Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Rakkaudesta soliseva puro - No-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 985 sanaa, 5952 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-01-31 19:23:28
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Author: No-chan
Pairing: NaruHina
Warnings: -
Disclaimer: Tarina on minun, hahmot Kishimoton
Summary: Hinata tapaa käydä öisin kävelyllä kauniilla kukkaniityllä, vaan kenet hän siellä tapaakaan?

Pian tuo joku kiersi nopeasti Hinatan eteen ja tarttui hänen leukaansa. Hinata säpsähti. Hän kohotti katseensa ja näki tuon jonkun väläyttävän hänelle tavanomaisen leveän hymynsä.
"Naruto-kun..." Hinata sanoi ujosti ja punastui


Mieleni teki kirjoittaa jonkinmoista ficin tapaista, ja jotenkin onnistuin kirjoittamaan ihanaa siirappilöllötystä ='DD


Arvostelu
9
Katsottu 1208 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kuun valaisemalla kauniilla kukkaniityllä saattoi nähdä öisin erään tytön kävelemässä. Pian tuo lyhythiuksinen tyttö istahti sinisten kukkien keskelle. Hinata katseli kukkia hetken ja huokaisi. Hän ojensi kätensä erästä kukkaa kohti ja napsaisi se varren hellästi poikki. Hinata alkoi nyppiä kukan terälehtiä irti yksi kerrallaan.
"Rakastaa, ei rakasta, rakastaa..." Hinata luetteli. Viimein hän nyppäisi viimeisenkin terälehden irti ja sanoi ääni väristen:
"Ei rakasta"

Hinata koukisti jalkansa ja painoi pään polviinsa. Hetken hän vain tuijotti polviaan, kunnes kyynel karkasi hänen silmästään. Hinata ei voinut, eikä hän myöskään halunnut pidätellä itkua. Hän antoi kyynelten virrata, ei kukaan edes kuulisi hiljaista itkua keskellä yötä. Tai niin Hinata ainakin luuli.

Hinata ei huomannut kun hänen taakseen ilmestyi joku.
Pian tuo joku kiersi nopeasti Hinatan eteen  ja tarttui hänen leukaansa. Hinata säpsähti. Hän kohotti katseensa ja näki tuon jonkun väläyttävän hänelle tavanomaisen leveän hymynsä.
"Naruto-kun..." Hinata sanoi ujosti ja punastui. Naruto irroitti otteensa Hinatan leuasta ja istahti hänen eteensä.
"Mitä sinä teet täällä tähän aikaan yöstä?" Naruto kysyi yhä hymyillen.
"E-en mitään erikoista, kunhan tulin katselemaan kukkia" Hinata vastasi ujosti. Naruto katsoi hetken Hinatan itkeneitä ja punastuneita kasvoja hiukan hämillään ja kysyi lopulta:
"Onko sinulla jokin hätänä?"
"Miten niin?" Hinata henkäisi. Hän ei halunnut Naruton huomaavaan että oli hetki sitten itkenyt. Hinata olen pahoillani, mutta kyllä Naruto huomasi.
"Näytät jotenkin surulliselta" Naruto sanoi huolestuneena. Hinata pyyhkäisi viimeisenkin kyyneleen nopeasti pois kasvoiltaan.
"En minä ole surullinen" hän valehteli.

Naruto nousi seisomaan. Hetken tuijotettuaan kuuta hän kääntyi edelleen maassa kököttävään Hinatan päin.
"Tule, näytän sinulle erään kivan paikan" Naruto sanoi ja ojensi kätensä Hinatalle. Hinata tarttui Naruton käteen ja punastui vielä entistäkin enemmän. Naruto veti Hinatan ylös maasta, muttei päästänyt irti tämän kädestä, vaikka tyttö osasi seisoa ihan omin avuin. Naruto lähti kävelemään kohti metsää käsi edelleen Hinatan kädessä.
"Minne me menemme?" Hinata kysyi ujosti. Naruto katsahti tyttöön, virnisti ja sanoi:
"Kohta näet"

Pimeässä metsässä käveleminen keskellä yötä ei ollut mitään suurinta herkkua Hinatan mielestä. Ei hän silti pelännyt. Hän pikemminkin tunsi olonsa rohkeaksi kävellessään käsikädessä Naruton kanssa. Naruto katsahti vähän väliä Hinataan ja yllättyi nähdessään tämän kasvoilla iloisen hymyn. Tuolla lailla Hinata ei hymyillyt usein. Naruto oli kuitenkin iloinen, jos Hinatakin oli iloinen.

Hinata oli nauttinut kävelystä niin paljon, ettei edes huomannut Naruton pysähtyneen.
"Minne olet menossa?" Naruto kysyi huvittuneena.
"Me olemme perillä"
Hinata katsoi pientä kuun valaisemaa aukiota tiheän metsän keskellä. Aukion läpi kulki matala puro, muuten maa oli yhtä suurta ruohomattoa. Aukiolla oli muutama suurehko sammaloitunut kivi, jotka kävivät hyvin tuoleista. Kuu valaisi aukion kauniisti ja aukion ympärillä olevat puut näyttivät vain varjoilta sen valossa.

"Mitä pidät?" Naruto kysyi ja istahti yhdelle kivelle.
"Täällä on kaunista" Hinata sanoi ja hymyili Narutolle. Naruto punastui. Hinata näytti todella onnelliselta. Lisäksi Hinata näytti todella kauniilta ollessaan onnellinen. Oliko tuo hänelle hymyilevä tyttö todella se ujo ja hiljainen Hinata? Siitä Naruto ei ollut varma. Yhdestä asiasta hän kuitenkin oli varma, siitä että tuo oli se Hinata, jota hän rakasti.

Naruto säpsähti huomatessaan Hinatan tulleen aivan lähelle itseään ja putosi kiven päältä. Hinata nojasi käsillään kiveen ja katsoi sen yli maassa selällään makaavaa Narutoa. Pian Hinata alkoi hihittää kovasti.
"Mitä sinä siinä hihität?" Naruto sanoi mukamas ärsyyntyneellä äänellä ja roiskaisi vettä leikkisästi purosta Hinatan suuntaan.
Naruto nousi ylös ja alkoi roiskia enemmän vettä Hinatan päälle.
"Lopeta" Hinata sanoi, kuitenkaan tarkoittamatta sitä. Häntä hymyilytti ja hän oli onnellinen, pitkästä aikaa.

Hinata roiskaisi varovasti hiukan vettä Naruton suuntaan, nähdäkseen oliko tämä vielä mukana leikissä. Naruto hymyili huomatessaan, että Hinatalla oli hauskaa. Jonkin aikaa he roiskivat vettä toistensa niskaan ja nauroivat. Pian he molemmat olivat melkein läpimärkiä, mutta se ei tuntunut haittaavan kumpaakaan.
"Tästä saat!" Hinata nauroi ja sohaisi kädellään vettä. Hinatan hymy kuitenkin vaihtui yllättyneeseen ilmeeseen, kun hän tajusi liukastuvansa. Kaatuessaan Hinata potkaisi Naruto jalkaa, minkä seurauksena hänkin kaatui. Hetken kuluttua Hinata makasi selällään  matalassa purossa, Naruton maatessa hänen päällään.

Molemmat punastuivat rajusti. He vain katselivat hetken toisiaan, kunnes Naruto katkaisi hiljaisuuden sanomalla:
"Näytät kauniilta märkänäkin"
"K-kiitos..." Hinata sopersi. Naruto pyyhkäisi hiussuortuvan pois Hinatan kasvoilta ja painautui lähemmäs tätä. Ennen kuin hän huomasikaan, hän oli painanut huulensa Hinatan omia vasten.
Hinata säpsähti, muttei kuitenkaan työntänyt Narutoa pois. Sen sijaan hän sulki silmänsä ja vastasi suudelmaan. Heidän allaan kulkeva puro vain jatkoi solisemistaan säestäen heidän pitkän suudelmansa.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sayori - 2010-02-01 06:49:10
Kaunista kuvailuahan tämä. ^^
Mutta miksi minusta tuntuu, että tämä on jo kolmas lukemani Het - 13, jossa poika vie tytön johonkin kauniiseen paikkaan? >D
No, eihän se sinun vikasi ole. 8D
Typoja ei eksynyt silmiin, laitan sen kunniallisensa iltaväsymyksen piikkiin. XD
Kiltillä päällä kun olen...
annanpa 5 pistettä! <3

roskaposti - 2010-02-01 12:08:11
Nruhuuh. Minä löysin virheitä. Pikku virheitä oli mutta siis tuotatuota tämä oli hieman varmaan huolimattomasti kirjoitettu lause..
"Oliko tuo hänelle hymyilevä tyyyö todella se ujo ja hiljainen Hinata?" - niin eikös tuo ole tyttö, ne? ;D Mutta pikku virheitäkin oli niistä pikkashen miinusta. ;P
Kuvailua oli mukavasti ja ihan kiva ficci oli. :)

3p.

Antenni - 2010-02-01 14:33:53
Ah.. NaruHina <3 Juu ihan kiva ficci, kivasti kuvailtu jne.

4 pojoo :)

Nuti - 2010-02-01 20:44:06
*nod nod* Oikein mukava tarina kuvailuineen päivineen! Kirjoitusasukin oli pääpiirteissään moitteeton. Ainoa motkotuksen aihe on oikeastaan se, että juoni on vähän sellaista saman vanhan kauran pureskelua: ei tullut oikein mitään uutta NaruHina-aiheeseen. Toisaalta, ei niitä ideoita aina saakaan, olen itsekin syyllistynyt saman vanhan jaskan jauhamiseen. Neljä pistettä.

Dokuritsuno - 2010-02-05 06:06:11
Erinomaista kuvailua! Vaikka juoni onkin hyvin monessa tarinassa sama, niin se ei haittaa ainakaan minua, jos kyseessä on NaruHinaa! Muutaman kirjoitusvirheen bongasin, mutta vähät niistä! Täydet viisi pojoa annan ilman muuta!

Genma - 2010-02-10 19:46:37
Huh huh, tämä fic oli todellinen romantiikan ilotulitus. Mukavasti kuvailua. Ei oikeastaan tästä mitään nipottamista löydä. Tarinakin veti mukanaan, että sitä jaksoi lukea.

Todella hyvä kyllä tästä on hellyttävä vitonen antamaan.

horaaneko - 2011-01-06 12:35:57
Päätinpä sit kommata jonkun sunkin ficin, ja tästä saa chakran ääneni jälkeen, niin valitsin tän! >w<
Joo, parituksesta en pidä, mutta tässä tämä menetteli. :D
Hyvin olit osannut kuvailla tuon metsäaukion tekstiisi. Saatoin nähdä paikan päässäni. Yeah, good job! :3
Hieman kliseehän tuo suutelukohtausta ennen tapahtunut pikku kaatuminen oli, mutta hyvä klisee edelleen! >:D Käytän itsekin tuota usein. >8D
Njöf, eiköhän se olis vitosen paikka, hyvän kerronnan ja kuvailun vuoksi. <3

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste