Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Elämää ahdistuksen kanssa. - Hen-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 670 sanaa, 4360 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-02-27 14:54:29
Kansio: Muu - K13-K15

Ikäraja: Teen
Genre: Angst, Drama
Pairings: TemaHina(pääosin, mutta ei huomaa joten laitoin parituksettomaksi).
Summary: Hinatalla on ahdistusta ja päättää pistää menoksi. Tarinassa sekakäyttöä.

K15-K18 sen vuoksi että perustuu osittain tositapahtumiin.
*Menee piiloon vessaan.*
K: Hitsi hitsi hitsi.. mitä tapahtui???
Inner Hen-chan: no oisko mitään että riehuit, etkä muista mitään.
K: Kerro nyt koko maailmalle! >:/

Arvostelu
2
Katsottu 1170 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
--- Hinatas’ POV ---

Oli torstai-ilta Konohassa. Olin menossa ystävieni kanssa viettämään iltaa, eli normaalisti, ryyppäämään. Kaikki sujui aluksi ihan hyvin, joimme juomiamme, katsoimme televisiota ja keskustelimme kaikesta typerästä. Illan kuluessa ahdistukseni vain kasvoi ja lopulta purkautui, kun viilsin itseäni. Vihasin itseäni. Muistin että tyttöystäväni laukussa oli stelloja ja ataraxeja. Uni- ja allergia/rauhoittavia lääkkeitä. Nappasin lääkkeet ja juoksin vessaan juomaan loput juomistani.

--- Temaris’ POV ---

Huomasin Hinatan ottavan laukustani lääkkeitäni ja juoksevan sitten vessaan. Kun hän tuli vessasta ulos, oli hän jo erittäin sekavassa tilassa. Riensin tukemaan tyttöystävääni, mutta myöhästyin. Hinata kerkesi menettää tajuntansa. Huusin Sakuralle että tämä kutsuisi ambulanssin ja kiirehdin laittamaan Hinataa kylkiasentoon. Sakura soitti ambulanssin ja Ino, joka oli juhlien emäntä, auttoi minua Hinatan vahtimisessa. Lopulta ambulanssi, ja ensihoitajat saapuivat. Kerroin mitä oli tapahtunut, ja he nostivat tyttöystäväni paareille.

”Meidän täytyy ottaa EKG, eli siis sydänfilmi, myös verenpaine ja happisaturaatio. Suoritamme myös intubaation, jotta takaamme hengityksen. Kakashi, sinä laitat tipan ja hoidat intubaation, Yamato ottaa EKG:n ja verenpaineen, myös happisaturaation samalla.” tunnettu lääkäri Tsunade, joka hoiti kaikenlaisia tehtäviä ensihoitajasta osastonlääkäriin, antoi käskyjä miehistölleen.
”Eli perus hätäensiapu, hengityksen, verenkierron ja tajunnan turvaaminen.” Kakashi toisti. Yamato nyökkäsi.
”Mitä nyt tapahtuu? Onko Hinata kunnossa.” kysyin hätäisesti vilkuillen samalla Sakuraan ja Inoon. ”Viemme tytön sairaalaan. Tiedätkö kuinka paljon hän otti lääkkeitä?” Tsunade kysyi.
”Ah kyllä…” sanoin ja rupesin luettelemaan määriä, samalla kun Kakashi ja Yamato veivät Hinataa ambulanssiin.
”Vo-voinko tulla mukaan?” kysyin. Tsunade katsoi minua hetken.
”Oletko sukua?” hän lopulta kysyi.
”No… olen hänen tyttöystävänsä.” vastasin ja Tsunade päästi minut mukaan.

Lähdimme pillit vinkuen kohti Konohan keskussairaalaa. Istuin etupenkillä ja juttelin hermostuneesti toisen ensihoitajan, Kakashin, kanssa. Yhtä äkkiä takaalta alkoi kuulua piippausta.
”Potilas on saanut sydäninfarktin, aloitamme normaalin kammiovärinän hoidon! Kakashi menemme kiireellisemmällä mahdollisella lähetteellä sairaalaan. Minä ja Yamato aloitamme elvystyksen!” Tsunade tiuskaisi ja alkoi suorittaa defibrillaatiota, jossa sydämelle annetaan nopeita sähköshokkeja, joilla saadaan sydämen pumppaus normaaliksi.

Lopulta saavuimme sairaalaan ja Hinata vietiin kiireesti teholle. Sitten oli vuorossa odotus. Valvoin koko yön, odottaen tietoa Hinatan tilasta. Lopulta Tsunade saapui luokseni.
”Hinatan tila on vakaa ja hän on juuri herännyt, voit mennä hänen luokseen” Tsunade sanoi ja ohjasi minut Hinatan luokse.

--- Hinatas’ POV ---

Kun tulin ulos vessasta, huomasin näkökenttäni sumentuvan ja menetin tajustani. Seuraavassa hetkessä olin Konohan keskussairaalassa. Kun avasin silmäni, näin Temarin vieressäni, pitäen kädestäni kiinni.
”Onneksi olet kunnossa!” hän sanoi ja kyyneleet valuivat hänen silmistään. Huomasin valuvani jälleen autuaaseen tiedottomuuden tilaan. Kun heräsin uudelleen, Temari oli poissa ja sairaanhoitaja oli ottamassa verikokeita minusta. Puhkesin itkuun, pelkäsin että Temari inhoaisi minua, että hän jättäisi minut. Tuntui kuin en olisi pystynyt hengittämään, kunnes näin Temarin tulevan jälleen luokseni.
”Olin soittamassa vanhemmillesi. He pyytävät että vien sinut kotiin.” Temari sanoi auttaessaan minua pystyyn. Hoitaja tuli irrottamaan tipanvasemmasta kädestäni ja antoi minulle vaatteeni. Kun olin pukenut, Temari tuki minua ja lähdimme kotiini. Sairaanhoitaja oli antanut Temarille ohjeet miten tilaani pitäisi tarkkailla. Ja lopulta olin taas kotona, lepäämässä ja kuuntelemassa isäni saarnaamista. Ja jälleen ahdistukseni kasvoi.

THE END… OR IS IT?
perustuu suurinpiirtein tositapahtumiin.

Kommentit (Lataa vanhempia)
kemikaalimrk - 2010-03-14 11:29:55
Mä tykkään tästä ficistä. ^^ Anteeksi, en osaa antaa rakentavaa palautetta... Mutta! Löysin virheen! ;--O

Temari sanoi auttaessaan minua pystyyn. Hoitaja tuli irrottamaan tipanvasemmasta kädestäni ja antoi minulle vaatteeni.

Tipanvasemmasta kädestäni? Siihen väli >:--3 Pisteitä, öö.. no, vaikkapa 4. ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste