Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
It's just a Love. - DDeidara
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 4678 sanaa, 28370 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-11-20 19:02:43
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Joo. Tää on mun ja mun bestan (karkki) tekemä ja mun kirjoittama Joo mulla ei oo oikee aikaa kirjoittaa tähän joten sanon lyhyesti: Paritukset: SasoHina, DeiIno ja joitaki pieniä mainuttuja esim KakaIru. Ja tekijän kommenttina: SE ON OHI!!!!
Kertokaa mitä piditte :)

Arvostelu
1
Katsottu 910 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Opettaja astuu luokkaan mukanaan kolme poikaa, vilkaisen heitä nopeasti ja jatkaan viime päivänä saatua monistetta.
Hinata Hyuuga. Se on ainut mitä olen aikaiseksi saanut teen pari ensimmäistä ja vilkaisen vieressäni istuvaa Inoa. Ino on ollut ystäväni niin kauan kuin jaksan muistaa. Tíedämme toisistamme kaiken.
Ino katsoo eteenpäin kynänsä päätä pureskellen. Inon vanha jekku. Kukaan ei ole huomaanut opettajista että Inon kynän pää on oikeasti tikkari.
Katson minne Ino on katsomassa. Luokan edessä on kolme poikaa. Blondi jolla on vähän pitkät hiukset, toiseksi lyhyin. Pisinmällä on mustat hiukset aika pitkät neki. Kolmas on punahiuksinen. Lyhyet. Suloinen..
Opettaja sanoo heidän nimet: Itachi, Deidara ja Sasori. He katsovat ympäri luokkaa ettien paikkoja. Itachi, se jolla on mustat hiukset, istuu meidän väliin. Deidara, blondi, istuu Inon eteen. Ja Sasori istuu Deidaran viereen mun eteen.
Itachi ja Deidara lainaa Inolta kynää. Nostan katsettani paperista eteenpäin kun huomaan että Sasori on kääntynyt muhun päin.
"Onko sulla lainata kynää?" Ensimmäinen asia jonka se mulle sanoo. Kynä. Mä katson sitä hetken aikaa ja olen juuri sanomassa että: Joo on mulla. Kun muistan että mulla on jäänyt penaali kotiin ja joudun itsekkin lainaamaan Inolta kynää ja pyyhkäriä.
"Ei oo.. Lainaa Inolta." sanon hiljaa takaisin.
"Riisipallo? Mennään sitten syömään yhdessä." Ino sanoo ja kurottuu Itachin yli katsomaan mua.
"Joo." vastaan Inon katseeseen ja nousen ylös juuri kun kello soi.
Kävelen Inon kanssa ruokalaan. Istumme Sakuran, Temarin ja Tentenin kanssa samaan pöytään. Syömme nopeasti ja lähdemme seuraavalle tunnille.
"Mitä?!? MAHTAVAA!! Hinata! Meillä ei ole enää tunteja! Päästään pois!! Paitsi äikän tunti mutta.. Kahta viimeistä ei oo!!" Ino sanoo ja halaa mua. Deidara, Sasori ja Itachi tulee meidän luokse. "Mennään käymään kaupassa!" Ino sanoo ja lähtee kävelemään käytävän päähän ovesta ulos. Me otetaan Ino kiinni ja lähdetään kävelemään rinnakkain lähellä olevalle kaupalle.
Ostetaan pari yhteistä tikkaripussia ja lähdetään kävelemään takaisin. Kompastun johonkin Sasorin kanssa yhtä aikaa. Itachi, Ino ja Deidara juoksevat pois..? MIksi?
"Oletko sä kunnossa?!" katson vieressäni makaavaa Sasoria ja hymyilen pikkaisen.
"Olen.. Mutta sä et taida olla.. Sulla on poskessa haava." Sanon ja hipaisen Sasorin poskea. Sasori autta minut ylös ja jatkamme matkaa takaisin koululle. "Mihinköhän me kompastuttin?" Sasori kysyy miettelävästi ja katsoo taakseen.
"En tiedä.." jatkamme kävelyä. Kun pääsemme koululle on äidinkielen tunti jo alkamassa. Kun Gaara, Sasuke ja Neji heittelevät luokassa lennokkeja ja pyyhkärin palasia laittaa Kurenai minut ja Sasorin siivoamaan poikien jälkiä. He ehtivät jo luikkia pois luokasta.
"Seuraavan kerran ne saa itse siivota jälkensä ja mä pidän siitä kans huolen!" sanon lähinnä itselleni.
"Eikös Neji ole sinun serkku?" Sasori sanoo ja katsoo mua kysyvästi.
"Joo.. on." vastaan hiljaa ja kompastun reppuuni.
"Oletko sä kuunnossa?!" Sasori kysyy ja ojentaa kätensä auttaakseen minut ylös. Sasori kiskaisee minut ylös ja painautumme seinää vasten. Huulemme ovat parin sentin päässä toisistaan. Suudelma.. Siitä lähtien liikuimme aina yhdessä. Jopa kuukauden päästä.

Kävelemme Sasorin kanssa urheilukentälle torstai aamuna. Kun pääsemme perille on siellä jo Itachi, Deidara ja Ino valmiina.
Ei me olla kuukaudessa paljoa muututtu.. Sasori on kasvanut ehkä pari senttiä. Pojilla on verkkarit ja tummat T-paidat, paitsi Deidaralla jolla on punainen huppari. Inolla on verkkarit ja musta toppi jossa on kirkkaan punainen tomaatti. Istumme katsomoon juttelemaan. Sakura ja Temari tulevat meitä kohti.
"Tuletteko te tänää sinne diskoon? Se on tänään täällä, illalla." Sakura kysyy innoissaan.
"Jooo..! ME tullaan. kaikki!" Ino vastaa hymyillen. Sakura ja Temari hymyilee Inolle takaisin ja lähtevät.
"ME?! Ketkä me?" Sasori kysyy Inolta kummissaan. "No sinä, minä, Hinata, Dei ja Itachi! Ketkä muutkaa voisi olla ME?!" Ino kysyy hymyillen.
En sano ääneen mutta ajattelen että tietty! Ketkä muutkaan voisi olla ME!? Olemme aina yhdessä.! Juttelemme siitä diskosta kun Iruka tulee hätistämään meitä tunnille. "Tunnille siitä! Tunti on alkanut jo 10 minuuttia sitten!" Menemme kentälle jolla ollaan ilmoittamassa että pelaamme jalkapalloa. Tytöt vs. Pojat. Viiden tunnin päästä Neji kamppaa mut. Sasori auttaa mut pystyyn ja auttaa mut myös suoraan sisälle.
"Oletko kunnossa?" Sasori kysyy ja istuu viereeni. Juuri kun suutelemme Sakura astuu sisään.
"O-oi.. Anteeksi!" Sakura huudahtaa vähän aikaa katsottuaan kun hän aukaisee ulko-oven kuuluu ulkoa Inon kiljumista ja Nejin kiroilua. Sasorikin nousee ylös kysyy olenko kunnossa ja lähtee. Olen sisällä vähän aikaa ja nousen ylös ja lähden kentälle. Kun katson kentälle näen että Sasorille, Inolle, Itachille ja Deidaralle ollaan pitämässä saarnaa ja Nejiä, Kankuroota ja Gaaraa ollaan raahaamassa pois. Sasori lähtee pois kun saarna on loppu. Itachi ja  Deidara juoksevat Sasorin perään. Menen Inon luokse.
"Mitä tääl oikee tapahtu?" Kysyn Inolta hiljaa.
"Ei mitään.." Ino vastaa mutta, en kuule kun hän jatkaa: "Ei sinun tarvitse vielä tietää.."

Kun katson itseäni ja Inoa peilistä en voi kuin vain hymyillä.
Tummaa. Kummallakin. Kun lähdemme disko paikalle on jo pojat paikalla.
"Hei!" Itachi sanoo hymyillen. Sasori ja Deidara hymyilevät. Ino menee Deidaran luokse ja ottaa häntä kadestä kiinni.
"Mennäänkö?" Ino sanoo hymyillen. Hän lähtee juoksemaan Deidaran ja Itachin kanssa kilpaa. Juoksen Sasorin kanssa perään nauraen. Kun pääsemme sisään soi siellä jo Smile.dkn Mr wonderfull. Ino ottaa Deidaraa kädestä kiinni ja raahaa tämän keskelle lattiaa. Olisinpa yhtä rohkea kuin Ino. Ajattelen itsekseni samaan aikaan kun katselen Inon ja Deidaran tanssimista. Vilkaisen samalla Sasoria.
"Mennäänkö istumaan?" Kysyn Sasorilta. Menemme Sasorin kanssa istumaan reunalle. Hetken päästä tulevat Ino ja Deidara takaisin iloisesti hymyillen.
"Ettekö te ole olleet tanssimassa?" Itachi kysyy tullessaan takaisin vessasta. Katson Deitä, Inoa ja Itachia. He ovat niin.. Pirullisia? Ei. Ei sitä voi edes sanoa. He ovat mahtavia. Iloisia. Kun Caramelldansen räsähtää soimaan saavat Ino Ja Deidara idean.
"Mennään lavalle!!" Deidara sanoo iloisesti pomppien. Olen vaastustamassa ideaa. Ei..! Miten?! Kaikkien edessä? Ei!
"En mä tiedä.." Sanon hiljaa. Sasori nousee vieressäni ylös ja nostaa mut ylös.
"Ja lavallehan me mennään.!" Dei, Ino ja Itachi tulevat nauraen ja käsiään taputtaen perässä. Kun Sasori laskee mut takaisin alas huomaan seisovani lavalla heidän kanssaan. Kaikki ovat kääntyneet katsomaan. Deidara ja Ino alkavat laulamaan. Itachi tanssi leveästi hymyillen. Sasori menee Itachin luokse ja alkaa myös tanssia. Seison siinä Inon vieressä. Järkyttynyt. Jähmettynyt. Ino ottaa kädestäni kiini ja hymyilee.
"Lauletaan." Hän kuiskaa. Ino katsoo mua. Bilettäjät katsovat. Dei tulee toiselle puolelleni ja hymyilee.
"Nyt." Hän kuiskaa myös, hymyillen.

..Nu är vi här med  Caramelldansen! ...

"No huhhuh!" Itachi toteaa lukien kaikkien ajatukset kun tulemme alas lavalta."Mä käyn vessassa." Itachi lähtee hipsimään niin nopeasti kuin pystyy.
"Se meni aika hyvin." Sasori sanoo. Käännyn ympäri. Sasori hymyilee ja istahtaa seinustalla oleville tuoleille. Katson hetken aikaa ympärilleni. MIssä Dei ja Ino?
"Ne lähti tanssimaan. Taas." Sasori sanoo hetken päästä. " Siis Deidara ja Ino."
"Aa.. Joo.."
"Mennään." Sasori sanoo ja nousee ylös.
"Häh?! Eihän me voida!"
"Tanssimaan. Tarkoitin." Sasori sanoo ja hymyilee. Katson häntä hämmästyneenä. Tanssimaan..? Ennen kun ehdin vastata on Sasori jo nykäisyt minut mukaansa keskelle lattiaa. Tunnen hänen kosketusen, haistan hänen tuoksun.. Sasori.. Äkkiä hän alkaa jännittämään. Lihakset ovat jännityneinä.
"Sasori?" Kysyn ja katson Sasoria. Neji on tullut viereen. Katson Nejiä hetken. Mitä..? Neji..?
"Niin? Olikos herralla tärkeätäkin asiaa?" Sasori sanoo ja katsoo Nejiä kylmästi. Katson heitä hetken.
"Mä en päästä Hinatasta irti. Sä et sitä satuta." Neji kuiskaa ääni vahvana Sasorille. "Tapellaan sitte vaikka. Mä. En. Päästä. Sitä. Pois.!"
"Sä puhut koko ajan siitä.. Sillä on nimikin: Hinata. Hinata ei ole vain joku tavara jonka sä omistat. Sä et voi vain päättää että noniin se on mun. Ja kukas on sanonut että mä olen luovuttamassa Hinatasta?" Sasori sanoo takaisin. Neji..? Sasori? Katson heitä ymmäläni. MItä tämä on? Itachi tulee takaisin. Hän vetää mut takaisin, kauemmas Sasorista ja Nejistä. Deidara ja Inokin tulevat. Nejin ja Sasorin ympärlle tulee rinki.
Apua..?!
"Neji. Ei. Älä..! Pyydän.." Sanon hiljaa. Niin hiljaa ettei edes Itachi, joka on ihan selässäni kiinni, ei kuule. Nytten vasta tajuan että Itachi.. Halaa mua..? Neji lyö Sasoria suoraan leukaan. Sasori hoipertelee vähän matkaa taakse päin. Näen kuinka Deidara menee auttamaan Sasoria. Ino juoksee suoraan Nejin luokse ja alkaa lyö sitä suoraan poskeen. Deidara rauhoittelee Sasoria ja Itachi lähtee rauhoittamaan Inoa. Kakashi ja Iruka tulevat paikalle ja rauhoittelevat kaikkia.
"Toinen kerta niin lennätte ulos. Onko selvä? Tapelkaa jossakin muualla." Kakashi sanoo ankarasti hymyillen.
"No niin! Show on ohi! Tanssikaa!" Iruka huutelee muille. Kaikki hajaantuu.
"Sasori? Oletko kunnossa?" Kysyn Sasorilta huolissani. Sasori istuu lattialla. Hän katsoo ylös ja hymyilee.
"Joo.. Olen. Mikä se äskeinen biisi muuten oli?" Sasori kysyy kummissan.
"Kelly Clarksonin Breakaway." Deidara, Itachi, Ino ja mä sanotaan yhteen ääneen, katsotaan toisiamme ja aletaan kaikki, yhteen. suureen ja iloiseen nauruun.

...Make a wish , take a chance, make a change and breakaway...


Kun Ino ja Deidara lähtevät takaisin lattialle, en voi kuin hymyillä.
Siinä se on. Perheeni. He ovat kuin perheeni.
"Ja seuraavaksi, hyvät naiset ja herrat! Eve 6:den, Think twice! Olkaa hyvät ja TANSSIKAA!" DJ ilmoittaa mikkiin huutaen. Itachi tulee Sakuran kanssa iloisesti hymyillen takaisin.
"No niin! Nyt mennään tanssimaan!!" Itachi kailottaa lempeästi hymyillen. Itachi kiskaisee Sasorin mukaansa. Sasori rimpuilee tiensä vapaaksi ja tulee takaisin.
"Hinata? Mennää." Hän ottaa kädestäni kiinni ja vetää meidät tanssivien ihmisten sekaan.
Deidara ja Ino tulevat luoksemme. Kun kertosäkeistö alkaa Deidara osoittaa Kankuroota , Itachi Gaaraa ja Sasori Nejiä. Ja laulavat:

Think twice before you touch my girl
Come around I'll let you feel the burn
Think twice before you touch my girl
Come around no more..

Emme voi kuin nauraa. He ovat niin suloisia; hymyilevät mutta, kuitenkin niin kivikasvona. Tanssimme siinä  aikamme  nauramme niin kovaa kuin pystymme. Kun uusi biisi alkaa olen niin iloinen, hymyilen. Itachi lähtee Sakuran kanssa nauraen pihalle. Deidara menee Inon kanssa sivummalle tanssimaan. Sasorin hymy saa mut rauhoittumaan.. Halaus oli lämmin ja ihana.

"He ovat niiin ihana pari! ME onnistuttiin Dei! Sinä, minä ja Itachi, me tehtiin se! Kipinät oikeen lentävät!" Ino sanoo hymyillen.
"Joo.. He ovat suloisia yhdessä, mutta entäs me?" Deidara sanoo salaperäisesti hymyillen.
"Mitä? Me.. tota.." Ino vastaa hieman punastuen.
"Tiedätkö miten toi loppu tästä laulusta menee? Näin se menee suomennettuna: Vain uni,
vain tavallinen uni.Kun herään sängyssäni. ja poika, se tavallinen poika, vai tapahtuiko se omassa päässäni? Mutta kun katsoin ovelle,näin sen pojan seisovan siellä sopimuksen kanssa." Deidara kuiskaa Inon korvaan halaessaan tyttöä. Kun Deidara katsoo tyttön kasvoja hän erottaa pienen kyyneleen tytön silmäkulmassa. Poika laittaa kätensä tyttönsä poskelle ja pyyhkäisee kyyneleen pois.
"Kiitos.." Ino vastaa hiljaa kuiskaten. Kun sininen keino savu leviää ympäri salia, antautuvat he heidän ensisuudelmaansa.

"Se oli hauskaa." Itachi toteaa kun bileet on loppu. Hän laittaa kätensä päänsä taakse ja nostaa katseensa taivaalle. Pieni hymy kaarehtii hänen kasvoillaan. Hän kävelee pienen matkaa ja istahtaa nurmikolle. Deidara ja Ino menevät Itachin luokse. Ino istuu Itachin oikealle puolelle ja Deidara eteen. "He ovat söpöjä." Itachi sanoo hymyillen Inolle ja Deidaralle.
"Siis Saso ja Hinata." Itachi sanoo viellä enemmän hymyillen.
"No joo.. ovat ne söpöjä." Ino sanoo vieläkin ajatuksissaan. He istuvat siinä ajattellen mitä sattuu ja jutellen mitä sattuu. He kuulevat kun hiekka narisee jonkun jalkoje alla. Kaikki kolme kääntyy katsomaan kuka on tulossa.
"Ei perkele." Itachi ja Deidara sanovat hiljaa ja nousevat ylös. He katsovat tulijoita silmiin.
"Mitä te tahotte?!" Deidara kysyy heitä mulkoilessaan.
"Tapella." Neji vastaa hiljaa Kankuroolle toisella ja Gaara toisella puolellaan. "Okei, tapellaan sitten." Sasori vastaa ottaa pari askelta ja lyö Nejiä suoraan vasempaan silmäkulmaan. Neji hoipertelee hetken aikaa paikallaan. Nostaa katseensa Sasoriin. Huomaan hänen silmisään vihan ja surun. Sitten en mitään. Ei pysty tulkitsemaan sitä.. vihaa? Ei, sitä se ei ole. SE on puhdasta vihaa. Hän potkaisee Sasoria polvi taipeeseen. Sasori valahtaa maahan polvilleen ja huuta.
"Sasori..?!" Sanon hiljaa ja otan pari askelta häntä kohti kun Itachi ottaa kädestäni kiinni.
"Ei.." Hän sanoo hiljaa, mutta en pysty kuin katsomaan Nejiä ja Sasoria.  Ino juoksee Sasorin luokse ja nostaa hänet pystyyn. Sasori on juuri lyömässä kun Ino ottaa hänen nyrkkinsä omaan käteensä.
"Ei Sassori, ei..!" Ino sanoo hiljaa katsoessaan Sasoria.
"Miksi?! Sä kuulit ittekki mitä se sano sisällä. Ja nyt mä en sais lyödä sitä?! Miksi!?" Sasori kuiskaa hampaidensa välistä.
"Koska.. MÄ TEEN SEN!" Ino huutaa lujaa ja upottaa nyrkkinsä Nejin poskeen. Kun Kankuroo tulee puilustamaan Nejiä, hän lyö Inoa vasempaan silmään laskee Deidara Sasorin irti joka syöksyy suoraan Nejin kimppuun. Lasken kädet kasvoilleni mutta, kurkin sormieni raoista mitä tapahtuu. Kun vanha pariskuta menee ohi alkaa harmaahiuksinen nainen miehelleen kuiskimaan kuinka nykynuoriso on hurjaa.  Neji lopettaa tappelun kun pariskunta tulee lähemmäs ja lähemmäs. Kun he  ovat jo kuuloetäisyyden ulottumattomissa lähteee Neji pois. Hteken päästä Gaara ja Kankuroo  juoksevat Nejin perään. Katsomme että he ovat myös lähteneet kunnes Ino aukaisee suunsa ja sanoo että voimme mennä heille yöksi, kun kävelemme heille ei kukaan sano mitään. Ino hyräilee hiljaa Ordinary Dayta.

"HILJENNÄ ITACHI!!" huudan koko sydämmestäni.
"Jos mä nyt hiljennän yhtään me myöhästytään koulusta joudutaan jälkkäriin, erotetaan!" Itachi huutaa takaisin. "Pidä nyt vaan lujasti kiinni Hinata.!" Bileiden jälkeen Neji tuli ja kerjäsi verta nenästäään. Kukaan meistä ei laittanut kelloa soimaan kun menimme nukkumaaan joten nukuimme kaikki pommiin. Katson vierelleni ja näen ilosta kiljuvan Inon joka on nostanut kätensä ilmaan mintunvirhreä pyörän tarakalla.  Deidara polkee hänen edessään pienesti hymyillen. Käännän katseeni eteen ja näen pienesti näkyvän yläasteen. Itachi oli nostanut Sasorin INon pinkin pyörän edessä olevaan koriin josta kuluu pelkkiä kirouksia. Itachi ottaa kiroukset vastaan ja vastaa tyynesti takaisin. Itachi pysäyttää pyörän melkein etuoven eteen ja pinkaisee juoksuun. Ino ja Deidara juoksevat Itachin rinnalla.
"Hei! Mä jäin tänne!" käännyn ympäri ja huomaan että Sasori on jäänyt jumiin Inon pyörän koriin. En pysty reagoimaan mitenkään katson vain kun Itachi kääntuu hakemaan Sasorin pois. Kun Sasori ja Itachi juoksevat takaisin purshkahdan nauramaan. Juoksemme äidinkielen luokan ovelle. Tsunade aukaisee oven vihaisena.
"Myöhässä! Miks?! Kertokaa! Ei, ei! Jäätte käytävälle ja viisitoista minuuttia koulun jälkeen!" Tsunade sanoo. Itachi tulee eteemme
"Olettepa kauniina tänään Tsunade neiti." Itachi jatkaa imartelua ja pääsemme niukin naukin sisälle, mutta joudumme kuitenkin suorittamaan jälki istunnon. Juttelemme hiljaa tunnilla. Ino istuu Deidaran kanssa luokan perällä aurinkolasot päässä, Deidara pitää päässään mustaa NY:n lippistä. Enkä pysty uskomaan että, he tekisivät äidinkielen tehtäviä kun kynä käy niin kovasti. Piirrustus siellä on varmasti meneillä. Ja kun pääsemme vihdoinkin pois tunnilta näyttävät he meille. Katsomme hetken Deidaran pitämää piirrustusta ja alan nauramaan kovaan ääneen. Pari opettajaa kävelee ohi ja sihisee hiljaa. Läppäisesen käteni suuni eteen ja pihisen hiljaa. Katson Sasoria joka katsoo piirrustusta järkyttyneenä.
"Mitä vitttua..?" Sasori sanoo. Deidara katsoo piirrustustaan. Sasori istuu pinkin pyörän etukorissa. Ino hymyilee Deidaran vierellä.
"Nooo?? Onko siinä jotakin vikaa?" Ino kysyy hymyillen. Sasori katsoo piirrustusta silmät pyöreinnä.
"Joku kaunis päivä mä vielä..!" Sasori mutisee hampaidensa välistä ja kävelee pois. Hinata ja Itachi juoksevat perään. Viimeisen tunnin päättyessä opettja muistuttaa meitä menemään luokkaan 13. jossa meillä tulisi olemaan jälki-istunto. Juoksemme nopeasti kolmaanteentoista luokkaan. Joudumme odottamaan 15. minuuttia ennen kuin Kakashi työtää päänsä ovesta sisään ja sanoo että voimme lähteä. Lähdemme juoksemaan nopeasti pois. En jaksaisisi enään juoskennella ympäriinsä. Pysähdyn ja otan Sasoria hihasta kiinni.
"Odota.." sanon hengästyneesti. Sasori pysähtyy kanssani hiekkatien reunaan. Itachi, Deidara ja Ino juoksevat jo kaukana.
"Mennää teille." Sasori sanoo hieman toteavaan sävyyn ja nostaa mut pystyyn.
"Joo.. ok.." sanon hiemman epäröiden. entä jos äiti tai isä on kotona? Apua.. Kävelemme rinnakkain pientä hiekkatietä. Sasori ei ole vieläkään irrottanut otettaan kädestäni. Onneksi. Kävelemme hiljaisuuden vallitessa päin kotiani. Aukaisen oven varovasti ja työnnän pääni sisään pienestä raosta sisään.
"Äiti? Isä? Onko tääl ketään?" Huikkaan melkein kuiskaten. Nousen kunnolla seisomaan ja aukaisen oven kokonaan auki. Menen nopeasti sisään ja kiskaisen Sasorin mukaani. Viskaan kengät pois ja lähden hipsimään taloa ympäri. Kun olen vihdoin varma että ketään ei ole kotona menen takaisin Sasorin luokse. Hän katsoo minua vähän tutkiskellen. mutta ei sano mitään. Kävelen takaisin keittiöön.
"Haluaks kahvia?" Kysyn hääräten ympäri keittiötä. "Öö.. Joo.." Hän vastaa hiukan huolestuneesti. Huomaan sen. Olen kuullut sen aiemminkin  Inolta. Laitan kahvin tulemaan ja istun Sasoria vastapäätä. Äkkiä ilmoille pirahtaa three days gracen I hate everything about you. "Niin? Joo. Mä tuun." Sasori puhelee kännykkäänsä. "Mun pitää mennä. Deidara on saanut taas ideoita." Katson kun Sasori nousee ylös. Hän kävelee luokseni ja suutelee minua otsalle. "Sano mulle jos sulla on jotain hätänä. Okei?" Hän nousee kunnolla ylös ja lähtee.
Kävelen kahvini kanssa oluhuoneeseen ja kuuntelen Samantha Jaden turn aroundia. Hyräilen mukana kunnes ovi aukeaa räminällä ja kuulen kovaa kännisen naisen kiroilua.
"Äiti?" sanon hiljaa ja menen eteiseen. Katson sekasin olevaa naista. "No hei Hinata. Äidin oma tyttö!"

"Joo, öö.. tää on mun pikkuveli." Itachi sanoo punaisena. Katson hieman Itachin näöista mutta nuorenmpaa poikaa. Hiukset ovat lyhyemmät mutta myös tummat kuten Itachilla. Sasuke Uchiha. Jos oikein muistan. LÄhdemme kävelemään hirsipuolen puurakennukseen jossa pitäisi alkaa biologian tunti. Istahdamme käytävälle patterin eteen Sasorin kanssa kun Deidara ja Ino istuvat meitä vastapäätä. Huomaan kun Ino hymyilee niin Deidara katsoo Inoa hellyyttävästi, lempeästi. Otan luonnoslehtiön laukustani ja alan piirtämään. Tajuan että jossakin välissä Sasuke on tullut Inon viereen. Katson heitä hetken aikaa, kun taas alan piirtämään.
"Hei? Mitä sä piirrät.?" Sasori kysyy vieressäni. Itachikin katsoo mua kysyvästi Sasorin takaa. Näytän heille kansiotani ja nojautuvat eteenpäin katsoakseen kuvaa tarkemmin.  "Siinähän on Deidara ja Ino melkeinpä rakastavaisina!" Itachi sanoo hämmissään. Nyökkään Deidaran ja Inon suuntaan ja hymyilen. Sasori ja Itachi katsovat heitä hämmillän. Sasuke katsoo Inoa jotenkin..
"Hei onko Sasule..." aloitan Sasorin kanssa kun opettaja tulee. Emme pysty jatkamaan aiheesta sen enenpää kun kävelemme luokkaan.
"No niin ja nytten aloitammekin ryhmätyön." Iruka sanoo iloisesti.
"Kakashi on ilmeisesti vastannut myöntävästi Irukan seurustelu- pyyntöihin." Ino kuiskaa taka-riviltä korvaani. "Niin iloinen se on.! Se ei ikinä anna meidän tehdä ryhmätöitä."  Nyökkään Inolle vastaukseksi.
"Mutta mutta, ryhmät ovat.." Sieltä se mutta tulikin. "..Ino, Deidara ja Itachi, Sasuke, Naruto ja Shikamaru.." En jaksa kuunnella. Tahdon vain nukkumaan. Äiti rikkoi taas yhden maljakon. "Ja viimeisenä ovatkin sitten Sakuta, Sasori ja Hinata. Aiheenne on.. Meret, järvet ja joet. Kerrotte niiden... no you know." Iruka sanoo hymyillen. Katson ympärilleni ja etsin katseellani Sakuraa. Sasori istuu jo vieressäni joten enää puutuukin Sakura.
"Hei Sasori!" Käännyn ympäri ja huomaan vaaleanpunaiset hiukset ja vihreät silmät. Sakura Haruno. Sakura ottaa tuolin ja menee Sasoria vastapäätä. Huomaan että Sakura katselee Sasoria vähän väliä. Onko Sakura ihastunut Sasoriin?

Kävelemme meille. Taas. No ei se haittaa olen mielelläni heidän kanssaan, mutta eikö heitä kyllästytä olla aina meillä? Mietin itsekseni. Aukaisen ulko-oven ja ripustan takin naulakkoon. Ainut poikkeus on se että Sasuke on myös meidän kanssa. Ino alkaa keittää kahvia ja juoksee sitten vessaan.
"Hei Hinata! Teillähän oli tässä ennen maljakko tai joku tällänen. Eikös niin?" Itachi kysyy ihmettelen. Takaisin vessasta tullut Ino katsoo mua huolestuneesti ja sanoo että hän rikkoi sen vahingossa. Itachi alkaa pitää Inolle saarnaa. Ole hänelle aina kiitollinen! INo on suojellu mua aina kiusaajilta. Pojat ei saa tietä,  ´muuten ne huolestuu. Deidara ja Sasuke menevät hakemaan kahvia ja pyytävät Inolta mukeja. Huomaan silmäkulmastani kun Ino antaa Deidaralle punaisen sydänmukin ja Sasukelle mustan ukkosilma mukin. Sasuk ekatsoo mukia hetken aikaa, mutta menee kuitenkin hymyillen pöydän luokse. Sasuken INolta saama muki menee rikki kun hän huomaa päydällä lojuvan luonnoslehtiön johon biologian tunnin alussa piirsin Deidaran ja Inon.

"Tahdoks laittaa musiikkia? Täällä on jotenkin hiljaista." Deidara kysyy multa sohvalla löhöen. Etsin jostakin Inolta syntymäpäivänäni saadun cd:n johon hän on kokonut eillaisia, mutta ihania biisejä. Laitan sen stereoihin olohuoneessa ja istun Sasorin viereen.
"Ääh.. Onko meillä vähän tylsää.?" Ino kysyy istuen Deidaran viereen. On viikonloppu ja uskomattoman tylsää. Kaikki läksyt on jo tehty eilen illalla omasta pyynnöstäni. En tahotnu että joutuisimme tekemään ne illalla kauheassa kiireessä.  Olivathan he vähän hangoitelleet vastaan, mutta saimme ne kuitenkin tehtyä jo eilen.  "Mentäskö vaikka kylällle?" Sasuke kysyy haukotellen. Ino nousee ylös ja halaa Sasukea ja yrittää saada muutkin innostumaan. Deidara mutisee jotakin ja lähtee tunkemaan kenkiä jalkaan, kun Itachi lähti käymään vessassa. Muutkin alkavat laittaa kenkiä jalkaansa. Kun Ino menee Deidaran luo, ei Deidara katso häntä kunnolla silmiin vaan pitää katseensa maassa. Ei Deidara kuitenkaan pystynyt olemaan kauaan hymyilemättä Inolle. Kun pyöräilimme S-markettiin irtokarkkeja ostamaan. Ostamme karkkimme ja päätämme lähteä seurakunnan pihalle. Kiipeämme kiipeilytelineeseen. Mietin hetken aikaa että lukitsinko oven mutta en muista sitä ollenkaan. Katson Itachia joka kiipeää suoraan keskelle verkkoa ja läsähtää siihen. Ino on istunut Deidaran ja Sasuken väliin.
"No mikäs mietityttää?" Itachi kysyy. Katson hetken aikaa Itachin tummia silmiä. "No mä vaan jäin miettimään että laitoinko mä sen ulko-oven kiinni.." sanon hiljaa. "Kyllä sä sen laitoit." Sasori sanoo hymyillen ja jatkaa. "Muuten meidän ei olisi tarvinut polkea kuin hullut että oltaisi saatu muut kiinni." Olen hetken aikaa hiljaa kunnes pyrähdän nauruun Itachin kanssa. Nauramme siinä hetken aikaa. Kunnes huomaan että Deidara hyppää alas. Ino ei edes huomaa vaan puhuu Sasukelle innoissaan. Kun Ino kääntyy sanomaan jotakin Deidaralle hän huomaa ettei Deidara olekkaan enää vieressä. Ino katselee ympärilleen ja huomaa että Deidara on mennyt ruohikolle makoilemaan. Sasuke puhuu Inolle vieläkin, mutta Ino ei enään kuuntele.

"Deidara?" Ino kysyy hiljaa. "Mikä sulla on?" Hän jatkaa ja istuu Deidaraa vastapäätä ruohikolle. Hän katsoo edessään kyyryssä istuvaa vaaleahiuksista poikaa, joka on laittanut kätensä polviensa ympärille.
"Deidara, vastaa mulle." Ino sanoo hiljaa katse maassa. Hän ei huomaa kun poika nostaa katseensa tyttöön tai sinisiä silmiä joissa näkyy kyyneleitä. "Kiltti.." Ino nyyhkäisee ja nostaa katseensa. He katsovat hetken aikaa toisiaan ja huomaavat kyyneleet toistensa silmissä. Ino menee hiukan lähemmäksi Deidaraa ja suutelee poikaa. Hetken aikaa he istuvat ruohikolla toistensa sylissä, eivätkä huomaa kun Sasuke poistuu.

"Mä oon ihan naatti.!" Itachi sanoo. Menimme loppuksi kuitenkin rannalle uimaan. Istumme laiturin päässä jutellen.. no vähän siitä sun tästä. Sasorin kanssa on ihana viettää aikaa ajattelen. Tykkäämme toisistamme ja aloimme hiljattain seurustella ja Deidaralla ja Inollakin menee hyvin. Suutelen Sasoria hellästi huulille ja hymyilen iloisesti hänen lämpimässä syleilyssään. Ino ja Deidara juoksevat laiturille nauraen. Itachi katsoo meitä hymyillen.
"Jaa se ois sit niiku se ja niin he elivät elämänsä onnellisina loppuun asti vai?" Itachi kysyy hymyillen.
"Ja paskat." Vastaan, Deidaran, Inon ja Sasorin kanssa yhtäaikaa.  Katsomme hetken toisiamme kunnes aloitamme iloisen naurun.

Nyt kun sain sut takas mä en tavii mitään muuta.!

Kommentit (Lataa vanhempia)
Karkki - 2009-11-21 11:42:43
Sain mahtavan fiiliksen, kun luin tätä! Piristi päivääni. Kannattais uudestaan lukeateksti ja korjata kirjoitusvirheet, koska niitä löytyi vähän väliä. Ensimmäisestä ficcistä päätellen tää oli parempi (; Olikohan se äikän open ansiota (ja paskat). Loppu jäi naurattamaan aika kivasti. Saat 4 Pojoa Multa.

DDeidara - 2009-11-21 11:51:08
No joo.. olis sitä varm pitäny korjata.. oli vähän kiire. mutta mitä väliä täällä  se on nyt ja perkele kun olen iloinen!!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste