Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Dateday VI - Sayori
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3667 sanaa, 22970 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-10-10 16:25:44
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

SUMMARY Neji ja Tenten viettävät iltaa yhdessä muiden konohalaisten kanssa nuorisotalolla, mutta ilta saa yllättävän lopun...

CHAPTER 6/7 (sarjan tiiliskivi)

Nyt kun bileissä ollaan, niin musiikkia on odotetusti PALJON. Ja tämähän on siitä erikoinen disco, että siellä soitetaan musiikkia maan ja taivaan väliltä. Löydätte tästä osasta kappaleita suomeksi, englanniksi ja japaniksi. Kolmesta kappaleesta vilahtaa säkeistöjä, toiset mainitaan vain nimeltä.

Tiktak - Heilutaan
Arashi - Truth
Valvomo - Mikä kesä?
Jennifer Love Hewitt - I'm gonna love you
Britney Spears - Everytime
Ayumi Hamasaki - Dearest

WARNINGS Näitähän ei ennen tätä osaa olekaan ollut... Pahoittelen hahmojen puheen vaihtelevuutta, joskus se on puhe- ja joskus yleiskieltä. Koittakaa kestää...
Jos joku sattuu ilmoittamaan kirjoitusvirheistä, korjaan ne yleensä heti tiedon saatuani.

DISCLAIMER Yllätys yllätys, en omista Naruton hahmoja, vaan Masashi Kishimoto - sama. Mainittavaa on varmaan myös se, että laulutkaan eivät kuulu minulle.

A/N Päästän teidät nyt tämän toiseksi viimeisen osa kimppuun.
Kommenteista olen aina kiitollinen! ^^
Ja on myös mukavaa, kun pisteyttäjien ja kommentoijien määrä on sopusuhtainen... =D

P.S. Hyvää syntymäpäivää Naruto!

Arvostelu
5
Katsottu 1228 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Nuori pitkähiuksinen poika seisoi peilin edessä tarkastellen kuvajaistaan. Hän vaikutti tyytyväiseltä, mutta hänen päänsä sisällä sinkoili kipinöitä, pojasta tuntui että hänen päänsä räjähtäisi jännityksestä. Hänellä ei ollut sen suurempaa bilekokemusta, eikä hänellä ole aiemmin ollut seuralaista.
Tämä olisi ensimmäinen kerta, kun Neji ja Tenten näyttäytyisivät julkisesti parina. Paljastuminen tosin oli aiemmin juuri samaisena päivänä ollut likellä, mutta Tenten oli luikerrellut tilanteesta taitavasti. Neji ei oikein tiennyt itsekään, mikä oli suurin ongelma, ja miksi häntä jännitti näin paljon. Mutta toisaalta, muiden vanavedessä kulkeminen turvaisi liian huomion kiinnityksen.

”Neji-nii-san, olen valmis”, kuului parin metrin päästä. Neji ei ollut tuntea edessään seisovaa tyttöä serkukseen. Laventelinvärinen halter-neck toppi ja vaaleansininen hame eivät kuitenkaan kyenneet peittämään Hinatan ujoa olemusta. Hiuksilleen tyttö ei tehnyt mitään, eikä poika tiennyt, olisiko voinutkaan. Sukua kun olivat, Neji uskoi voivansa kaiken kohteliaisuuden nimissä sanoa seuraavaa:
”Näytätte kauniilta, Hinata-sama.” Puna ilmestyi tytön kasvoille.
”Arigatoo, Neji nii-san”, hän vastasi. Poika oli jo lähes varma, kenen vuoksi hänen serkkunsa näkisi niin paljon vaivaa. Hymy hiipi Nejin kasvoille, onnellisuus siitä, että Hinata jakaisi Naruton kanssa saman ilon, kuin hän Tentenin kanssa. Hetki tuntui aurinkoiselta päivältä, jonka taivaalle ilmestyi pian tummia pilviä.

Hiashi oli ylhäisyydessään ilmestynyt varmistamaan nuorten lähdön. Hän huomasi välittömästi poikansa närkästyneen ilmeen, oliko hänellä noin kova kiire? Hinata oli huomannut isänsä ja kääntynyt tämän puoleen.
”Oletan, ettette viivy yömyöhään?” hän totesi kylmästi. ”Bileet loppuvat yhdeksältä, tulemme hieman sen jälkeen”, Hinata vastasi vilpittömästi tuijottaen isäänsä.
”Neji?” Poika nosti äkisti katseensa, vain kohdatakseen setänsä kysyvän, järkähtämättömän ilmeen. Hän tiesi, ettei voisi selittää myöhästymistään, joten ajan kanssa ei pitänyt leikkiä juhlien jälkeen. Ei vaikka se kuinka houkuttelikin.
”Pyrin kotiin puoli kymmeneksi”, hän vastasi koleasti yrittäen vakuuttaa päähaaran johtajaa.
”Hyvä”, Hiashi vastasi koleaan sävyynsä. Jättäen klaanin johtajan seisomaan eteiseen, Hyuugat lähtivät kaksin kohti nuorisotaloa.

Hiekan rahistessa heidän reitillään, Neji mietti olivatko Hinata ja kettupoika sopineet jotain yhteistä illalle. Jos näin oli, Naruton oli täytynyt olla ehdottaja, hänen serkkunsa olisi pyörtynyt viimeistään virkkeensä puolivälissä. Poika vilkaisi tyttöä huomaten tämän tyynen rauhallisen ilmeen. Silmistä Neji kuitenkin löysi Hinatan sekaisen mielentilan. Häntä jännitti varmasti yhtä paljon kuin Nejiä, vanhempi Hyuuga vain peitti sen paremmin. Sivusilmällä poika tunnusteli taskuaan, jonne oli aiemmin livauttanut paperinpalan. Pian kumpikin havahtui basson jytkeeseen, musiikin pauhuun ja iloisiin huudahduksiin.

Hinatan kiidettyä sisään Nejillä oli vaikeuksia peitellä ulospyrkivää ällistystä. Hänen edessään seisova tyttö ei todellakaan ollut hänen tyttöystävänsä. Nyt kun poika tarkemmin selaili muistojaan, hän ei muistanut nähneensä Tenteniä koskaan hiukset auki. Muutoksesta huolimatta poika oli sulaa silkasta onnesta, kun hänen katseensa vaelsi tytön yllä. Tenten huomasi pojan ja tuli herättämään tämän transsista.
”Hei”, hän sanoi hymyillen palauttaen Nejin maan pinnalle.
”Ööööh…Hei”, poika vastasi yhä pöllämystyneenä. Tenten punastui hieman tarkastellessaan seuralaistaan. Neji keskeytti hänet.
”Olet aivan upea.” Puna nousi tytön poskille ja hän vastasi:
”Niin sinäkin.” Kumpikaan ei halunnut tehdä hetkestä sen pidempää, vaan he katsoivat parhaaksi siirtyä sisätiloihin.

Musiikki oli ottanut ovimikon työt hoitaakseen. Villit rytmit ja räikeät valot valtasivat koko talon. Punertavat sohvat tarjosivat bilehileille lepopaikan. Ne erottuivat kummasti vihreän ja valkoisen puhuvista seinistä. Pari liukeni oven edestä väljemmille vesille tarkkailemaan ympäristöä. Kumpikin keskittyi metsästämään tuttuja kasvoja. Vähän matkan päässä Ino ja Sakura tappelivat Sasukesta, jonka he olivat kuin ihmeen kaupalla onnistuneet saamaan mukaan. Chouji oli vallannut juoma- ja purtava-alueen. Nejin onnistui löytää serkkunsa salin vastakkaiselta puolelta istumassa Naruton kanssa. Tytön katse tosin oli aivan toiseen suuntaan ja Naruto keskittyi enimmäkseen musiikkiin. Kiba kyhjötti yksin nurkassa, kunnes Shino teki hänelle seuraa kahden juomalasin kera.
”Lee ei tainnut sitten tulla”, Tenten sanoi hieman surullisena. Olihan poika heidän tiimitoverinsa.
”Mmm…”, vastasi Hyuuga miettien, missä tuo ”Gain pikkukopio” mahtoi olla.

Neji käänsi katseensa ylävasemmalle huomatakseen kaksi kunoichia.
”Moi! Kaikki ilmoittautuneet on nyt täällä. Unohdettiin kertoa, että pyydettiin sitten Hiekan kolmikkoakin, kun ne nyt majailee täällä hetken aikaa”, Sakura ilmoitti Tentenin huomatessa Temarin ja Shikamarun nurkassa sekä Kankuron heitä vastapäätä. Gaaraa kumpikaan ei vaivautunut etsimään. Valitettavasti Sakura ja Ino päästivät epähuomiossa ”yhteisen deittinsä” livahtamaan.
”Hei, mihin Sasuke-kun hävisi?” kysyi blondi epätietoisena.
”Sä päästit sen karkuun!” Sakura kimmastui.
”Enhän!”
”Juupas!”
”Nuo kaksi ovat kyllä ihan uskomattomia”, huokaisi Tenten tyttökaksikon jatkaessa sanaharkkaansa.
”Mmm…”, vastasi Neji tavanomaiseen tapaansa.

Kunoichit hiljenivät kuin salamaniskusta DJ:n ottaessa puheenvuoron.
”Hyvää ilta nuoret! Nyt on aika pistää nämä bileet käyntiin, joten kaikki tanssilattialle!” kuulutti Kakashi. Monet tirskahtelivat huomatessaan musiikkimiehen henkilöllisyyden. Pian aiempi taustamusiikki vaihtui nopeatempoisempaan. Kappaleen nimeksi oli ilmoitettu Tiktakin ”Heilutaan”. Yksi toisensa jälkeen ihmiset kerääntyivät salin keskiosaan, pareittain, ryhmissä tai yksin. Osa jäi kuitenkin omaan rauhaansa reunalle istumaan, kuten Kiba, Shino ja Kankuro. Choujiakaan ei liiemmin kiinnostanut kalorien poltto tanssilattialla.

Ino ja Sakura päättivät unohtaa Uchihan ja talsivat tanssilattialle keräten paljon katseita, Ino mustissa pillifarkuissaan ja olkaimettomassa violetissa topissaan. Sakura kulki väkijoukon ylitse ylväästi valkoisessa hihattomassaan ja vaaleanpunaisessa hameessaan. Naruto keräsi rohkeutensa ja siirtyi parinsa kanssa tanssilattialle. Shikamaru ja Temarikin löysivät paikkansa muiden joukosta. Neji nousi ylös ja ojensi kätensä Tentenille. Tyttö hymyili ja tarttui siihen ilontuike silmissään. Pojalla ei ollut aavistustakaan mitä hän oli tekemässä.
”Minä en ole sitten tanssinut aiemmin”, Neji tunnusti nolostus äänessään. Tenten käänsi kasvonsa ja vastasi:
”Luota vaistoihisi. Tanssit varmasti upeasti.”


Tuuli repi kun oltais
me sivuja vaan
Jotka joku pois
heittänyt on selattuaan
Eipä kaunista oltais
me luettavaa
Riimit sekaisin ei
paljon kerrottavaa

Pidä kiinni hei mua
Niin mä pitää voin sua
Kyllä kavereilta pitää
aina saada tukea, Hei!



Pian juhlat olivat täydessä elossa. Kaikki riehuivat kuka mitenkin tanssilattialla. Meno oli aivan erialaista, jos verrataan Hinatan ja Naruton rauhallisempaa Inon ja Sakuran räväkkään keinumiseen. Osa väsähti kulutettuaan liikaa voimia ja laahusti lepäämään. Toinenkin Hyuuga oli päässyt mukaan tunnelmaan, eikä hänenkään tanssimisensa ollut sen hassumpaa. Kannatti siis ottaa härkää sarvista. Tenten suorastaan leijui ilmassa kuin perhonen, näki että hänellä oli aiempaa kokemusta tanssimisesta. Poika tarttui tyttöä hellästi kädestä ja nosti sen ylös. Tenten ymmärsi viestin ja pyörähti höyhenenkeveästi ympäri. Kädet kadottivat toisensa, mutta tanssi jatkui hymyn peittäessä kummankin kasvoja.


Hei me heilutaan taas,
mutta ei me kaaduta
Ehkä väsyttää vähän,
mutta nyt ei nukuta
Hei me heilutaan taas,
mutta ei me kaaduta
Ei me menneisyyttä
kaduta eikä sitä kelata



Viimein kappale loppui ja kaikki saivat hetken levähdystauon. Osa jäi jutustelemaan salin keskiosaan sohvien ollessa varattuja. Tarjoiluosastolle syntyi tungos.
”Mitä minä sanoin?” Tenten kysyi leikitellen Nejiltä heidän siirtyessä väljemmille vesille.
”Olit oikeassa, kiitos Tenten-chan”, poika vastasi, ”ja muuten, sinä tanssit upeasti.” Puna helotti tytön kasvoilla.
”Arigatoo.” Kaksikko siirtyi saman sohvan ääreen Shikamarun, Temarin, Naruton, Hinatan ja Inon luo. Sakura oli hylännyt ystävänsä lähtiessään etsimään kadonnutta Uchihaa.
”Palaan kohta”, Neji sanoi Tentenille noustessaan paikaltaan. Häntä hieman harmitti jättää tyttöystävänsä yksin tuon tilanteen kanssa muiden katseiden kiduttaessa häntä. Olivathan he sentään tanssineet yhdessä.
Nejin olisi tehnyt mieli käyttää Hakke Kuushouta tien raivaamiseksi tarjoilupaikalla, mutta jätti sen ajatuksen toteuttamisen pois päiväjärjestyksestä.

Hetken jälkeen Hyuuga palasi paikalleen Tentenin viereen kahden lasin kera.
”Tässä”, hän sanoi ojentaessaan lasin tytölle.
”Kiitos”, Tenten sanoi punastuen kevyesti johtuen alati tuijottavista katseista heidän ympärillään.
”Kato! Mä olin oikeassa!” Ino kuiskasi Sakuralle, joka oli palannut tuloksetta etsintäretkeltään. Blondi ei tosin hallinnut ääntään kylliksi välttääkseen Tentenin mulkaisun. Juomaansa siemaillessaan Neji keskittyi tarkkailemaan serkkuaan, mutta hän uskoi tytön pärjäävän omin neuvoin. Eihän heillä ollut kuin vuosi ikäeroa! Pitikö Hiashi tytärtään todella niin avuttomana?

”Ja meno jatkuu! Seuraava kappale on Arashin Truth!” kailotti Kakashi mikkiinsä maskinsa suojista. Ino ja Sakura ryntäsivät ensimmäisinä tanssilattialle houkutellen ihmisiä.
”Aah! Tämä on aivan ihana biisi! Mennäänkö!” Tenten kiljahti tarttuen Nejin käteen yrittäen kiskoa tätä mukaansa.
”Tanssikaa te tämä tyttöjen kesken. Käykö?” poika anoi. Hinata oli siirtynyt blondin ja pinkkipään luokse ja kaikki kolme katsoivat Tenteniä viittoen tätä luokseen.
”Okei”, hän vastasi hieman haikeana, nosti kättään hyvästiksi ja kipitti muiden luo.


Yurari yureru hikari hitotsu,
itami iyasu koto naku kieru
"I take your life forever,
you take my life forever"
Hirari ochiru namida hitotsu,
omoi todoku koto naku kieru
"I take your life forever,
you take my life"


Tomaranai toki ni hisomu
(koboreochita namida no ato)
Toki ni hisomu
(kobore souna namida no iro)
Ai wa kitto furisosogu ame no youni
Modorenai
  
(koboreochita namida no ato)
Kiouku meguru
(kobore souna namida no iro)
[B]Subete ubawareta kono yo no hate ni[B]


Nelikosta muuttui viisikoksi Temarin liittyessä mukaan. Tytöt olivat taatusti tanssilattian kuningattaria. Kukaan ei voinut olla huomaamatta, miten sulavia, keveitä ja sulokkaita heidän liikkeensä olivat. Rannalle jääneet pojat eivät voineet olla irrottamatta katseitaan kunoicheista.
”Hieno homma Neji!” kailotti ääni Hyuugan vierestä.
”Mitä?”
”Sait sitten viimein kerrottua Tentenille”, Naruto kiusoitteli. Nejin onnistui säilyttää kasvonsa.
”Niin. Entäs sinä? Mitä sinä teit Hinatalle?” hän latasi takaisin. Nyt oli Naruton vuoro joutua piinapenkkiin.
”Ino ja Sakura-chan tulivat kertomaan bileistä, ja menin sitten kysymään Hinataa”, hän vastasi hieman nolostuneena. Neji hymyili, mutta ei ollut vielä lopettanut.
”Muistakin, jos hänelle käy jotain, minä tapan sinut.”
”Miksi se sinua liikuttaa?” Neji tarvitsi vain yhden sanan vastatakseen.
”Velvollisuus.” Kettupojan silmät venähtivät, kunnes hän otti etäisyyttä pojasta.
”Ihme tyyppi…”


Kanashimi...
Tatoe donna owari wo egaite mo,
kokoro wa nazomeite
sore wa, marude yami no youni,
semaru shinjitsu
tatoe donna sekai wo egaite mo,
ashita wa mienakute
sore wa, marude, yuri no youni
kegare wo shiranai
negai wa toumei na mama de



Viimeiset tahdit löivät viimein ja koko paikka puhkesi aplodeihin. Koko pitkän viisiminuuttisen tanssineet neitokaiset tunsivat itsensä otetuiksi seisoessaan kymmenien silmäparien edessä. Tentenin suklaasilmät löysivät etsimänsä, ja hän tunsi itsensä yhä iloisemmaksi nähdessään Nejin seisomassa Naruton vieressä taputtaen raivokkaasti. Tyttö riensi oitis pojan ja veti tiukkaan halaukseen. He olivat ääneti kuunnellen ympäristöä.
”Awwwww…” kuului heidän takaansa ja tyttö laski pojan irti. Syyllinen oli ollut Ino ja hänen takanaan Naruto iski Nejille silmää Hinata kainalossaan.

Pian Valvomon ”Mikä kesä?” täytti paikan rytmikkäillä soinnuillaan. Edes tytöt eivät jaksaneet enää riehua ja koko porukka siirtyi pöytänsä luo, jota Shikamaru oli heille auliisti varannut.
”Tämä meni helpommin kuin luulin”, Neji totesi Tentenille.
”Mikä niin?” tämä kysyi.
”Se, miten nopeasti muut tottuivat meihin, no, parina…” Tyttö hymyili ja suukotti poikaa kevyesti poskelle. Molemmat tajusivat menettäneensä yöunensa suhteensa vuoksi täysin suotta.

Temari yritti epätoivon vimmalla herätellä nukahtanutta seuralaistaan. Sakuran oli onnistunut löytää Sasuke piilottelemasta puusta, ja nyt pinkkipää ja Ino kurittivat poikaa yhteistoimin. Hinata näytti onnellisemmalta kuin koskaan, hän olisi luultavasti voinut nukahtaa kettupojan viereen. Tentenin voimat olivat hiipuneet ja hän nojasi tyytyväisenä silmänsä sulkeneena Nejin olkapäätä vasten. Hetki särkyi tytön liikahdellessa. Kaverukset Ino ja Sakura olivat kadonneet naistenhuoneelle antaen Sasukelle jälleen tilaisuuden paeta. Tenten päätti seurata kaveruksia.
”Palaan pian”, hän totesi Nejin nyökäyttäessä päätään. Poika näki tilaisuutensa tulleen ja kipitti DJ:n luo seuralaisensa kadotessa nurkan taa. Musiikki pauhasi, mutta Hyuuga kumosi sen ulos päästään kaivaen paperilapun taskustaan.
”Voisitko soittaa tämän?” hän pyysi ojentaen lapun Kakashille.
”Olinkin juuri aikeissa aloittaa hitaat. Kiitos.” Pojan silmät levisivät hetkellisesti lautasiksi. Konohan kopioninjan kyvyt eivät koskaan lakanneet ällistyttämästä nuorta neroa. Mies oli keksinyt kappaleen tahdin vain nimestä! Johtuiko se sitten hyvästä musiikkitietämyksestä vai tarkoista aisteista, se jäi arvoitukseksi. Neji siirtyi paikalleen odottamaan seuralaistaan, joka pian pyyhälsikin tätä kohti.

”No niin, ja nyt on aika hidastaa tahtia!” Kakashi ilmoitti ajoittaisten pettymysten huokausten luikerrellessa ulos yksinäisten, parittomien tyttöporukoiden suista. Osa etsi itselleen partneria, osalla pari seisoi heidän vieressään.
”Ensimmäinen kappale on Jennifer Love Hewitin ”I’m gonna love you.” Neji hymyili itsekseen ja katsahti seuralaistaan. Musiikki verhosi salin ja parit kokoontuivat.
”Tämä on niin kaunis kappale”, Tenten huokaisi unelmoivasti.
”Valitsin sen sinulle, saanko luvan?” Neji kysyi tarjoten kättään jälleen tytölle. Tyttö hämmentyi hetkeksi, mutta ei epäröinyt hetkeäkään ja kaksin pari katosi muiden kaltaistensa mereen.


Angel in disguise
Stories in his eyes
Love for every true
heart that it sees.

Was it just a lucky day
That it turned to look my way
Or is it Heaven right
before my very eyes



Parin katseen kohtasivat, eivätkä silmät kadottaneet kohdettaan. Tenten kietoi kätensä pojan niskan taa, kun Neji kuljetti omansa tytön vyötärölle tuoden tämän lähemmäs. Hyuuga vilkaisi pikaisesti Hinatan ja Naruton suuntaan. Shikamaru ja Temarikin löysivät hänen näkökenttäänsä, mutta hän lopetti tutkiskelun siihen. Viimein hän antautui musiikin vietäväksi, koko muu maailma katosi. Vain hänen edessään seisova tyttö oli tärkein, kaikki muu oli merkityksetöntä.
Tenten päästi hiljaisen huokauksen silkasta onnesta. Miten tämä tuntui niin tutulta? Aivan kuin hän oli aiemmin kuvitellut. Äkkiä hänen mieleensä palautui eilinen. Vastahan Neji oli kerännyt rohkeutensa pyytää häntä ulos, ja nyt he tanssivat ensimmäisiä hitaitaan! Tyttö muisti, kuinka poika oli kompuroinut tunteittensa myrskyssä, ja kuinka hän oli ohjannut hänet pois kuohuista kuin majakan valo. Side ruskeiden ja vaaleiden silmien välillä oli yhä koskematon.


He showed me all new things
The shimmer of moonbeans
I was blind, but now
he's helped me see.

I was lost but now I'm found
His happiness surrounds
And now I find that my
dreams can come true



Tyttö kuitenkin ymmärsi, hehän olivat sentään olleet hyviä ystäviä akatemiasta asti. Kaksikko oli aina harjoitellut yhdessä, viettänyt aikaa kahdestaan. He keinuivat hitaasti sivulta sivulle, kuin meren aalloilla. Tytöstä tuntui niin lämpimältä, niin turvalliselta. Hän tunsi sisällään, että poika tuntisi samoin. Sanat tai kuvat eivät riittäneet kertomaan tuosta tunteesta, siihen pystyi vain sydän.

Täysin huomaamattaan kaksikko oli ajautunut keskelle tanssijoiden kehää. Iloitsevat katseet olivat kuin kohdelamppuja, mutta niiden säteet eivät tavoittaneet noita kahta. he olivat täysin toistensa ja musiikin vietävissä. Väripilkut kisasivat ympäri tanssisalia. Tenten laski katseensa hetkeksi alemmas ja kohottautui kuiskaten yli musiikin:
”Kiitos Neji.” Hyuuga vastasi hymyillen lempeästi. Heidän tahtinsa hidastui entisestään. Poika painoi kasvonsa lähemmäs, pian molemmat hukkuivat hellään suudelmaan. Se maistui vadelmilta, tuntui kesäpäivältä. Neji kuljetti oikeaa kättään ylemmäs Tentenin hiusten sekaan. Tyttö painoi itsensä aivan kiinni poikaan, hän ei tahtonut päästää irti, koskaan.


Cause I'm gonna love you
for the rest of my life
I'm holding you safe here
in this heart of mine
I can't live without you cause
my soul would die
You know I'm telling the truth,
I'll spend the rest of my life loving you



Pian heidän huulensa erkanivat, mutta laulu jatkui, tyttö tiesi sen. Neji kohotti päänsä kohdatakseen Naruton virneen ja Hinatan satumaisen hymyn. Vielä hetken he saivat keinua onnellisuuden meressä, kunnes musiikki pysähtyi kuin seinään. Kaksikko sai osakseen kymmeniä taputuksia ja vihellyksiä. Kakashi ei voinut vastustaa kiusausta ja tempaisi mikin kouraansa.
”Ja annetaanpa oikein raikuvat aplodit Nejille ja Tentenille!” Tytön kasvoille nousi punertava helotus. Samoin pojalle, tosin ei yhtä voimakas. Neji säästi Hataken murhaavalta katseeltaan ja keskittyi sen sijaan uloskäynnin etsimiseen. Hajoama ringissä veti pojan huomiota kuin magneetti. Naruton seuratessa nuoremman Hyuugan kanssa pari istuutui vakiopaikalleen.

”Se oli ihanaa…” Tenten kuiskasi Nejin korvaan. Taaskin tyttö sai vastauksekseen tuon ihanaisen hymyn. Muutamat jäivät tanssimaan toista tanssia, mutta suurin osa lepuutteli jäseniään sivummalla. Britney Spearsin ”Everytimen” soidessa Neji kipaisi hakemaan heille lisää juotavaa. Hän oli nauttinut illasta täysin siemauksin, tietenkin hitaat olivat jääneet mieleenpainuvimpina hänen mieleensä. Tenteniäkään ei kaduttanut, että he olivat päättäneet tulla ulos kuorestaan.

Illan hämärtyessä Kakashi kuulutti viimeisen hitaan, joka oli Ayumi Hamasakin ”Dearest”. Tenten nojasi levollisena pariinsa heidän tanssiessaan, kuin hän olisi nukkunut.  Neji piti kätensä tytön ympärillä ja antoi tälle rauhan. Hänen katseensa lenteli ympäri salia, kunnes ne löysivät kellon, tuon armottoman ajannäyttäjän. Miten hänestä tuntui, että jokin nopeuttaisi aikaa hänen ollessa Tentenin kanssa?

Juhlat päättyivät viimein ja väki alkoi valua ulos. Ino ja Sakura seurasivat ihastustaan tämän talolle asti, kunnes Sasuken murhakatse sai kunoichit lähtemään koteihinsa. Shikamaru saattoi Temarin asunnolleen tytön pikkuveljien kulkiessa heidän vanavedessään. Nejin taluttaessa lähes unessa kulkevaa tiimitoveriaan, hän äkkäsi Naruton saattavan Hinataa kotiinsa. Poika iloitsi serkkunsa puolesta.

Kello kidutti Hyuugaa, mutta hän painoi asian mielensä perukoille. Herätettyään Tentenin tämän kodin luona parin oli aika hyvästellä.
”Kiitos Neji, minulla oli todella hauskaa.”
”Kiitos samoin. Ja huomenna taas harjoitukset”, poika muistutti.
”Voi ei! Tämän jälkeenkö pitäisi jaksaa nousta huomenna treenaamaan sen yhden hullun kanssa!” Molemmat puhkesivat nauruun, mutta poika rauhoitti tilanteen.
”No, hyvää yötä Tenten-chan”, hän sanoi vetäen tytön hyvänyönsuudelmaan.
”Hyvää yötä, Neji-kun”, tyttö vastasi suudelman loputtua. Juuri kun Neji oli kääntymässä lähteäkseen kotiinsa, hän kohtasi tutun hahmon edessään. Tentenkin huomasi tulijan, joka pian avasi sanaisen arkkunsa.
”Vai niin se olikin…”

Neji palasi kunoichin luokse asettuen tämän eteen Hiashin lähestyessä ääneti.
”Neji, kotiin, heti!” tämä komensi herättäen vähintään puolet naapurustosta. Tenten säikähti, kyyneleet kihosivat hänen silmiinsä. Neji yritti turvata tytön pitäen tätä kädestä. Poika loi vastustavan katseen, mutta taipui lopulta Hiashin edessä.
”Anna anteeksi”, hän sanoi päästäen irti tytöstä. Luoden haikean katseen taakseen, Neji katosi setänsä jäljessä jättäen Tentenin yksinäisyyteen.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Hestiny - 2009-10-10 18:28:19
Ihana jatko-osa taas <3 Juu, hieman jotain.. nooh, että kaikki eivät onnistuisi, draamaa seuraavaan jaksoon ;)

5p

Engaru - 2009-10-11 09:43:24
Loppu oli jostain syystä aika ihana, en sitten tiedä, olenko kieroutunut tai jotain... :''3

Ääh, nyt ei tule kunnon kommaa, anteeksi. ^^;

Daikon - 2009-10-13 18:06:38
Mitä mä nyt voin sanoa? Tää oli jotenkin niin ihanaa sekä kaunista. Tietyissä kohdissa ehkä olisin kaivannut hiukan enemmän kuvailua, mutta tämä oli todella hyvin näin.

Jätit kyllä sitten mielenkiintoiseen kohtaan. Todellakin.

Ei kuin vain naputtelamaan seuraavaa jaksoa!

Elikkäs täydet pisteet. : D

Nuti - 2010-01-15 17:12:10
WHOO! WHOO! Aivan mahtava! Pidin tästä, melkein haistoin sipsit ja tanssilattian vahan nenässäni kun luin tätä! TODELLA UPIAA!

Kohtia, joista etenkin pidin/joista repesin:

Jos näin oli, Naruton oli täytynyt olla ehdottaja, hänen serkkunsa olisi pyörtynyt viimeistään virkkeensä puolivälissä.
Choujiakaan ei liiemmin kiinnostanut kalorien poltto tanssilattialla.


Selvisipä myös Nejin salaperäisen lapun merkitys!

Mutta ihmettelen kyllä: Mikä kumma Hiashilla on nuorenparin suhdetta vastaan? No, selvinnee seuraavassa jaksossa!

HIGH FIVE!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste