Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Rauhan palatsi 8 END - Sid
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1051 sanaa, 6547 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-10-23 16:10:02
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Sekavaa on mutta enkelitarina jatkuu. Tai siis loppui.

Arvostelu
5
Katsottu 1116 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti

- EEEEEEIIIIIIII!!!!!!!

Herään omaan huutooni. Huokaisen ja pyyhin hikikarpaloita otsaltani. Tämän tehdessäni jähmetyn paikoilleni. Katseeni jähmettyy siipiini. Ennen niin valkoiset ja hohtavat siipeni olivat nyt täysin punaiset. Verenpunaiset.


- Älä huoli, N, se menee ohi, ääni sanoo. Käännän katseeni.


- Sinä!

Osa 8 Loppu

Katson hetken järkyttyneenä miestä, mutta sitten jokin muu kohtasi katseeni. Silmäni avautuivat ammolleen ja toljotin miehen kädessä olevaa objektia.

- Sai? Kuiskasin hiljaiseen ääneen.

Mies katsoi käteensä jossa hän roikutti ihmisen päätä. Sain päätä. Mies myhähti ja kääntyi taas katsomaan minuun heittäen pään sivullensa. Pää jäi katsomaan minua ainoalla silmällään jäätynyt ilme kasvoillaan. Toinen silmä roikkui verisellä poskella.

Tunnen kuinka paniikki iski hermostooni säväyttäen jokaisen soluni eloon, mutta vaikka tahdon liikkua en voi järkytykseni takia tehdä muuta kuin katsoa entisen omistajani päätä. Olen niin hermostunut, etten huomaa kuinka salaperäinen mies pyyhkii veristä kättänsä kaapuunsa.

Kolkko nauru kaikuu huoneen seinissä, jostain kuuluu kirkumista ja kuolonhuutoja, vaikka painan käteni korvilleni ja silti kuulen ne. Mikseivät ne lopu!

- Taidat kuulla ne, etkö kuulekin. Ne ovat kadotettuja sieluja, Naruto vain tosi enkeli voi kuulla ne.
Mies sanoo.

Kohotan katseeni mieheen ja tunnen kuinka kyyneleet valuvat alas poskiani pitkin leualleni tippuen alas häkin lattiaan. – Kuka olet? kysyn heikolla äänellä mieheltä painaen katseeni häkkini lattiaan kykenemättä enää kohtaamaan Sain kuollutta hymyileviä kasvoja.

Mies hymähtää pettyneen kuuloisesti.

- Ajattelinkin ettet muistaisi minua, onhan siitä jo parisataa vuotta kun näin sinut viimeksi. Tai siis en sinua vaan toista sinua. Mies naurahtaa mielipuolisesti. – En puhu järkeviä vai? No tietysti puhun toisesta sinusta. Ei Naruto, en puhu enkelistä vaan demonista. Olethan sinä siellä Kyuubi vai oletko vielä ajan toisella puolella rauhan palatsissa?

Siinä kohti nousen ylös. Mitä? En minä noussut ylös! Naurahdan. Mitä tämä on?! Tunnen voiman virtaavan sisälläni ja kaikki muuttuu yllättäen punaiseksi. Voiman tunne saa minut menettämään itseni sisällä asuvalle olennolle.

- Oi oi, Madara. Kutsuitko? Sanon, en kuitenkaan puhu omasta puolestani. Ääneni on yhtäkkiä karhea ja voimakas, tulviva energia hämmentää minua, mutta itsevarmuus saa minut pysymään aloillani.

Madara hymähtää taas ja tällä kertaa vastaan virneellä. Virnistäessäni tunnen kaksi kasvavaa torahammasta tekevän reikää alahuuliini. Tunnen pienen verivanan valuvan avoimesta haavasta leualleni.

- Oliko ikävä? Kysyin tarttuessani häkkini tankoihin ja vääntäen niitä kunnes saan itseni siitä läpi. Läpsäytän siipiäni kevyesti ja lennähdän Sain pään viereen ja potkaisen sen huoneen nurkkaan ja katson kuinka roikkuva silmä lähtee kokonaan irti.

Nostan kättäni hieman ja tahtoni voimalla heitän miehen seinään. Madara murahtaa, mutta en anna hänelle tilaisuutta nousta ylös vaan heitän hänet päin kattoa ja voimalla suoraan lattiaan. Kuulen kuinka vanhemman miehen kallo murtui aiheuttaen äkillisen kuoleman.

- Oi anteeksi, oliko vielä asiaa? Hiljaisuus. – Niin luulinkin.

Virnuilen kettumaisesti sille pienelle äänelle joka sanoo minulle, että tämä ei ole normaalia. Mikä minussa muka on normaalia? Olen mutaatioitunut ihminen jolla on enkeli ja demoni sisällään ja sen lisäksi puolet DNA:stani kuuluu ketuille.

- Minä en ole oikein tavallisimpia olentoja maan päällä…

Tuttu aromi syöksyy hajuverkostooni. Käännän katseeni ovelle punainen chakra häipyen ympäriltäni, siivet valkoisina ja silmät sinisinä. – Sasuke?

Ovi aukeaa ja sisään astuu henkilö jota olin juuri odottanutkin. Levitän siipeni ja lennähdän pikaisesti Sasuken luo ja halaan tätä.

- Naruto oletko kunnossa? Hänen komea äänensä kysyy. Nostan katseeni hänen mustiin silmiinsä ja painan huulemme raivoisaan suudelmaan.

Suudelman jälkeen Sasuke katsoo huoneeseen ja huomaa ruumiin, ja Sain pään. Hän pudistaa päätään ja taluttaa minut oven ulkopuolelle.

Katson rakastani hetken aikaa ja älähdän yllättyneesti kun hän nostaa minut morsiusmaisesti syliinsä ja kantaa minut makuuhuoneeseen sulkien oven jalallaan. Hän kaataa minut sängylle varoen ja painaa intohimoisen suudelman huulilleni.

***WARNING; SEX AHEAD***

Sasuke siirtyy hitaasti päälleni ja nostaa paitaa joka minulla on päälläni alushousujeni lisäksi. Hän painaa suudelman toiselle nännilleni hieroo toista. Suudelmat jatkuvat yhä alemmaksi vartalollani ja pian tunnen paineen alavatsassani.

Sanoja ei tarvita. Sasuke työntyy hitaasti sisääni ja iskee suoraan siihen pisteeseen mikä saa minut kiljumaan himosta. Rajut rytmikkäät työnnöt ajautuvat yhä enemmän ja huokailen jokaisen työnnön ajaessa minua lähemmäksi huippua.

Viimeinen työntö ja sperma syöksyy vatsalleni, Sasuke seuraten perässä laukeaa sisälleni ja romahtaa sitten päälleni.

**** OHI ON***

- Rakastan sinua, sanon vieläkin huohottaen.

- Minäkin sinua rakas. Sasuke sanoo alkaen silittäen hiuksiani, - Rakastan kaikkia sinussa, Enkeliä, Demonia ja vieläpä kettuakin… Olet minun.


Hymyilen vaipuen vielä syvempään uneen viimeinkin rakastettuna.


---------------------------------------------------------------------------------
MOOOOOOOOOOOI!!! Anteeksi noista Neljästä kuukaudesta ja siitä että tämä loppui jo ja tämän osan lyhyydestä. MUTTA! Ennen kuin managerini huutaa taas minulle minun on pakko sanoa, että ajattelin tehdä vielä niin kuin epilogi oneshotin joka kertoo Naruton ja Sasuken lapsuudesta taivaassa, mutta katsotaan sitten jos jaksan tehdä sen. Minä tiedän että tämä tarina ei tee mitään järkeä ja varsinkin loppu oli kummallinen, mutta hei! Ei ole pakko lukea. Kysymyksiä saa laitella jos jotain jäi epäselväksi, muuten Kiitos jos luitte. *Karkaa paikalta*

Kommentit (Lataa vanhempia)
Kaeru - 2009-10-23 16:35:38
Mukava, että jatkoa tuli viimein.
Tykkäsin =D Tosin loppu oli turhan nopea, olisin toivonut, että tämän osan kohtaukset olisi laitettu kahteen osaan, hieman enemmällä kuvailulla. Varsinkin tuossa kohden, jossa (jos oikein tajusin) Kyubi ottaa Narskasta vallan. Ja sama pätee lopussa.
Puheen vuorot voisi myös laittaa omille riveilleen.
4p~

Riri - 2009-10-23 18:13:39
Uh. <3 Tää on aivan mahtava. Kuvailu ja kaikki on niin kaunista ja ihanan täydellistä. Sä osaat kirjottaa kuin enkeli!

Pieniä kirjoitusvirheitä oli, mutta niistä en nyt sakota. Tarina voi olla täydellinen, vaikka niitäkin olisi (hieman). Aikamuotojen hyppeleminen kuitenkin häiritsi. En kyllä tiedä häiritseekö se kovinkaan paljoa muita, mutta kuitenkin. Se on asia, josta minä aina ja ikuisesti jaksan valittaa. xD

Annan kuitenkin nyt viisi pistettä. :)
(Pliis, tee se epilogi meille!)

Nekop - 2009-10-24 09:17:21
Tää oli niin ihana ja liikuttava. Toi loppu oli niin ihana Naruton kannalta, että aloin itkee. *Nyy*

5p ^^

Sääli, että tää loppu, mutta hyvä että loppu oli onnellinen.

:}

haru-97 - 2012-03-13 20:46:19
Surullista. Mutta niin ihanaa!!! Hyvä Madara!!!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste