Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Suuri kaappaus osa 5 - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1728 sanaa, 10894 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-10-17 21:39:53
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Dekkarificci on jo edennyt viidenteen osaan ja jännitys alkaa tiivistyä. Tobi kohtaa Sasuken ja Itachi käy juttelemassa Narutolle. Ja uusille lukijoille edellinen jakso löytyy täältä

Arvostelu
1
Katsottu 971 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Itachi ja Kisame mittailivat katseillaan aukeaa, jolla Konohan pankki sijaitsi. Itachi laski kulkureitit ja katsoi ikkunoihin. Hän totesi tehtävän enemmän kuin haastavaksi.

”Jos Konoha saa idean asettaa tarkka-ampujia katoille, olemme pulassa”, murahti Itachi.

”Onhan meillä Samehada pumppuhaulikko sekä sinun mangekyo konepistooli. Eikö sinun konepistooliisi saa liitettyä amaterasu liekinheittimen?”, totesi Kisame toiveikkaana.

”Saahan sen”, tuumi Itachi ja sai kovan yskän puuskan.

”Itachi, sinun on tehtävä jotain tuolle yskälle”, sanoi Kisame.

”Tämän päivän jälkeen teenkin”, yskäisi Itachi.

Kisame katsoi huolestuneena toveriaan, joka sylki ulos veren sekä purutupakan sekaista limaa. Kisame tunsi sillä hetkellä sääliä Itachia kohtaan. Hän halusi auttaa Itachia, mutta ei osannut. Itachi yski hetken ja nosti katseensa kohti Kisamea, sitten hän iski silmää:

”Älä huoli Kisame. Kyllä tämä tästä. Kuule tuossa lähellä oli ennen hyvä hampurilaisbaari, jos käydään syömässä siellä.”

”Sopii minulle”, tuumi Kisame.

Niin kaksikko jätti aukean taakseen ja lähti kohti hampurilaisbaaria.

---

Deidara ja Sasori astelivat Konohan pankin aulaan ja katselivat ympärilleen. Siellä täällä oli muutamia asiakkaita. Kassaholvi oli heistä katsottuna vasemmalla. Deidara viilsi huomaamattomasti hälytysjärjestelmän poikki. Sasori hymyili huomatessaan Deidaran sabotaasin. Kumpikin käveli lomaketiskille ja täytti lomakkeen, tämän jälkeen he siirtyivät jonoon. Molemmat odottivat aikansa ja pääsivät vuorollaan omalle palveluluukulle. Deidara nosti 5000 ryoa tililtään. Sasori taas nosti tilin tyhjäksi eli noin 20 000 ryoa. Molemmat astelivat ulos pankista hymyillen. Pian he saisivat paljonkin rahaa tililleen.

”No miten toimimme?”, kysyi Deidara

”Joudumme taatusti ensin tiirikoimaan lukon auki ja sitten saat räjäyttää oven palasiksi.”, sanoi Sasori.

”Vihdoinkin saan tehdä taidetta”, myhäili Deidara.

Kaksikko lähti kohti baaria, jossa Pain ja kumppanit olivat odottamassa.

---

Poliisipäällikkö Tsunade oli nauttimassa konttorissaan juuri kahvikupillista, kun paikalle säntäsi Konohan pankin pääkasööri, joka huohottaen kertoi asiansa:

”Huonoja uutisia rouva poliisipäällikkö. Akatsukit ovat Konoha cityssä.”

Tsunaden silmät olivat poksahtaa ulos kuopistaan ja kuuma kahvi purskahti kaaressa pöydällä oleville papereille. Tsunade kirosi mielessään ja sanoi:

”Epäilette heidän havittelevan Sunasta tulevaa rahalähetystä.”

”Mitä todennäköisimmin”, kasööri sanoi ja jatkoi, ”Olen huolissani, kun johtaja ei ole saapunut paikalle.”

”Eikä hän tulekaan”, sanoi ääni kasöörin takaa.

Shino oli ilmestynyt Tsunaden huoneeseen tuomaan raporttiaan Konohan pankinjohtajan kuolemasta.

”Lisäksi meillä on Orochimarun joukko riesanamme”, jatkoi Shino. ”Mistäkö tiedän, koska näimme Uchiha Sasuken.”

Tsunade luki raportin ja kiitti Shinoa tiedoista. Shino poistui huoneesta. Tsunade käänsi katseensa ensin kattoon, sitten hän siirsi sen kasööriin.

”Anna kun arvaan. Johtaja on kuollut”, totesi Kasööri.

”Kyllä, asianlaita on juuri tällä tavoin”, huokasi Tsunade.

Kasööri totesi, että hänen olisi otettava vastuu rahoista. Tsunade oli vaipunut omiin mietteisiin, eikä vastannut mitään, niinpä kasööri katosi anteeksipyydellen ovesta ulos. Tsunade havahtui ajatuksistaan hetkeä myöhemmin, kun oveen koputettiin. Sisään astui kovaotteisen erikoisjoukon päällikkö Danzo. Tsunade otti Danzon jäätävästi vastaan:

”Hmph…mitäs sinä tahdot?”

”Kuulin keskustelunne ja tulin tarjoamaan apuani”, hymyili Danzo.

”No, minä kuuntelen”, tuumi Tsunade.

”Tarjoan käyttöösi tusinan tarkka-ampujia sekä minut, sillä osaan käyttää kivääriä edelleen, vaikka rampa olenkin.”

Tsunade ei pitänyt Danzon ehdotuksesta ollenkaan, mutta Akatsuki oli saapunut kaupunkiin, joten kaikki apu oli tarpeen. Tsunade nyökkäsi hetken harkinnan jälkeen ja hyväksyi ehdotuksen. Hän sanoi:

”Selvä on, otan apusi vastaan.”

”Hyvä, et tule pettymään”, virnisti Danzo ja lähti ontuen pois Tsunaden luota.

---

Postijuna Sunatownista oli saapunut asemalle. Postivaunu oli irrotettu ja siirretty sivuraiteelle, jossa se odotti tyhjennystä. Veturia kiinnitettiin junan vaunuihin ja asemalaiturilla noustiin junaan sekä nähtiin jälleennäkeminen, kun sheriffi Gaara ja hänen apulaisensa Kankurou tapasivat komisario Shikamarun ja toisen Sunan apulaissheriffin Temarin.

Asemasillalla yksinäinen hahmo katseli, kuinka postivaunun viereen ajoi panssaroitu auto. Kaksi Konohan poliisin univormuihin pukeutunutta hahmoa rupesi lastaamaan panssariautoa. Tobi joka oli sillalla katselemassa laski, että panssariautoon meni viisi raskaanoloista metallilaatikkoa ja viisi painavaa postisäkkiä. Tobikin laski yhteen yksi ynnä yksi ja tuli tulokseen että laatikoissa oli paljon enemmän rahaa, kuin mitä lehdet olivat ilmoittaneet. Hän lähti sillalta ja käveli autolleen. Tobi oli jo käynnistämässä autoa, kun autoon syöksähti mies.

”Älähän käynnistä autoa vielä”, sanoi Sasuke.

Tobi hätääntyi ja alkoi etsiä omaa revolveriaan. Käden liike pysähtyi kuitenkin, kun hän kuuli aseen iskurin naksahtavan vireeseen. Hän huomasi katsovansa oman aseen piippuun. Sasuke virnisti ilkeästi ja tuumi:

”Pidähän kädet kauniisti korkealla. Koskaan ei tiedä onko aseessa Sharingan patruunoita.”

”Tobi on kiltti poika”, tuumi Tobi ja hikoili kylmää hikeä.

”Niinhän sinä sanot vai olisiko parempi lause, että Madara on kiltti poika”, virnisti Sasuke.

”Mistä sinä sen tiedät?”, uteli Tobi.

”Sillä ei ole väliä. Saat viedä viestin Itachille, että kohtaamme Uchiha Townissa tänään illalla keikan jälkeen.”, selitti Sasuke.

Lopuksi Sasuke nousi autosta ja asetti revolverin apulaiskuljettajan penkille. Hän lähti auton luo, jossa Suigetsu, Jugo ja Karin odottivat. Tobi tarttui aseeseen, mutta luopui aatoksistaan nähdessään Sasuken kohottavan kätensä nyrkissä ja tämän jälkeen avaavan nyrkin, josta tippui panoksia tomuiselle pihalle.

”Nähdään vanhus”, Sasuke huikkasi Tobille ja astui autoon.

Sasuken ja kumppanien auto kaartoi asemalta pois. Heidän matka kohti huoneistohotellia oli alkanut. Orochimaru odotti heidän raporttia.

Tobi nousi ulos autosta ja kävi keräämässä patruunat pihalta. Lopuksi hänkin käynnisti autonsa ja katosi asemalta kohti baaria, jossa Pain ja kumppanit olivat.

---

Ichirakun hampurilaisbaarissa tunnelma oli iloinen. Naruto oli pitkän tauon jälkeen päässyt upottamaan hampaansa Ichirakun kerroshampurilaiseen, jonka hänelle oli tarjonnut Kakashi. Sakura ja Jiraya olivat myös ruokailemassa.

Juuri kun Naruto oli saanut syötyä, sisälle asteli kaksi miestä. Kakashi huomasi heti toisen miehen kasvoissa olevat kaksi pitkää arpea. Arpinaama vilkaisi pöytiin ja huomasi nelikon ruokailemassa. Hän sanoi jotain toiselle miehelle ja jatkoi yksin matkaa kohti Naruton pöytää. Kohdalle tullessaan hän kysyi:

”Uzumaki Naruto?”

”Kuka kysyy?”, kysyi Naruto.

”Uchiha Itachi”, sanoi Itachi. ”Älä pelkää. En ole Kyubin perään, vaan haluan antaa sinulle jotakin.”

”On sinullakin otsaa ilmestyä tänne”, läksytti Jiraya.

”Ole sinäkin hiljaa hetki!”, ärähti Itachi.

Itachi laittoi kätensä taskuun, joka sai aikaan sen että Kakashi ja Jiraya vetivät aseet esille. Sakura nielaisi kauhuissaan. Naruto pelasti tilanteen:

”Rauhoittukaa, jos Itachilla on minulle asiaa, niin antaa hänen esittää asiansa.”

Itachi puhalsi helpotuksesta ilmat ulos keuhkoistaan ja nosti esille nahkaisen muistikirjan sekä lompakon tyylisen näyttötaskun, jossa oli Itachin kuvalla varustettu  henkilökortti. Kaikki katsoivat niitä ihmeissään. Itachi selitti:

”Tapaan Sasuken vielä tänään, joten en halua rikkoa illuusiota. Nyt jääkää hyvästi.”

Itachi kääntyi ja suunnisti odottavan Kisamen luo, joka oli saanut pakattuna ateriat. He katosivat pois ravintolasta ja jättivät hölmistyneen nelikon jälkeensä. Kakashi kokosi itsensä ensimmäisenä ja katsoi mitä Itachin tavarat sisälsivät. Hän huokasi:

”Tämähän on oikea pommi.”

”Mitä nyt?”, utelivat Sakura ja Naruto.

”Itachi on Konohan erikoisjoukon agentti”, sanoi Kakashi.

”Mitä Danzon johtaman porukan? Tätä en edes minä tiennyt”, ällisteli Jiraya.

Tsunade oli päättänyt käydä syömässä ennen kuin hän alkaisi valmistella operaatiota ja asteli juuri sillä hetkellä Ichirakulle syömään. Hän teki tilauksen ja huomasi samalla nurkkapöydässä istuvan nelikon. Tsunade asteli pöydän luo ja kysyi:

”No mitä te katselette?”

”Tätä”, murahti Kakashi ja ojensi Tsunadelle Itachin virkamerkin.

”Tämähän on erikoisjoukon agentin virkamerkki”, tuumi Tsunade.

”Aivan ja huomaatko mitä siinä lukee?”, kysyi Kakashi.

”Uchiha Itachi. Mistä te tämän olette saaneet?”

”Itachi kävi antamassa sen meille, sanoi ettei halua pilata Sasuken illuusiota. Mitä se nyt tarkoittaakin?”, kertoi Naruto.

Itachi siis on päättänyt, että Naruto on tärkeä osa, jos Sasuke haluaa tietää koko totuuden veljestään. Ovelaa lopetti Tsunade päättelynsä ja sanoi Narutolle:

”No nähtävästi saat kertoa Sasukelle totuuden.”

”Uskookohan Sasuke?”, epäili Naruto. ”Viimeksi kun kerroin hänelle jotain, niin hän ampui minulta olkapään hajalle.”

”No, Itachilla on keinonsa taatusti Sasuken varalle”, naurahti Tsunade.

”Onko Sasuke ampunut sinua?”, hämmästeli Sakura. ”Milloin oikein tämä tapahtui?”

Ai pahus, tuumi Naruto, tämä aihehan oli tabu. Naruto murahti vaisusti Sakuralle:

”Kerron sinulle joskus, kun on parempi aika.”

-Jatkuu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2009-10-18 11:11:10
Voi Itachi raasua ku se sairastaa :( toivottavasti se saa tarpeeks rahaa hoitaakseen itsensä kuntoon <3

Dei pääsi jo sabotoimaan, vihii~ :D

Toivottavasti tuolla Danzolla ei oo mitään omia suunnitelmia. En pidä tuosta hahmosta ollenkaan (edes mangassa) ja se voi keksiä mitä tahansa inhottavaa xD

Ihana tuo Sasuke <3 Näytti Madara-papalle kuinka asiat hoidetaan XD Hyvä Sasse~!

Mi-mitä!? Itachi on Konohan erikoisjoukon agentti! En osannu edes aavistella moista O__O Vau... tämä todellakin menee koko ajan mielenkiintoisemmaksi :D

Vai anto se Nautolle tavaransa. Toivottavasti Sasuken ja Itachin tapaaminen menisi hyvin :3

Jej, otit jälleen puheeksi sen että Sasuke on ampunu Narutoa :D en malta odottaa että saan tietää tarkemmin, miten kaikki tapahtui! xD

Tää ficci saa mut aina niin sekasin (hyvällä tavalla siis.) Juoni on niin kutkuttavan mielenkiintoinen ja aina tulee jotain yllättävää vastaan :)

Muutaman virheen taisin löytää:

”Tarjoan käyttöösi tusinan takka-ampujia sekä minut (tarkka) ;D ei pahalla, mutta sain tuosta virheestä makeat naurut xD

että panssariautoon meni viisi raskaanoloista metalli laatikkoa (metallilaatikkoa)
Tobikin laki yhteen yksi ynnä yksi (laski)

Saat 5p, jään odottelemaan innolla jatkoa ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste