yllättäen kietoi kätensä toisen ympärille. Sasuken oli pakko laskea oma kuppinsa pois. Naruto laski päänsä toisen rintakehää vasten ja huokaisi hiljaa.
   ”Mitä nyt?” Sasuke kohotti hieman kulmiaan mutta tämän kädet kuitenkin kiertyivät Naruton ympärille.
      
Naruto oli vain hiljaa ja halasi poikaa, jota rakasti yli kaiken. Mitä hän oikein voisi edes tehdä ilman Sasukea?
      
Sasuke painoi leukaansa toisen päälakea vasten ja huokaisi.
   ”Voi sinua…” hän mumisi hiljaa vetäen toista lähemmäs itseään.
   ”Rakastan sinua niin paljon…” Naruto kuiskasi hiljaa halaten edelleen Sasukea.
   ”Minäkin sinua…” Sasuke vastasi toiselle nyökäten pienesti. Naruto sulki silmiään, toisen keho oli niin ihanan lämmin. Sasuke nosti kättään ja silitteli hellästi pojan vaaleita hiuksia hymyillen pienesti. Naruto avasi hieman silmiään ja haki Sasuken huulet vasten omiaan. Sasuke sulki silmänsä ja vei kättään Naruton hiusten sekaan. Pienen hetken kuluttua hän katkaisi hetken ja jäi katsomaan Narutoa tummilla silmillään. Naruto oli lähes häkeltynyt noiden silmien kauneudesta. Hän hymyili hieman.
      
Sasuke kosketti varovasti toisen poskea.
   ”Sinun pitäisi levätä…” hän totesi hiljaa katsellen Naruton kasvoja.
   ”Minä… en tarvitse lepoa… Olen jo kunnossa…” Naruto sanoi ja laski katsettaan. Väkisin hänelle tuli mieleen Kyûbi. Se paransi hänet mitä ikinä tapahtuikaan. Aina.
    
Sasuke silitteli Naruton hiuksia hoivaavasti.
   ”Lepää nyt kaiken varalta…” hän hymyili pienesti. Hän oli todellakin huolissaan toisesta. Ensin hän huomasi toisen laihtuneen ja sitten löysi tämän tajuttomana lattialta. Ei hyvä. Mikä kumma Narutolla oli?
   ”Okei…” Naruto nyökkäsi sitten pienesti ja painoi pienen suukon Sasuken huulille.
      
”Kohta on ilta…” Sasuke totesi sitten pienen hetken kuluttua. Naruto nyökkäsi ja katsoi toista pieni hymy kasvoillaan.
   ”Mene makaamaan, ei se noin hyödytä.” Sasuke hymähti ja painoi Narutoa makaamaan sohvalle. Oli varmasti parempi maata kuin istua levätessään. Hän vaihtoi paikkaansa enemmän toisen vierelle ja silitteli tämän hiuksia.
   ”Voi sinua…” Sasuke sanoi jo toistamiseen. Naruto naurahti hiljaa.
   ”Älä nyt sääli minua, tunnen itseni kovin turhaksi.” vaaleahiuksinen poika hymähti.
   ”En minä sääli sinua.” Sasuke sanoi varsin vakavan kuuloisella äänellä. Naruto hymyili ja vei kätensä Sasuken niskan taakse vetäen toisen suudelmaan.
    
Hetki kului, kunnes heidän oli pakko lopettaa saadakseen happea.
   ”Joskus lupasin sinulle kuumia suudelmia… Nyt tulet niitä saamaan…” Naruto hymyili. Sasuken kasvoille nousi virne hänen asettuessaan makaamaan osittain Naruton päälle ja vei käsiään toisen lanteille. Hän suuteli Narutoa pitkään ja nälkäisesti, saaden yhtä voimakkaan vastauksen toisen huulilta.
      
Sasuke nuolaisi Naruton alahuulta leikitellen ja virnisti pienesti.
   ”Senkin ilkimys.” Naruto hymyili. Sasuke naurahti toisen kommentille ja näykkäisi toisen korvalehteä saaden tämän värähtämään.
   ”Taisit pitää tuosta..?” Sasuke virnisti huomatessaan toisen reaktion ja näki Naruton nyökkäävän pienesti. Pieni punaisuus oli vallannut pojan posket.
   ”Näytät suloiselta juuri nyt…” Sasuke hymyili ja kumartui näykkäisemään myös toista korvalehteä, jää sitten leikittelemään kielensä kanssa korvan luokse.
      
Naruto puri huultaan ja punaisuus syveni tämän poskillaan; tuo tuntui todellakin hyvältä. Sasuke suukotti toista leukaluun alta vieden suudelmiaan tämän kaulalle. Naruton hengitys kiihtyi aavistuksen tämän tarrautuessaan Sasuken paidasta kiinni. Sasuke siirtyi suukkojensa kera kaulalla ja päätyi Naruton aataminomenan kohdalle painaen suudelman siihenkin. Hän liikkui toisen leualle ja läheni toisen huulia, mutta kiusatakseen ei viekään huuliaan toisen omille, vaan päätyy suutelemaan Naruton silmäluomia, kumpaakin kerran.
      
Naruto voihki hiljaa punastellessaan.
   ”Kiusaat vain minua…” hän henkäisi. Sasuke vain virnisti ja antoi sitten sen odotetun suudelman toisen huulille. Hän näykkäisi Naruton alahuulta ja pyysi kielellään sisäänpääsyä. Naruto avasi suutaan aavistuksen ja pian jo kielet pääsivät taistelemaan keskenään. Naruto ynähti hiljaa toisen suuhun liikutellen käsiään Sasuken selkää pitkin.
      
Sasuke päätyi sitten kuitenkin jälleen suutelemaan Naruton kaulaa, aina välillä nuolaisten. Jokainen kosketus sai Naruton kehon värähtämään ja tämän huulilta karkasi nautinnollinen huokaisu. Sasuke siirtyi jälleen suutelemaan Narutoa ja hivutti tämän paitaa hiljalleen ylemmäs. Naruto liikahteli levottomasti toisen kehoa vasten, tuo kaikki tuntui niin uskomattoman hyvälle.
    
Vihdoin Sasuke veti Naruton paidan pois ja pudotti sen lattialle ja hyökkäsi suutelemaan tämän solisluita. Kieli liikahteli pari kertaa Naruton paljaalla rintakehällä. Naruton hengitys oli muuttunut jonkinlaiseksi huohotukseksi, niin kuin oli Sasukenkin.
      
Tuolloin heistä tuntui, etteivät he pystyneet enää lopettamaan. Teekupit jäivät unohdettuina jäähtymään sohvapöydälle kahden pojan todistaessaan rakkauttaan toisilleen.

-------------------------------------

Anteeksi Ran-Chan89. En vain voi ajatella Narutoa semenä. ^^;
Ja sitten muuta... Tässä kestää tosiaan taas hirveän kauan.. Aikaa ei edelleenkään liikene tarpeeksi. Koeviikotkin on tulossa, eli vieläkin huonompi mahdollisuus kirjoittaa. Anteeksi siitä.
En uskonut että kirjoitan tämän... Ja anteeksi siskoseni Outi-Wan, mieleni on saastunut, vaikka olenkin siulle vielä se 5-vuotias pikku-Elli.

Kommentit (Lataa vanhempia)
warson - 2006-08-26 22:46:43
No ny se tuli ;D Odottamani hetki, tosi nätisti kuvailtu, ei ollenkaan tullu sillätavalla likanen olo. Taas kerran täydellistä tekstiä. Ehkä pari kohtaa, jotka piti lukea uudestaan ymmärtääkseen, mutta muuten ihanaa <3

LaughMaker - 2008-11-11 16:43:29
UIIIH!! IHANA!!!!! Kerrankin jotain tapahtuu!!! XD ( Multa on jäänyt joku välistä kun en ole löytänyt niitä ) XD Mutta... MAHTAVA TARINA!!!!! 5p!!! Olen sun todellinen FANI!!!!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste