Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kahlitun kyynel 1/? - Nekop
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1458 sanaa, 8801 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-10-29 05:43:37
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Tässä on eka osa. En tiiä montako tulee, mutta kyllä jatkoo ilmestyy.

Yaoi ja raiskaus varoitus, jos ei tykkää ei lue.

Mutta lukekaa ja nauttikaa! ^^ (jos pystytte) ^^'

Kommenttia??? :DD

Arvostelu
9
Katsottu 2073 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Hän istui fysiikan-luokassa ja katseli ulos ikkunasta, oli tylsää. Opettaja selosti jotain, mutta hän ei kuunnellut. Hän havahtui kellon sointiin ja juoksi ulos luokasta. Kello oli 16:45, oli talvi ja ulkona pimeää. Koulun käytävät olivat tyhjentyneet, koska oli perjantai ja joululoma alkoi tänään.
'Minun on päästävä pois!'
Poika ajatteli kyyneleet silmissään. Hän juoksi koulun aulaan ja nappasi takkinsa. Hän veti takkia hätäisesti päälleen, nähdessään varjoja pimenevällä ja hiljaisella käytävällä. Hän yritti paeta, mutta kaatui ja tunsi vaaleiden hiustensa valahtavan silmilleen. Pian hän tunsi puukon viiltävän takkinsa vasemman hihan rikki. Ne halusivat hänet taas! Hän nousi ja juoksi ulos koulusta, pimenevään iltaan.

Hän tarpoi paksussa hangessa vasta tuuleen, kun kuuli skootterien tulevan perässään ja kiljaisi. Hän juoksi bussipysäkille ja hyppäsi linja-autoon, joka tulikin juuri sopivasti. Poika istui takapenkille, onneksi joululoma oli alkanut ja hän sai kerrankin olla rauhassa noilta hulluilta pervoilta, jotka olivat ahdistelleet häntä jo monta vuotta. Hän oli shokissa, mutta eiväthän ne voineet häntä kotiin seurata, kai.

Hän nosti mintunvihreän pörrötakkinsa hupun päähänsä ja painoi nappia. Hän jäi kyydistä ja käveli kotiaan kohti  pimenevällä metsätiellä. Blondi käveli räväkästi ja kuuli skootterit takanaan, jälleen. Hän parkaisi ja lähti juoksemaan, hän kuuli, kuinka yksi skootteri hidasti ja kaksi kaarsi hänen eteensä. Poika tunsi voimakkaat kädet lantiollaan ja huusi:
"Päästä irti, hullu perverssi!"
Mutta toinen ei kuunnellut vaan työnsi terävän neulan pojan kaulaan, jolloin tämä vaipui tajuttomuuteen.

*****8 vuotta sitten:
"Huomio lapset, kuunnelkaas hetki!"
Iruka huudahti ja kiinnitti lasten huomion itseensä.
"Tämä on uusi poika, Naruto Uzumaki. Hän on 5 vuotta ja tosimukkava, olkaa hänelle kilttejä."
Iruka selosti pienen,  blondin pojan piileksiessä takanaan.

Naruto istui nurkkaan, otti lelukorista nallen ja alkoi leikkiä sillä. Kolme poikaa tuli hänen luokseen ja katselivat häntä. He ottivat nallen pois, saaden blondi huomion itseensä. Pojilla oli tummat vaatteet, joissa oli pääkalloja. Pojat olivat Narutoa noin vuotta vanhempia, mutta menisivät kouluun vasta ensi vuonna. Pojat näyttivät myös erittäin ilkeiltä. Pojat virnuilivat, kun näkivät toisen kyyneleet ja repesivät häijyyn nauruun, kun kuulivat blondin nyyhkytyksen. Pian ilo kuitenkin loppui, sillä Iruka tuli paikalle.
"Sasuke, Sai ja Gaara, antakaa se nalle heti takaisin Narutolle!"
Hän karjaisi vihaisesti, jolloin pojat heittivät nallen takaisin niiskuttavalle Narutolle ja lähtivät.
"Oletko kunnossa, Naruto?"
Iruka kysyi huolestuneena. Poika nyökkäsi, pyyhki kyyneleensä ja jatkoi leikkiään nallella.

Pian oli aika mennä ulos, kaikki lapset pukivat takkinsa ja kenkänsä, mennen ulos. Naruto istui marja pensaan katveessa, joka kasvoi leikkimökin vieressä. Oli syksy ja ruska-aika kauneimmillaan. Pian hän tunsi kädet ympärillään, jotka raahasivat hänet leikkimökkiin, mutta tätä ei kukaan nähnyt sillä piha oli todella suuri ja aikuisia oli vain kaksi, joista toinen oli aina sisällä ja lapsiakin oli todella vähän.

Leikkimökissä oli verhot ikkunoiden peitteenä ja ovi pantu säppiin. Leikkimökkiin ei tullut kukaan, koska muut lapset tiesivät, että se oli ilkeiden poikien tukikohta. Naruto näki aikaisemmat pojat ympärillään ja kirkaisi, hän huusi Irukaa, mutta tämä ei kuullut, sillä oli toisellapuolella valtavaa pihaa. Naruto kiljui ja kiljui kolmikon piirittäessä hänet. Sasuke astu Naruton eteen ja alkoi pussailla tämän kasvoja.

Naruton silmät laajenivat, hän oli heti tiennyt, etteivät nuo pojat olleet kilttejä, mutta tämä... Blondi sulki silmänsä ja pudisteli päätään.
'Ei!'
Hänen silmistään alkoi valua kyyneliä, kun pojat piirittivät hänet, alkaen pussailla häntä joka paikkaan missä eivät vaatteet olleet tiellä.*****



*****6 vuoden kuluttua:
Nyt Naruto on jo ala-asteella ja samalla luokalla ahdistelijoittensa kanssa, sillä nämä olivat jääneet luokalle. Hän istui paikallaan ja katsoi ulos ikkunasta.
"Naruto, viimeisen kerran, mene välitunnille!"
Kakashi-sensei käski, mutta blondi ei tahtonut, sillä tiesi Sasuken, Gaaran ja Sain odottavan käytävässä, jotta saisivat satuttaa häntä.

Naruto piti kynsin hampain kiinni pulpetistaan, mutta Kakashi raahasi hänet ulos luokasta, lukitsi oven ja meni opettajienhuoneeseen. Kun Sasse ja kumppanit näkivät sensein lähtevän he tulivat esiin. Gaara tuli blondin luo, silitti hänen poskeaan ja pakotti tämän pitkään ja rajuun kielisuudelmaan kanssaan. Sasuke lähestyi heitä ja otti Naruton käsistä kiinni pitäen niitä paikallaan, kun Sai laski kätensä blondin pepulle. Naruto ynähti pienesti Gaaran suuhun ja tunsi, kuinka Sai työnsi kätensä hänen housujensa sisään...*****



*****Neljäkuukautta ennen sieppausta:
Seiska-luokka oli alkanut ja Narutoa pelotti, koska nyt tulisi lisää ongelmia. Ensin Sasuken jengi pakotti hänet pussailemaan kanssaan päiväkodissa, sitten he pakottivat hänet suudelmiin ja lääppivät häntä ala-asteella, mikä tiesi sitä, että pahimmassa tapauksessa ahdistelu nousisi yhden ja viimeisen pykälän asteikossa, mikä taas tiesi... Raiskauksia.

Se mitä Naruto oli pelännyt, tapahtuikin vaivaisen viikon sisällä:
Naruto käveli tyhjällä käytävällä. Oli vapaatunti, joka tarkoitti heidän koulussaan tunnin välituntia. Naruto käveli siivouskomeron ohi ja tunsi voimakkaan nykäisyn kädessään, jonka johdosta kaatui komeroon. Hän nousi istumaan nähdäkseen tiettyjen ahdistelijoiden pervot virneet.

Poika nousi seisomaan polvilleen, Gaara oli kadonnut pienen savupilven ja puffahduksen myötä. Mutta pian hän tunsi tönäisyn selässään ja kaatui nelinkontin komeron lattialle. Hän tunsi Gaaran vetävän hänen housunsa alas...
"Ei! Lopettakaa! En ole mikään huora!"
Naruto huusi hädissään.
"Korjaan: et ollut huora."
Sasuke totesi häijysti naurahtaen, kumartui alas ja nuolaisi blondin poskea. Ja ennen kuin poika ehti edes tajuta, Gaara oli vetänyt omatkin housunsa alas ja työntänyt ison mulkkunsa häneen. Naruto parkaisi kivusta Gaaran alkaessa liikkua.
"GRRH"
Gaara ännähti kiimaisesti. Naruto käänsi katseensa punapäähän, mutta Sasuke käänsi hänen katseensa takaisin itseensä.
"Mit..?"
Naruto ei saanut lausetta loppuun, kun korppi työnsi kasvaneen erektionsa hänen suuhunsa.
"Ime sitä, nyt."
Sasuke vaati ja lisäsi vielä:
"Ja jos et ime tiedät mitä tapahtuu."
Sasuke virnisti, kun Naruto alkoi imeä. Korppi pystyi lukemaan blondin kyynelten peittämistä silmistä lauseen:
'Ei, kiltti. Ei puukkoa.'

Sai tuli myös pojan luo, hän meni makaamaan selälleen lattialle blondin kovuuden kohdalle ja otti sen suuhunsa imien sitä rajusti. Naruto ynähteli hiljaa Sain tehdessä kolttosian hänen haarojensavälissä. Juuri, kun Naruto alkoi tottua Gaaraan sisällään tämä nopeutti tahtia. Naruto ynähti nyt todella kovaa ja tunsi laukeavansa Sain suuhun, kun taas Sasuke laukesi hänen suuhunsa. Sasuke pakotti uhrinsa nielemään kaiken minkä sai. Saikin nieli kaiken mitä blondi hänelle antoi ja nousi ylös.

Korppi vetäytyi ulos toisen suusta raskaasti huohottaen. Hän silitti blondin hiuksia ja kehui hiljaa:
"Hyvin tehty, oma pikku huoramme."
Naruto punastui rajusti ja huusi kovaa, kun Gaara laukesi hänen sisäänsä.

Pojat kaivoivat lompakot esiin ja heittivät kaikki Narutolle 25 euroa, paitsi Gaara joka heitti tälle 50 euroa. Pojat lähtivät jättäen Naruton itkemään komeroon, likaisine rahoineen.*****



Naruto heräsi. Hänet oli viety johonkin hämärään huoneeseen ja sidottu sänkyyn. Hän oli mustastasilkistä tehdyn peiton alla, ilman vaatteita. Hänen päätään jomotti ja hänen kaulansa oli kipeä. Huone oli tyhjä, siellä ei ollut kuin yksi pieni ikkuna,  josta hento kuun loiste pyrki sisään.
"Ai, sinä heräsit."
Hän kuuli äänen vierestään ja katsoi pelästyneenä tuntematonta miestä, mutta hänessä oli kyllä jotain todella tuttua...

Kommentit (Lataa vanhempia)
Haruna - 2009-10-29 14:03:02
Hyvä Nekopöö. Täydellistä yötä. Sori en jaksanut lukea puoliakaan koska olet lukenut tämän minulle jo ainakin tuhatkertaa,mutta ERINOMAISTA

5pojoo

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<33<33<3<3<3<333<33<3<33<3

kateka - 2009-11-03 12:10:20
toi kohta jo sai sasuke ja gaara otti nallen.. mulla = 8D ja sit se pusssailu 8'DDD ja sit se yaoi kohta oli ihan et 8DDDDD<33<3 VAUU<3<3 ootan innolla jatkoa :3 5p

kateka - 2009-11-03 12:11:03
ps lisää sainarua ;3 pliis?

Dadoo-Dattoo - 2009-11-18 14:23:55
JEIJ! Olen tyhmä ja älysin lukea tän vasta nyt.. Hyvä kuitenkin... 5p... Ja lisää kehiin.. >:3

Tuun lukee tän saman tien kun äkkään jatkon saapuneen. >:3

NarutoAngel - 2010-02-13 13:10:36
TÄÄ O MAHTAVA!
Jatkuuko millo..? >8D
5 pojoo!

Haruna - 2010-02-17 12:47:11
Kagomee. missä se jatko viipyy. haluun jatkoo :(

HidaTaya - 2010-03-03 13:40:15
I-H-A-N-A......... jatkoa ja ööh... 5p koska en löytäny kirjotus virheit ja teksti sujui hyvin.... ^^"

Haruna - 2010-07-01 06:03:07
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! IHANAAAAAA!!!!!



5555555555555555555555555555555555555555555800000000000000000000000000000000000p. <3<3<3

Andawarudoichi - 2010-08-08 18:42:24
IHANA!<3 Jatka, viis pojoo. Juujuu, oon perverssi

horaaneko - 2010-08-28 15:21:58
EI GAARA OLE NOIN ILKEÄÄHH!!! T^T luen nyt kaikkia maailman ficcejä, joissa esiintyy ihana pikku Sabaku no Gaaramme. <3 alussa oli kirjoitusvirhe: mukkava, piti olla kai mukava. -_^ *katselee Gaaran kuvaa ja yrittää luoda tämän naamalle pervon virneen. Kaatuu nauraen lattialle* >///<

haru-97 - 2012-02-15 21:11:20
En ymmärrä miks Sai ja Gaara ovat aina niitä ilkeitä ja tunteettomia raiskaajia. Molemmat ovat ihania hahmoja. ONKS NE TEHY JOTAIN VÄÄRÄÄ!!!! Sasuke raiskaajana yllätti myös vaikka nykyään hän Narutoa ja muita konohalaisia kohtaan on tunteena vain viha. No kuitenkin. Ihan kiva ja luettava teos

TobiKun - 2012-05-29 15:20:03
Ei, minä EN ole pervo. Mutta ihana ficci oli tämäkin. Niistä lukuisista jotka olen lukenut...

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste