Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Aina elämä ei hymyile 8 - Kanaye
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2490 sanaa, 15551 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-11-28 10:33:47
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Heeei! Kuka vielä muistaa minun ficcini? No, jatkoa on nyt vihdoinkin tullut : D
Anteeksi kun tässä kesti, mutta inspiraatiota ei ole ollut useisiin kuukausiin mitään :<
Mutta, tässä osassa:
Kiban kauhunhetki koittaa: Matikan koe! Sen jälkeen seurataan kolmikon koulutunteja erillään toisistaan. Kyläillään Hinatalla, ja sitten viikonloppu koittaa ja Temari tulee Hinatan luokse yötä.
Vieläkin, viittauksia nyt GaaHinaan ja KibaHinaan.
Mutta kommenteja ja pisteytyksiä jään tänne kaipailemaan<3

Arvostelu
2
Katsottu 1029 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Osa 8

Sasori kulki luokassa kiertäen pulpetteja jakaen "tuomion papereita," kuten Kiba tätä matikan koetta kutsui. Kiban saadessa paperin eteensä hän tuijotti sitä tuskaisen näköisenä. Hinata katsoi poikaa huolissaan.
'Haluaisin auttaa häntä, mutta ei tule mieleen mitään muuta keinoa kuin lunttaaminen. Eikä se onnistu kun istun luokan toisella puolen.' Hinata pohti ja huokaisten alkoi tehdä omaa koettaan.
Tällä välin Gaara oli jo saanut melkein puolet jo valmiiksi ja ratkaisi nyt lauseketehtävää.
'Helppoa..' Poika naurahti mielessään saatuaan tehtävän ratkaistua. Hänen katseensa eksyi hetkeksi Hinataan. Tyttö ratkoi tehtäviä rauhassa. Gaara pudisteli päätään ja Sasori mulkaisi tätä vihaisena. Gaara vain oli kuin ei olisi huomannutkaan ja jatkoi kokeen tekemistä.
'Valmis' Hän laski kynän kymmenen minuuttia sillä vielä raapusteltuaan ja nojasi hieman pulpettiin. Hän kääntyi jälleen katsomaan Hinataa. Gaara hymyili itsekseen katsellessaan kaunista tyttöä. Yhtäkkiä Hinata katsoi häntä silmiin. He tuijottivat toisiaan hetken ja käänsivät yhtä aikaa katseen pois toisesta pienen punan kohotessa poskille. Gaara kiskaisi kokeen käteensä ja alkoi muka tarkastamaan sitä. Hinata teki samaa, mutta ajatukset harhailivat pois pian kokeesta.
'Onkohan Gaara vihainen minulle? Ei siltä vaikuta, mutta... Minua pelottaa, jos hän on vihainen, en tiedä yhtään mitä sanoa että hän antaisi anteeksi...' Hinata tunsi hien nousevan otsalle kun hän kuvitteli Gaaraa. Puna hänen kasvoillaan syveni ja hän hautautui äkkiä kokeensa taakse piiloon. Kiba katsoi tyttöä kummeksuen.
'Mikähän Hinatalla on? Äh, unohda Hinata, koe on vielä kesken!' Poika ravisteli päätään ja iski katseensa seuraavaan tehtävään. Tähän asti hän oli saanut vasta vastattua kahteen tehtävään kuudesta. Vielä olisi toiset kuusi tehtävää tekemättä.

**

-Oikeesti, en tajunnut koko kokeesta mitään! Vastasin vain neljään tehtävään lopulta, enkä ole yhtään varma menikö nekään oikein! Kiba valitti Hinatalle ja Gaaralle heidän istuessa nurmikolla koulun pihalla. Hinata katsoi poikaa säälivästi ja Gaara tuijotti tyhjyyteen. Kellon pärinä herätti kuitenkin pojan ajatuksistaan.

-Kotitalouden tunti alkaa.. Gaara sanoi ja nousi nurmikolta nyppien ruohotuppoja housujen ketjuista.

-Minulla on teknistä.. En kestä Gaita! 'Nuoruuden voimalla jaksetaan olla täällä välitunnitkin!' Kiba imitoi Gaita ja ärisi turhautuneena.

-Minulla on kuvista, pitää mennä ettei Itachi-sensei suutu. Hinata sanoi nousten myös ylös. Hän auttoi Kiban seisomaan ja kaikki lähtivät eri suuntiin.
Gaara saapui kotitalouden luokan eteen juuri ennen kun Deidara jo tulikin. Hän seurasi opettajaa luokkaan ja kiskoi vaaleanpunaisen essun päälle(A/N: Meillä oli koulussa pinkkejä essuja -__-'').
'Kaipaan entisen koulun essuja.. Ne oli sentään sinisiä' Gaara huokaisi ja tuijotti nenää nyrpistellen essua. Hän kuitenkin istui keittiöön pöydän ääreen. Hänen kanssaan samassa kotitalouden ryhmässä oli Naruto, Ino, Shikamaru, Chouji, Tenten ja Neji. Ja muutama rinnakkaisluokkalainen.
'Mitähän tuo hullu räjäyttää tänään?' Gaara kysyi itseltään katsoessaan opettajaa.

-Okei, tänään tehdään munakasta! Deidara huudahti pirteästi kun kaikki olivat keittiössä. Gaara ähkäisi hiljaa.
'Oikeesti, älä sano että se tunkee ne kananmunat mikroon...' Gaara ajatteli tuskastuneesti siirtyessään kolmoskeittiöön Deidaran ohjeiden mukaan. Samassa ryhmässä hänen kanssaan oli Naruto ja Chouji.

-Hei Gaara, viitosesta vetoa että Deidara-sensei tunkee ne munat mikroon. Naruto sanoi Gaaralle. Gaara säpsähti ensin, hän ei ollut vielä tottunut olemaan hyvissä väleissä blondin pojan kanssa. Sitten hän kuitenkin hymyili pienesti.

-Kuka hullu löisi sitä vastaan? Etsi joku muu jota huijata. Gaara sanoi Narutolle joka teeskenteli loukkaantunutta mutta virnisti sitten. Eipä kulunutkaan kauaa aikaa kun mikro räjähti, ja hetkessä pieni tulipalo oli syttynyt. Mutta ennen kuin se ehti levitä, Neji oli sammuttanut palon.

-Hienoa Neji-kun, saat plussaa nopeasta toiminnasta! Ajattelin kokeilla että tuleeko siitä räjähdys jos laittaa kananmunia mikroon, näin sen eräässä ohjelmassa! Deidara nauroi. Kaikki mulkoilivat opettajaa vihaisena, mutta blondi mies ei kiinnittänyt asiaan huomiota. Gaara huokaisi ja jatkoi munakkaiden tekemistä.

Tällä välin kuviksen luokassa Hinata piirsi A3-paperille hahmotelmaa neljästä ihmisestä. Itachi oli antanut aiheeksi piirtää jotain itselle tärkeää. Saatuaan vartalohahmotelmat valmiiksi, hän keskeytti hetkeksi ja katsoi kuvaa. Kuvassa oli kolmen pojan luonnos ja yhden tytön. Hän pohti hetken ja aloitti piirtämään naishahmon kasvoja.
'Ensin Temari...' Tyttö ajatteli ja piirsi naisen kauniit kasvonpiirteet. Kohta luonnos muistutti enemmän Temaria ja tyttö hymyili tyytyväisenä. Sitten hän siirtyi seuraavaan hahmoon. Kankuron kasvot alkoivat pikkuhiljaa olla valmiita ja Hinata olikin jo Kiban kasvojen kimpussa. Tunti kului nopeasti ja Hinata oli ensimmäisen tunnin loppuun mennessä saanut luonnostelut kokonaan valmiiksi. Ne pitäisi enää rajata ja värittää.

-Noniin, lähdetään välkälle. Itachi sanoi ja kaikki lähtivät, lukuunottamatta Hinataa.

-Itachi-sensei, saisinko jäädä tänne välitunniksi piirtämään? Vannon etten tee muuta kuin piirrän! Hinata pyysi ja opettaja katsoi tätä hetken.

-Hyvä on, älä koske mihinkään tai tuhoa paikkoja. Itachi vannotti vielä, vaikka tiesikin että tyttö ei tekisi mitään sellaista. Hinata vannoi ja opettaja häipyi. Yksin jäänyt tyttö kaivoi penaalista ohuen tussin ja alkoi rajaamaan reunoja.
'Haluan sitten kertoa kaikille mikä aihe oli ja näyttää mitä piirsin. Haluan näyttää miten kiitollinen olen heille.' Hinata ajatteli onnellisena.

Toisella puolen koulua, teknisen luokassa, Kiba hakkasi päätään seinään turhautuneena.

-Kiba, mikä ongelma? Ääni keskeytti Kiban joka kääntyi katsomaan Uchihaa.

-No, olen viimeiset puolituntia hionut tätä, koska Gain mukaan se ei ole tarpeeksi 'samettisen pehmeä' vielä! Kiba ärähti näyttäen n. kymmenen sentin mittaista ja parin sentin paksuista puulevyä.

-Mitä sen päässä oikein liikkuu? Sasuke hämmästeli ja katsoi opettajaa joka juuri itki Leen kanssa. Kiba nyökytteli katsoen myös kaksikkoa.

-Ei vaan voi tajuta.. Poika mutisi ja hioi puulevyään vielä hieman.

-Hei, tuntuuko se nyt 'sametinpehmeäsltä' kuten Gai sanoi? Kiba kysyi Sasukelta. Sasuke koetti puunpalaa ja nyökkäsi hieman epävarmasti. Kiba häipyi kysymään asiaa vuorostaan Gailta. Saatuaan jälleen kieltävän vastauksen hän saapui kiroillen takaisin.
'Loppuisi vain nyt tunti...' Kiba haaveili hioessaan puunpalaa ja jutellessaan Sasuken kanssa. Keskustelun tauotessa hetkeksi, hän hymyili yksinään. Oli kivaa olla taas Sasuken kanssa väleissä.

Hinata katsoi ylpeänä juuri valmiiksi saatua työtä. Hän otti työn käsiinsä ja meni näyttämään sitä Itachille. Mies otti sen ja tutki kuvaa arvioivasti.

-Tämä on hieno. Olet todella taiteellisesti lahjakas. Mies lopulta sanoi ja Hinata punastui kevyesti. Itachi ei koskaan kehunut muita, kuin häntä. Itachi tutki kuvaa hetken, kaivoi kuulakärkikynän laatikosta ja kirjoitti kuvan taakse numeron. Hän ojensi työn takaisin ja tyttö vilkaisi pikaisesti numeroa.
'10!? Ei se ollut edes niin hieno..' Hinata ajatteli nolostuneena. Hän piirteli satunnaisia asioita paperille ajatuksissaan, kunnes toinenkin tunti loppui.

**

-Tajuatteko te, Gai pakotti minut hiomaan sitä puupalikkaa kokonaisen tunnin! Kiba valitti jälleen kolmikon lähtiessä koulusta. He olivat menossa Hinatalle. Hinata vilkaisi poikaan ja yskäisi hieman saadakseen huomion.

-Meidän piti piirtää tänään kuviksen tunnilla jotain itsellemme tärkeää. Minä piirsin tällaisen työn.. Hinata mutisi hieman punaisena ja näytti työtään.

-Vau, Hinata-chan! Tuo on hieno! Kiba sanoi. Gaarakin kehui työtä ja Hinata vain istui siinä hieman nolona.

-Tuo pitää näyttää myös Temarille ja Kankurolle. Gaara sanoi. Kiba nyökkäsi ja kaivoi puhelimen taskustaan. Hän etsi pikaisesti Temarin numeron.

-Temari-san, täällä Kiba. Poika sanoi puhelimeen.

-Kiba-chan! Mitä asiaa sinulla nyt on? Rakkaushuoliako? Temari pirteä ääni kaikui jopa Hinatan ja Gaaran korviin asti.

-Ei, vaan että tulkaa Kankuro-sanin kanssa Hinata-chanille kun pääsette. Kiba sanoi Temarille joka kuitenkin kysyi jotain mitä Kiba ei odottanut.

-Missä Hinata-chan asuu? Kiba, hetken pohdittuaan, alkoi selittämään tietä Hinatalle.

**

-Ihana! Tosi hieno! Ollaanko me niin tärkeitä sinulle? Olen niin iloinen Hinata-chan! Temari huudahti tarkasteltuaan työtä hetken ja rutisti Hinataa joka punastui kehuista. Kankurokin mutisi jotain epämääräistä.

-T-te olette ystäviäni, tietenkin te olette tärkeitä.. Hinata mutisi ja Temari halasi tyttöä tiukemmin. Gaara huokaisi syvään.

-Temari, päästä Hinata-chan.. Hän kuristuu kohta. Punahiuksinen poika sanoi ja Temari päästi Hinatan pois.

-Voi, onko Gaara-chan mustasukkainen kun minä saan halata Hinata-chania ja sinä et? Voit sinä pyytää että jos Hinata-chan halaisi sinuakin. Temari kiusoitteli Gaaraa joka punastui Temarin sanoista.

-E-ei tässä nyt siitä ole kyse! Gaara ärähti ja mulkaisi Temaria ärtyneenä. Blondi tyttö näytti vain kieltä pojalle vahingoniloisesti. Tällä välin Hinata otti työn ja vei sen huoneeseensa. Palatessaan hän sai huomata että Gaara kiisteli Temarin kanssa jostain syystä(A/N: Tai no, yksinään kai Gaara kiisteli, Temari nyt on aina hyvällä tuulella :D) ja Kiba ja Kankuro juttelivat keskenään. Hinata istui nojatuoliin ja syntyi vaivaantunut hiljaisuus huoneeseen.

-Voi herranjestas, hiljaista porukkaa. Kankuro-chan, tule. Meidän pitää vielä käydä kaupassa ostamassa ruoka-aineksia. Hinata-chan, me nähdään viimeistään sitten viikonloppuna! Temari pölötti ja sieppasi Kankuron mukaansa lähtien vauhdilla kävelemään ulko-ovea kohti. Kolmikko tuijotti hetken siihen suuntaan mihin kaksikko katosi ja hiljaisuus painosti kaikkia.

-Voisi tehdä läksyt... Hinata lopulta mutisi ja pojat säpsähtivät kuin olisivat heränneet transsista. Kohta huoneen täytti hiljaiset kirjoituksen äänet.

**

Asetellessaan lakanoita patjoille olohuoneessa Hinata hyräili itsekseen. Kello oli jo seitsemän, Temari tulisi kohta, ja Hinata halusi kaiken olevan valmiina. Hän oli ostanut karkkia ynnä muita herkkuja ja asetellut ne kulhoihin olohuoneen pöydälle. Temari oli sanonut vuokraavansa jonkin leffan, muttei suostunut kertomaan millaisen.
'Kunhan ei nyt vain toisi kauhuleffaa.' Hinata ajatteli ja huokaisi. Ovikellon pirinä kaikui talossa ja tyttö lähes juoksi ovelle.

-Hinata-chan! Iloinen tervehdys kaikui käytävällä ja Temari loikkasi halaamaan Hinataa. Kohta vanhempi päästi toisen irti ja alkoi ottaa kenkiään pois.

-Vuokrasin kaksi leffaa ja pöllin yhden Kankuro-chanilta. Temari virnisti. Hän ojensi leffat Hinatan katsottavaksi.
'Huumorileffa, romantiikka ja KAUHU?! Voi ei..' Tyttö tuijotti viimeistä leffaa. He siirtyivät olohuoneeseen Hinatan lukiessa leffojen takakansia.

-No, mikä katsotaan ensimmäisenä? Temari kysyi ja tunki suun täyteen popcornia.
'Hmm, jos kauhuleffan katsoo jo nyt ja sen jälkeen katsoo ne muut, se kauhuleffa ei jää niin paljon mieleen... Toivottavasti.' Hinata ajatteli.

-S-sopiiko jos katsotaan tämä ensin? Hinata sopersi näyttäen leffaa. Temari katsoi leffaa, nielaisi popcornit ja alkoi nauramaan.

- Vai kauhua heti alkuun? Sopii minulle! Hinata nyökkäsi ja alkoi laittamaan elokuvaa pyörimään. Kohta elokuva alkoi pyöriä ja Hinata meni sohvalle istumaan Temarin viereen.


**

Leffa oli vasta puolessa välissä, ja Hinata oli kauhuissaan. Joka kerta kun tapahtui jotain, hän kiljaisi kuuluvasti. Tyttö oli kiinnittynyt Temariin joka vain nauroi.

-Me-menen käymään vessassa.. Hinata mutisi paniikissa ja nousi pois sohvalta täristen lievästi. Astuttuaan olohuoneen ovesta ulos ovikello alkoi yhtäkkiä pirisemään. Hinata kiljaisi säikähtäneenä mutta lähestyi sitten ovea varoen. Nähtyään ovisilmästä tutut kasvot, hän huokaisi helpotuksesta. Tyttö aukaisi oven.

-Gaara-kun, mitä sinä täällä teet? Hinata kysyi vilkaisten kelloa, joka näytti kahdeksaa. Sitten tyttö tajusi olevansa pelkällä yöpaidalla ja alusvaatteilla ovella ja puna levisi uhkaavasti tämän kasvoille.

-Temari unohti hammasharjansa... Mutta minä lähden nyt, heippa. Gaara sanoi, ojensi harjan Hinatalle jä lähti harppomaan pois. Hinata huusi vielä heipat pojan perään ja palasi sisälle.

-Kuka se oli? Temari kysyi kuikuillen olohuoneen ovesta. Hinata käveli tätä kohti lievä puna yhä kasvoillaan.

-Gaara-kun, hän toi hammasharjasi. Hinata mumisi ja ojensi harjaa vanhemmalle tytölle joka otti sen hämmästyneenä vastaan.

-Ja minä kun olin aivan varma että muistin ottaa kaiken mukaan! No, hyvä että Gaara-chan toi sen. Temari virnisti leveästi.
-Mennään nyt kuitenkin katsomaan se leffa loppuun, laitoin sen tauolle kun lähdit.

-Mutta en ehtinyt käydä vielä siellä vessassa...! Hinata sanoi hieman hätääntyneenä.

-Ainiin joo! No, käy siellä, minä odotan sillä välin. Pidän sen leffan tauolla niin sinulta ei jää mitään näkemättä! Temari sanoi.

-E-ei, kyllä sinä voit katsoa sitä, ei minua haittaa.. Hinata sopersi. Temari kuitenkin kieltäytyi katsomasta elokuvaa ilman Hinataa. Tajuttuaan vastaan väittämisen turhaksi, nuorempi lähti käymään WC:ssä Temarin jäädessä yksinään hyräilemään olohuoneeseen. Tarpeensa hoidettuaan tyttö rupesi pesemään käsiään ja huokaisi yksinään tuijottaessaan peiliin.

-Miten minä kestän tuon elokuvan loppuun? Hinata mumisi yksinään.
'Toivottavasti se päättyy pian' Tyttö ajatteli ja lähti takaisin olohuoneeseen. Kun vaaleahiuksinen huomasi toisen palanneen, hän laittoi elokuvan pyörimään. Hetken kuluttua Hinata uskaltautui kysymään:

-Kauanko tämä vielä kestää? Temari kaivoi leffan kannet esiin ja katsoi asian.

-Vielä tunnin! Hän sanoi ja virnisti leveästi. Hinatan silmät levisivät hieman tytön sanojen myötä.
'Siinä meni sekin toivo.'


****************************

Ja nyt, kun olet lukenut tämän, voisit kirjoittaa tuohon alas valkoiseen laatikkoon jotain kivaa ja painaa sitten lähetä, niin samalla avustat inspiraatiotani kasvamaan :D
Ja kommentoijat saa myös suklaata~

Kommentit (Lataa vanhempia)
Kipsi - 2009-11-28 11:46:39
Haa, jatkoa. >D Hyvä oli!
Hinata on kyllä tosi suloinen, itsekkin pelkään kauhuleffoja.. XD Temari on hauskan energinen - wii.
Annan 5pojoa.

Karkki - 2009-11-28 17:42:44
Siitä on niin kauan kun teit jatkoa tähän ficciin ja nyt viimein tuli jatkoa! *huutaa innosta* Joo siis tota... Teksti oli hyvin kirjoitettu (kuten aina) Huumoria oli ja loppu oli paras (; jatkoa jatkoa ja minä annan 4 pojoa!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste