Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Rikkinäinen sydän (KILPAILU) - Karkki
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1150 sanaa, 6812 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-10-04 08:43:38
Kansio: Muu - muu

Päätin osallistua kilpailuun ja inspistä löytyi illalla, että... ^^
Sarjat ovat:  Naruto/Elfen Lied.
Ehkä jotenkuten voisi sanoa tyttö&tyttö paritukseksi, mutta ei se ole. Tarinassa seikkailee todella suuremmaksi osaksi Hinata ja Lucy. Onnea muillekkin kisan osallistuille ^^ ja by the way. Jos jotku eivät tiedä, mitä noi POV jutut meinaa, niin minun tietääkseni tarkoittavat että se henkilö ajattelee.

Arvostelu
8
Katsottu 1166 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Hinata's POV

Ajatella, että isäni ei sanonut mitään masentavaa minulle harjoitusten jälkeen. Olinkohan edistynyt? Hymyilin ja menin huoneeseeni vaihtamaan harjoittelu pukuni ja astuin suihkuuni, joka oli huoneeni vieressä. Viimein siitäkin on hyötyä, että on yksityinen suihku. Suihku meni päälle ja riisuin vaatteeni. Astuin lämpimään suihkuun ja kehoni rentoutui. Otin shampoo purkin käteeni ja laitoin sitä lyhyisiin hiuksiini. Olin jo ottanut suurimman osan shampoosta pois, mutta...

Kuulin huoneestani äänen ja jähmetyin. Ei kai se ole pervo Neji? Mitä ajattelen, ei serkkuni ole pervo ja hän kaupassa ostamassa nuudeleita... Entä pikkusiskoni, hän tulee kiusaamaan minua joka päivä, mutta hän on ystävänsä luona yökylässä. Isänikin meni Hogaken kanssa puhumaan jostain ja muu sukuni on eri rakennuksessa. Eli olen yksin kotona, yksin jonkun hiipparin kanssa.


Hinata's POV ends

Huone oli aika hämärä, kun syksykin oli tullut Konohaan. Ilta oli alkamassa ja pienet lapset olivat kadonneet omiin koteihinsa. Hinata oli vasta 9 vuotta vanha, joten toki häntä pelotti pimeänä iltana olla yksin kotona. Hän oli tottunut seuraan, mutta ei yksin. Tyttö sammutti vesihanan ja etsi pyyhettään. Pian hän laittoi pyyhkeen ympärilleen ja astui suihkuhuoneesta pois. Ensin hän katsoi vasemmalle ja sitten oikealle.

Ei mitään.

Hitaasti tyttö katsoi eteen ja näki pienen hahmon, joka oli varjossa. Tunkeutuja oli istunut tytön pedille ja tärisi kylmästä. Hinata katsoi hetken häntä pelästyneenä ja ei tiennyt mitä tehdä.
''K-k-kuka olet?'' Hinata kysyi ujosti ja samalla pelästyneenä. Hän näki varjosta, kuinka hahmo katsoi häntä itsetkin pelästyneenä. Hinata vain seisoi pyyhe päällään suihkun ovella ja oli hiljaa.

Viimein tuntematon avasi suunsa, mutta ei puhunut mitään. Hinata arveli, että hän haki sanoja, joita sanoa. Hinata keräsi rohkeutensa ja käveli tuntematonta lähemmäs. Pedillä oleva hätkähti pahasti ja meni kauemmas.
''E-en tee mitään pahaa, lupaan.'' tyttö sanoi ja koetti nähdä hahmon kasvot. Hinata meni häntä todella lähelle ja näki viimein. Hahmo oli Hinatan ikäinen tyttö ja hänellä oli vaaleanpunaiset hiukset, kuten Sakurallakin. Lyhyet, mutta tämä tyttö piti pipoa päässä.

''Miksi sinulla on pipo päässäsi, ei kai täällä ole niin kylmä...'' Hinata sanoi ja hymyili pikaisesti. Tyttö katsoi hetken aikaa tummahiuksista tyttöä ja otti hitaasti pipon päästään pois. Hinata katsoi ensin järkyttyneenä, mutta pian hän hymyili suloisesti ja silitti hänen hiuksiaan.
''Mikä on nimesi?'' Hinata kysyi ja katsoi kissankorvan muotoisia juttuja tytön päässä. Tyttö vain mutristi suutaan ja sanoi:
''Olen... Lucy.'' tyttö sanoi ja haroi hiuksiaan ja punastui. Tummahiuksinen vain hymyili ja pian nousi sängyltä.

Lucy's POV

Hän on niin mukava minulle, mutta miksi? Kaikki haukkuvat minua tämän takia, mutta hän vain hymyilee minulle lempeästi. En.... En haluaisi.... En haluaisi tappaa häntä. Hän on ainoa, joka on hymyillyt sen jälkeen, kun tapoin Koutan perheen. Kaikki välttelivät minua, kun minulla on nämä jutut päässäni. Tuo tyttö nousee sängyltään ja katsoo minua hymyillen.
''Haluaisitko juoda vaikka teetä? Kukaan ei ole kotona ja vaikutat todella mukavalta.'' tyttö sanoi minulle. Mukava sana jäi soimaan päässäni. Hän ei tiedä minkälainen olen, minun pitäisi vain häipyä sanomatta mitään.
''No?'' tyttö sanoi ja katsoi minua punastellen odotellen yhä vastaustani. Hän on ujo tyyppi tuli heti mieleen, mutta ihmettelen miksi hän puhuu tuntemattomille.

''Et saisi puhua tuntemattomille tyttö...'' sanoin hitaasti ja nousin itsetkin sängyltä, lähteäkseni. Lähdin kävelemään hitaasti, mutta tunsin kuinka jokin tarttui käteeni. Jokin hellä ja lämpimä kosketus.


Ends Lucy's POV

Hinata ei ollut varma mitä hän teki, mutta hän oli tarttunut Lucyn käteen hellästi. Hänellä ei ole ketään ollut huoneessaan, jos hänen sukuaan ei lasketa. Hinata oli tosi ujo akatemiassa ja muut tytöt vain puhuivat Sasukesta. Viimein edes joku oli hänen huoneessaan, mutta oli lähtemässä.
''O-ole kiltti äläkä lähde, pyydän...'' Hinata sanoi hiljaa ja pimeä oli laskeutunut. Kumpikaan ei nähnyt mitään, vain suihkuhuoneesta tulevan valon. Lucy katsoi hetken aikaa tytön kättä, mutta lopulta katsoi Hinataa.


''Mikä on nimesi?'' Lucy kysyi hieman epäröiden.
''H-hinata...'' tyttö sanoi ja tajusi, että piti vieläkin Lucyn kädestä kiinni. Hän irrotti sen äkkiä ja muuttui punaiseksi. Lucy katsoi ensin hieman oudoksuen, mutta pian hänen huulilleen tuli hymy. Ei pirullinen, vaan iloinen. Tyttö katsoi Hinatan tukkaa ja johdatti tytön kylpyhuoneeseen.
''Käy pesemässä itsesi loppuu.'' Lucy sanoi hymyillen hieman. Hinata punastui ja nyökkäsi hitaasti. Juuri kun hän meinasi laittaa oven kiinni, niin Hinata äkkiä kurkisti ovesta ja Lucy katsoi häntä takaisin.


''Olet varmasti paleltunut. Haluatko lämpimään suihkuun?'' Hinata kysyi ystävällisesti ja oli valmiina toinen pyyhe kädessään. Lucy mietti hetken epäröiden, mutta lämmin suihku tuntui mukavalta ajatukselta ja Hinata vaikutti kiltiltä.

Lucy otti märät vaatteensa pois hieman ujosti ja laittoi pyyhkeen ympärilleen. Hän ei edes vilkaissut Hinataa, joka peseytyi häntä ennemmin. Lucyn katse kiinnittyi huuruiseen peiliin ja päätti piirtää siihen jotain. Hänellä ei ollut ajatustakaan mitä piirsi, mutta pian siihen ilmestyi kuvio. Lucy ei tiennyt mikä se oli ja pian hän kuuli, kun veden lorina loppui. Hinata laittoi pyyhettä ympärilleen ja katsoi Lucyä.

''S-sinun vuorosi peseytyä.'' tyttö sanoi ujosti ja käveli Lucyn luokse. Tummahiuksinen katsoi huuruista peiliä ja huomasi kuvion. Lucy katsoi toisen tytön ilmettä ja ei vieläkään tiennyt mitä hän oli piirtänyt.
''M-miksi sydän on mennyt rikki?'' Hinata kysyi hiljaa ja Lucy oli hiljaa. Ujo tyttö käveli peilin luokse ja piirsi sydämen, jolla oli enkelin siivet.
''Meillä on erilaiset sydämet, eikö Lucy-chan?'' Hinata sanoi hymyillen. Tyttö katsoi Hinataa hetken aikaa, mutta pian hymyili hieman. Hinata lähti pois kylpyhuoneesta ja toinen tyttö alkoi peseytymään nopeasti lämpimässä suihkussa.

Pian kummatkin nukkuivat puhtaina sikeästi aamuun saakka pedillä yöpuvuissaan, mutta peilissä oleva huuruiset kuviot olivat jääneet. Mutta viiva toisessa sydämessä oli kadonnut.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sayori - 2009-10-04 09:43:19
Ihanaa kun joku teki näin kilpailumielessäkin Elfen Lied/Naruto crossin.
Kauhiasti tykkäsin, kun olen juurikin saanut katsottua kyseisen sarjan loppuun. ja kuinka ollakkaan, Lucy on lempihahmoni.
Kirjoitusvirheitä ei löytynyt, tai minä en niitä ainakaan huomannut. Kaunis lopetus, toden totta! <3

5 p. ja kisaonnea!

Cresta - 2009-10-04 09:57:34
Pätemisen arvoinen fic.

Noh, Lucy oli ainakin todella OOC. Luultavasti jos noin olisi käynyt, Lucy olisi tappanut Hinatan saman tien, kun tapahtumat kuitenkin liittyy suurimpiin traumoihin mitä Lucylla on. Ei välttämättä olisi piitannut kenestääkään siinä vaiheessa paskan vertaa.

Kieltämättä häiritsi kun kirjoitit "Hinata kysyi ja katsoi kissankorvan muotoisia juttuja tytön päässä".. Sana "juttuja." Sarvethan ne on. Vaikka tietenkään Hinata ei voi tietää että mitä ne on.. mutta se kuitenkin kuulostaa omaan korvaani niin hölmöltä.

Kirjoitusvirheitä. Yhdyssanavirheitä. Suosittelen jotain betaajaa, minua ainakin häiritsee varsinkin nuo yhdyssanavirheet.

Ja POVista. Kyllä se tarkoittaa juuri tuota mitä ajattelitkin. Mutta eikö siitä kannattaisi ottaa ensin varma selko ennen kuin alkaa kirjoittamaan? :p Minä itte ainakaan viittisi käyttää termejä joita en tiedä.. Ainakin kuvauksesta saa käsityksen, että et ole ihan varma.

No, tarinan juoni on sinänsä ihan mielenkiintoinen. Paljon olisi vain asioita, mitä voisi vähän parannella. Kuvailua on ihan mukavasti kyllä.

"Tyttö vain mutristi suutaan ja sanoi:" ficeissä ei kannata käyttää kovin paljon tällaista kirjoitustapaa. Tai kaksoispisteen käyttö näyttää omasta mielestäni aika hassulta. Mielestäni "Tyttö vain mutristi suutaan" olisi myös riittänyt. ^^

Pituus on ihan riittävä kyllä, kun kaikki ei varmaan kuitenkaan kauhean pitkiä tekstejä jaksaisi lukea. Ihanaa kun valitsit Elffun. Se on ihana sarja.

Onnea kisailuun!

caemly - 2009-10-04 14:12:34
aa minunkin piti tehdä naruto/elfen lied crossi ;__;
(tosin ihan eri juonella.. >/^\<)

tykkäsin omastasi, mutta pisteystys menee multa ihan ohitse tällä kertaa, kun teen silti oman ficcini.
kaunis, söpö tykkäsin. onnea kilpailuun 8---D

tiedän kommenttini olevan nysä ja näin, muttaah. jepe jepe, katso ylhäältä ^~^

JiiBee - 2009-10-06 11:08:09
Tämä oli nätti, olit hyvin yhdistänyt Elfen Liedin ja Naruton, vaikka sarjat ovat niin erilaiset. Tuolla on Cresta paljon rakentavaa jo laittanut, enkä enää keksi mitään lisättävää :'D

Onnea kisaan, hienon teit! ;3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste