Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Dateday IV - Sayori
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2577 sanaa, 15834 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-08-06 11:06:44
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

SUMMARY Neji ja Tenten saavat kutsun bileisiin, ovat paljastua ja katsovat kauhuleffaa Tentenillä. Mitähän tästäkin tulee?

CHAPTER 4/7

GENRE Fluffy/Romance

DISCLAIMER Juu, Narutoa en omista, Kishimoto-saman omaisuutta, mutta vielä muuta! Kauhuleffa, (jätän teidät selvittämään nimen) josta tässä puhutaan, sitäkään en ole keksinyt! Halusin käyttää tässä ficissä, kun en muutakaan keksinyt. Siihenkään minulla ei ole oikeuksia, eli EN OMISTA!! Sisältää myös spoilauksia elokuvaan.
Ainoa, jonka omistan, on tarina.

A/N Näin siis käy, kun meikä tulee kirjoitustuulelle... Tässä vaiheessa haluan kiittää muita saman lajityypin (Het-paritukset) kirjoittajia, jotka ovat inspiroineet minua, sekä myös niitä, jotka ovat jaksaneet lukea, kommata ja pisteyttää tätä sarjaa.

Kommentteja odotan innolla!

HOPE YOU ENJOY!

Arvostelu
4
Katsottu 1219 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kaksi hahmoa, pitkähiuksinen ja vaaleasilmäinen poika ja nutturapäinen suklaasilmäinen tyttö kävelivät käsi kädessä Konohan hälinästä hälventynyttä polkua. Kumpikin kantoi kylän tunnuksella varustettua hitai-atea otsallaan ilmoittaen olevansa ninjoja. Nämä kaksi, Neji Hyuuga ja Tenten olivat myös ryhmätovereita, mutta edellisenä iltana heistä oli tullut paljon enemmän.

Pari oli juuri päättänyt viettävänsä vapaapäiväänsä Tentenin luona. Neji oli saanut valita reitin, joka kulkikin mahdollisimman kaukana ihmisvilinästä. Kumpikaan ei toivonut, että he joutuisivat samantapaiseen tukalaan tilanteeseen kuin aikaisemmin. Heidän hyvä ystävänsä ja tiiminjäsenensä Rock Lee oli yllättänyt parin yhdessä metsästä. Neji oli kuitenkin onnistunut ratkaisemaan tilanteen puheenlahjoillaan ja saanut Leen pitämään Nejin ja Tentenin suhteen omana tietonaan. Kumpikin halusi pitää suhteen toistaiseksi salassa. Tapahtumat auttoivat molempia ymmärtämään, että he olisivat aina toistensa tukena, vaikka mitä sattuisi.

He olivat onnistuneet välttämään kyselevät ja ihmettelevät katseet, mutta nyt heidän oli käännyttävä saavuttaakseen päämääräänsä. Varovasti Neji höllensi otettaan tyttöystävänsä kädestä, tämä teki samoin.
”Ihan vaan, jos joku sattuu paikalle”, Neji sanoi tutulla vakavoituneella äänellään.
”Ymmärrän”, Tenten vastasi, mutta soi pojalle vielä lempeän hymyn, johon tämä vastasi. Molemmat huomasivat, että punastelu oli vähentynyt kummallakin huomattavasti, ehkä jopa kadonnut. Katseiden vaihdon jälkeen parivaljakko lähti kulkemaan kohti Tentenin kotia, joka ei onneksi ollut enää pitkän matkan päässä. Esteitä oli kuitenkin vielä ylitettävänä.

”Tenten-chan! Me ollaan etsitty sua kaikkialta!” kuului kiljaisu edestäpäin. Neji ja Tenten hätkähtivät molemmat, mutta tunnistivat edessään seisovat henkilöt hyvin nopeasti, Ino ja Sakura.
”Ai, hei Neji!” Sakura tervehti huomattuaan Tentenin seuralaisen.
”Niin, tällainen ilmoitusluontoinen asia! Nuorisotalolla pidetään tänä iltana disco! Ja ajateltiin tän pinkkipään kanssa koota suunnilleen meidän ikäiset tyypit sinne! Niin, että tuutteko?” Ino kailotti kimeällä äänellään innostuneena.

Tentenin kasvoilla loisti turhautuneisuus tytön miettiessä, milloin hän, Ino ja Sakura olivat olleet kavereita. Hän kuitenkin mietti ennemmin illan ohjelmaa. Disco voisi olla hyvä tapa viettää vapaa-aikaa, varsinkin tanssilattialla pyörähdellen erään pojan kanssa. Tentenin käänsi päänsä sivulle, mutta tuijotti hieman punehtuneena Nejiä hennosti naurahtaen. Poika taas ei ollut osoittanut minkäänlaista innostusta näiden vuotta nuorempien kunoichien ehdotukseen. Hän kuitenkin tuijotti sivusilmällä Tenteniä, josta tuntui kuin Neji olisi lukenut hänen ajatuksensa.

Disco voisi olla hyvä tapa kertoa heidän suhteestaan sanattomasti. Bileissä tultaisiin näkemään varmasti monia muitakin pareja Nejin ja Tentenin lisäksi, joten heihin tuskin kiinnitettäisiin sen suurempaa huomiota. Tenten siirsi huomionsa takaisin blondiin, joka seisoi yhä häneen edessään vastausta odottaen.
”Kai sitä voisi tulla”, Tenten sanoi sirolla äänellä kääntäen silmiään Nejiin.
”Hienoa! Entä sinä Neji?” Ino kysyi ääni yhä korkeuksissa.
”Mikäs siinä, jos sinne kerran tulee niin paljon porukkaa kuin väitätte”, Neji vastasi tuoden ääneensä kysyvän ja jäätävän säväyksen loppuun.
”Me ei olla ehditty kysyä vielä kaikilta, mutta meidän lisäksi ainakin Kiba, Naruto, Chouji, Shikamaru ja Lee tulee”, Sakura vastasi luetteloiden henkilöiden nimiä. Tenten huomasi hyvin lievän pettymyksen häivän Sakuran mainitessa Leen.
”Neji, sä voisit varmaan kertoa Hinatalle? Se tulee varmasti, kunhan kuulee, että Narutokin on tulossa”, Ino sanoi kiusoitellen.
”Oikeastaan te voisitte kertoa Hinata-samalle, en käy luultavasti kotona hetkeen”, Neji vastasi, mutta tajusi tehneensä virheen.
”Uuu… Oletteko te treffeillä?” Ino kysyi kääntäen läpitunkevan katseensa pariin, joka jähmettyi kauhusta.
”Öhhhh…Ei! Tässä vain sattumalta törmättiin aamulla ja ollaan nyt menossa treenaamaan!” Tenten sepitti koettaen saada ääneensä vakautta, mutta hermostuneisuus otti vallan. Onneksi Ino ja Sakura eivät olleet mitään huippuluokan neroja ja tarina upposi heihin kuin veitsi voihin.

”Aah! Selvä! Me jatketaan matkaa tämän jättiotsan kanssa”, Ino sanoi kiusoitellen pörröttäen ystävänsä etuhiuksia.
”Ai niin! Ne bileet alkaa kuudelta!” Ino lisäsi.
”Mennään pyytämään Sasuke-kunia seuraavaksi!” Sakura kirkui punastellen.
”Hyvä on, mutta minä kysyn”, Ino vastasi haastavalla sävyllä.
”Et, minäpäs!” Sakura tokaisi
”Älä unta näe!”
”Ota kiinni jos saat, Ino-buta-chan!” Sakura sanoi tirskuen pinkaisten juoksuun Ino kannoillaan. Neji ja Tenten jäivät paikalleen tuijotellen kaverusten perään, jos heitä nyt voi niin kutsua.

”Juuri kun luuli, että niistä oli tullut kavereita, niin heti ollaan kuitenkin tappelemassa Sasukesta!” Tenten sanoi moittien. Neji katsoi samaan suuntaan ja totesi:
”Lapsellista” Seurasi hetken hiljaisuus, kunnes Tenten avasi suunsa.
”Gomenasai, Neji”, Tenten sanoi hiljaa kääntäen pojan kysyvät kasvot itseensä.
”Tämä paljastuu viimeistään illalla, mutta jostain syystä halusin peitellä tätä vielä. Älä käsitä väärin! Ei tämä johdu siitä, ettenkö pitäisi sinusta, älä luulekaan! Se vain…”, Tenten selitti, mutta hänet keskeytettiin pian.
”Tenten, muista mitä sanoin aiemmin. En välitä siitä, mitä muut ajattelevat suhteestamme”, Neji sanoi tismalleen samalla äänellä, jota oli käyttänyt aiemminkin. Tenten oli yhtä lumoissaan.
”Mielestäni teit oikein. Oli minun vikani kun he alkoivat alunpitäenkin epäillä”, Neji sanoi sättivällä sävyllä moittien itseään.
”Inhottaa valehdella muutenkin”, Tenten kuiskasi.
”No, jahka he huomaavat meidät discossa, voit kertoa heille huoletta”, Neji lisäsi hivenen lohduttavasti. Tenteniä yllätti kuulla tuollaista Nejiltä, mutta hän uskoi, että tuossa Hyuugassa oli vielä monia muitakin puolia, joita tämä ei ollut vielä näyttänyt.

”Kiitos, Neji-kun”, Tenten kiitti hätkähdyttäen Nejiä tuttavallisella päätteellä tämän nimen perässä. Poika hymyili ja sanoi:
”Eiköhän mennä. Meillä on vielä hyvin aikaa ennen iltaa, mutta ei tuhlata sitä.” Neji lähti liikkeelle Tenten vierellään seuraten. Ei kestänyt viittä minuuttia, kun he jo näkivät Tentenin kodin edessään.

Tenten avasi oven ja ohjasi Nejin olohuoneen sohvalle odottamaan siksi aikaa, kun hän kävisi hakemassa naposteltavaa. Olohuoneesta oli kuitenkin näköyhteys keittiöön ja Neji huomasi Tentenin ottavan jotain kaapista. Hymy kipusi hänen huulilleen pojan ajatellessa miten hyväsydäminen ja huomaavainen tuo tyttö olikaan.

Tyttö palasi keittiöstä hyvin pian kantaen kahta mehulasia ja isohkoa lautasta kahdella omenalla ja kaurakekseillä. Hän laski tarjottimen pöydälle ja istahti Nejin viereen.
”Siinä on hieman välipalaa. Kaappi oli aika tyhjillään kun kukaan ei käy ikinä kaupassa”, Tenten totesi.
”Näyttää herkulliselta”, Neji vastasi lempeästi saaden tytön hymyilemään.
”Arigato! Niin, mitäs tehtäisiin?”
”Katsoittaisiinko jokin elokuva?” ehdotti Neji.
”Hei joo! Hyvä idea!” Tenten riemastui ja säntäsi tutkimaan DVD-kaappia Neji perässään.

Pengottuaan levyjä tovin Tenten löysi jotain silmiinpistävää.
”Deep Blue Sea”, hän tavasi haielokuvan nimen.
”K-15”, Neji sanoi osoittaen sormellaan ikärajaa kotelon takakannessa.
”Mutta mehän ollaan jo melkein 15!” Tenten sanoi anovasti luoden jotain koiranpentu ilmeeseen viittaavaa kasvoilleen.
”En ole kyllä nähnyt”, Neji totesi.
”En minäkään, yleensä nämä on iskän ja äidin heiniä”, Tenten vastasi.
”Pelottavimmillaanhan ne ovat illalla, mutta nyt on keskipäivä”, tyttö jatkoi tirskahtaen hieman.
”Käy minulle”, Neji myöntyi. Tenten kiljaisi ilosta ja halasi Nejiä kiitokseksi rynnäten laittamaan levyä koneeseen. Poika ei kuitenkaan ollut antanut periksi turhanpäiten, hänellä oli taka-ajatus. Neji löysi kaukosäätimen ja avasi TV:n.

Kielivalinnoista ja päävalikosta selvittyään Tenten käynnisti elokuvan. Neji huomasi tytön valmiiksi pelokkaan ilmeen ja sanoi tälle hellästi:
”Tenten, voit pitää kädestäni kiinni jos pelottaa.” Tenten havahtui niihin sanoihin ja asetti kätensä Nejin käden päälle.
”Arigato”, hän kuiskasi.

Elokuva jatkui pitkään rauhallisena, kunnes kokeessa ollut hai nappasi eräältä mieheltä käden irti. Tentenin suu loksahti auki ja hänen otteensa Nejin kädestä tiukentui hieman. Poika hymähti ja sanoi kylmästi:
”Mistä vetoa, että asiat pahenevat vielä, paljon.”
”Niinpä” Neji näytti osuneen oikeaan, sillä haavoittunutta hakemaan tullut helikopteri koki vaikeuksia myrskysäässä.
”Voi ei! Vaijeri jumittui!” Tenten kiljaisi katsoen elokuvaa silmät pyöreinä. Neji ei juuri reagoinut. Loppujen lopuksi helikopteri törmäsi tutkimuslaitokseen aiheuttaen valtavan räjähdyksen.
”Iiiiiik!” Tenten kiljaisi ja hyppäsi täysin refleksinomaisesti seuralaisensa kaulaan. Neji hätkähti ja tunsi Tentenin hiusten suloisen tuoksun nenässään. Hän halasi tyttöä ja sanoi kuiskasi rauhoitellen:
”Se on vain elokuva.” Tentenin mieli huojentui välittömästi ja tyttö kierähti pois Nejin päältä.
”Sinä varmaan vihaat minua, kun valitsen väkisin tällaisen kauhuleffan ja pelkään kuitenkin näin paljon”, Tenten sanoi puristaen polviensa päällä makaavia käsiään nyrkkiin. Poika ei tiennyt mitä sanoa. Hetken hiljaisuuden jälkeen hän avasi suunsa.
”Tämä on oikeastaan ihan mukavaa. En tiennyt sinua noin säikyksi”, Neji sanoi hieman kiusoitellen. Tenten näytti toipuneen järkytyksestä ja vastasi:
”Niin, kyllä minäkin pelkään jotain”, hän vastasi reipastuen.

Pari päätti keskustelunsa ja yritti saada juonesta kiinni. Neji huomasi tilaisuutensa ja käytti sen viemällä kätensä Tentenin ympäri tämän hartialle. Tyttö huomasi tämän ja huokasi unelmoivasti. Hän huomasi pöydällä lähes koskemattomat tarjoiltavat. Hän kumartui hieman ja nappasi keksin käteensä. Hän kuljetti kättään kohti Nejin kasvoja ja sanoi:
”Tässä” Neji hämmentyi hieman, mutta avasi suunsa ja otti herkun vastaan. Tenten hymyili Nejin rouskuttaessa piparia. Poika näytti oppineen esimerkistä ja nappasi itsekin keksin vapaalla kädellään ja syötti sen Tentenille. Kumpikaan ei ollut enää kovin hyvin selvillä elokuvan tilanteesta, mutta Neji totesi tyynesti henkilöiden määrän pudonneen alkuperäisestä. Aika ajoin he siemailivat Tentenin tuomaa vadelmamehua ja syöttivät toisilleen pipareita hymyissä suin.

Tenten ei kiljunut enää paljoa elokuvan aikana, säikähti korkeintaan. Kun eräs mies yritti paeta haita keittiön uunin kautta, Tenten kuljetti toisen kätensä Nejin kädelle omalla hartiallaan. Poika huomasi tämän ja veti tyttöä varovasti lähemmäs itseään. Elokuvassa tapahtumien tiivistyessä molemmat siirtyivät yhä lähemmäs toisiaan. Lopulta Tenten tunsi pojan ruumiinlämmön kehossaan ja hengitti pojan ihanaa tuoksua painaen päänsä tämän hartialle. Neji vei aiemmin Tentenin olkapäällä maanneen kätenä tytön käsivarrelle. Kumpikaan ei hievahtanutkaan tai rikkonut jännitystä sanoilla. Molemmat keskittyivät siihen, kuinka vähäiset jäljellä olevat henkilöt aikoivat hoidella heitä jahtaavat hait.

Mehulasit olivat molemmat kadottaneet sisältöään, kaurakeksit olivat kadonneet parempiin suihin ja omenoistakin oli haukattu palasia. Elokuva läheni loppuaan. Kaksi haita oli kukistettu, yksi oli jäljellä. Lopputapahtumat kulkivat hyvin nopeasti, mutta naisen menehtyessä Tenten totesi kumman tyynesti:
”No miksei se ny jääny eloon!”
”Kohtalo päätti toisin”, Neji vastasi Tentenin luodessa katseensa pojan silmiin.
”Sinä ja sinun kohtalosi”, Tenten naurahti ja suuntasi katseensa ruutuun.
”No noi kaks nyt saikin jäädä eloon!” Tenten kailotti huomatessaan, että elokuva loppui ja viimeinen hai oli kuollut.
”Mmm…”, vastasi Neji.

Lopputekstit ja – laulu täyttivät olohuoneen parin tuijottaessa niitä.
”No, piditkö siitä?” Tenten kysäisi kohottaen katseensa Hyuugan silmiin.
”Olihan se hyvä”, Neji totesi rauhallisesti.
”Varsinkin loppuosa”, hän jatkoi.
”Kuinka niin? Kaikki tyypithän syötiin silloin”, Tenten sanoi oudoksuen kysyvällä sävyllä. Neji ei vastannut sanoilla, vaan hymyili lämpimästi. Palaset loksahtivat paikoilleen Tentenin aivoissa.
”Aah, siis sen takia”, hän sanoi ymmärtäen Nejin tarkoittaneen sitä, että he olivat istuneet aivan kylki kyljessä, kuten nytkin.
”No, mitä sanot tähän”, Tenten sanoi viettelevästi siirtäen kasvojaan lähemmäs Nejin kasvoja. Poika hymyili ja teki samoin. Pian he sulkivat silmänsä tuntien toistensa huulet omiaan vasten.

Hetken päästä molemmat korjasivat asentoaan. Neji kädet vaelsivat Tentenin lantiolle tämän siirtäessä käsiään pojan niskaan ja hiuksiin. Yllättäen Neji siirsi kätensä tytön jalkoihin, polvitaipeeseen ja nosti tämän hellävaroin syliinsä. Tenten säikähti, mutta sillä hetkellä hän luotti poikaan enemmän kuin kehenkään muuhun. Suudelma muuttui intohimoisemmaksi, kun molemmat työnsivät kielensä toistensa suihin. Tenten voihki lähes ääneti onnesta, Nejikin päästi ajoittaisia huokaisuja. Suudelman loppui kummankin mielestä liian nopeasti, mutta he irrottautuivat toisistaan haukkaamaan happea.
”Korjaus, parasta oli loppuosa ja lopputekstit”, Neji totesi saaden Tentenin hymyilemään.
”Ai niin, se levy on vielä tuolla!” Tenten muisti ja riensi avaamaan DVD-soitinta. Neji löysi kaukosäätimen ja sulki TV:n.

Kello läheni kahta ja Neji katsoi parhaaksi lähteä. Tenten kipaisi tarjottimen kyökkiin ja käveli pojan mukana ulko-ovelle.
”No, me nähdään sitten siellä bileissä”, Neji totesi normaalilla äänellään.
”Joo”, Tenten vastasi.
”Kiitos kun kävit, mulla oli tosi mukavaa.”
”Kiitos itsellesi, Tenten-chan”, Neji vastasi tytön kikattessa kevyesti. Neji avasi oven Tentenin jäädessä taakse, mutta poika kääntyi yllättäen. Neji tarttui kevyesti Tentenin ranteista ja veti tämän vielä yhteen lyhyeen suudelmaan. Päästettyään irti tytöstä, joka oli hieman pöllämystynyt äskeisestä, Neji sanoi:
”Nähdään illalla.” Sitten poika todella käänsi selkänsä ja lähti kohti kotiaan. Tenten jäi seisomaan kuistille haikea ilme kasvoillaan. Hän tuijotti poikaa, kunnes tämä katosi tytön näköpiiristä. Tenten sulki oven hiljaa ja vajosi istumaan lattialle.
”Voisivatko asiat olla paremmin”, hän kysyi itseltään ajatellen onneaan, jonka hän oli onnistunut saavuttamaan.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Kanaye - 2009-08-06 13:43:56
Ihana osa~<3
Et arvaakkaan miten hämmästyin kun huomasin että mulle oli tullu yksäriviesti x3
Mutta joo, ra-kas-tan tätä ficciä ja tätä osaa ja tätä paritusta ja kaikkea~ *sekoaa*
Mutta kiitos ja 5 pojoa<3

Engaru - 2009-08-06 15:05:36
Ihana! Varsinkin tuo loppu.... ;>
Hmm...Mitäs kirjoittaisin....öh...ajatukset lentelee sinne tänne, en saa niistä kiinni....eli toisin sanoen kommentti jää tyngäksi. :<
Anteeksi!
Mutta jokatapauksessa tykkään tästä~!

Daikon - 2009-08-17 13:22:25
Oij, oij. Tosiaankin loppuosa ja lopputekstit olivat parasta. : DD No oli ne muutkin. ;DD

Hyvin kirjoitettu vaikka jäikin ehkä hieman häiritsemään pari pientä juttua. Mutta älä huoli tykkäsin kokonaisuudesta todella paljon. Kaikki oli ihana <3

Sinä sitten varmaan ilmoitat mulle, kun seuraava osa on julkaistu? Muistaisin ainakin lukea. : D

Täytyykö mun sanoa minkä pistemäärän sanoa? Ei varmaankaan. Luulen, että tiedät jo tai siis arvaat. ;D

Nuti - 2010-01-15 16:48:43
Muikeaa tämä! Etenkin Nejin ja Tentenin suutelu oli mukavaa lueskeltavaa! Vähän jäi tosin häiritsemään hyppely puhekielen ja yleiskielen välillä (etenkin Tentenin repliikeissä), tosin Inolle ja Sakuralle puhekielimäisyys jotenkin sopii. Henkilökohtaisesti diggaan eniten (semi)puhekieltä hahmojen puheissa: mitä rasavillimpi hahmo, sen enemmän puhekielisiä ilmauksia, mitä vakavampi, sen vähemmän. Tässä se toimi hyvin, joskus minun makuuni puhekieltä oli pikkasen liikaa.

Puoliksi offtopicina: Miten kirjoittaisin saman repliikin Nejille ja Kiballe:

Neji: Me menemme nyt, heti. En tosin pidä tästä ratkaisusta, mutta emme voi muutakaan.
Kiba: Me mennään nyt ja sassiin. En kyllä tykkää tästä miten tämä hoidetaan, mutta me ei voida muutakaan.

Neljä pistettä, pientä miinusta hahmojen kielten (ei siis ruumiinosien vaan verbaalisten asioiden) sekaannuksista.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste