Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
The Akatsuki Café! Part 10! - Sora
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1901 sanaa, 12127 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-02-27 17:34:50
Kansio: Muu - muu

The Akatsuki Cafén kymmenes osa(!!!!) on täällä! Sokeri- ja tietokonehumalan ja oudon musiikin ansiosta! Ja tietenkin lukijoiden ansiosta (kiitos kaikille) Mutta! The Akatsuki Cafén tämänpäiväisessä jaksossa: Savella leikkimistä, sotilastervehdyksiä ja angstinurkka!
Varoituksia luetellaan: Kiroilua, Angsti-nurkka ja joidenkin hahmojen unohtaminen. Eipä tässä muuta.
Kannatan edellisten osien lukemista (ja kommentoimista) vakaasti. Ja nyt, päästän teidät lukemaan kymmenettä osaa! Ja hei! Lopussa on extra xD

Arvostelu
5
Katsottu 1247 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Ja taas jatkamme ah, niin rauhallisen kahvilan pyörittämisen seuraamista.

Ihme kyllä Deidara ja Itachi lopettivat jo Hidanin jahtaamisen. Hidan huokaisi katossa helpotuksesta, ja pyyhkäisi silmät kiinni otsaansa. Silloin Deidara heitti savikimpaleen Hidanin otsaan, saaden aikaan huvittunutta naurua muiden keskuudessa. Tai oikeastaan pelkästään itsensä ja Itachin keskuudessa. Hidan sen sijaan mulkaisi Deidaraa rumasti pyyhkiessään levinnyttä savea naamastaan. Hän keräsi sitä käteensä ja heitti sillä Deidaraa. Tai siis yritti.

Deidara syöksyi lattialle, ja limainen ammus ampaisi Deidaran pään yli juuri siitä kohdasta, jossa hänen nenänsä oli. Mutta minnekkäs limainen kasa savea lensikään?

Suoraan tajuttoman Painin naamaan. Joka muuten oli vieläkin penkkikasan alla. Kukaan ei olut jaksanut siivota sitä. En kyllä minäkään jaksa siivota, mutta tämä on paikka, jossa käy vieraita ihmisiä joka päivä!
...
Eh sii-miksi sanon aina siis? Tein sen taas! ... Älkää välittäkö minusta, menen vain angstaamaan nurkkaan...

Konan käski Hidanin alas katosta ja tuijotti tätä vihaisesti. Hidan yritti näyttää viattomalta, mutta siitä ei tullut mitään Itachin ja Deidaran räkättäessä vahingoniloisesti taustalla. Hidan pudisteli nyrkkiä heille, ja Konan kiskoi Hidanin korvaa.

-Aii! Mitä minä tein?! Hidan yritti saada Konania irti
korvastaan, ja Konan huokasi.
-Kukaan ei heitä enää MITÄÄN, onko selvä? Konan näytti rasittuneelta, ja muut nyökkäilivät ja mutisivat jotain. Kukaan ei halunnut Konania roikkumaan korvassaan. Siitä tosin tulisi hieno korvakoru.

Oveen kinnitetty kello kilahti, ja sisään astui pitkä mies, jolla oli silmälasit.
-Hyvää päivää, olen terveystarkastaja H. Uijari. Minut lähetettiin tarkistamaan, onko teillä lupakirjaa kahvilan pitämiseen - err... Mitä hänelle tapahtui? Kaikki tuijottivat omituisen näköistä miestä, joka puolestaan tuijotti Painiä, joka nukkui nyt penkkikasan alla, savikasa silmien kohdalla ja siltikin hirveässä Lihaman-asussaan. Tai Bat-pulla.
Miten vain.

Konan aukaisi suunsa, meinaten sanoa jotain, mutta Hidan tuli Uijarin viereen ja sanoi laittaen käsivartensa tämän olkapäälle:
-Hän on vähän outo. Tykkää nukkua penkkikasan alla. Hidan huokaisi yliliioitellusti, ja Uijari näytti melko omituista ilmettä.

-Onko teillä sitä lupakirjaa? Uijari sanoi, ja Konan meni mysteerihuoneeseen tonkimaan Painin vaatteita. Sillä välin Hidan alkoi nukkua nojaten Uijariin, joka astui askeleen kauemmas. Hidan kaatui maahan nenälleen, mutta jatkoi uniaan. Varmaan verenhukan oireita tai jotain... Itachi ja Deidara nauroivat, ja Kisame alkoi ajatella:
-Mistä lähtien Konohassa on ollut terveystarkastajia?

Konan tuli lupakirjan kanssa, ja antoi sen Uijarille. Tämä luki sitä ja kysyi kohta:
-Kuka teistä on Martta? Kaikki tuijottivat toisiaan silmät pyöreinä, myös ihmeellisen nopeasti heräänyt Hidan.

Oli hiljaista, ja sitten Hidan osoitti -ketäs muutakaan- Kakuzua.
Myös Deidara ja Itachi osoittivat Kakuzu-parkaa. Uijari ei erottanut Kakuzun rihmojen läpi oliko Kakuzu nainen vai mies, joten hän antoi lupakirjan Konanille ja lähti.

Ulkona hän käveli kujalle ja savupilven saattelemana muuttui Shikamaruksi.
-Ei toiminut. Paitsi nyt ne väittivät kassalla seisovaa tyyppiä Martaksi. Liian vaivalloista... Shikamaru huokasi muille hämmentyneille salaliittolaisille.

Mutta entäs kahvilassa? Kakuzu ei ainakaan näyttänyt vihaiselta siinä, kun häntä sanottiin Martaksi. Mutta hänellä onkin hyvä pokka. Joten mitä tapahtuikaan?

-Ei ole minun vikani! Hidan juoksi taas pitkin kattoa hippulat vinkuen, ja Itachi ja Deidara piileskelivät Sasorin ja Kisamen selkien takana. Kakuzu näytti nyt hirveän vihaiselta, mutta Konan tai sen puoleen kukaan muukaan ei tehnyt mitään. Mitäpä sitä turhia.

Lopulta Kakuzu luovutti ja meni takasin kassan taakse. Hidan huokasi helpotuksesta taas, ja hyppäsi takaisin maan pinnalle. Myös Itachi ja Deidara tulivat pois muiden selän takaa, ja Pain heräsi.

Hän ei tajunnut pyyhkiä savea pois, ja köpötteli eteenpäin kädet ojennettuina. Hän törmäsi pöytään, ja onnistui työntämään sormensa kynttilään. Pain huusi ja yritti huitoa Itachin Amaterasu-liekkejä pois.

Juostuaan aikansa ympyrää sokkona -ihme kyllä törmäämättä mihinkään- hän vahingossa työnsi sormensa savimössöön ja huomasi, kuinka se sammui.
-Ihmemössöä! Pain huusi ja löi kätensä ilmaan. Jos tästä piirrettäisiin chibikuva, muiden silmät olisivat pienet mustat napit. Mutta kuitenkin.

Pain laski kätensä ja ihmetteli:
-Minä en näe mitään... Konan pyyhki saven pois, ja Pain sanoi:
-No nyt näkyy!
-Avaa silmät niin näet. Hidan mutisi itsekseen. Konan ei välittänyt vaan heitti savenpalan roskiin.

Deidara kauhistui ja syöksyi roskiksen kimppuun. Muut tuijottivat naama sinisinä roskista tonkivaa Deidaraa. Deidara kohotti ruuanjätteissä olevaa limaista savenpalaa päänsä yläpuolelle, ja huusi:
-Löytyi! Sitten savenpala lipsahti Deidaran käsistä ja putosi tämän päähän. Deidara kiljui ja pyöri ympyrää. Sasori huokaisi ja kamplasi Deidaran luudallaan. Sitten hän kaapi sillä savimössön Deidaran hiuksista. Hän ei halunnut käsiään täyteen ällöttävää mössöä.

Ja kohta kaikki oli taas hyvin, ja tällä kertaa mössö pysyi roskiksessa. Ihme kyllä.
-Ja nyt käyttäydytte kunnolla, kaikki. Konan huokaisi. Noiden idioottien pitäisi opetella tapoja.

Deidara ja Hidan katsoivat toisiaan huvittuneina. Sitten he tekivät sotilastervehdyksen Konanille seisoen vierekkäin ja huusivat:
-Selvä, äiti! Konan näytti rasittuneemmalta, ja sanoi:
-Lopettakaa... Menkää vaikka muualle. Itachi hymähti ja tuli Deidaran viereen seisomaan ja teki sotilastervehdyksen. Sitten kaikki nostivat käden ylös ja huusivat kahta kovemmin:
-Ai ai, captain! Kaikki kävelivät rivissä keittiöön ja onnistuivat menemään sovussa keittiöön. Hidan sulki oven, mutta kohta Tobi juoksi kyyneleet silmissä pois keittiöstä.

Tobi juoksi Konania päin, ja tarttui kiinni tämän kaavusta mennen itse tämän selän taakse piiloon. Konan meinasi kaatua, ja huitaisi kädellään vahingossa Tobia. Tobi hieroi takaraivoaan ja Konan huokaisi:
-Anteeksi Tobi. Mitä tapahtui?
-Tobi siivosi keittiötä rauhassa ja sitten Itachi ja Deidara ja Hidan tulivat meluamaan...! Tobi selitti itku kurkussa. Konan huokaisi ja huusi keittiön väelle:
-Lopettakaa meluaminen ja antakaa Tobin olla rauhassa!
-Yes, sir! Kaikki kolme huusivat keittiöstä, ja muut katsoivat luukun suuntaan.

-Pain, tee sinäkin jotain. Konan huokasi ja katsoi Painia. Tämä tuijotti kattoon ja hyräili:
-Tydydydydydydy batman... Konan huokaisi ja meni nurkkaan istumaan. Tobi tuijotti Konania ja kysyi:
-Voiko Tobi auttaa jotenkin? Konan pudisteli päätään ja jatkoi angstaamistaan nurkassa.

Tobi lähti pian karkuun pahaa angstiaaltoa. Mutta se saavutti Tobin nopeammin mitä Tobi juoksi karkuun.
-Tobi on paha poika...! Tobi alkoi angstata ja meni nurkkaan istumaan Konanin viereen.
-Varokaa! Se on angsti-aalto! Pain huusi ja perääntyi taaksepäin. Muut perääntyivät seinään päin, ja pääsivät kuin pääsivätkin angsti-aaltoa karkuun. Paitsi keittiön riehujat.

-Jashin vihaa minua! Hidan tuli myös angsti-nurkkaan, ja Itachi angstasi hiuksistaan samassa nurkassa. Olkoon se tästä lähtien angstinurkka.

Deidara meinasi mennä angstaamaan, mutta Sasori kiskaisi hänet pois angsti-aallon vaikutusalueelta. Deidara heilautti vähän aikaa päätään, ja sanoi sitten:
-Kiitos Danna...  Mitäs noille tehdään?
-Odotas vain. Sasori sanoi kaivoi savimössön roskiksesta, heittäen sen Hidanin naamaan. Hidan nousi pystyyn ja karjui raivosta. Muut säikähtivät, ja niin Sasori pelasti The Akatsuki Cafén angstiaallolta.

-Tobi on hyvä poika! Tobi oli taas iloinen, ja muutkin lopettivat angstaamisen. Hidan tosin raivosi Sasorille, joka mietti, miten savimössön saa pois kädestä. Hän tuijotti kättään, ja pyyhki sen lopulta Hidanin hiuksiin. Hidan käytti koko kirosanavarastonsa, ja Sasori katsoi silmät puoliksi kiinni samalla tylsistyneellä ilmeellä Hidania.

Sitten Hidan meni jupisten keittiöön pesemään hiuksiaan, ja Sasori tuijotti paikkaan, jossa Hidan oli äsken ollut. Sitten hän käveli normaalisti muualle, ja muut ihmettelivät, miten hän oikein kesti sen.

Kahvilan ulkopuolella salaliittolaiset olivat kuulleet kaiken.
-Minusta tuntuu, että sinne ei kannata mennä. Naruto sanoi järkyttyneenä, ja kaikki muut nyökkäilivät. Lapsiparat, saivat traumoja...

Extra! Sora ja The Akatsuki Café! Hidan-Sketsi!
Sora: *piirtelee Hidania mekossa* *naureskelee sokeri- ja tietokonehumalassa*
Hidan: *Tulee Soran taakse TAC-puvussaan (Sora-Huom! TAC=The Akatsuki Café lyhennettynä) vihaisena ja katsoo, mitä Sora rustaa* Nyt meni hermot...!
Sora: Hermot meni mitä häh? *katsoo ympärilleen ja näkee Hidanin* Hidan-Chan~! (Sora-huom! tuo tarkoittaa Sora-kielellä terve)
Hidan: Nyt kyllä olet kuollut... *kiskaisee viikateensa jostakin*
Sora: O__O´ Hillitse itsesi!
Hidan: En varmana! *alkaa valmistella uhrausta*
Sora: Odota! *huitoo hulluna*
Hidan: Mitä?
Sora: Ärsytänkö sinua?
Hidan: Arvaa.
Sora: Sittten varmasti ärsytän Jashinia ja Jashin suuttuu sinulle kun laitoit minut hänelle vaivoiksi *selittää hirveän nopeasti*
Hidan: ...*miettii* Sitten vain tapan sinut.
Sora: Mutta Jashin suuttuu, jos tapat minut muttet uhraa minua hänelle!
Hidan: Helkkari...
Sora: I´m saved! Halih~! *halaa Hidania*
Hidan: O__O Irti, senkin psykoämmä! *juoksee ympyrää, mutta Sora roikkuu kiinni*
Sora: Hidahidahidahidahida~!

AN. Oli pakko x`D Sketsi-idea on ollut päässäni kauan xD Ja muuten: Teen usein tuon hali-jutun kaverilleni (jonka lempinimi on Kata) ja hoen sitten Katakatakatakata~ roikkuen kiinni xD Mutta siis! (sanoin taas siis... >__< ) Muutamista vitseistä! Tuo H. Uijari the terveystarkastaja tuli siis siitä, kun muistin Hobitin edelliseen osaan laittaman viestin (joka meni näin: Ahhahahahh!! Tää on vaan niin läppä! Tonne voi tulla jotkut kriitikot tai terveystarkastajat. Ja sitten Sasuke ja Kabuto vois yrittää jotain hullua! (mut ei noloa)) ja sitten muistin sen keskellä yötä kun olin nukkunut oikein oudosti (en osaa selittää, mutta pää tuntui painavalta yön jälkeen) ja sain idean kutsua Kakuzua Martaksi x´D Kakuzu-parka... xD Ja sitten... Kaikki muu taitaakin olla vain sitä, kun menin kello yksitoista koneelle, olen ollut vain n. tunnin pari pois koneelta, olen sokeri- ja tietokonehumalassa ja kuuntelen omituisia lauluja xD (ette halua tietää x´D ) Ja! Todistin, että lyijytäytekynät ovat vaarallisia! Raapustin matiikan tunnilla tähden muotoisen haavan kämmeneeni xD Ah, mikä itsetuhoisuus~

Mutta! Pakko sanoa nyt: Kiitos kaikille lukijoille! Suosionne, viestienne ja pisteidenne avulla on Tac:in 10(!!!!!) numero ilmestynyt! *ilon kyyneleet sylissä olevalle nppäimistölle* Olen niin kiitollinen kaikille <3 *Ilontanssia* Ja sain vielä uusia tuttavuuksia näiden kymmenen osan aikana~ Ja paljon suklaata xD Ja paljon kehuja, joiden avulla olen vakuuttunut ficcarin taidoistani ;__; Olen niin iloinen... Ja odottakaa vain! Kyllä minä vielä osa 20 asti pääsen! (jos annatte ideoita, Sora ei nyt keksi, ketkä tulevat ensimmäisinä uuteen kauhuteemaan)

Kommentit (Lataa vanhempia)
Raw - 2010-02-27 18:04:27
*tärinää* Kauhu..teema? Muahahah~ Mitäs kauhuun kuuluikaan... Iiks! Okei: First idea on fear: *happy-musaa taustalla* Kaunaaaaaaah~ Tumtumtu~

Mutta työ batman oli niin paras XD Justiinsa kun on koulun lemppari biisi :P Mutta! Taaas aivan ihanaa huumoria >w<///////// *happy-dance* Ihanaa että tuli näin nopeasti! Ja jatkoa nopeasti! Ja pikaburgeri extra strösselillä+majoneesilla nopsaan! Wu- what? o_o''

Did i say that i give u five points? No? 0x0'' I lOvE sOmEtHiNg! Muahha~

Hobitti - 2010-02-27 21:58:19
Nää on vaan niin parhaita!! Ois siistiä jos tulis aina yksi viikossa valmiiksi niin se olisi sitten aina kiva piristys päivälle! :D

Sayori - 2010-03-28 09:34:48
Voi ei...Hirveä angsti-aalto....
Alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että Konan on ainoa, jonka korvien välissä vielä tapahtuu... >D
Huumoria rotosti, rupeaa ihan oikeasti naurattamaan...
BATMAN! >D
Kieliasussa häritsee vain se, että teksti ei sinällään ole kauhian eläväistä, ja bongaan toisen pahimmista vihollisistani, "sitten" sanan turhankin usein.
Mutta menköön tekstin aiheen, randomin Akatsuki-sekoilun piikkiin. ^^
4 pojoa!

Nix-WingedOne - 2011-12-30 18:24:59
nämä ovat kyllä aivan parhaita vaikka vanhoja ovatkin,
(batman tunnarista puuttui uksi dy... o-o) xDDDDDDDDD

Akatsukifani - 2012-01-04 20:32:09
Lopun exstra oli hyvä! Se Hidahida juttu oli söpö! X3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste