Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Piilotetut halut - Renmiri
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1207 sanaa, 7672 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-11-20 22:42:40
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Jaaha. Idea? en omista sellaisia.

WARNING! sisältää kiroilua ja joksenkin yaoita (Hidania ja Kakuzua)

Ilmoittakaa todennäköisistä virheistä.

Arvostelu
12
Katsottu 1435 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Olimme matkanneet jo muutaman päivän. Kakuzu tuoksui vieläkin sen ruumiin mädälle hajulle, vaikka vaihdoimme sen rahaksi jo eilen.
"Hei paska pappa! Koska me ollaan perillä?" Kysyin ivallisesti
"Turpa kiinni tai tapan sinut!" Kakuzu vastasi sähisten takaisin.
Tämä oli lempipuuhaani, Kakuzun tahallinen ärsyttäminen. Niin ihanaa kuin se olikin, kun tikkipappa uhkasi tappaa tai manasi minua. kummasti se aina vihlaisi jalkojen välistä, tuntuen jopa kiihottavalta.

"No entäs vittu nyt?" Kysäisin tällä kertaa huvittuneesti.
Ei vastausta. Nyt oli parempi pitää turpansa kiinni tai hän vielä oikeasti tappaa minut. vaikkakin ajatus Kakuzun lihaksikkaista käsistä puristuen raivokkaasti vaalean kaulani ympärillä, rustojen rutinaa, luiden naksahtelua. Se olisi ollut seksikästä.

Saavuttuamme akatsukien piilopaikalle olin niin väsynyt, nyt en jaksaisi edes kiroilla.
"Varallisuus syistä joudutte nukkumaan parienne kanssa samoissa huoneissa, tämä koskee kaikkia!" Raikui johtajamme Painin kylmä ja viileä ääni.
Perun sanani.
"MITÄ HELVETIN VITTUA? MINUNKO PITÄISI NUKKUA TUON SAATANAN PETOLLISEN KUSIPÄÄN KANSSA SAMASSA HUONEESSA? Huusin lähes kiljuen, kuulostaen lähes oopperalaulajalta.
"Hidan.. "kuului jäätävä etäinen ääni" En hyväksy vastaväitteitä" Vastasi Pain kuulostaen yhtä kylmältä kuin ennenkin, mutta tämä äänensävy oli pakottava.
Kukaan muu ei sanonut mitään. Tyhmät pikku huorat, ette te voi hyväksyä tätä paskaa, mehän vihaamme toisiamme syvemmin, kuin pystisin koskaan itseäni puukottamaan. Puukottaminen, raastaminen.. Kuivuneen veren pistävä haju kaavussani, joka oli raa'asti viattomalta riistetty jashinia varten, rauhoitti minua hieman.
"mutta.." ennätin vain aloittaa lauseeni kuin Painin minuun kohdistuneet rin'neganit heittivät minut ilman halki kymmenen metrin päähän seinään.
"Deidara ja Sasori ottavat ensimmäisen huoneen vasemmalta."
Tämän kuultuani menetin tajuntani.

Heräsin lämpimästä ja pehmeästä sängystä. Päätäni kirveli ihan perkeleesti. Missä helvetissä olin?
"Oletkin jo hereillä." Kuului murahdus takaani, jonka tunnistin kuuluvan Kakuzulle.
"Olitpas sinä suloinen papparainen. Kannoit minut tänne asti." Vastasin Kakuzulle nauraen.
" Saannen muistuttaa, että joudumme nukkumaan samassa huoneessa, joten sinuna käyttäytyisin, ellet halua kuolla tuskallisesti keskellä yötä." Kakuzu sanoi viileästi.
Kuolema, tuska, helvetinmoinen kipu..
"Älä puhu noin lempeitä, alkaa vielä haluttamaan" Sanoin ivallisen pistävästi.
Kiihottuen ajatuksesta, että Kakuzun paino rusertaisi minut alleen, raapien himoiten ihoani verille. Nyt pois tuollaiset likaiset ajatukset! Tuskaa ja kipua minä himoitsin, enkä pariani.

Seuraavat päivät kuluivat ihan mukavasti. Pain oli antanut meille joissain ihme hurmioissaan viikon vapaata. Mikäs tässä papparaistani ärsyttäen, mieleni sopukoissa häntä haluten. Ei tämä huoneen jakaminen niin paha juttu ollutkaan. Menin hiljaa huoneeseemme, raotin ovea hissukseen. Huomasin Kakuzun laskemassa rakkaita rahojaan. Yritin hiipiä hiljaa hänen luokseen säikäyttääkseni hänet.
"Jos luulet olevasi joku hiipimisen kuningatar, niin olet väärässä."
"Damn, jäin kiinni."
"Hidan.. Mitä sinä oikein ajattelet minusta?" Hän kysyi aivan yllättäen.
Mitä helvettiä tämä nyt oli? Tämä ei ollut normaalia Kakuzulta.
"Mitäs luulet pappa, vihaan sinua."
Kakuzu nousi yhtäkkiä nopeasti ylös, tarttui vahvasti oikealla kädellään kurkkuuni. Hän vapautti kätensä tikit ja paiskasi minut seinään. Hiljakseen hän alkoi kävellä luokseni. Hän pystästyi vain senttien päähän kasvoistani. Niskani naksahti samalla ihanasti.
"Nyt sinä lopetat tuon papaksi kutsumisen, nulikka!"
"Ja mitäs jos vittu en?"
"Näytän sinulle etten ole"

Kakuzu riisui mustan maskinsa kasvoiltaan. Kuroi senttien eron umpeen, painoi huulensa omilleni. Ahnaasti hän pakotti minut avaamaan suuni, jotta saisi kielensä sisään. Hänen kielensä hyväili omaani. Juuri tätä olin salaa halunnut, raavasta lihaa ympärilleni. Kakuzu oli kietonut vapaan kätensä selkäni ympärille. Hän jatkoi kontaktia suittemme välillä. Hyväilin hänen rintakehäänsä, hieroen hänen nännejään. Kakuzu ynähti hieman. Kakuzu irrotti oikean kätensä kurkultani ja alkoi nuolla punaista kasaan rutistunutta kaulaani. Kehräsin kuin kissa hänen purressaan ja imiessään kaulaani. Olin jo tässä vaiheessa aivan kovana. Hänkin oli ilmeiseti huomannut asian, koska oli tuonut lantionsa sen verran lähelle.
"Voi Hidanin unohtunutta pientä penistä" Kakuzu sanoi lempeällä äänellä

Moneen kertaan yhteenparsittu mies huitasi rahansa pöydältä lattialle ja heitti minut siihen. Hän alkoi hyväillä kovattunutta miehuuttani. En olisi koskaan uskonut, että miehen kosketus olisi voinut tuntua näin pirullisen hyvältä. Raavin hänen selkäänsä niin, että veri tirskui. Kakuzu siirtyi alemmas ja alemmas, repien väkivaltaisesti paitani pois. Ysikymppinen kuin kaksikymmentä vuotiaan vartalossa nuoli ahnaasti nännejäni, hieroen samalla penistäni.

"Kazu.. e-en tiedä kauan jaksan enää. Ole kiltti ja pane minua kovaa!" Huusin tuskissani
"Hmp. Nain aivosi pellolle, vaikka ihan kun ne eivät jo siellä olisi."
Olimme juuri siirtymässä sängylle, kun kuulimme askeleita jostain läheltä ja ne voimistuivat kokoajan. Kakuzu vapautti taas toisen kätensä tikit ja piti sillä ovea kiinni, samalla siirtyen avaamaan huosujani.
"Hidan? Oletko siellä?" Kuului Deidaran ääni.
"Ei nyt Dei! meillä on menossa Kakuzun kanssa mehevä.. Ööö.. tappelu Ah! aaa..." Saatanan Kazu! Nuolla nyt miehuuttani tuollaisella hetkellä. Kuulin kaukaisen un-vastauksen ja sitä seuraavat poispäin menevät askeleet.
"Deidara taisi häipyä."
"Senkin homo, älä ikinä tee noin. Dei olisi vielä voinut äkätä jotain."
"Älä valita masokisti lutka, tiedän että tykkäsit siitä."

Olimme nyt siirtyneet sängylle. Kakuzu oli jo riisumassa omia vaatteitaan.
"Jashinisti.. Nyt saat tuntea miltä tuntuu oikea mies."
Hän työntyi nopeasti sisääni. Se kirpaisi aivan saatanasti, mutta se oli sellaista nautinnollista kipua. Kazu, minun seksikäs Kakuzuni liikkui edestakaisin nopeaan tahtiin. Yritin myötäillä hänen liikkeitään, mutta se oli hankalaa, koska tuntui NIIN vitun hyvätä sisällä.

Tunsin kun jokin lämmin levisi sisälleni. Kakuzu rösähti nyt koko painollaan päälleni. Itse olin tullut jo monta kertaa. Kakuzu ei ollut niin helppo tapaus. Hänellä se kesti huomattavati kauemmin. Kakuzu tuli nyt lähes kiinni minuun ja kuiskasi:
"Kuka nyt on pappa?"
"Vihaan sinua edelleenkin."
"Minäkin sinua."
"Mutta seksi oli pirun hyvää."



^^Tälläistä tällä kertaa. Jos tää kirjoittaminen pikkuhiljaa alkaisi luonnistua. En oikeen osaa kirjoitta pitkiä ficcejä, anteeksi! Jos upposi, niin voin ehkä rustata tällä tunteellisempaa jatkoa. Thanks and bye.

Kommentit (Lataa vanhempia)
neko-yasha - 2010-01-17 19:26:48
Tämä oli aivan mahtava! Olen itseasiassa lukenut tämän jo monta kertaa, mutta ei ole tullut kommentoitua.. Anteeksi. Minä niin rakastan kakuhidania! Ja tämä ficki on todella ihana. Siksi olen lukenut monta kertaa. Ainoa kohta mikä tökkäs aika pahasti oli: Kazu. E-en tiedä kauan jaksan enää. Ole kiltti ja pane minua kovaa. Se vain töksähtää sillain ikävästi D: mutta muuten aivan mahtava! 5 pojoo! :D

Baka-chan - 2010-02-10 15:20:15
ahhh XD aika hyvä ficci *kuolaa*
toinen, tai kolmas kerta kun luin tän X33 mutta tää paritus rulaa~

annan tästä 5 pojoo<33

Jatt-An - 2010-03-30 17:27:53
Ei ole pitkään aikaan tullut luettua yaoita suomeksi, kivaa vaihtelua~<3.

Hyvin kirjoitettu ficci, pääosin sujuvaa tekstiä ja silleen. Vähän häiritsi Hidanin kiroilun määrä. Vaikka herra kiroileekin paljon, niin omasta mielestäni tässä sitä olisi voinut vähentää edes hieman.
Virheitä bongasin pari: "MITÄ HELVETIN VITTUA? MINUNKO PITÄISI NUKKUA TUON SAATANAN PETOLLISEN KUSIPÄÄN KANSSA SAMASSA HUONEESSA? (lopusta puuttuu lainausmerkit) ja "mutta.." (iso alkukirjain).

Mutta kuten sanoin, pääosin hyvää tekstiä ja viihdyttävää luettavaa. Hidanin pääkopan sisään oli päästy mallikkaasti ja varsinaisen yaoin kirjoittaminen näyttää sujuvan. Varsinkin seksin alusta pidin paljon, mutta loppu tuntui ehkä hieman kiirehdityltä.

Kaikenkaikkiaan perushyvää parempi ficci, mutta parannettavaa jää vieä. Neljä pistettä.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste