Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Iskelmiä ja hovinarreja - ChaosStar
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1298 sanaa, 8177 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-12-27 11:36:52
Kansio: Muu - S-K13

Tämä fic on: 1) Olevinaan hauska 2) Eräänlainen haasteficci
3) Onnistunut raiskaamaan hahmojen persoonallisuuden
JA HUOMIO! Kaikki kommentoijat saavat sanoa yhden sanan jonka minä sitten sisällytän seuraavaan osaan jotenkin. (APUA!) Mutta tästä voi tulla hauskaa. Ainakin minulle. En vastaa henkisistä kärsimyksistä. :''D

EN OMISTA MITÄÄÄÄÄÄÄN

Arvostelu
6
Katsottu 1049 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
On kuuma kesäilta, ja Konohan kylä on täysin hiljainen. Paria hölkkääjää lukuunottamatta, ihmiset istuvat taloissaan perheensä kanssa.
Uchihojen talon oveen koputetaan. Itachin tympääntynyt naama kurkistaa tulijaa ovenraosta.
"Se on olkkarissa", Uchiha tokaisee ja siirtää puolialastoman ruhonsa oven edestä. "Kivat kalsarit, Itachi", vieras virnistää ja suuntaa sotkuiseen olohuoneeseen.
"NARSKA!" joku karjaisee sohvan takaa. "Toitsä sitä popcornii?!" Naruto tuijottaa sohvaa astellen eteenpäin. Sohva mutisee jotain itsekseen. Naruto ottaa taskustaan mikropopcornpaketin ja vastaa hiljaa: "Öh. Joo. Toin." "HYVÄ!" Sasuken pölyinen naama pöllähtää sohvan takaa. "Mitä sä siellä teet?" blondi kysyy ihmeissään. Itachi astelee huoneeseen. Sasuke mulkaisee veljeään. "Mä etsin herran kynsilakkaa!" korppi murahtaa ja viskoo purkin veljeään päin. Purkki vierii keittiöön. Itachi huokaisee ja seuraa purkkia.

Naruto ja Sasuke istuvat sohvalla ja odottavat "Hurjan Remontin" alkamista. "Onks Sakura kiva?" Naruto utelee kaveriltaan. "No on se ihan..." toinen vastaa haukotellen. Blondi kohottaa kulmaansa ja kysyy: "No mikset sä sit ala olla sen kaa?" Sasuken katsoo Narutoa kuin tämä luulisi maapaloon olevan litteä. "No siis hei d4h. Mun TÄYTYY  esittää coolia ja vaikeesti tavoiteltavaa. Mieti miten mun imago menis, jos alkaisin olee SAKURAN kaa!" Naruto tuijottaa ystäväänsä hetken tajuamatta tämän logiikkaa, mutta päättää sitten antaa asian olla.

"Oi vitsi toi on varmaan siisti sarja!!!" Sasuke hehkuttaa, kun ruutuun pamahtaa "Flash Fordward" -mainos. "MITÄ JOS KOKO MAAILMA MENETTÄISI TAJUNTANSA KAHDEKSI MINUUTIKSI, SEITSEMÄKSITOISTA SEKUNNIKSI... JA NÄKISI SIINÄ AJASSA... TULEVAISUUTENSA..?!"
"Ah, ah, ah~! Vähän SIISTIII!" korppi jatkaa. Sitten "Hurjan Remontin" alkutekstit lähtevät pyörimään. "Hei, Sasu, ne popcornit?" Naruto inahtaa. "AINII! Mä käyn tekee ne! Hetki vaa!" Sasuke nappaa pussin ja ryntää keittiöön.

Naruto katselee kyyneleet silmissä, kuinka TV:ssä Kisame kertoo anbujen tuhonneen hänen talonsa ja vieneen hänen rakkaan piraija-lemmikkinsä. Parin minuutin dramatisoinnin jälkeen Kalanaama näyttää niin säälittävältä, että hänelle päätetään rakentaa talo.

Samaan aikaan Sasuke tuijottaa tiiviisti mikroon seuraten poksahduksia. PING! "Pussi ulos uunista! AGH! KUUMAA, KUUMAA!"
Itachi istuu pöydässä lakaten kynsiään ja kuunnellen Sasuken sähellystä. "KULHO, KULHO, MIS ON KULHO?!" Kalsareissaan istuva Akatsuki päättää auttaa veljeään ja nousee etsimään kulhoa tämän kanssa.Pienempi poukkoilee ympäri keittiötä aivan paniikissa. "TUOLLA!" hän syöksyy keittiön toiselle puolelle, kohteenaan sininen muovikulho. DONK! TUMPS! Itachi seisoo hölmistyneenä, käsi avatun kaapin oven kahvassa. Hän katsoo oveen. Siihen on ilmestynyt kolhu ja pieni veriläiskä. Sitten hän tajuaa katsoa jalkoihinsa. Sasuke makaa maassa, nenä verta vuotaen. -Tajuttomana. Itachi tuijottaa näkyä hetken ja päättää sitten jättää veljensä makaamaan siihen. "Juuri lakkasin kynteni. En viitsi mennä pilaamaan niitä." Itachi kohauttaa olkiaan, ottaa jääkaapista oluen ja kävelee olohuoneeseen.

Naruto kääntää katseensa TV:stä ja katsoo Itachia. "Mis Sasuke ja popcornit on?" Mies ryystää oluttölkistään ja toteaa rauhallisesti: "Kaveris on kanttuvei." "HÄH?!" Naruto rääkäisee ja ryntää keittiöön."Sasuke? Ootsä kunnossa?" blondi huutaa ravistellen ystäväänsä. Korppi tulee hitaasti tajuihinsa ja mutisee: "Agh... Mun pää... Tais mennä taju?" Naruto nyökkää vastaukseksi. Yhtäkkiä Sasuken ilme kirkastuu ja hän nousee istumaan. "Herranjumala! Mä... Mä näin tulevaisuuteni!" Itachi löntystää keittiön ovelle. Naruto vilkaisee Itachia ja katsoo sitten Sasukea sanoen:"Sunhan tulevaisuutes on tappaa Ita..? Senkö sä näit?" Sasuke pudistaa päätään ja ponkaisee seisomaan. "Ei..."
Naruto katsoo Sasukea odottavasti ja kysyy:"No mitä sit?"
Itachi siemaisee oluttölkistään. Sasuke vetää henkeä innoissaan ja kajauttaa ylpeästi: "MUSTA TULEE ISKELMÄLAULAJA!"

Itachi yskii kaljansa lattialle ja Naruto tapittaa Sasukea kuin ääliötä. "Siis... Mikä..?" "ISKELMÄLAULAJA!" Isoveli lampsii takaisin olohuoneeseen mutisten: "No nysse sekos. Tonko takia mä jätin sen henkiin... Se varmaa aikoo laulaa mut hengiltä.."
"Kuvittele hämärä, tupakansavuinen baari. Pieni lava ja yksinkertainen bändi. -JA MINÄ! Laulamassa ikivihreitä iskelmäklassikoita!" Sasuke kuvailee tuijottaen kaukaisuuteen. "Ainoo hämärä tässä oot sie!!" Mutta Naruton sanat kaikuvat kuuroille korville.
KAKSI VIIKKOA MYÖHEMMIN:
"RAKKAUS ON LUMIVALKOINENN~!"
"TURPA UMPEEN tai sä olet kohta VERENPUNAINEN!"
"MUN ON HARJOTELTAVA!"
"NYT kuule-!" Uchihojen huuto keskeytyy koputukseen. Vanhempi veljistä menee jälleen avaamaan ovea. Naruto ja Sakura seisovat ovensuussa. Tyttö avaa suunsa tervehtiäkseen, mutta ääni hukkuu "Yön" KÖHKÖHsäveliin. KÖHKÖH.
"NIINKUIN HANKI HELMIKUISTEN AAMUJEN~~~~~~~!!!"
Itachi työntää nuoret ulos, mahdollisimman kauas karmeankuuloisesta pikkuveljestään."Noniin, lapset. Sasuke on mölynnyt nyt viikon kuin viimeistä päivää..." Sakura keskeyttää Itachin: "Viikon? Eikö sillä pitäisi ääni mennä?" Sitten hirvittävä rääkäisy, olevinaan korkea nuotti, halkaisee ilman. Itachi sulkee silmänsä kärsivän näköisenä. "Ei näköjään", Sakura vastaa omaan kysymykseensä. Naruto näyttää mietteliäältä ja sanoo: Mä en tienny et Sasuke pääsee noin korkeelle..." Itachi tuijottaa blondia hetken. Naruto perääntyy pari askelta ja kouraisee jalkoväliään. "OOTSÄ TEHNY SILLE JOTAIN?"
"ÄÄLIÖ!" Sakuran nyrkki heilahtaa Naruton naamaan. Kettupoika pitelee poskeaan ja puolustelee: "Mistä sitä tietää mitä toi on suutuksissaan tehny?!" Itachi pyörittää päätään ja huokaisee. Hän ojentaa kätensä ja nappaa sammakkokukkaron Naruton taskusta. "Kuuntelehan, poju. Peli on tämä: JOS saat Sasuken mölyämisen loppumaan, tai hänet mölyämään jonnekin muualle, täytän pussisi rahalla.." Naruton ilme kirkastuu. Itachi jatkaa:" Mutta jos epäonnistut. Teurastan sekä Sasuken, että sinut. Selvä?" Naruto nielaisee ja nyökkää.

SAMAAN AIKAAN OROCHIMARUN KARTANOSSA:
"EIKÖ TÄÄLLÄ OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ?!" käärmeherran ääni jylisee suuressa salissa. "Mutta herrani, olette tappaneet kaikki hovinarrit..." Kabuto inisee kauempaa. "NE OLIVAT RUMIA! TAHDON KAUNIITA!" Orochimaru huutaa ja sylkäisee kylmälle kivilattialle. "Tahdon uuden narrin. Kabuto. Tuo minulle ninjalista!" Harmaahiuksien raahaa paksua kirjaa kainalossaan. "Tässä herrani", hän sanoo ja ojentaa kirjan miehen syliin. Tämä istuu mukavammin suuressa tuolissaan ja alkaa selata hitaasti kuvia. "Ei, ruma, ruma, ei, ei ei, ei, ei eiei!, ei... AH! TUOSSA!" hänen ilme kirkastuu. "TUON MINÄ EHDOTTOMASTI HALUAN!" Kabuto naurahtaa herransa innostukselle ja kumartuu katsomaan kuvaa. Hänen hymynsä hyytyy hitaasti. "Tuohan on Sasuke Uchiha...! Mutta kylällä kerrotaan hänen seonneen totaalisesti! Hän kuulemma rääkyy iskelmiä yötä päivää..!"
"VAITI! Sittenhän hän voi laulaa minulle", Orochimaru toteaa hymyillen ja jatkaa: "Tuo Uchiha heti minulle..." Kabuto kiroilee mielessään.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Pikkuystv - 2009-12-27 13:54:58
Repesin... xD Sasuke olis loistava iskelmälaulaja...
Yleensä en tykkää murteen käytöstä, mut tähän se sopii...
Onhan siinä oma hauskuutensa kun aina niin cool Itachi toteaa:Kaveris on kanttuvei."
4 pojokkelia illan piristämisestä.

Pikkuystv - 2009-12-27 13:55:50
Ja se yksi sana on: Kuukkeli!
Taitaa muuten olla lintu...

Scrimshaw - 2009-12-27 16:36:13
Wäyh ^^ Otsikko lupaili huumoria ja sitä kyllä oli :D Monella karkaisi mopo käsistä tälläistä kirjotellessa, mutta teikäläisellä se on pysynyt sujuvasti hallinnassa !

Ainoastaan tässä kohtaa:"Naruto näyttää mietteliäältä ja sanoo:_"_ Mä en tienny et Sasuke pääsee noin korkeelle..." Itachi tuijottaa blondia hetken. Naruto perääntyy pari askelta ja kouraisee jalkoväliään. "OOTSÄ TEHNY SILLE JOTAIN?"" en oikein pysynyt kärryillä. Mutta se voi johtua lähinnä puutteellisesta aivokapasiteetistani tai jotain :D (puuttui lainaus merkit yhestä kohtaa btw, siksi nuo alaviivat)

Jatkoa odotellen.. 4p

Ou, and the word ! Keinulauta.

JiiBee - 2009-12-27 19:26:46
Noni, nysse on virallisesti sekopää xDD (nimim. Hän joka ei erityisemmin arvosta Sasgayta... :'D)

Yleensä tällaiset tekstit menee jo niin randomiksi, ettei edes viitsi yrittää lukea, ja pitkään mietin lukisinko tätäkään, mutta kun en muutakaan keksinyt niin klikkasin otsikkoa, enkä oikeastaan joutunut pettymään. En yleensä myöskään välitä ylivuotavasta ooc:mäisyydestä, mutta koska Sasse oli eniten out of character, ei se haitannut, oikeastaan Sasse on parempi hahmo noin... x3 Mutmut, hyvin onnituit pitämään vitsit kasassa ja tekstin ymmärrettävänä, ja Narskan aina yhtä hölmönä itsenään ("Ootsää tehny sille jotain?!" [En yhtää ihmettelis vaikka oliski.. >3])

Tekstin randomius ny rokottaa sen yhen pistee, voi olla että jatkossa unohan senkin :'D Eli neljä pistettä tälle<3

Ja sanaksi valitsen... hmm, sanotaan vaikka että tomaatti (tai jos haluat yhtään haastetta, automaattinen auto-tomaatti -automaatti >D ... Joo, väärä lääkitys :''D [Wait a minute, eihän mulla oo lääkitystä...!! ] No se sit selittää =w=~)

Joo, sori, meni överiks x''D

Kawamaru - 2009-12-28 19:47:26
*repeilee itsensä lattialle*

Ok, tässä mielentilassa en saa enää järkevää kommenttia. Kohta nauran itseni hengiltä xD Mielikuvitusta ei ainakaan puutu.

5 pojoa ja sana: Jousipyssy.

neko-yasha - 2009-12-28 20:19:13
Ihana! En keksi rakentavaa kommenttia sori... Mutta se sana... Se on: Ehanaa! Tonku saat sinne :D joo, 5 pistettä!

napalmdeath - 2009-12-31 12:58:20
kekeke CX tää oli mukava. ja sasukesta tulis oikeesti varmaan aika hyvä iskelmätähti,,
muurtenkäyttö oli kivaa! en oo kovin montaa sellasta lukenu.

äiti luuli et meinaan tukehtua ku naureskelin tälle, pidin semmosta ihme hörinää niinku kuoleva lammas, juunou

mä osaan kuvitella itachin juomas kaljaa kalsarisillaan naruton vieres ja sanomas tuon "Kaveris on kanttuvei" oikein sillee niinku se sanoo sillee :::::::DD joo tajusit eli et, pointti on tärkein.
5p!

sana... hmm. herkullinen. tai jos haluat jotain muuta niin Herr Kullinen. ahahahahha saksantunnit on kivoja? joo okein lopetan, pakko mennä syömään ennenku ruuattomuus sekottaa loputki mun vähistä aivosoluista.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste